27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
oakman 4.3.2007 15:43

HMMMM

Čunek mohl seznámit veřejnost se svým majetkem, stejně jako senátor Ryckl a jiní, o kterých se vždy vědělo, jak jsou bohatí a kde to vzali. On se nám pan senátor stydí za to, že poctivě pracoval a vydělal??? To asi ne.

Ad Paroubek - modus operandi je jednoduchý: Příteli Zgarbo ukradneš nám pole u Prahy, my tě sice vyhodíme z ministerstva, ale to pole za to stojí, návrat nepřipustíme, tebe před kriminálem ochráníme, stejně jako všechny před tím. Kavana ženou proto, že mluvil, ne proto, že kradl. Klasická pravidla Mafie - omerta, věčná věrnost rodině, věčná ochrana rodinných podniků. Kriminál oceníme "odškodným". No, socan to má lepší - ani do kriminálu ho nedostanou. Takže, Paroubek "přesouvá do zálohy" ty, kteří nemají být vidět. Nebojte, místo u korýtka jim nechají jinde.

jirka.s. 4.3.2007 17:27

Re: HMMMM

R^R^R^

oakman 4.3.2007 14:47

Nojono.

Když kandidoval do senátu Ryckl, tak všichni věděli, že má fabriku tady a támhle, že má akcie v tom a onom. Nutno podtrhnout, že vše legální, zdaněné. Dnes tu máme pana senátora, kterého musela "vylustrovat" doba, abychom vůbec zjistili, co je zač. Už to, že se někdo "stydí" za svůj majetek, je divné. O to divnější je předstíraná "chudoba" na začátku a pozdější seriál "senzačních odhalení" tisku. Pan senátor se nám pomalu zaplétá jako moucha do pavučiny do interpretací, které bohužel znějí stejně podivně, jako leckterá obvinění.

Paroubek je balónista, kterému dochází plyn, balon klesá, tak se zbavuje balastu, který mu brání doletět tak daleko, že už nebude muset cítit odpovědnost za chlív minulý a dá mu příležitost usilovat o chlív nový. Hluboce nesouhlasím s názorem autora, protože socanský modus operandi spočívá v tom, že kandiduje zloděje, který spáchá, co je třeba a potom je s kraválem a cirkusem "odstraněn z kandidátky, ale zákonnou zodpovědnost nenese. Takhle Zgarba suice přišel o místo, ale akce proběhla, cíl byl splněn, nikdo nebyl potrestán. Zlodějslé perpetum debile pracuje tak, že gaunera pošleme spáchat, co je třeba, potom ho "uklidíme" lidem z očí, ale trestu se vyhne, to nepřipustíme. Chceme -li jména, můžeme jmenovat i jiné mnohé figurky.

jirka.s. 4.3.2007 11:06

Právnický koncipient,

vedlejším pracovním poměrem bezpečnostní náměstek vyšší mocí vyvoleného,koloťuk Standa, zřejmě zase zamyslel. Objevil tři snadno vydíratelné týpky, jeden z nich je i mediálně profláknutý Vaškůj a ti měli údajně "zmáčknout" prolhanou,zhrzenou a odmítnotuou " milenku", aby odvolala. Úroveň "konspirace"estébáků z toho čouhá jak sláma z bot!

Eva 4.3.2007 9:21

Volby

Jak může někdo napsat, že Čunek nemá v politice co dělat ?????? Byl řádně zvolen a má takový mandát voličů jak dosud v české politice, snad kromě Havla, nikdo!!!!!!!! To chcete říct, že hlasy voličů jsou jen fraška, která nic neznamená????? Čunek je jeden z mála, kteří mají v politice co dělat a dělal a dělá to. Je tam i z mojí vůle a já nejsem nesvéprávná. Ale bylo nás mnohem víc, kteří jsme mu dali důvěru. Naše názory podle vás nemají v politice co dělat? Jen ty vaše jsou správné a vy byste nikdy takto nevolil? Není tento váš přístup náhodou jen důsledek naprosté neznalosti a nepochopení situace?????? Co takhle si to přiznat a více a na místě "činu" se o odsuzovaného politika a jeho aktivity zajímat - ale Valašsko je tak strašně daleko a jsou tu takoví zvláštní lidé - nezajímají je kecy ale činy - takže radši sem nejezdit, že?

Lakatoš 4.3.2007 9:38

Re: Volby

A něstě vy ta rasisticka gadža ?

Milaz 4.3.2007 10:46

Re: Re: Volby

Čím se živíte Lakatoši? Krádeží, příživou či soc.dávkama? A nebo patříte k 0,1 % pracujících Lakatošů?

VL 4.3.2007 11:15

Re: Re: Re: Volby

Do 0,1% pracujících Lakatošů řadíte i lesní traktory s touto přezdívkou? :-P

JC 4.3.2007 7:50

Mimochodem

Nezdá se vám ta velkovýroba "důkazů" proti Čunkovi už nějak moc křečovitá?

Ludva 4.3.2007 9:45

Re: Mimochodem

Víte, když někdo veze miliónek ze slamníku uložit do Zlína a ona mu ta Univerzal banka zrovna v ten den zkrachuje, tak je to smolovitý člověk. A sotva vysvětlí původ půl mega, hned musí zase vysvětlit  miliony za dům, ordinaci a pak dokonce se objeví dalších půl mega za chatu. Pro mě jako lilie skutečně nevypadá.

VL 4.3.2007 11:18

Re: Re: Mimochodem

Dotazy pro ty, kteří nejsou zásadoví a čestní: Kolik platíte bokem při návštěvě u zubaře? Kolik takových pacientů navštíví ordinaci denně? Kolik je potřeba takových návštěv na jeden milion Kč? Jak to zatajit před berňákem? Jaká je profese Čunkovy manželky?

JC 4.3.2007 11:31

Re: Re: Mimochodem

Zato jako lilie vypadá Michal Boby Kraus (vč. akademických titulů před i za):-/. Aspoň v očích Velkého Jyrky. Tento svůj pocit samozřejmě vnucuje všem občanům a kdyby se (nedejbóže) dostal k moci, tak nám milého Bobánka nainstaluje minimálně na ministerstvo financí.(Y)

katango 4.3.2007 19:54

Re: Mimochodem

Podle mne je ta sekretářka šílená jak ratlík.Proč ji ještě nevyšetřili soudní znalci v oboru psychiatrie a psychologie ? A to nemyslím nijak ironicky,ale zcela vážně.

strnad 4.3.2007 5:21

Perlíne, Perlíne!

 Vy jste nějak zaujatej vůči Čunkovi. Kdepak jste sebral jistotu, že je aféra s úplatkem pravdivá? Co vím, nebyl zatím předložený žádný, ani minimální důkaz, že aféra je pravdivá. To se má nevinně osočený politik okamžitě vzdát? To by na politické scéně nikdo nevydržel ani týden! Je váš článek účelový, anebo jste tak tupý?! Osvěžte nám paměť a ukažte politika, který by se vzdal bez boje, tedy předem, než bude prokázána jeho nevina. Váš článek smrdí a to velice! Takhle se chová bezectné ho-ado!!!

nadama 4.3.2007 10:54

Re: Perlíne, Perlíne!

Ale ten článek je o něčem jiném, je o tom, že Paroubek není tak svatý, jak se nám snaží namluvit.

clay 4.3.2007 14:14

Re: Re: Perlíne, Perlíne!

no ono je to ve skutečnosti taková pohádka Jednou ranou sedm zabil v podání sekyrníka Perlína.

Jeníček 4.3.2007 0:08

Perlíte s chutí po ODA ,SNK ED a Praha 2 už je vám malá,mistře?

Ten záběr,nejdřív katedrála ,teď Paroubek,vy teda jedete pane Perlín :-)SNK ED,to je nějaká strana,která taky nechá dluh jako ODA?

Bubik 3.3.2007 23:13

No....

"Čítankový je smutný konec kakaového Krause, neochvějného vládce sociální demokracie v Liberci, který ze dne na den zmizel z kandidátek i úvah v sociální demokracii".......

Mgr. Ing. Michal Kraus PhD. MBA - předseda KVV Liberec, místopředseda OVV Semily

Takový smutný konec by bral každý.....:-D

Ostatní informace ve článku jsou stejně kvalitní

jerry 3.3.2007 22:41

Kdyby se Paroublb skutečně zbavil všech zkompromitovaných a zkorumpovaných lidí

zůstali by v Lidovém domě snad jen sekretářky,uklízečky a údržbáři.:-)

AeroKarel 3.3.2007 22:01

Jo, bude to věrohodné

až vyhodí úplatkáře DRátha.

AeroKarel 3.3.2007 22:00

Třeba nám soudruh Paroubek

vysvětlí i proč a s jakým úkolem posílal Doležela do Polska.

čtenář 3.3.2007 20:26

Text pana Perlína

názorně demonstruje, jak účinný je goebbelsovský trik s podsunutím podobně znějícího pojmu nebo jména, chceme li klást kouřovou clonu kolem nějaké vlastní aféry. Když měli socdemáci průser s opravdovým zločincem Doleželem, vytáhli najednou odésáckého Doležala kvůli nějaké prkotině. Zabralo to, pozornost to odvedlo, důkazem je právě to, že i Perlín si to dodnes plete. Je to ale i nebezpečný, protože si to spletl i sám Paroubek v jedné předvolební zábavě, kde ho po delším žvanivém extempore musel Topolánek upozornit, že "Doležel je váš". Stejného triku použila sovětská propaganda ještě za Brežněva, když předváděli v Bělorusku Němci vypálenou vesnici u Minska jménem Chatino, aby tak znejistili vzpomínku na Katini, kde za války povraždili zajaté polské důstojníky.

AeroKarel 3.3.2007 22:01

Re: Text pana Perlína

Stejný trik je i mluvení o německém fašismu, místo o německém národním socialismu. Trvá doteď.

Pravá Míra 3.3.2007 19:41

Trochu nesouhlasím

Paroubek by měl především okamžitě vyhodit sám sebe. Vycházím pouze z jeho autentických blábolů. Především z jeho povolebního projevu. Ostatní viz denní tisk. Denně.

clay 3.3.2007 16:08

svazáčtí pisálci se zakousli a melou už z posledních sil

- Společnost Zbrojovka Vsetín - Indent, nynější ZVI a.s. podle údajů v obchodním rejstříku na www.justice.cz podnikala v oboru výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů v době od 16.2.1999 do 2.7.2002.

- Společnost Avera, s.r.o., podnikající mimo jiné ve stejném oboru měla podle stejného rejstříku společníka Jiřího Čunka od 15.srpna 1994 do 3.dubna 1997.

omega 3.3.2007 18:43

Re: svazáčtí pisálci se zakousli a melou už z posledních sil

čumím8-o

tommi38 4.3.2007 11:41

Re: svazáčtí pisálci se zakousli a melou už z posledních sil

protože už dědeček pana Čunka provokoval bolševiky tím, že byl nejlepším

malířem pokojů ve Zlíně, přes jejich neschopnost uspokojovat tyto potřeby

komunálem, jeho vnuk, svou typicky čunkovskou tvrdohlavostí a hlavně pracovitostí pro druhé, se od těchto rádobydemokratů natolik liší, že ho musí zničit hned na začátku, aby nevyšlo najevo, že oni "pracují" pouze a jen pro sebe.A čím to mohou udělat? Nařknout ho ze sex. obtěžování, a když to nevyjde,tak z úplatkářství. Už ho všichni (nebo téměř všichni) odsoudili,přestože policieještě nezveřejnila ani jediný, slovy JEDINÝ náznak obvinění, natož aby předložila davu, masám a i tady štěkajícím hyenám a smradlavým kojotům aspoň malý důkaz o jakékoliv korupci. To je pořád jen prý,domnělý, předpokládný, údajný, ale hmatatelný důkaz není. Styďte se čecháčci, vyjící s davem, aniž byste věděli, o čem je vlastně řeč. Howgh !!!

gabina 3.3.2007 12:29

Odpověď pisateli článku Radimu Perlínovi

Vážený Radime Perlíne. Nesledujete důsledně počínání Jiřího Paroubka, kterého jste si vzal na paškál. Neříkáte pravdu o Michalu Krausovi a o vztahu Jiřího Paroubka k němu. Michal Kraus při rozdmychání novinářské aféry s kakaem sám okažitě opustil post jak předsedy klubu ČSSD i předsedy rozpočtového výboru, jakož i poslanecký mandát. Celou dobu  se jej Jiří Paroubek   zastával, ne že se jej rád zbavil. Také po více jak roce nedošlo k  žádnému obvinění Michala Krause , přesto ,že  se podrobil vyšetřování. A to proto, že se žádného protizákonného jednání nedopustil. Už několikrát v médiích Jiří Paroubek prohlásil, že strana bude dělat vše pro návrat Michala Krause do vysoké politiky. Nepište proto, prosím, lži.

fafnir 3.3.2007 15:20

Re: Odpověď pisateli článku Radimu Perlínovi

všichni socani křišťálově čistí,akorát státní sekera jako hrom,sem tam někdo odsouzen za objednání vraždy,a vůdcovo vyhlášení,že dluhy se nemusí platit.A teď partaj jde do konkurzu

jirka.s. 3.3.2007 16:34

Re: "Nedošlo k žádnému obvinění Michala Krause , přesto ,že se podrobil vyšetřování."

Bodejť by došlo k obvinění, když jediné vyšetřování, kterému se podrobil, bylo zřejmě natočení EKG.