26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jamo 2.2.2006 10:24

To už může psát do novkdejaký debil???

Aston si debily až na výjimky (Pehe) moc do příspěvků nepouští, ale s komentátory to má těžší - viz. Aleš. Tenhle blbej bolšán se snaží aplikovat metodu rudých řečníků i do nesrovnatelně inteligentnějšího prostředí NP.
AAA 2.2.2006 14:13

Re: K článku

Do novin jeste ne, ale do komentaru evidentne jo :)
Mi 2.2.2006 7:51

Operace žaludku

Je to vzorová ukázka polopravd a lží.Ale je to zábavné pro ty co si mohou nebo lépe chtějí sehnat informace.Vše se dá ruzně překroutit ale musíte mít na to žaludek.Pan Haas je už po operaci
Masaryk 2.2.2006 7:11

Já se vrátám Roko a se mnou přijde zákon.

Myslíte si, že by se dala současná Sociální demokracie postavit mimo zákon? Když mnoho jejich členů v tom "mimo zákonném" prostředí stejně působí.
Byg 2.2.2006 13:23

Re: Já se vrátám Roko a se mnou přijde zákon.

Právě proto že již mimo zákon jsou je tam nelze postavit :-)
dado 2.2.2006 7:08

?

Paroubek potřebuje ke svému zajištění volebního prgramu  najít a odstranit pár nepohodlných lidí. Jeden je zde:
 
Marvan 2.2.2006 6:57

míra nezaměstnanosti za vlády ODS

 5,8% - ní nezaměstnanost za pravicových vlád vykoupená zcela nepravicovým ždímáním peněz z polostátních bank, to je opravdu to na co by mohlabýt ODS pyšná!
Ivan Nový 2.2.2006 7:07

Marvane,

ČSSD stejný objem peněz vyždímaný z daňových poplatníků nacpala do pobídek a nezaměstnanost stabilně rostla. Někde je tedy chyba. Kde?
Lerak 2.2.2006 6:50

Axiom,

socdem vláda neskutečných hlupáků!
Ivan Nový 2.2.2006 6:15

Proč lidi volí ČSSD?

Aby se měli dobře, jenže sami neví co si pod tím představují. Takže ČSSD stačí nabídnout mýtus mít se dobře. Člověk se tak dostane z reálného světa do světa mýtů a tam platí úplně jiná pravidla. Člověk je uspokojen už jen tím, že v tom světě je. Proto ČSSD stačí jen tvořit stále nové a nové mýty. Že je to nemravné, že je to podvod? Komu to vadí?
Tomas 2.2.2006 10:16

Re: Proč lidi volí ČSSD?

Volič socialistů nikdy neví, kdy se má dobře. Když má Favorita říká si: "Až budu mít na to, abych si koupil Octavii, to se budu mít dobře". Jenomže když Octavii má... Proto je naprosto nezbytné sdělit voličům, že právě teď je ten okamžik, kdy se mají dobře. A vzhledem k tomu že "Mít se dobře" je zcela subjektivní a naprosto neuchopitelný  pojem, stačí prostě opakovat, že "dobře" už je.
Jsou i další obraty, které se "dobře" uchytily: "Privatizace zkrachovala" nebo "Nezodpovědný experiment" - to jsou všechno jen slova bez obsahu. Stejně jako Paroubkovo oblíbené: "Ti nikdy nic neřídili" na adresu lidí z ODS. Paroubek sám řídil co - Ráj, a ještě ne celý.
Ti, kdo budou volit ČSSD ve skutečnosti žádný program nechtějí. Stačí jim, že se mají "dobře".
Ada 2.2.2006 15:05

Re: Re: Proč lidi volí ČSSD?

Jestli to nebyla narážka na Grosse, který se nedostal k řízení lokomotiv. 
Byg 2.2.2006 13:19

Re: Proč lidi volí ČSSD?

Otázka: Komu to vadí?
Odpověď: Těm co to platí.
:-)
franta 2.2.2006 14:40

Re: Proč lidi volí ČSSD?

Vaše vysvětleni jsou bohužel velmi jednoduchá a obvykle chybná. V roce 1998, když Zeman vykřikoval, že Klausova vláda je vládou loupežníků a ČR je spálená země, tak jsem ho nevolil (volil jsem ODS), protože to co říkal nebyla pravda a tento způsob argumentace považuji za ubohý. Letos ze stejného důvodu nebudu volit ODS. Zdravím Vás
AGO 2.2.2006 6:14

Slogan a jeho pokračování

Jistoty a prosperita,
pro nás co jsme u koryta.
Slava 2.2.2006 2:41

Tradiční demagogie, napsaná nevalnou, ovšem revoluční češtinou

Když autor žongluje s čísly, tak nechť žongluje se všemi relevantními čísly.  Chápu ovšem, že to nedělá, bylo by po argumentech. Tohle je argumentace pana tlusté peněženky. Ostatně v programu ODS jsem žádné konkrétní věci také nejsou. Vnímání reality je u autora na úrovni znalostí českého jazyka, což aby si osvěžil znalosti ze čtvrté třídy, a ty počty by si mohl zopakovat taky.
Ladislav N. 2.2.2006 3:52

Re: Tradiční demagogie, napsaná nevalnou, ovšem revoluční češtinou

Tahle demagogie je, Slavo, i vaším pracovním nástrojem, minimálně v diskusích na Psu. Vy budete spolu s dalšími sockomouši vykřikovat, že "lékárníci vás, pacienty, okrádají" atd. To ne ale proto, že byste znali detaily tvorby cen léků a podíl lékárnické marže na ní, ale proto, že vám to odněkud shora nějaká VELKÁ HUBA zavelí, a vy hned začnete všichni papouškovat: Lékárníci nás okrádají, mají 32 Kč ze sta! Takhle si mastit kapsu za naše peníze nebudou!" A je vymalováno a diskuse končí... . . . . . Běžte všichni do hajzlu i s vašimi prolhanými nenažranými politiky!
mike 2.2.2006 4:33

Re: Re: Tradiční demagogie, napsaná nevalnou, ovšem revoluční češtinou

Nahodou, mne se Slava libi. Zacina byt pomalu lepsi nez Halladin, pokud to neni jeho reinkarnace. Sanci poslat je do hajzlu budeme mit v cervnu. Jedinou.
Jana 2.2.2006 10:16

Re: Re: Re: Tradiční demagogie, napsaná nevalnou, ovšem revoluční češtinou

Mně teda nejvíc chybí Aragon, to byl vejlupek. A Jaroušek už taky není moc aktivní, asi musí v pracovní době opravdu pracovat.
Pete Brich 2.2.2006 10:38

Re: Re: Re: Re: Tradiční demagogie, napsaná nevalnou, ovšem revoluční češtinou

Jano,
s Jarouškem je to stále stejné.
Ale oranžgutani pro něj ještě nezpracovali téze. Chudáci, legislativní smrť a teď ještě zpracovávat Rukověť ke čtení oranžového programu. Aby se nám nestrhli. Kdo by nás pak odvedl do RaJe?
PB
Pete Brich 2.2.2006 10:33

Re: Re: Re: Tradiční demagogie, napsaná nevalnou, ovšem revoluční češtinou

A poslední.
PB
Slava 2.2.2006 12:13

Re: Re: Tradiční demagogie, napsaná nevalnou, ovšem revoluční češtinou

Protřete si oči a čtěte informace. Lékárníci požadují degresivní marže až do 50 procent. To neříká velká huba, to říkají oni, jenže jen na jednání a ne v mediích. Že si necháte házet písek do očí, je vaše věc, ale nepožadujte to po druhých.
Jenda 2.2.2006 15:18

Re: Re: Re: Tradiční demagogie, napsaná nevalnou, ovšem revoluční češtinou

A proc ne? Skladovani i prodej krabicky s lekama stoji stejne at uz ty leky jako takove stoji deset korun nebo tisic. Takze je naopak trosku nesmysl aby z te prvni krabicky meli korunu a z druhe stovku. Samozrejme naklady lekarny na oba leky nejsou stejne, nejde jen o skladovaci prostor a manipulace s krabickou ale take o penize utopene v zasobach takze fixni marze by byla taky blbost ale urcita zavislost procenutalni marze na cene leku dava smysl.
 
Koneckoncu kdyz vam tak vadi degresivni marze vadi vam taky tolik progresivni dane?
Ivan Nový 2.2.2006 5:59

Slavo,

už z konstrukce vět sockomunistického programu je jasné, že nemají v úmyslu jej realizovat. Rétorika je stejná jako měli komunisti před listopadem 1989. Nemělo by se to jmenovat program, ale Závěry programového sjezdu ČSSD a měli bychom je rozpracovávat do konkrétních podmínek :-))))) Jediná reálně zrealizovaná věc na velmi dlouhou dobu je ten oranžový hrníček. Ostatní na Svatého Dyndy. Ha, ha, ha. Ale lidi ČSSD nevolí kvůli programu, že.
kirast 2.2.2006 2:31

Pokud si ještě vzpomínám na cvičení z politické ekonomie,

pak všechny předvolební ekonomické sliby lze zvládnout "kontrolovanou inflací",  kterou KSČ provozovala již v hluboké totalitě. Je ovšem třeba, aby se po volbách ve vládě objevila alespoň čtvrtina těch správných odborníků!
Slava 2.2.2006 2:43

Re: Pokud si ještě vzpomínám na cvičení z politické ekonomie,

A ods si to zopakovala v první polovině devadesátých let.
kirast 2.2.2006 3:00

Re: Re: Pokud si ještě vzpomínám na cvičení z politické ekonomie,

Vy jste v první polovině devadesátých zaregistroval činnost cenového úřadu řízeného ODS? Snad OH, když už!
Slava 2.2.2006 3:17

Re: Re: Re: Pokud si ještě vzpomínám na cvičení z politické ekonomie,

Kdepak, OH nikdy nemělo exekutivní moc, tu bohužel měla ODS s ODA a lidovci.
Kvetla 2.2.2006 1:16

Zapoměli jste ještě na jednu drobnost....počty vládnoucích úředníků

Za éry p.Klause,bylo na vládě jedno patro kanceláří téměř prázdné.Dnes se tam nevejdou.Množí se rychleji než mušky octomilky.A neberou jen tak nějaké drobné.Byl bych docela zvědav,jak by se "srovnal" průměrný plat pražanů s celostátním průměrem,kdyby někdo z toho součtu vyloučil platy "státem placených + státem řízených osob ".Nebo naopak uvádět pro srovnání průměrnou   r o č n í mzdu ve státních a státem řízených institucích.Určitě by pak pražanům už tolik nezáviděli.
míša mýval 2.2.2006 0:40

Snižování nezaměstnanosti po socansku

Zatímco za Klause byl nezaměstnaný každý dvacátý člověk, nyní je to jedenáctý a pokud vyhraje Paroubek, sníží nezaměstnanost  nejméně na polovinu, bude tedy nezaměstnaný každý pátý. Stačí umět počítat