17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLITIKA: Paroubku, díky

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kylchap 6.11.2006 12:08

Re: Re: Proč se nadává

A kdy, kde a jak jsem ho chválil?  Netrpíte paranoiou vážený?

jerry 6.11.2006 12:17

Re: Re: Re: Proč se nadává

Tak pardon, já už se radoval, že jsem narazil na jeho příznivce. Nějak na psu vymřeli. Jinak s Vámi nesouhlasím, co má čestný předseda ODS dělat, když je současný předseda ODS přesvědčený o svých schopnostech, které nemá? Jeden opičák, jako Paroublb nemůže být výmluvou pro neschopnost ostatních politiků. Prezidentovi se prostě snad ani nenabízí někdo, kdo je schopen něco udělat.

zeleny 6.11.2006 14:00

Re: Re: Proč se nadává

Paroubka neni nutne pri sestavovani vlady ani chvalit ani hanit jeho nikdo nicim nepoveril a to ze Klaus a Topolanek na nej kdeco  alibisticky svalujou, tak to je jen projev jejich neschopnosti. Paroubek chce jen vyjednat maximum pro CSSD a jeji volice a nema povinnost cokoliv ODS jen tak podepsat. Az ho nekdo necim poveri a jemu se neco nepodari, tak at se na nej nadava.

LV 6.11.2006 12:10

Re: Proč se nadává

pokud jde o nečestnost, pak většího přeborníka v tomto oboru než Paroubka neznám!!

Až s jeho nástupem k moci jsem poznal, že mohou být na světě lidé, jejichž jejiným dotykem se cikoli mění ve špínu a výkaly, jejichž pozdravem je lež a normou podraz a křiváctví!

Ivan 6.11.2006 11:36

Co je to přeběhlík?

To si poslanci mají podle Klause chodit pro rozumy na stranické sekretariáty? Každý poslanech hlasuje podle svého svědomí a na žádný sekretariát se nemusí chodit radit. Pokud tak činí, je to jeho osobní věc a nikomu do toho nic není. Pokud volební lístek odevzdá na svém poslaneckém klubu, je to jeho věc a nikdo mu do toho nemá co mluvit. Pokud patří k ČSSD a bude hlasovat pro vládu navrženou ODS, je to jeho věc a stejně tak v případě, kdy je v ODS a bude hlasovat pro vládu navrženou ČSSD. Obdobně u jiných stran. Slovo "přeběhlík" je používáno Klausem jako neobyčejně sprosté matení veřejnosti a propagandisté modrých ptáků matou veřejnosti podle Klausova vzoru také.

jirka.s. 6.11.2006 11:51

Re: Co je to přeběhlík?

"Každý poslanech hlasuje podle svého svědomí a na žádný sekretariát se nemusí chodit radit."

Kouzelné! Slzu jsem zamáčkl, když jsem si vzpomněl na hlasování při volbě předsedy sněmovny!

Pavel 6.11.2006 22:45

Re: Re: Co je to přeběhlík?

škyt, já málem zkratoval svými potoky klávesnici ...

mak 6.11.2006 14:05

v tom je ten problem

demokraticke strany nebudou svym poslancum (teoreticky) prikazovat jak maji hlasovat, tak by se mohlo lehce stat, ze nejaky zeleny, nebo cerny nema rad ODS a jeho spicky a bude hlasovat pro paroubka. Pak se ale paroubka 4 roky nezbavime ani kdyby znovu pozval internacionalni pomoc kvuli "modre" kontarevoluci. 4 roky se neuskutecni zadne reformy, jen pribude novych pomniku a prvni maj bude opet povinny. Opravdu ted jde o to zbavit se paroubka, pak zmizi i jeho ritni paraziti.

gerontusinza 6.11.2006 17:59

Optimisto. Re: v tom je ten problem

8-o

Růžička Z. 6.11.2006 20:13

Re: Co je to přeběhlík?

Vážený pane. Záleží pouze na mě samotném co jim spolknu .To jejich matení mi vadí ze všeho nejméně.Více mi vadí ,že Šibalové nemají smysl pro veřejné blaho. Myslí jen na své trafiky a jistoty. Pro stát nevytvořili nic moc.Co zákon to novela.Samé zmetky .To vše za naše peníze. Co rozkradli ani nemluvím to proto, že zřejmě máte oranž. zákal.

milkom 6.11.2006 10:46

Paroubek - nejkrásnější dar pro KSČM

Čeští komunisté se vracejí.  Sedlají zatím nejlepšího oře od r. 1989, kůň Jiřík je plný sil a vypadá na dvacet. Komunisté udržují nejvýhodnější možnou pozici - jsou záchraným pilířem demokratické levice a přitom bez vládní zodpovědnosti. Nejsou oslabováni téměř žádnými skandály a nikam se necpou - nemusejí, na pomyslný vrchol je paradoxně vyveze jejich největší politický rival. Kůň Jiřík jede z plných sil, ani si už neuvědomuje kdo káru řídí a kdo táhne.

Kdepak si myslíte, že budou komunisté získávat nové voliče? Z řad voličů ODS nebo KDU-ČSL asi těžko. Tak "hyjéé Jiříku, hyjéééé!"

honza 6.11.2006 11:23

Re: Paroubek - nejkrásnější dar pro KSČM

dost pravdivé - a dost smutné....

LV 6.11.2006 12:07

Re: on si to uvědomuje..

vždyť jiřík a jeho parta, to je stalinistický výsadek KSČM v ČSSD. Tato přepadová jednotka partaj zcela ovládla a pak kormidlovala "žádoucím" směrem. Viz poslední půlrok před volbami a "legislativní smršť" nedodělků majících za cíl znárodnit, zpřísnit, regulovat a obecně zatnout tipec všem samostatným a sebevědomým občanům.

Ostatně - koho chleba jíš, toho píseň zpívej - a J.P. je nejlepším obhájcem komunistů i po volbách, viz poslední výkřik, že když duhová vláda, tak i s KSČM, když se zdálo, že se na rudé bratry jaksi pozapomělo... FUJ !!

Mard 6.11.2006 10:29

Návrh nové možnosti

Možná by přínosem do zdejší diskuze mohla být jedna myšlenka. Osobně si myslím, že by pan Paroubek měl mít možnost se sám přesvědčit, zda vládu sestaví nebo ne. Ale (jak jsem níže napsal) je zde riziko zašibalování exekutivy. Co tedy využít již zažitého postupu a pověřit jej vyjednáváním o vládě s tím, že není jmenován. A pokud presidentovi nedoloží, že se mu podařilo dosáhnout dohody o většinové podpoře vlády, tak ani nebude jmenován. To je myslím dost férové nabídka a téměř jistě skončí tím, že dohodu nevyjedná, což snad povede k tomu že konečně zkrotne a bude mít aspoň trochu konstruktivní přítup k věci, což by velmi prospělo nám všem.

třetí 6.11.2006 11:03

Re: Návrh nové možnosti

Vaše nabídka je neférová. Měl by pan Paroubek dostat stejné podmínky jako pan Topolánek. Jen tak lze hovořit o férovosti, pane.

Foxtrot 6.11.2006 11:26

Re: Re: Návrh nové možnosti

A proč by měl Paroubek dostat stejné možnosti jako Topolánek? Vzhledem k Paroubkovému povolebnímu projevu je na místě zvýšená opatrnost...

tony 6.11.2006 12:45

Re: Re: Návrh nové možnosti

Pan Paroubek? NE -  soudruh Jájínek!

Méďa Béďa 6.11.2006 10:20

Z chování komoušů vyplývá,že je Paroubek přizval mezi šibaly.

Fuj,to je hnus.

Ruda 6.11.2006 10:17

Nadržený Paroubek nesmí být připuštěn. Skončilo by vyšetřování korupce socanů.

.

Arab. 6.11.2006 9:58

Souhlas P

Plnohodnotný příspěvek.

LV 6.11.2006 9:29

vynikající !

Je to přesně tak, a jen pár zhrzených ctitelů "levice" křičí, že to nevidí. Levice jak mafie prostoupila vše. Od roku cca 2000 nastal ve státní správě jakýsi stále se zrychlijící návrat. Mohl jsem to pozorovat na obrovském, neuvěřitelném nárůstu administrativy a záplavě různých povolení, směrnic (vzájemně se vylučujících), zkrátka "Husákov". Co nejvíc zkomplikovat, zesložitit.. až mi jedna příslušnice NKU mezi čtyřma očima řekla, že má pocit, že je vše tak zašmodrcháno, aby se už nikdo ničeho nedohledal!

A předvolební půlrok - to už nic neskrývali: to byl sešup do komunismu jak po tobogánu!! Viz Rath a jeho parta. Proto tvrdím, že Paroubek NESMÍ dostat žádný pokus. Jakékoli zapojení Paroubkova komunistického výsadku v ČSSD do exekutivy hrozí obrácením polistopadového vývoje směrem k Bělorusku, či dokonce S. Koreji, o které s. Zaorálek mluví s takovým pochopením...

lída 6.11.2006 20:01

Re: vynikající !

Přesně tak!

rom 6.11.2006 9:07

veš u košile

Sobotní DNES starou, ale krásnou fotografií šibalů všeho druhu -Doležel, policisté, Spyra, PéŤa dokazují, že Kubiceho zpráva měla své opodstatnění. BIS to ve své zprávě jen potvrdila. Ta parta se musí moci držet jak veš košil, vždyť co by se ještě po osmiletévládě mohlo profláknout? Asi je totho hodně, jinak by strana s čistým svědomím odešla na 4  roky do opozice a vypadali bychom jako kulturní národ. Teď je to dokonalý Kocourkov.

Jája 6.11.2006 10:22

Re: Žádný Kocourkov,ale socanský bordel.

.

traktorista 6.11.2006 8:38

Velmi přesné

Pan Bárta popsal stav českých ministerstev a státních úřadů velmi přesně (a možná je to ve skutečnosti ještě horší, než si většina z Vás umí představit :-( ) Ze strany Topolánkovy vlády se skutečně muselo postupovat jako v případě převzetí nepřátelského území a ne o plynulý přechod vládnutí(exekutivy) do rukou vítěze demokratických voleb, ovšem případný revanš, ze strany Paroubkovců (Rath, Jandák, Škromach, Bublan, Mládek, Sobotka atd.) by byl naprosto děsivý. Ale co s tím?

třetí 6.11.2006 11:08

Re: Velmi přesné

"Se skutečně muselo postupovat jako v případě převzetí nepřátelského území".......co vás k tomuto závěru, pane, vede? To se jen tak usoudí, že byť jsem v demisi, mohu postupovat jak se mi zlíbí ? Ojoj, pane, tak jedná diktátor či spíše uzurpátor. To není ale vůbec demokratické, to je bolševismus, pane.

Wednesday 6.11.2006 11:48

Re: Re: Velmi přesné

Demokracie funguje pouze potud, pokud spolu mají co do činění lidé, kteří vyznávají podobné principy a hodnoty. Pokud však máte co do činění s Paroubkem and his boys, jste jasně v nevýhodě, neboť oni se neštítí ničeho. Zajímavé je, že jako první vždycky vyčítají nedostatek demokratických postupů právě takoví neštítiči, pro které je jinak demokracie zcela prázdný pojem...

Novák 6.11.2006 8:32

naprostý souhlas

Naprosto souhlasím. Každému přece musí být jasné: parobek ví, že "jeho  pokus o vládu nedostane podporu v parlamentu, ale - a o to jde - obsadí ministerstva a po zablokování dalších jednání na libovolně dlouho !!!!!!!!!! Je to prostě šibal.

atos 6.11.2006 10:07

Re: naprostý souhlas

je to nechutné prase

Pešek 6.11.2006 7:56

Zelení?

Myslím, že autor to vidí jinak, než soudruzi,pokud počítá s přeběhlíky od lidovců. Kováčik to včera na závěr řekl poměrně jasně, že počítá se šesti nepevnými hlasy zelených, kteří  "v celé evropě jsou středoleví".  Jenom doufám, že se mýlí.