12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
H.K. 28.3.2009 16:18

Re: ZAORÁLKU.

Doufám, že je tomu konec. Finanční krize v USA je dokladem, kde takové "bačování" vede. Nech si půjčuje každý sám a taky ať to sám zaplatí.

V. Hoffman 28.3.2009 18:05

Re: ZAORÁLKU.

No, ked ono to nie je tak jednoduche.  Ked mate zbnacnu cast ekonomiky zalozenu na predaji na uver /lizinky, hypoteka, spotrebaky/, tak to nemozete zrazu len tak utnut.  Predstavte si, ze Cinania zo dna na den prestanu kupovat americke dlhopisy. Tym padom ma Fed zrazu menej penazi na poziciavanie bankam, banky obcanom a obcania si prestavaju kupovat tovar /akykolvek, nie len cinsky/. Cinanom prudko klesa vyroba a aby sa ochranili, zacinaju rozpustat svoje obrovske dolarove rezervy a predavat americke dlhopisy. Tym padom dolar a dlhopisy padaju a americka spotreba klesne este viac. A prakticky vsetky podniky priamo alebo nepriamo napojene na tu spotrebu /citaj vacsina sveta/ padaju na kolena tiez. Cim klesa objem penazi, teda spotreba aj v  predtym priamo nezasiahnutych ekonomikach. A to je len zaciatok.

Ja samozrejme som za "zrealnenie" ekonomiky, problem je v tom ako to urobit dost rychlo a SUCASNE nedestruktivne.  Okamzite sa to stopnut neda, na to sme prilis preuverovani. A ked nie my, tak nasi odberatelia.

Jura 28.3.2009 9:46

Re: ZAORÁLKU.

Jsi totálně mimo mísu....jenže to je nad tvoje chápání, jsi odsouzený []pouze k masírovačce Paroubka DRátha a spol. Aspoň jsi spokojený člověk.....stačí ti stranická masáž....a bliju jen když si uvědomím, že lidi jako Zaorálek a spol. škodí tomuto státu...to je asi tak všecko co pro tebe mám. Měj se...jednoduchý volební objekte;-D:-D

forto 28.3.2009 11:11

Re: ZAORÁLKU.

Ludvo, a ten bilion státního dluhu se vytvořil sám ? Posledních 8 let vládli socani a asi né moc dobře, když dokázali zemi takto zadlužit.

Jirka 28.3.2009 9:35

Re: ZAORÁLKU.

Máte plnou pravdu, pouze hrubé výrazy vyškrtnout. R^

táborák 29.3.2009 15:13

Re: ZAORÁLKU.

Vážený pane Čapku.Váš příspěvek plně vystihuje podstatu vlády socanů.kdyby to viděl tatíček Masrik tak by se asi obracel v hrobě jako vrtule.Nenechte se znechutit blbečkem který se podepisuje LUDVA.Je to paranoidní imbecil!!!!!!R^R^R^R^

Brdik 28.3.2009 9:15

Zvorálku

běž do kouta a šoupej potichu nohama (Y)

J.B.Marconi 28.3.2009 9:13

Opozice neměla co slavit. Pouze plnila svou roli.

Bořit,  bořit,  bořit - žádná odpovědnost za stav věcí veřejných to je hlavní úloha opozičních poslanců s jedinou úlohou dosadit do premierského křesla fürera s chorobnou touhou po moci. ;-( Rv  

Ludva 28.3.2009 9:00

Vítězstvím demokracie

by bylo, kdyby ty nechutné praktiky s přeběhlíky i s konstruktivními poslanci navždy skončily. Na všech stranách. Občan volí stranu, tak ať se strany domluví. Vláda se dá sestavit vždycky, jen mít dobrou vůli. Ty praktiky se objevovaly už dříve, ovšem teprve Topolánek s Dalíkem jim dodaly další rozměr. Krytí pravděpodobně kriminálních jednání, zásahy do justice, policie a médií, jen když to bylo vládě ku prospěchu. Typické pro banánové republiky. Dobře, že vláda padla.

Socius 28.3.2009 9:56

Re: Vítězstvím demokracie

Ludvíku, vem si čípek. Máš horečku a blouzníš.

Důchodce 28.3.2009 13:23

Re: Vítězstvím demokracie

Ludvo, proto že vláda padla nebudou odhaleny zlodějny socanů.Vadila jim paní Vesecká a všichni, kdo by chtěli něco vyšetřovat.Pravidelná odvolávání vlády byla výstrahou: My přijdem a vy poletíte.My s pomocí ČT a rozhlasu dokážeme vyřídit každého !

Eva D. 28.3.2009 19:20

Re: Vítězstvím demokracie

Důchodce, R^R^R^

Frank 28.3.2009 8:41

Opozice opravdu nemá co slavit.

Protože, jestli si myslí, že jí to pomůže při přadčasných volbách, tak je na olmylu. Tolik chytrých hlav a vymyslí takovou kravinu. Ne, že bych to Topolánkovi nepřál, ale myslím si, že opozici stačilo zablokovat všechno, to vláda předloží do sněmovny. Nevěřím, že preference ČSSD půjdou nahoru.

HlavaXXII 28.3.2009 9:40

Re: Opozice opravdu nemá co slavit.

R^R^R^

Honza 28.3.2009 8:37

Topolánek versus Klaus

" ....Ani špetka reflexe, ani kousek přiznání, že ....";"... On přece vládl tak dobře..."

právě výše uvedené má pan Topolánek shodné s panem Klausem  - u pana Kluse můžeme s odstupem srovnávat kam tento styl myšlení vede (rozbití republiky, rozvrácení hospodářeství, ztráta trhů, které okamžitě vyplnili jiní výrobci, ....),které vedlo k zápornému růstu HDp (-4.5%), ... není těžké domyslet, kam by nás dovedl pan Topolánek. 

clay 28.3.2009 8:31

nejlépe je vás nečíst

...a věřte tomu, že jsem to udělal s chutí.

ladik53 28.3.2009 8:59

Re: nejlépe je vás nečíst

No a já zase s chutí přečetl a klidně bych podepsal, bez vyjímek!

zdeněk 28.3.2009 10:34

Re: nejlépe je vás nečíst

Terazky, Vy to umíte a rozumíte tomu?;-D.

berg 28.3.2009 11:18

Re: nejlépe je vás nečíst

takže jste stejný lump

Fiter 28.3.2009 8:24

Po Topolánkovi potopa

Tak a už je to tady.Když vidím a slyším ty jejich plamenné projevy jak je současná vláda špatná,jak škodí lidem,jak celý národ úpí pod vládou koalice.A nyní mají příležitost a co je vidět?

Že jsou naprosto neschopní.Takhle sežrat to co druhý vyprodukuje,to by jim šlo,v tom jsou naprosto bezkonkurenční,ale když mají možnost ukázat jací že to jsou machři,tak najednou

hází zpátečku.Co z toho vyplívá,že naše levice je skutečně levá.Takže přátelé příští volby tyto naprosto neschopné,prolhané a užvaněné darebáky nevolit.

DS 28.3.2009 8:23

Soudruh Zaorálek,přítel Ruska dříve Sovětského Svazu

Vy soudruhu máte tu drzost ještě někoho napadat?Vaše komunistické manýry nedovolit mluvit politickým protivníkům a vypínat jim mikrofon,jsou pro vás soudruhy tipické.Až se dostanete k moci budete nepohodlné rovnou zavírat? Jste odporný škůdce a bude to tragedie pro náš národ stanete li se ministrem zahraničí.

jj 28.3.2009 8:05

Ale ale kecálku

Ale ale kecálku Zaorálku copak se to děje? Po všech těch kecech jak je tato vláda špatná a jak skvěle byste vládli se vám najednou do vlády nechce? Tak šup šup, konec řečí, vyhrnout rukávy a do práce. Obávám se, že ale to je právě to co socanům moc nejde. Mlácení prázdné slámy a mletí hubou je snazší, že kecálku. Tahle prázdná dunící nádoba chce být ministr zahraničí! Ještě tak předsedou spolku česko-sovětského přátelství, to by asi rád. 

hank bukowsky 28.3.2009 7:37

no jo , soudruzi modří bolševici

věrni zůstaneme až do poslední kapky cizí krve, že? Všechno nebo všechno zničit! Jak vám ty komunistické manýry zachutnali, soudruzi antikomunisté, takto připrdění oslové další demagogie.

roko 29.3.2009 15:30

Re: no jo , soudruzi modří bolševici

SOUDRUHU hanku bukowsky jsi nebetyčný vůl. Zahoď už konečně tu červenou brožuru a uvažuj samostatně!!!!!!!!!!

Honza 28.3.2009 7:20

Bábovičky

Celá situace mi připomíná chování dětí na pískovišti. Jednomu se bábovičky daří a druhé (které není tak úspešné) nemá žádný jiný nápad než tomu provnímu bábovičky rozšlapat. Blábolení přítele Zaorálka o tom, že mají opoziční roli je směšné pro všechny, kteří mají alespoň nějakou paměť a vzpomenou si na vystoupení přítele Paroubka (se svým doporovodem v pozadí) po poslední volbách - druhý vítez morální vítěz, ukradené volby, vládá korupoce, my levice máme většinu,... Přátelé chtěli jenom hrát divadlo v televizi a nějak si neuvědomili, že to není hra, ale skutečnost. Návrhy řešení situace od Paroubka mi připomínají událost (ze reálného sociaismu), kdy jeden příslušník VB srazil člověka na kole, objel vesnici a začal nehodu vyšetřovat. Přesně stejně se chová Paroubek (Zaorálek, Rath,...) - máme tady nějakou situaci a musíme se všichni s nějak vyrovnat. Ať už táhnou ti sociálisté k čertu.

hank bukowsky 28.3.2009 7:41

Re: Bábovičky

nejenom Zaorálek, i ty se vyznačuješ ztrátou paměti. A to její vzácnou, českou variantou, tzv. výběrovou. Ty babovičky soukmenovce Tupola jsou pěkně promíchané hovínkama.

A tvoje zapomětlivost hitu ODS z kongresu o sebereflexi se vyrovná jen stejné zapomnětlivosti vůdce.

Kubiš 28.3.2009 8:54

Re: Bábovičky

Řekl bych, že ty budeš jeden z těch co nemaj ani třicet korun na doktora - přece to těm doktorům nebudu cpát do kapsy, že jo? Ale proč jsou vlastně doplatky asi nikdy nepobereš:((

roko 29.3.2009 15:36

Re: Bábovičky

Po nějakým Bukwskym je vyhlášný celostátní pátrání .Prej utekl z bohnic.;-D;-D;-D;-D

Q 28.3.2009 7:19

Zaorálek

Nelžete sám sobě. Socanská trojice tak se téměř tři roky snažila potopit Topolánka, až do své vlastní pasti spadla. Topolánkova vláda sice padla, ale nebyla tak zlá, jak to socialisté prezentovali. Jejich jednání ve stylu po nás potopa nakonec přinesla nechtěné ovoce. Na povrch vyplavali skutečnosti, které podle socialistů měli zůstat utajeny. A sice, že jejích program je touha po moci socanské trojice a po nich potopa. Dnes se ukazuje, že vůbec neví co mají dělat. Paroubek se snaží zachránit co se dá a zase je to blablabla.

hank bukowsky 28.3.2009 7:51

Re: Zaorálek

neblábolte člověče. Je v této republice někdo víc bažící po moci za každou cenu a všemi prostředky než modrý vůdce? Tupolova vláda nejenže byla proti zájmům většiny, nejenže byla korupční a postavená na zločinných praktikách, nejenže nedemokratickými a neslušnými způsoby prosazovala svoje chiméry. Ona byla ve svých výsledcích i neschopná. Co se týče vedení EU- tak tam totálně a jen česká média vytvářejí virtuální úspěch a štěklení českého ega. Co se týče domácí politiky, ani rozpočet není schopná udělat, nejprve střílí zákony a pak zjišťuje, pod vůbec zjišťuje, koho a jak potrefila. Jen to nechce být fanatikem jako staří komouši, jímž už nic nezbylo, než víra, že přece to dělali pro lidi. I když to lidi nechtěli. Ale co čekat od ODS, jež je slovně antikomunistická, ačkoliv původem nomenklatúrní a v praxi se jí líbí bolševické praktiky převalcování všech. Arogance Topolánka je hloupější variantou postupů Gottwalda.