18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
huhu 2.2.2006 15:30

hesla levicová nebo pravicová ?

Každému podle jeho práce ! Kdo nepracuje ať nejí ! Bez práce nejsou koláče ! - když jsem byl malý kluk, učili jsme se ve škole tahle hesla jako socialistická/komunistická. Jak je to dnes - neublížila by tahle hesla ksčssd ve volební kampani ?
ACHJO 2.2.2006 15:18

dotaz

proč takové články nejsou v jiných novinách,jen Mladá fronta se jako jediná nebojí?Budou volby,když se novináři bojí jejich volnost je sečtená.
Čumil 2.2.2006 15:40

No, milej Achjo, ono to bude tím, že slušné noviny by tyhle úvahy pana autora otiskly jen jako placení stranický inzerát...

Xaver X.X. 2.2.2006 15:46

hehehe...:-)

Ivan Nový 2.2.2006 16:38

Ale Čumile, socialismus opravdu nefunguje,

podívejte se na ČSSD.
Čumil 2.2.2006 18:41

No, pane Nový, už byste měl taky jednou vymyslet nějakou novinku. Zatím to vypadá tak, že nejspíš kvůli těm svým sloganům prošvihnete volby.... :-))

borivojneslusny 2.2.2006 15:18

Paroubek o zaměstnanosti lže

Jak můžou socani slibovat snížení nezaměstnanosti, když už dnes v dodatcích NSP (národního progr. rozvoje venkova) konstatují zvýšení nezaměstnanosti v zemědělství a v návazném zpracovatelském průmyslu cca o 70 000 osob? Proč lžou?
Kajan 2.2.2006 14:55

Ano, ten slogan socanů znamená jistotu pro příživníky, že z prosperity úspěšných dostanou "vejvar" . Dzp.

šimon klein 2.2.2006 14:30

Takhle to vypadá,

když růžový opičák chytne hnědý mor, který z něj udělá oranžgutána......ten barevný mix se mu povedl.....a to je tak fšicko......
Klaun Parafin 2.2.2006 14:46

Re: Takhle to vypadá,

Skvělýýýýý!
Klaun Parafin 2.2.2006 13:58

Díky, Tomáši.

Ale víte, jak krásná je modrá obloha se slunečným pupíkem, když po ní zmateně tam a sem poletuje oranžový balon? Kdyby člověk zrovna neměl vztek na tu rušivou oranžovou bublinu, tak by mohl soucítit s posádkou, by si při již neodvratitelném pádu moc nerozbila ústa... Sůl nad zlato aneb jen krásy se člověk nenaž..., la pardon, nenají i kdyby posázena byla zcela oranžovými balóny...
huhu 2.2.2006 12:29

voliči socanů

voliči socanů potřebují mít "jistotu", že se přiživí nebo dokonce uživí na úspěchu jiných. Šéfové socanů a jejich "inteligentnější" členové, zase potřebují podporu potřebného počtu voličů, aby mohli ovládat ostatní. Zejména ty produktivní, které okrádají na daních. Tím je dána základní symbioza obou skupin - tahle technologie moci fungovala již ve starém Římě ve vztahu patricijové s lumpenproletariátem. ostaní vč. oranžové, hesel či "rpogramu" je tyjátr - vsadil bych se, že naprostá většina voličů socanů jejich program nikddy nečtě. Stačí jim pár jednoduchých hesel a slibů. Proto nemá smysl s programem polemizovat, smysl mají stejně účinná protihesla protisliby. Tedy pokud může slušný člověk partě vyžírků a zlodějů něco slíbit.
Žulový Aston 2.2.2006 13:44

Re: voliči socanů

Slušný člověk může slíbit jenom shit anebo Pepu z Hongkongu. S Klausem nebo doleva!!
Ivan Nový 2.2.2006 13:51

Argumentační nouze?

???
Janus 2.2.2006 15:28

Re: voliči socanů

No konečně  Už jsem si myslel, že huhu zanevřel na pojem "vyžírka"
petr 2.2.2006 12:16

zádrhel

Vážený autore, největší zádrhel na vašem článku je v tom, že ti, co ho čtou to stejně ví, a ti co by to měli vědět, to nečtou. Vaše myšlenky by měly být slyšet z rádia a televize,měli by se diskutovat v denním tisku,být vyvěšeny na každém rohu, a měli by je měli prezentovat především lídři ODS. Vy to děláte za ně! Tak na co tam jsou? Jak chtejí vyhrát volby? Pamatujete na kampaň Vl. Železného před senátními volbami? Vymetl pár hospod, zaplatil pár panáků a bylo to. Prostě si otypoval voliče! Pokud se vám to zdá účelové a nechutné, je to sice tak, ale funguje to. Takže musí se pracovat s materiálem, který tu je. Lidé nejsou hloupí, ale po těch letech prostě zaostalí a je třeba s tím počítat. A to chce trochu psychologie, a tu, jak se mi zdá, ODS postrádá.
Frenky 2.2.2006 12:26

Re: zádrhel

ODS postrádá nejen psychologii, ale i čistotu a serióznost ve svých řadách.  Postrádá tah na branku, ale ani čisté dresy z nich lepší hráče neudělají.
Proto dám raději svůj hlas Evropským demokratům. Věřím v jejich, podle mě nejlepší, volební program.
Korupci, vulgatiru, malou domu, apod., nevymetou ti, co jsou v tom, byť jen okrajově, celou dobu namočeni. Mají jiné řebříčky hodnot.
Ivan Nový 2.2.2006 12:29

Frenky, dáte hlas komunistům.

Tak je to. V ED jsou odborníci, pro ty se místo najde, když o to tak stojí. Stát má pořád nedostatek oborníků.
huhu 2.2.2006 12:36

Re: Frenky, dáte hlas komunistům.

odborníci - lidé si pletou politiky s odborníky. Politik musí především zastupovat a vyjadřovat zájmy svých voličů a umět je prosadit. Na to si může najmout odborníky, stejně jako např. majitel firmy. Když je politiki odborník, jen dobře. Ale prvotní a dle smyslu demokracie je, aby zastupoval a vyjadřoval zájmy "majitele" tj. voliče.
huhu 2.2.2006 12:37

Re: Re: Frenky, dáte hlas komunistům.

tohle mají zmáknuto v anglosaských zemích - ministerstvo řídí stálý tajemník "odborník" a nadšéfuje a úkoly zadává politik.
Frenky 2.2.2006 12:48

Re: Re: Frenky, dáte hlas komunistům.

Politik odborník, neznamená hned několik titulů pře a za jménem a bohatá publikační činnost. Politik - odborník je myšleno i to, že ovládá politický směr, který zastupuje.  Má to výhodu v tom, že jej nějací poradci neoblafnou a nenasměrují tak, kde jim dělá jen zástěrku.
 
Teď mě napadá třeba pan Tlustý, který "střílí" sociální dávky na všechny strany, že by si člověk neznalý myslel, že je to minimálně socdemácký ekonom. Proto si z něj dělají srandu i sami socani. Neznám Tlustého jako ekonoma, ale jako politik prosazující liberalizmus, mě zklamal.
Ivan Nový 2.2.2006 12:55

Frenky, to vás převezl, co.

ED zkopírovala rovnou daň a oni příjdou zase s něčím jiným. To je k vzteku co. A co náměstek ministra, to bývá také odborník.
Žulový Aston 2.2.2006 13:46

Re: Re: Re: Frenky, dáte hlas komunistům.

Tlustý je absolvent Vysoké školy zemědělské, obor mechanizátor, bývalý člen KSČ - tedy mne nemohl zklamat jako liberál. Jinak je to ale ozdoba ODS.
Ivan Nový 2.2.2006 13:56

Žulový Astone,

ha, ha, ha, ... Já bych řekl, že Tlustý je tím zveřejněním o krok napřed :-))) Proč by bránil ztracenou pozici. Teď budou muset socialisté splnit to co slíbili. A dovolí jim to komunisté? To není vůbec jisté :-)))
Žulový Aston 2.2.2006 14:36

Re: Žulový Astone,

Samozřejmě, že jim to komunisté - jako Tlustý a pod. nedovolí. A tak bude komunista Tlustý nadále bojovat proti komunistům...shit Topolánek proti vulgaritě...a předseda svazácké organizace Nečas taky proti komunistům (pionýr-svazák-komunista) ..a paní Němcová proti socanským vyžírkům, co zneužívají služební auta ....ale koho má prostý občan, který nekrade, volit??
Ivan Nový 2.2.2006 14:43

Žulový Astone,

nepoprskejte si monitor :-))) Vždyť jde o jeden podpis :-)))
Žulový Aston 2.2.2006 15:00

Re: Žulový Astone,

Teď jste mne hloubkou svých argumentů zcela ubil. Argumentace na Vaší úrovni politického školení mužstva opravdu nejsem schopen. Vaše je království nebeské.Good blue dreams and blindness.
Ivan Nový 2.2.2006 16:42

Žulový Astone,

takže ty pohledávky té bance nedarují? Kdo by jim v tom zabránil? Vy snad?
huhu 2.2.2006 12:32

Re: Re: zádrhel

hlas ED byl, je a bude velmi pravděpodovně hlas ksčsd. Kdo myslí a má paměť, to ví. Jinak s vámi souhlasím, ale otázkou je zda vyžírkové a zloději slyší na základní slib pravice - každému dle jeho práce ! či kdo nepracuje ať nejí ! - kdysi to vlastně byla hesla levičácká. Doby se mění.
Bubik 2.2.2006 12:57

Re: Re: zádrhel

Jo, dejte. Kaslovi. V Praze na něj - bývalého primátorra - máme "dobré" vzpomínky.
Nebo hoďte hlasovací lístek do záchodu. Efekt bude stejný.