17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLITIKA: Paroubku, díky

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Švrk 6.11.2006 9:30

Re: Zelení?

To si asi domyslel každý z nás, jen bych doplnil, že ani od lidovců se nemusí obávat náklonnosti (Svoboda, Pitthart - tůrista). Bursík zatím obdivuhodně drží pospolu svoji partu hic (od marxistů až po ekologisty) ale nevím, nevím, jak dlouho. Už užívají dobrodiní poslanecké funkce ( zatím velké platy a díky těžkostem vlády málo práce) skoro půl roku. Bude záležet jen na jejich odhadu další volitelnosti, zda tito zelení dají zelenou novým volbám. Lidovcům se ta volitelnost zatím neodhaduje moc vesele...  Takže kdo ví??? Paroubkovi ale jistě jde pouze o jmenování, obsazení exekutivy, přesměrování vašetřování a pak dlouhého, ale opravdu dlouhého zdržování.

huhu 6.11.2006 7:49

výborný komentář

jako u autora téměř vždy R^ ;-)

Echo 6.11.2006 8:43

Re: výborný komentář

Gratuluji Vám a závidím. Jste skutečně hodný a jednoduchý jedinec. :-)

John 6.11.2006 9:00

Re: Re: výborný komentář

A jak by jsi ohodnotil sebe soudruhu. Tipoval bych to na prudkého inteligenta, top studenta Masarykovy dělnické akademie.

Jája 6.11.2006 10:24

Re: Ty jsi chytrý,nejsi náhodou z Prahy?

.

John 6.11.2006 10:35

Re: Re: Ty jsi chytrý,nejsi náhodou z Prahy?

Hele klídek.

tomas pansky 6.11.2006 6:39

... Vazeny pane Barto, marne premyslim, jak by se nechal nazvat ....

... Vas vytvor.  Prace novinare?  To tezko.  Pisete od stalu bez uvedeni cehokoli noveho v jakemkoli smyslu.  Podle toho, ze uvadite, co ktera strana udela v budoucnu, patrne nekde ctete budoucnost.  Ale myslite, ze o tom je novinarina?  Mozna se mylim a byti zpravodajem je to posledni, zo Vas zatezuje.  Jeste me upoutal fakt, ze patrne nemuzete napsat clanek bez otreni se o lidovce.   Muj nazor je vyjadrenim meho osobniho zklamani nad ceskymi novinami a potazmo Vami.  Ve snaze najit fakta ve zpravach namisto predvidani budoucnosti v politice budu muset hledat jiny zdroj informaci.  Hodne stesti ve Vasi dalsi praci.  S pozdravem, vyse podepsany.  top0625top@hotmail.com

Semiramis 6.11.2006 7:36

Re: ... Vazeny pane Barto, marne premyslim, jak by se nechal nazvat ....

Možná to není novinařina, ale je to PRAVDA !!!

jirka.s. 6.11.2006 9:29

Re: ... Vazeny pane Barto, marne premyslim, jak by se nechal nazvat ....

Jestli snad vyčítáte panu Bártovi, že neuvedl ve svém článku cokoliv nového, tak to můžete obviňovat učitele v první obecné,že stále tvrdí jedno a totéž, totiž že 1+ 1 = 2. Co chcete, proboha, nalézt nového na bandě šibalských mafiánů, kteří se prostě jinak než podvraťácky chovat neumí a jde jim jen o jedno: zabránit aby se jim náhodou nezúžily  módní trendy jenom na tepláky.

Švrk 6.11.2006 9:38

Re: ... Vazeny pane Barto, marne premyslim, jak by se nechal nazvat ....

Vážený pane Panský - pro některé jedince je novinek skoro škoda. Musí se jím OPAKOVAT,OPAKOVAT a OPAKOVAT. To pan Bárta asi celkem pochopil a proto opakuje, opakuje a opakuje.  Já mám návrh ještě jednoho - posledního demokratického argumentu : "řnu v pysk". Ale to snad jen pro ty nejzarytější paroubkomilce. 

Vocílka 6.11.2006 10:00

Re: ... Vazeny pane Barto, marne premyslim, jak by se nechal nazvat ....

Náhodou je to velmi pěkná agitka.

tomas pansky 6.11.2006 6:29

... Vazeny pane Barto,

ostravak 6.11.2006 1:25

Autor má pravdu,

ale jestli si někdo myslí, že se Kasalova banda vzdá svých koryt tak se mýlí. Jde tu o prachy stačí si spočítat Kasalův plat za 4 roky. Tito černí šibalové riskovat volby nebudou. Risknout by to mohli, jedině kdyby se  Čunek stal předsedou strany, jelikož češi jsou anticikanisté a modrozelená banda ( Jaques, Gandalovič ) na něho teď pořádá hon, což je v tomhle případě kontraproduktivní.

Mard 6.11.2006 0:10

Souhlas

Myslím že autor správně vystihl, že nebezpečím které by přinesl pokus sestavení vlády panem Paroubkem, naší zemi není to, že by se mu to mohlo podařit, o to se vůbec neobávám, ale to, že by opětovně nasadil svou armádu šibalů do exekutivy a pomstil se všem slušným úředníkům, kteří tam dosud zůstali. Podezřívám jej, že by jistě využil svého znovuzískaného vlivu k tomu, aby zamezil vyšetření kauz, ve kterých jsou namočeni sociální demokraté. To vidím jako velký problém pro ČR a je v zájmu většiny slušných lidí aby k tomu nedošlo.

conqueror 6.11.2006 0:36

Re: Souhlas

Nicméně se obávám, že se zde najde řada leváků kteří budou tvrdit, že pan Bárta slyší trávu růst. ČSSD už má pach nechutnosti a svým stále dokola(jak u blbejch) neodůvodněným požadavkem připomíná flašinet napájený marxistickým benzínem.

Echo 6.11.2006 1:02

Re: Re: Panové, kvíkáte unisimo jako autor. Nechci se Vám vnucovat, ale zde na Psu modrá korýtka nezískáte. :)

haha 6.11.2006 1:13

Re: Re: Re: Panové, kvíkáte unisimo jako autor. Nechci se Vám vnucovat, ale zde na Psu modrá korýtka nezískáte. :)

dej si facku pres celou hubu a bez spat

Jara London 6.11.2006 1:30

Re: Re: Re: Re: Panové, kvíkáte unisimo jako autor. Nechci se Vám vnucovat, ale zde na Psu modrá korýtka nezískáte. :)

R^

Echo 6.11.2006 8:35

Re: Re: Re: Re: TO: haha My si tykáme, modrý bolševíku?

Švrk 6.11.2006 9:41

Re: Re: Re: Re: Panové, kvíkáte unisimo jako autor. Nechci se Vám vnucovat, ale zde na Psu modrá korýtka nezískáte. :)

Jo, ale takovou, aby místo modrého korýtka naběhlo modré pod očima, voni levičáku.

Jaromír Opa 6.11.2006 5:45

Re: Souhlas

Jako příklad budiž připomenut pan policejní prezident Husák, který podle svého několik dní starého prohlášení, věděl dost dlouho (přiznal, že o tom věděl už v době vlády Paroubka) o připravované vraždě pana Kubice a nic s tím nedělal. Nechal si to pro sebe a tím kryl přípravu trestného činu?? Nenechal si to pro sebe a bylo mu "doporučeno" aby si to nechal pro sebe a tím opět spolu s tím komu to řekl kryli přípravu trestného činu vraždy?? Lidi, to vám ani tento do nebes volající případ nestačí, abyste si uvědomili, jaká výhra je Paroubek a jeho klan???!!!

jonapot 6.11.2006 12:08

Re: Re: Souhlas

Není už čas vyrazit do ulic, jako v Maďarsku?My jen stále čekáme, až to někdo vyřeší za nás.DOST BYLO PAROUBKA!

Dena 6.11.2006 7:54

Re: Souhlas

Plně s Vámi souhlasím, a je k neuvěření,;-D jak  osobní  zájmy socanů,hlavně pana Paroubka jsou povyšovány nad zájmy společnosti.Proto  v nejbližší době nebudou souhlasit s novým rozdáním karet,myslím,že i mají strach co dalšího se vyklube na svět od těchto šibalů.Jejich přiznivcům už ani nevadí,že veřejně jsou spojeny s komunisty.Je vidět,že jejich usnesení jsou jen cáry papíru a líbivá hesla,která nikdy nemíní dodržovat.:-(!