30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Paroubku, díky

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
meandr 8.11.2006 10:07

velký souhlas až na ratha

ačkoliv  bych   měla  z  osobních  důvodů  proti  rathovi  jít  řvát   k  Husovi,  rath  byl  první, kdo před   svou   defenestrací  do   něčeho  trošku  víc    hrábnul,  byť  ho  zase  chudáčci  co  nikdy  nic   od těch dealerů   drog  nevzali   a  neváhají  použít  likvidační  tábory,  pěkně  uřvali  s  pomocí  pubertální  důchodců.

gerontusinza 6.11.2006 17:57

Pane Bárto vy toho nechcete chápat víc.

Již sám podivný výraz přeběhlík, coby dle vás neplnoprávný poslanec zvolený vámi samými,který vznikl až potom co pan Topolánek neuspěl. Tak je sakra nesmíte nechat volit, ty vaše nesvéprávné poslance-přeběhlíky.  Dokonce jsou to vaši koníci. Kde se ve vás bere ta obrovská "důvěra" ve vaše poslance? Dokonce se bojíte dát Paroubkovi druhý pokus. Alke nezdá se vám že top je z vaší strany strašná chyba?

A já si to myslím, že to vaše chyba je.. Takhle bude Paroubek mít skoro tutovku.

"tak hoši, buď se mnou na 3,5 roku nebo za rok do (Y)."  Co si vyberete. Klaus je asi socdemák?:-D:-D

milan007 6.11.2006 22:29

Re: Pane Bárto vy toho nechcete chápat víc.

Ta důvěre se bere tam , kde se vzala důvera v pana Pohanku.

Magdaléna 6.11.2006 16:11

Díky za tento článek

Nevím v kolika volbách bychom měli ještě šibalům dokazovat, že je už nechceme a ani nemůžeme chtít!!! Už tak jsme v bahně korupce a mafiánské špíny až po uši!!! Tak ať konečně pochopí, že už nebudou mít příležitost zamést své šibalství někam pod koberec. To snad raději znovu půjdem na náměstí!!!

Herakleitos 6.11.2006 18:06

Re: Díky za tento článek

Magdaléno je to vaše legitimní právo vyjevit svoje sympatie modré šanci. Ale musíte také počítat s jinými názory. Z vašeho příspěvku čpí fanatismus a anarchie. Mluvíte o několikerých volbách. Ale zde je v sázce, kdo má podporu k sestavení vlády. Toho se zcela určitě netýkají senátní a radniční volby. Velmi dobře si většina národa pamatuje kdo to "bahno korupce a mafiánské špíny" zde zavedl. Jenom zabedněný fanatik si natu dobu nepamatuje. Ten cejch nikdo ODS neodpáře. Proč  se třesou na to vládnutí. Odpověď je jasná a lze si to do této tajemky lehko dosadit. Na náměstí můžete klidně s podporou  s, Němcové klidně jít. Pozor ale na to.. abyste něco neschytala. Rozhodování fanatiků na pražských náměstích nemá s demokracií nic společného.

H.K. 6.11.2006 18:46

Re: Re: Díky za tento článek

Nevím kde jste našel v příspěvku paní Magdaleny fanatismus a anarchii. Rozkrádání peněz ze státní pokladny t.j. peněz daňových poplatníků zavedli zejména šibalové z ČSSD. Prorůstání zločinu do státní správy je dědictví po osmi letechch vládnutí ČSSD. Za  dobu jejich vládnutí nebyl vyřešen žádný závažný problém,  který je nutno bezodkladně řešit /na př.  zdravotnictví, školství, penzijní rteforma/. Nevím, co by mohla paní Magdalena "schytat"?

Herakleitos 6.11.2006 19:00

Re: Re: Re: Díky za tento článek

Zřejmě jste byl za vlády ODS ještě školou povinný (ZŠ), nebo trpíte výpadkem paměti. Položte si otázku, proč ODS tolik stojí o vládnutí ?

zkušený stařec 6.11.2006 19:30

Re: Re: Re: Re: Díky za tento článek

ODS provedla gigantický řez zdejší ekonomikou a hlavní průšvih byl přílišné ohledy na státem vlastněné podniky a banky při privatizaci, což vedlo k oněm pruslulým tunelům. Kdyby podobnou akci menežovali socani, spoušť by byla daleko horší, nehledě na to, že přes daleko větší příležitost k nekalostem nedosáhly aféry ODS šibalských gangstersko-mafiózních rozměrů.

lída 6.11.2006 19:32

Re: Re: Re: Re: Díky za tento článek

A Vy si zase položte otázku, proč o ni tolik stojí ČSSD.

Růžička Z. 6.11.2006 19:36

Re: Re: Re: Re: Díky za tento článek

Já Vám  tedy odpovím?  To proto ,aby odhalila postupně alespoň část korupčních afér které jsou dosud utajovány. Tím ODS  sundá růžové brýle voličům ,kteří pořád věří že Šibalové to mysleli dobře.Normálně myslící člověk nečeká že mu budou padat pečená kuřata. Já jim budu tolerovat i drobné šibalství jen když mi vytvoří lidské podmínky a rozumné daně k životu né k živoření jako za ČSSD.

H.K. 6.11.2006 20:25

Re: Re: Re: Re: Díky za tento článek

Vážený pane můžu Vás ujistit, že výpadkem paměti netrpím a nebyl jsem dítě školou povinné. Vy tady plácáte a vyhrožujete paní Magdaleně. Já jsem Vám  odpověděl a požádal Vás o vysvětlení. Vy jste mi neodpověděl a ještě drze nálepkujete. Tak si šibalové představují diskusi.

Proč ODS stojí o vládnutí? Která politická strana o vládnutí nestojí?

věra 6.11.2006 15:24

Návrh nové možnosti

;-OVáš návrh se mi líbí, ale asi Ty hlavy pomazané nenapadne, tak proboha co s tím uděláme???

mirek 6.11.2006 14:17

Naprostý souhlas+dovětek

Mám stále pocit, několikrát i mnou vyjádřený, že je ve "hře" pro Paroubka i předsednictví Evropské unii, co jej mohutně inspiruje k akcím, které mají zaručit volby na rok 2008, když už ne vládnutí na 4 roky. Šéfovat Evropě........

Pavel 6.11.2006 22:33

Re: Naprostý souhlas+dovětek

Že by až tááák?

No... 6.11.2006 14:17

Bohužel trpká pravda

Jenže tohle voliči nepochopí a to nepochopí záměrně, přišli by totiž o snadné sociální dávky a museli by začít pracovat, posílat děti do školy a starat se o ně, žádné herny a bary, žádné značkové oblečení, žádný "finanční nouzová výpomoc", o kterou si žádný gadže netroufne ani spekulovat, natož ji chtít , styděl by se. Těchto příživníků je díky plodnosti stále víc a přehlasovávají reálně uvažující a práce se neštítící zbytek národa. Důsledky uzavřeného kruhu budou strašlivé- ne Česká republika, ale země u snědeného krámu. ČSSD je "sociálně citlivá" a tak okrádá ty, kteří pracují a dotuje ty chudinky, kterým se pracovat nechce . Ti mají čas na množení a postupně zdecimují celou společnost svými požadavky na "zabezpečení". Neveselá budoucnost, když to dopustíme pod vedením paroubkovitých ....už teď jsme zadluženi a to se ekonomice daří (navzdory úsilí vlády, chtělo by se napsat). Co teprve potom, co se nebude tak dařit a bude ještě navíc třeba dluhy splácet ????

jirka.s. 6.11.2006 16:31

Re: Bohužel trpká pravda

Ježíšikriste, že Vy máte na mysli naše hnědoobčany?

Pavel 6.11.2006 22:41

Re: Re: Bohužel trpká pravda

Bohužel, bílých soukmenovců je víc než ta trapná hrstka hnědoobčanů :-(

zeleny 6.11.2006 13:56

???

me tedy vcerejsi debata na Prime rekla nasledujici... ODS a Klaus nerespektuji ustavu. Davno uz mohlo byt  jasno jestli budou nebo nebudou dalsi volby. Jde take strach z Tlusteho, ktery rika, ze "verejne mineni chce" neco podobneho rikal Gottwald v roce 1948, jen se verejnemu mineni rikalo delnicka trida. Kazdopadne rukavici ma porad Topolanek a Klaus oni si predsevzali, ze  vyrobi vladu ODS. CSSD pohrala volby a nikdo ji nepoveril nicim, takze at Topolanek trochu mysli a at neco vymysli. Mam obavy, ze v jeho pripade to nedopadne dobre.

H.K. 6.11.2006 18:50

Re: ???

Kterou ústavu nerespektují ODS a president Václav Klaus?

kamil 6.11.2006 13:35

pane bárto-kdy si konečně dáte pohov-pro vás modré ptáky je ústava cár papíru-vy pro své ambice jste schopni pošlapat ústavu a ještě dávat vinnu čssd a paroubkovi-stud vám nic neříká-vaše argumenty jsou snůžkou lží-dejte již lidem pokoj

No... 6.11.2006 14:21

Drahý příživníku Kamile.Viz Trpká pravda o pár řádek nad Vámi...

Nejdřív se myslí a pak se muví a píše. U Vás je to obráceně a myšlení je vynecháno...přeji Vám dobrý den !

Pavel 6.11.2006 22:39

Re: pane bárto .... zbytek kydů není nutný

Kamile, Kamile, to větší okénko dole, to používají normální přispěvatelé pro vyjádření svých myšlenek. To první okénko stručně shrne myšlenku. Vám chybí jak myšlenka, tak i základní vzdělání, protože nejste schopen psát česky. Pokuste se psát aspoň jazykem, který ovládáte.

trp 6.11.2006 13:35

Pane Bárta...

...díky za ten článek. Už jsem myslel, že to nikdo nenapíše, že to tak vidím jenom já.

žulový Aston 6.11.2006 12:40

Proč se nadává Proubkovi, že ODS včetně prezidenta, protiekologických zelených,

a kolaborantů z KDU-ČSL není schopna sestavit vládu?

I-Worm 6.11.2006 13:02

Re: Proč se nadává Proubkovi, že ODS včetně prezidenta, protiekologických zelených,

protože není nikdo lepší po ruce. To mají jako nadávat sobě?

jerry 6.11.2006 12:12

A co takhle?

Co naistalovat Paroublbovi do počítače hru ,,Sestavování vlády Jiřím Paroubkem", kde by po každém kroku hráče se na obrazovce objevil nějaký pochvalný komentář- např.,,Paroubek je nejlepší premiér všech dob ." , nebo ,,Výborně pane předsedo, ODS vyklízí všechny posty ve státní správě?" Třeba by začal žít ve virtuálním světě a dal by už pokoj. Mám známýho a ten tak hrál hry, že si téměř nevšiml, že mu utekla žena.

žulový Aston 6.11.2006 12:27

Re: A co takhle?

A ten známý se jmenoval Topolánek, že?

Jenda 6.11.2006 17:07

Re: A co takhle?

Nevite co by tak mohl chtit hrat takovy argentinsky plavcik? Ze bych mu to koupil ... no tak nic ...

Kylchap 6.11.2006 11:49

Proč se nadává

na Paroubka? Cožpak může za to, že nečestný předseda ODS je mameluk?

jerry 6.11.2006 12:05

Re: Proč se nadává

A proč Vy chválíte Paroubka. To by mně skutečně zajímalo. On Vám za to něco platí? :-)