10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kubeš 3.3.2007 12:37

Re: Re: Re: Paroubek lepší Čunka?

Tatino. uhodils hřebíček přesně na hlavičku !

gabina 3.3.2007 12:52

Re: Re: Re: Paroubek lepší Čunka?

A právem hájil Michala Krause. Po víc jak roce od " kakaové aféry" se ukázalo, že Michal Kraus neprovedl nic protizákonného a proto mu také nebylo sděleno žádné obvinění . Nebo myslíte že stačí rouzpoutat hon na čarodějnice bez důkazů? Přesto Michal Kraus okamžitě po rozpoutání aféry opustil všechny funkce v Parlamentu i poslanecký mandát. Vidíte ten rozdíl mezi ním a Čunkem? Čunek obviněn je a přesto se drží všech funkcí jak v Senátu, tak ve vládě. Kdo z těch dvou dbá více na politickou kulturu ?!!

jirka.s. 3.3.2007 16:28

Re: Re: Re: Re: Samozřejmě, že ten rozdíl vidím!

Bobík Kraus raději okamžitě zahnul kramle, aby se v těch fekáliích raději nikdo nezačal šťourat. Žádné obvinění mu nebylo sděleno jenom proto, že se nikdo neptal na těch správných místech, přesně jako se nikdo správně nevyptával následujících šibalů:

Vilém Buriánek, Zdeněk Doležel, Jan Fencl,  Andrej Grega, Stanislav Gross, Jan Hanáček,  Josef Hojdar, Miroslav Jansta, Věra Jourová, Tomáš Kadlec, Jan Kavan, Eva Klimovičová, Luděk Krystýn, Jan Mareš, Michal Kraus, Marian Kuś, Otakar Kypta, Petr Lachnit, Egon Lánský, Josef Láznička, Jan Mládek, Jaroslav Palas, Ladislav Péťa, Karel Ponocný, Petr Pospíchal, Pavel Přibyl, Milan Pulec, David Rath, Zdeněk Richtr, Miloslav Řehulka, Jaromír Schling, Ludmila Schwarzová, Barbora Snopková, Marie Součková, Karel Srba, Jindřich Sznapka, IvoSvoboda, Vladimír Šiša, Jana Volfová, František Vybíral, Jiří Vyvadil, Lubomír Zaorálek, Ladislav Zelinka, Eduard Zeman, Petr Zgarba, Lubomír Žemlička, Martin Vlasta,Karel Černý  a čeká na připsání Rocca Paroubka!!!

 

Kobylka Lajda 3.3.2007 17:10

Re: Re: Re: Re: Re: Samozřejmě, že ten rozdíl vidím!

Bingo! Naprosto přesná argumentace. Ale to té staré gramofonové desce Gábině asi nedojde, je to gumídek vygumovaný.;-D;-D;-DR^R^R^R^R^R^R^R^R^.

Starý J. 3.3.2007 17:18

Re: Re: Re: Re: Re: Samozřejmě, že ten rozdíl vidím!

Dodnes nebyly prolustrovány bankovní konta Krause, údajně pro to policie nedostala povolení! A poslední , kdo údajně Bobymu půjčil - jeho matka- kdepak ta vzala tak nepředstavitelnou sumu peněz, když se ptáme a zajímáme, kde vzala Čunková na ordinaci? Proč nás to zajímá u Čunkové a ne matky Krause?

Queribus 3.3.2007 18:13

Re: Re: Re: Re: Paroubek lepší Čunka?

Pan Kraus porušil hned několik zákonů, ale jako významný člen ČSSD byl kriminálu ušetřen. Vládu totiž tehdy vedla ČSSD.

lama 3.3.2007 23:20

Re: Re: Re: Re: Re: Paroubek lepší Čunka?

Krausův případ byl těžký kalibr, navíc ve vdzálené Africe nikoli ve Vsetíně a proto se nad tím rychle zavřela voda. Ale Jyrka dělá na Jirku vlny holedbaje se, že za jeho vlády by neministroval a pokra-čuje ve svých populistických hrátkách pro své věrné zaslepené. Nyní tvrdě šije do Langera proč    asi?

Brmboš 4.3.2007 4:23

Re: Re: Re: Re: Re: Paroubek lepší Čunka?

Něco jako Kočárník a to vládu vedla ODS.

mirka 4.3.2007 20:02

Re: Re: Re: Re: Paroubek lepší Čunka?

Ono to tak rychlé nebylo a sám od sebe neodešel. Vzpomeňte si.

Rad 3.3.2007 12:34

Re: Re: Paroubek lepší Čunka?

Já to vysvětlím záskokem: třeba proto, že tvrdí o sobě, že je "vyvolený" (viděl jsem v TV na vlastní oči, málem jsem se uchechtal) a přitom všechny volby prohrál. A coi třeba výrok "dluhy se zpravidla neplatí" ?

Ludva 4.3.2007 9:11

Re: Re: Re: Paroubek lepší Čunka?

Víte, já si dobře vzpomínám jak nás ještě za komunistů strašili dluhy Polska a Maďarska. A kde jsou ? Prodali se za zlomek hodnoty. Obrovské dluhy má Itálie, USA a další země. Důležité je, že roste bohatsví země. Pokud se bojíte o peníze, tak je vložte do nemovitostí a zlata. Ty hodnotu neztratí a nikdo vám je nevezme. Jak praví přísloví - peníze nejsou všechno, zlato a nemovitosti jsou jistota. I Argentinci svůj krach přežili. Abych nezapoměl - současná vláda hospodaří s největším dluhem v historii a víte proč ? Protože kdyby hned začala s reformami, tak by to lidem došlo.

Mell 3.3.2007 10:19

pro objektivitu je třeba zkušenost

Pane pisateli článku vidím, že byste potřeboval  na vlastní kůži projít zkušeností, že vás anoným nařkne z úplatku, budete vyšetřován, vyhodí vás z práce, kolegové novináři si z vás udělají téma na své články co je živí a pak možná začnete psát i objektivně. V opačném případě beru vaše názory jen jako názory člověka schovaného za bukem, který se jen chce trochu zviditelnit.

LV 3.3.2007 10:08

pro investigativní žurnalisty

k tomu Tvrdíkovi: když prodělal i málem kalhoty při bačování ČSA, nedal náhodou stamiliony na konzultace a poradenství? Nebylo to náhodou v době, kdy se připravovala (i finančně) nebývale barnumská předvolební kampaň ČSSD? Nepřetekly ty peníze, obtížně kontrolovatelné (kolik stojí rada) do P.R. agentůr socanů?? Proč člověk, který málem přivedl ke krachu obří firmu nebyl zapomenut a zavržen, ale naopak postoupil do nejužšíhoi vedení ČSSD??

Starý J. 3.3.2007 10:24

Re: pro investigativní žurnalisty

Mýlíte se, ta americká agntůra to dělala zadarmo z lásky k JYRKOVI! Měl agenturu z USA a přesto vykazoval náklady srovnatelné s ODS! Jyrka, to je starý RAJský šíbr, ten se vyzná!

VL 3.3.2007 12:04

Re: pro investigativní žurnalisty

Tvrdík ale projevil dostatečný evropský internacionalismus, pomohl objednávkou ČSA ke snaze EU dohnat a předehnat USA v oblasti letecké techniky, objednal nové Airbusy místo B-737. Je zajímavé, že naprostá většina "levných aerolinií", hlídajících maximálně náklady používá B-737 ;-)

lucina 3.3.2007 10:07

jen naiva si může myslet,

že P je míň umazaný než jiní. Jeho majetek pochází z valné většiny ze špinavých kšeftů na magistrátě. Bohužel se tam s ním zapletli více či méně všichni, proto není v zájmu nikoho ze zúčastněných do toho šťourat, P. je velice nebezpečný.

Starý J. 3.3.2007 10:21

Re: jen naiva si může myslet,

Naprosto přesné! Ruka ruku tam myla, proto ta snaha Béma v tom pokračovat na celostátní úrovni! I kdyby byl Topolánek jaký chtěl, zachránil nás od SKUTEČNĚ PANSKÉ KOALICE šibalů a některých v ODS! Panské v tom směru, že pod hesly o "sociálnu" by si v naprosté pohodě mastili svoje kapsy, ostatně jak nám to šibalové z ČSSD pod Paroubkem předváděli!

janoryna 3.3.2007 10:05

socany nezachrání ani to, žeodstaví tvrdíkaa další. když se socani

zbavují "namočených"politiků je to správné, protože je tam zaseo jednoho soacana míň. ale v případě pravicových politiků jsou úvahy o jejich odstoupení z jakýchkoliv důvodů irelevantní.

jirka.s. 3.3.2007 9:33

A nyní je na cestě do zapomenutí i upovídaný Kavan.

A vo vo vo tom to je! Co nejrychleji zapomenout! Pěkně promazaných flíčků se přece najde dost i ve stranické "hiearchii"!

Siena 3.3.2007 8:22

Dokud se pane předsedo nezbavíte Tvrdíka ....

... a samozřejmě Ratha. Siena

tatina 3.3.2007 9:10

Re: Dokud se pane předsedo nezbavíte Tvrdíka ....

a Sobotky,Jandáka,Zaorálka,a tak bych mohl pokračovat.Jediní slušní socani jsou a na dlouho zústanou Melčák a Pohanka

Vasekpasek 3.3.2007 9:36

Re: Re: Dokud se pane předsedo nezbavíte Tvrdíka ....

No tak tady pozor. To, že někdo podpoří vládu, které zřejmě fandíte (a já, ač pravicový volič, z ní zrovna nadšen nejsem - pro mě byly po měsících tahanic přijatelné už jen předčasné volby), ještě automaticky neznamená, že je slušný. Minimálně u Pohanky jsem silně na pochybách

Starý J. 3.3.2007 10:17

Re: Re: Re: Dokud se pane předsedo nezbavíte Tvrdíka ....

Předčesné volby byly "přijatelné" pro všechny na pravé straně a středu! Teď ještě přesvědčit ten zbytek a hlavně - JYRKU!  Mohl jste poradit, jak! Něvěděli si s tím rady větší hlavy!

Stanislav 3.3.2007 10:18

Re: Re: Re: Dokud se pane předsedo nezbavíte Tvrdíka ....

Tato vláda s ohledem na Burseekovce není zrovna pravicová, beru ji však jako záchranu před Paroubkem a jeho crew ...

tatina 3.3.2007 10:31

Re: Re: Re: Dokud se pane předsedo nezbavíte Tvrdíka ....

Já z této vlády taky nejsem na vrcholu blaha,ale stále lepší než aby nám vládli soudruzi z Lihového domu a z KSČM.Také jsem byl pro předčasné volby,ale již hned druhýá den po volbách,když se zjistilo,jaké je rozložení sil.Dopadlo to jak to dopadlo a jen díky Pohankovi a Melčákovi.Jinak jsme si mohli za pár let na místo na internetu psát jedině tak do písku.

Kazan 3.3.2007 19:53

Rychl volby ?????

Tak vy si pane Vaškupašku myslíte, že rychlé volby vyřeší patovou situaci v šeské politice ? Víte vy kolik stojí nové volby?  Podle všech odhadů zase skončí patově, takže ty oddalované reformy  českého ekonomického bordelu se zase dál nebudou konat. To vás asi ale nezajímá. Vy si myslíte že máte patent na rozum.  

gabina 3.3.2007 12:56

Re: Re: Dokud se pane předsedo nezbavíte Tvrdíka ....

Zřejmě ti imponuje i Jidáš, viď?

JAB 3.3.2007 0:40

7. března ...

bude mít Paroubek referát o významu TGM. Jistě neméně tak dobrý, jako jeho vzpomínání na význam vítězného února...

PRASI DENT 3.3.2007 4:49

Re: 7. března ...

 NA APRÍLA -VYRAZÍ kLAUN NA hRADĚ Z VŮLE BOLŠEVIKA na procházku po Petříně v převleku za Tatíčka TGM......Po jeho bombastickém, kultosobním tyátru před novoročním vyhlášení občanské studené války, mnoha blábolech JEHO a jeho nohsledů v tisku a jinde,po té co mu na ČT zahráli oslavnou odu na NĚHO a JEHO rodinu TO BUDE DALŠÍ stupínek k jeho ZNOVUZVOLENÍ.....

ucitelas 3.3.2007 6:27

Re: Re: 7. března ...

hloupé hovado bolčevické