27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N 27.8.2009 1:06

Re: Ach jo,

Autor o koze a vy o voze...:-/

Ladislav N :-))) 27.8.2009 1:04

"Pošlete je ke dnu!" :-))

Neměli na té fotce být místo ODS spíš komunisti? Ikdyž... ČSSD je vlastně schránkou pro všechny komunisty, i pro ty poťapané komsomolce, takže jako zjednodušení beru. ;-PR^

Ne, vážně si myslím, že česká pirátská strana nemůže mít ambice vyhrát volby, ale může být dostatečně silná na to, aby místo pokrytectví a populismu zavedených parlamentních partají dokázala jasně a hlasitě definovat problémy, které zůstávají neřešeny. Může být i silným hlasem informujícím občany o tom, o čem jiné strany záměrně mlčí, aby se nestaly terčem populistů všeho druhu, nebo aby nepřišly o hlasy voličů.

Držím palce!!;-)

Jaroslav 27.8.2009 0:58

Re: Pirati chytili....

Ano,pan K. Schwanzenberk je volitelný pro svůj postoj ještě žijící mrtvoly.Nevyvolává kofliktní situace pod heslem"kdo chvíli stál,tak tam ještě stojí!"Na  setkání s TOP09 jednou něco zamumlal a pak působil dojmem náhlého úmrtí.Zato pan Kalousek mrskal kolem sebe všeobecné pravdy s poukazem,že jsou bohužel politicky neprůchodné!Politickým záměrům pirátů se nelze než usmívat.

Jura Jurax 27.8.2009 0:56

Re: Pirati chytili....

Pirati dle meho nazoru mohou chytit jedine tak rymu a ti kteri jsou sexualne aktivni k tomu jeste navic kapavku... R^R^R^;-D;-D;-D

Jura Jurax 27.8.2009 0:55

Ach jo,

včera jsem četl v MF rozhovor s lídrem té strany pirátů ... nuže, takovou směs diplomaticky řečeno pošetilosti hned tak jeden neuvidí. Zvlášť jeho názory na krádež byly pozoruhodné; přišly mi srovnatelné s názory cca tříletého chlapečka, jemuž se na pískovišti zalíbil cizí kyblíček a on trucovitě dupe nožičkama ... a ten akcent na svobodu jedince a internetu, ale - typicky - nic o povinnostech jedince. On si chlapec - ač zjevně plnoletý - dosud neuvědomil, že lautr nic na tomto světě není zadarmo. A když je něco zadarmo pro někoho, někdo druhý to cáluje ve tvrdejch.

Samé požadavky na to a ono (transparentnost státní správy třeba), ovšem ani nástin způsobu, jak ty požadavky realizovat. No prostě Zelení jako strana pro alternativní jedince už netáhne, tak přišli Piráti ... pořád žasnu, jako jsou lidi s prominutím blbí. Akorát mně utěšuje, že ten průzkum na Facebooku se týkal mládeže nanejvýš sotva plnoleté - a mládež kromě toho záviděníhodného mládí bývá diplomaticky řečeno naivní až hloupá; chce to ještě pár let, než z toho vyroste (když si vzpomenu na své názory, když jsem byl uhrovitý puberťák, vlastně se ani preferencím pirátů nedivím ...).

A podíváme-li se na seznam, kde vznikly pirátské strany - no, to je fakt betelný argument; ono všude tam jsou taky cvoci, anarchisté, multikulti, propagátoři drog tvrdých i měkkých, provozovatelé magie bílé i černé, maoisté, satanisté, obdivovatelé Che Guevary, Lenina, Stalina, Hitlera ... no a mezitím taky pirátské strany. Ono koneckonců legalizace krádeže něčeho, co jeden chce a měl bych za to platit, protože to sám nevyrobil ani nevytvořil, je pro mozečky s málo závity jistě přitažlivá.

To jsem zvědav, až piráti vycucnou soft z firmy jeho chlebodárce a dají ho zadarmo na net, svobodně tak šíříce informace na svobodném internetu - a dotyčný chlebodárce nic neprodá (kdo by platil, když na netu je to grátis, že) a nebude mít na výplaty ... on ten alternativec se ovšem jistě uživí politikou, v ní se jeden exot navíc ztratí.

Vegan 27.8.2009 0:32

Re: Pirati chytili....

Knize je sympatak, ale pro me v TOP jedinej... Skoda, Havuv Kalousek pise moje durazne NE!

Vegan 27.8.2009 0:30

Volim je!

Uz jsem chtel nad volbama zlomit hul, ale nakonec podporim piraty a to ne z nejake velke duvery, ze buh vi co zmuzou (nejspise se ani nedostanou...), ale spise jako gesto... Gesto, ze neni normalni volit strany jako ODS, CSSD nebo komunisty, coz masochisticka majorita  planuje opet zopakovat...

www.nevolte.cz

Klokocka Bohumil 27.8.2009 0:20

Pirati chytili....

Jsem aktivni duchodce a jsem velice spokojen. O volbach dam hlas serioznimu cloveku a to je pan Karel Schwarzenberg a strana TOP 09. Pirati dle meho nazoru mohou chytit jedine tak rymu a ti kteri jsou sexualne aktivni k tomu jeste navic kapavku...(Y)>-