25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
RomanL 27.8.2009 11:44

Re: Ach jo,

Jako programátor a člověk pracující s internetem se bojím mnohem víc praktik KSČSSD než nějakých Pirátů. Aby za pár let nějaký Internet ještě byl. :-P

RomanL 27.8.2009 11:39

Re: Ach jo,

Nee, pán je z OSA... :-D

RomanL 27.8.2009 11:38

Re: Piráti a KSČM

Špatně čtete, špatně posloucháte! Nesmíte furt jenom dávat na ty titulky z Blesku, Blesku! ;-D

RomanL 27.8.2009 11:34

Re: Volim je!

Já už kašlu na menší zlo a budu volit někoho úplně jiného. Pokud tak budeme uvažovat pořád, budeme volit větší a menší a větší zlo do konce světa... :-P

Lišák FOX 27.8.2009 11:32

Včera jsem odvedl spolku OSA 25% z ceny nakoupených DVD médií.

Pro přesnost rozpis za jedno DVD:

holá cena; 4,- Kč

výpalné: 1,- Kč   (25% z holé ceny)

DPH: 0,95 Kč  (i stát z výpalného profituje prostřednictvím DPH)

Díky výpalnému mi bobtná účetnictví a na účtu spolku OSA bez hnutí palce přibývají peníze.

326 stupňů Fárenhajta 27.8.2009 11:08

Je to jasný: až budou e-volby, piráti zasednou ve Sněmovní

Akorát nevím, jestli se z toho mám radovat, brečet, nebo to pojmout jako neutrální informaci.

http://www.pimpaku.cz/content/chceme-e-volby

Péťa 27.8.2009 10:51

Re: Slibný průzkum.

Přesně tak!!! O budoucnosti se nerozhoduje na Facebooku, ale u volebních uren! Koukněte sem: http://www.webvize.cz/play.php?vid=561

Péťa 27.8.2009 10:49

Re: Nutná podmínka volitelnosti

Není divu, že je naše sedmávelmoc jeví jako profláknutá když se buď musí řídit mediálním zákonem psaným bývalým komunistickým cenzorem Miloslavem Kučerou, nebo jsou přímo pod kontrolou generálního ředitele, bývalého šéfredaktora komunistického časopisu Palcát, Janečka! Důkazy zde: http://www.webvize.cz/play.php?vid=432

Péťa 27.8.2009 10:40

Piráti a KSČM

Rv Piráty bych rád volil, jejich program je mi blízký, ALE!!! Ale ne tak blízký je mi jejich záměr, o kterém jsem před několika dny četl v některém z médií, že chystají spolupráci s KSČM!!! Takže pozor! Tyto věci, svoboda slova, transparentnost atd. totalitní straně KSČM nesedí! Rv

žibřid 27.8.2009 10:36

Re: O čem vypovídá průzkum

Nemyslím si to, první na co mlaďoch narazí je problém s kopírováním a šířením muziky a kultury vůbec. A to je právě hlavní bod programu.

žibřid 27.8.2009 10:35

poděkování autrovi

Díky začlánek a přeju hodně štěstí pirátům!>-R^

Jiří Hrbek 27.8.2009 10:25

O čem vypovídá průzkum

Vzhledem k velmi úzkému zaměření programu Pirátské strany to nemůže být tento program, který rozhoduje o preferencích (předpokládáme-li základní inteligenci respondentů).

Takže třetí místo Pirátské strany spíše jen projevem znechucení současnou politikou. První a druhé místo svědčí o tom, že facebookoví uživatelé jsou zaměřeni spíše napravo. Bez dalších informací o jejich sociální charakteristice to ale prakticky nic neznamená.

Honza Urban 27.8.2009 10:02

Potencionální voliči pirátů

Co se týče překročení či nepřekročení 5% hranice si myslím, že se tady v diskuzi zapomíná na to, že potencionální voliči Pirátů se budou rekrutovat z maldých voličů, kteří by jinak do voleb nešli. Tihle voliči se neorinetují podle veřejných médií. Takže si myslím, že mají celkem slušnou naději.

Jenda 27.8.2009 9:58

Re: Nutná podmínka volitelnosti

Idealni by bylo zmlaceni ne policajtem, ale vybercim vypalneho z OSA Nostra.

Jenda 27.8.2009 9:57

Re: Pirati chytili....

Spravne! Je potreba podporit medialne protezovanou rychlokvasku se znamym ksichtem na obalce!

Jenda 27.8.2009 9:56

Re: Ach jo,

Treba umi, ale je proste liny ta nabodenicka hledat.

Jenda 27.8.2009 9:48

Re: Lidi pozor !

A proto vezměte rozum do hrsti a volte toho jakeho sociálního postavení ve společnosti chcete dosahnout!

Socany voli hlavne nizkoprijmove skupiny ... proto je v jejich zajmu aby takovych obcanu bylo co nejvic.

Fialka 27.8.2009 9:46

Re: pane Vileto

No ještě dodám, že studentky, co  do třiceti žijí studenským životem a už  je  to přestane bavit,  uslyší volání přírody, pořídí si dítě, pak se ¨poflakuji  na mateřské dovolené, no něktré zvladnou do 40 cítky ještě jedno. Takže se blíží 40 let a oni ještě nehly prstem. Jiní, co je podporují rodiče stále něco studují, mají různé certifikáty, ale nic nedělají. K čemu je jim to studování, vždyď zkušenosti z praxe se naučit nedají. Všechno to stojí fůru peněz, spousta lidí se tím živí, jeno ve skutečnosti nikdo nepracuje. Gynekologové říkájí, že nejkavalitnější děti se rodí ženám okolo 22 25 let... Vypadla nám necelá jedná generace, ženy rodí v 41 létech, to už dřve byly babičkami. Kdy vlastně začnou tito platit daně  splácet   to, co do nich společnost dala. Kolik je těch co skutečně pracují? A tak je  třeba těm co pracuji "přitnout" a zvýšit jim daně, no kdo to má všechno platit? ...sociální dávky, porodné, vysoké mateřské, pastelkovné...., Pak jsou tady ještě postižení, je třeba jim zajistit luxusní domovy, rodiče si je vezmou 2x za měsíc na víkent domů a přídavky, když jsou dospělí důchod, zůstane rodičům,   domov, jídlo, personál platí za ně stát.!! (PROTO NEDÁM NA POSTIŽENÉ ANI KORUNU! MAJÍ DALEKO VYŚSÍ STANDARD, než leckteré dítě, které má smůlu, že není haendikované, jeden z rodičů příjde o práci matka samoživitelka a škola si vymyslí bykárny, pořaád dohazuji nějaké focení a řekněte dítěti, že se fotit nebudou, protože chybí peněz.  Oranžoví slibuji 13 důchod! TOP dokonce mateřské jako plat, k tomu, pastelkovné, dětské přídavky...Ti co jsou na dávkách. mat dovolených, dětem,, těm všem stát ještě platí soc a zdrav pojištění. jak dlouho ještě, než se ten celý systém zhroutí_? No a ještě 400 melounů na Kocaboviny, jistě si sám sobě chystá teplý pašalík, až nebude ministrem.

Jenda 27.8.2009 9:45

Re: Schwarzenberg je pro mě nevolitelný

A byl byste radsi kdyby se albanci dal sirili a do triceti let zabrali cele Srbsko? Ano, hranice byly urceny spatne a srbove tak prisli i o oblasti ze kterych je jeste albanci nevyhnali. Ovsem porad jeste jsou na tom lip nez by byli kdyby Kosovo zustalo soucasti Srbska. Uz nesponzoruji populacni anektaci vlastniho uzemi.

Ted to jen chce kolem Kosova poradne vysoky plot.

Jenda 27.8.2009 9:42

Re: Hezký plakát

Pokud nekdo nabidne dobrou sluzbu, tak at se za ni klidne plati. Ovsem at plati jen ten kdo tu sluzbu skutecne chce. Ne vsichni formou dani nebo dokonce prirazky k cene neceho uplne jineho. To ze jsou nektere servery placene je naprosto v poradku.

Jenda 27.8.2009 9:38

Re: a ten akcent na svobodu jedince a internetu, ale - typicky - nic o povinnostech jedince. On si chlapec - ač zjevně plnoletý - dosud neuvědomil, že lautr nic na tomto světě není zadarmo. A když je něco zadarmo pro někoho, někdo druhý to cáluje ve

"lautr nic na tomto světě není zadarmo. A když je něco zadarmo pro někoho, někdo druhý to cáluje ve tvrd" ... no taky ne vzdycky. Obcas to ze je neco zadarmo, znamena jenom to, ze se na tom nemohou prizivit pijavice, ktere to neco nevytvorily a ani pro distribuci nejsou potreba.

Petr Benes 27.8.2009 9:36

proc vsichni nadavaji uz predem na piraty?

vi o nich prd, ale uz to jsou zlocinci! prectete si jejich program. zatim je to jedina strana s jejichz programem se muzu ztotoznit. nemaji tam toho zatim moc, ale taky neuvazuji o tom, ze by vyhrali volby. lepsi maly program a ten se snazit plnit nez hora slibu, z kterych je pak kulovy. a na rozdil od tech, co sedi dnes v parlamenete, to zadni zlocinci nejsou. ten nazev je recese, to zrejme mnozi nepochopili. ;-)

Jenda 27.8.2009 9:36

Re: Za starých dobrých časů

Za starych casu taky k tomu abyste byl oznacen za pirata bylo potreba abyste zacal zabijet. Ted staci neposlat vypalne mafii jmenem OSA a DILIA.

Ludva 27.8.2009 9:31

Re: Hezký plakát

Tak ať ty zprávy na Internet nedávají, pořád je spousta lidí, co tam dávají informavce zadarmo. Domnívám se, že je to zcela dobrovolné, co si tam kdo vyvěsí. Mě se jenom nelíbí, že z původní myšlenky vyměńovat si informace zadarmo, si chce někdo udělat výdělečnou činnost. Reklamy by měly stačit.

Petr Benes 27.8.2009 9:31

Re: Schwarzenberg je pro mě nevolitelný

da se to rict takto: OSA od nekoho vyinkasuje penize za pouziti autorskeho dila a ty penize si necha a rozdeli mezi soudruhy ve vedeni, autor z toho nedostane nic. cili v podstate kradez dusevniho vlastnictvi. :-P

Jura Jurax 27.8.2009 9:30

Re: Za starých dobrých časů

No, víte, odmítání OSA mi nepřijde jako důvod k založení politické strany (byť netvrdím, že OSA je ideál), i když pochopitelně je to chytlavé a populistické téma ve stejné kategorii jako pastelkovné, byť zaměřené na jiný typ pošetilosti jedinců než to pastelkovné.

Vaud 27.8.2009 9:28

Pirati se neztrati :-)

Jsou pirati silnic cestnymi cleny strany?

Na plakatu pali po lodi CSSD,ale v programu jen vypaluji CD ;-P

Petr Benes 27.8.2009 9:27

Re: Nutná podmínka volitelnosti

ovsem zase na druhe strane vyuziva 8. velmoc - internet. :-P

Petr Benes 27.8.2009 9:25

Re: Za starých dobrých časů

Ale prd zlocin, zlocin to pripada jen hlavounum z OSA, protoze hrozi, ze prijdou o nezaslouzene penize. Zkuste si precist jejich program.

Jura Jurax 27.8.2009 9:20

Re: Lidi pozor !

A proto vezměte rozum do hrsti a volte podle svého sociálního postavení ve společnosti.

To jako myslíte, že socky by měly volit socany nebo komanče? Takhle natvrdo se o voličském elektorátu socanů vyjadřuje málokdo, ale vcelku kousíček pravdy na Vašich slovech býti mohl ;-) ...no a o komančích a jejich voličích si iluze nikdo nedělá ... ;-D