3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
eTony 5.12.2005 8:41

Re: jiný pořad

jo, tak tnto příspěvek byl dobrý. A což teˇtakhle něco konkrétního ? Nebo jste jako Sobotka, který neuvedl ani jediný konkrétní argument na podporu svých tvrzení. Znovu opakuji - ani jediný argument !!!!
jeff 5.12.2005 8:50

Re: To Vlali,

Koukej se kam ťukáš ty své bláboly. Dnes nejsi v Halo novinách.
Mirek Šejna 5.12.2005 8:14

soukmenovče Bartoni,

ta diskouze byla ze strany Sobotky dost slabá, protože Topolánek si svými kydy o ekonomice nabíhal na soupeřovu směč. Nejúsměvnější okamžik nastal, když Topolánek tvrdil, že 35% platu zaměstnanců tato vláda lidem zatajuje. Sobotka měl po tomto dementním Topolově oznámení sdělit, že "zatajování" vymyslel jakýsi pan Klaus v roce 1992 a socialisté to po něm pouze převzali. Také se Sobotka zapomněl Topolánka zeptat, od koho stát vybere peníze na svůj chod, když všichni budou planit měnší daně a stát ještě kazdému zaplatí 6000 kč. Také Topolánkovo omýlání Slovenska jako našeho vzoru mě pobavilo. Loni měli Slováci nejvyšší schodek rozpočtu ve své historii a letos jsou na tom s rozpočtem hůř než my.
Mirek 5.12.2005 8:26

Re: soukmenovče Bartoni,

Nevíš o čem mluvíš.A měl by ses zamyslet nad svým pravopisem.
zet-hk 5.12.2005 8:26

Re: soukmenovče Bartoni,

Nepodceňujte Slováky. Sice na tom nyní nejsou dobře, ale za poslední 2-3 roky tam nateklo ohromné množství investic. To se projeví během následujících dvou let. Slováci nyní záplatují dluhy, které nadělal Mečiar.
Mirek Šejna 5.12.2005 8:57

Zet-hku

já mám na Slovensku známé a a ti to tak skvěle nevidí. Oni tam totiž narozdíl od nás žijí a vidí to jinak než my přes hranice. Byrokracie se tam vůbec nesnížila. Registrační pokladny jsou tam povinné. HDP jim roste stejně rychle, jako před zavedením rovné daně a schodky rozpočtu jsou tam velké přesto, že začali brutálně omezovat investice do infrastruktury. Ke konci listopadu jsou v 7 miliardovém schodku jen díky tomu, že plánované výdaje ještě neprovedli. Naproti tomu v Česku jsme zatím v přebytku proto, že stát zvýšil své příjmy.
Agent 5.12.2005 9:58

Re: Zet-hku

Šejno, prozradím ti jedno tajemství: v Česku jsme zatím v přebytku proto, že na pokyn Paroubka bylo pozastaveno placení zdravotního do ZP za státní pojištěnce. Byly odloženy všechny listopadové platby na začátek prosince. Není to zase tolik, ale stačí to k tomu, aby za listopad byl rozpočet v černých číslech. Takhle se provádí propaganda. A podobně se provádí "výzkum věřejného mínění" a la ČSSD.
FRANTIŠEK 13.12.2005 13:45

Re: Zet-hku

 a okradl tak své obyvatele,zejména ty chudčí.kteří musí platit vysoké daně ze svých nízkých příjmu.
liddy@seznam.cz 5.12.2005 8:28

Re: soukmenovče Bartoni,

Příteli,
Vaším omylem je omýlání - vždy jen omílání! Ještě nás pár pravopis umí...
Mirek Šejna 5.12.2005 8:50

Omlouvám se za překlepy

Koukám, že o tématu mého komentáře se tady moc nepíše. Zato moje překlepy se staly top-zprávou dnešního dne. Ano, milí koretoři, dopustil jsem se omylu, který tady ještě asi dlouho butete omílat, a omývat mi o hlavu, že?
jeff 5.12.2005 8:51

Re: Šejno, Šejno,

jeff 5.12.2005 8:57

Šejno, Šejno,

trochu plácáš, maskování nesmyslné výše zdanění je spíš k pláči, než k úsměvu. Pokud by to soc.dem. vadilo, měla 7 let času to změnit. Nehnula malíčkem. Jinak Sobotkovo demagogické žvanění, lze jen těžko chápat jako diskuzi.
Douša Josef 5.12.2005 9:04

Re: soukmenovče Bartoni,

Nezapomněl se Topolánka zeptat na to,kde stát vezme peníze, když "vybere méně". Navíc přitom mával lístečkem,ne kterém byly tři čísla. To také bylo jediné rádoby konkretní, co Sobotka předvedl.Jinak jen mluvil a plácal a plácal jednu frázi za druhou. A strašil a strašil.ODS se vyčítá, že straší s komunisty, socani nedělají nic jiného, než že straší s OSD. A přestaňte už jednou mlet něco o tom,co vymyslel Klaus. Klaus je už 8 let od válu a za tu dobu měla ČSSD dost času, aby všechno "špatné, co Klaus vymyslel", dávno a dávno zrušila.I kdyby socani zde vládli 100 let,pořád budou kecat blbě o Klausovi co zavedl. Proč už to tedy dávno nezměnili? A ještě jednou se zamyslete nad Vaši větou ..."diskouze byla ze strany Sobotky dost slabá, protože Topolánek si svými kydy o ekonomice nabíhal na soupeřovu směč. "... Dává to smysl?
Jarin 5.12.2005 10:01

Re: Re: soukmenovče Bartoni,

Když použijeme místo slova "diskouze" jiné a to české slovo "argumentace" tak mi to smysl dává Vám ne?
Marcela 5.12.2005 15:08

Re: soukmenovče Bartoni,

Pane Šejno, viděl jste tu diskusi nebo jste o ní slyšel od zaujatého diváka. Já mám pocit, že jsem se koukala na jinou Partii?
Marcela 5.12.2005 15:12

Re: Re: soukmenovče Bartoni,

Pan Sobotka nepronesl jediný argument, jen se přiblble usmíval nebo shazoval volební program ODS. Za ČSSD ovšem nepředložil nic.
dulcibelka 5.12.2005 7:17

Ježišmarjá - 55%!

To aby si Roko zase rychle objednal nějaký svůj průzkumeček...