10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kobylka Lajda 3.3.2007 17:03

Re: Odpověď pisateli článku Radimu Perlínovi

Nazdar, stará struktúro. Tys obživla, mumie? No jestli není jednání pana Kraude trestným činem, konánám proti zákonu a ty ho obhajuješ, tož to je opravdu Konec právního cítění u nás. Paroubek i Kraus patří za katr, ale ještě to dlouho potrvá.  ............ až se ucho utrhne.;-D;-D;-D

JOV 3.3.2007 17:31

Re: Re: Odpověď pisateli článku Radimu Perlínovi

Kobylenko, prosím nauč se češtinu, než začneš někoho posílat za katr.

Kobylka Lajda 4.3.2007 8:20

Re: Re: Re: Odpověď pisateli článku Radimu Perlínovi

Děkuji za pěkné oslovení, v textu mám překlepy, protože špatně vidím, nikoliv úmyslné hrubky. Někdy v diskusi člověk reaguje překotně, nekontroluje zpětně, je mi to líto, protože si češtiny velice vážím. Velice se stydím, ale jsem už stará hajtra, takže se to může opakovat i v budoucnu. Omlouvám se všem, které to pohoršilo, ale za argument nebo relevantní příspěvěk k tématu Vaši výtku;-P nelze považovat. Hrubka od překlepu se dá poznat - a není to totéž. Ještě jednou, pardon.;-(;-( 

Vodák 3.3.2007 18:12

Re: Odpověď pisateli článku Radimu Perlínovi

Pokud je mi známo, tak soudruh Kraus figuroval v komunistickém národním shromáždění. To samo o sobě stačí, aby takovýto komunistický darebák zmizel z veřejného života. Kakao nekakao. Ten kdo usiluje o jeho návrat je pro mne krajně nedůvěryhodný.

AeroKarel 3.3.2007 22:03

Re: Odpověď pisateli článku Radimu Perlínovi

No, podrobil vyšetřování, už byly "profilcovány" jeho účty? Něco mi říká, že se na ně policajti nedostali dodnes.

Henry 4.3.2007 11:02

Re: Odpověď pisateli článku Radimu Perlínovi

Má drahá, nesledujete důsledně počínání pan Krause. Zkuste se nejdříve zamyslet nad tím, jak mohl být nejdéle činným politikem v PS, kde začínal jako dřevní komunista. Rozhodně není pravda, že sám odstoupil ze jmenovaných funkcí. Nejdříve nesmyslně mlžil a snažil se obhájit s čestným politikem naprosto neslučitelné jednání. Odstoupil až  v okamžiku, kdy ohrožoval Paroubka, který dopředu všem avizoval, že je o jeho nevině přesvědčen, a že čeká s otevřenou náručí na jeho návrat - to pro případ, že by chtěl někdo třeba i vyšetřovat. Dle mého názoru se jedná o bezcharakterního člověka s výraznou potřebou moci - mám na mysli Krause, ačkoli  Paroubek je totéž.

Bobo 3.3.2007 12:26

Bradavičnaté čuně

a jemu další podobná čuňata, ať táhnou na hnojiště. To je jejich raón a tam se mohou brouzdat, válet, rypat, chrochtat a lebetit si, jak je čuňatům vlastní.

wata 3.3.2007 13:41

Re: Bradavičnaté čuně

Zs těmi prasaty a čuňaty jste zapomněl na sebe.BOBO

Bobo 3.3.2007 15:53

Re: Re: Bradavičnaté čuně

Já už jsem halt takový. Nějak na sebe nemyslím.

Kobylka Lajda 3.3.2007 17:05

Re: Bradavičnaté čuně

Bobo, napsals to stylisticky ošklivě, ale obsahově správně.;-D;-D;-DR^R^R^

Alfons II 3.3.2007 11:59

Demokratická strana?

 Aby mohl někdo ze dne na den s jiným zatočit, musí na dotyčného něco podloženě vědět a mít možnost tuto informaci důrazně uplatnit . To ale v demokracii nemůže být úplně samo sebou. Je ČSSD demokratickou stranou???

nepolitik 3.3.2007 11:35

Perlín z Evropského institutu demokracie opět zaperlil.

Z politiky by měli odejít oba, ale to se nestane. Touha po moci je u obou mnohem větší něž sebekritičnost. To už tak bývá u lidí bezmezně toužících po moci za každou cenu. Rv

Brmboš 3.3.2007 11:27

To mě teda dojalo.

Co to povídáte, kde skončil kakaový Bobo? Melčák vyhozen a Bobo  na KVV v Liberci. A věřte takových škatlatk, které se hejbají je daleko víc tak jako je daleko víc těch, kteří by měli opustit Paroubka i politiku. Jedinou pravdou je, že v jiných stranách je naprosté nic. Připomíná mi to děti, kteří si z nás dělají legraci, ale také jakýsi klid před bouří. Hlupáci ve vládních křeslech zatím tápou a musí si najít struky na pití než tu kozu začnou dojit. Co mě udivuje nejvíc jak to dávají arogantně najevo. No, aby se nepřepočítali, v čase, prostoru i preferencích Čunek je zářným příkladem toho, kdo nám vládne. Buď jsou všichni jako Čunek nebo jim jde o koryta a zlodějny. Co máme za předsedu vlády už jsem napsal mnohokrát. Je to největší blbec od roku 1918. Švejk byl proti němu docent politologie. Topolánek je jen ubohý zbabělec.

Malý Aston 3.3.2007 11:40

Re: To mě teda dojalo.

Po přečtení Vašeho názoru jsem si i poplakal.Tolik pravdy na pár řádcích.Já jako Vy trvám na tom,že nejlépe umí vládnout komančové.Již soudruh Gottwald pozavíral a popravil všechny,kteří měli jiný názor.Je škoda,že to nemůže realizovat i soudruh Paroubek a Filip.Čert nám byl dlužen ten Melčák,který dopustil že již nemáme vynikajícího ekonoma soudruha Sobotku,lidového léčitele soudruha Ratha a ministra zahraničí soudruha Zaorálka.Také jsem se těšil na nového ministra obrany,soudruha Filipa a ministra školství soudruha Grebeníčka.Máte pravdu,nejlepší jsou komančové,socky a tajní agenti Stb,GRU,KGB kterých jsou plné šanony.Bublan dělal co mohl aby je tajil a přijde nová vláda a jeho úsilí za 8 let přijde v niveč.Souhlasím s Vámi,Jakeš na Hrad ještě udrží pero i moč.:-D

Bobo 3.3.2007 12:32

Re: Re: To mě teda dojalo.

Jakeš pero neudrží, bo mu nestoji a moč mu drží nachlazená prostata, prý podle Ratha.

Jam 3.3.2007 14:33

Re: Re: To mě teda dojalo.

Račte si krapítko poposednout, hačáte nám mimo mísu.

Ludva 3.3.2007 17:46

Re: Re: To mě teda dojalo.

To máte pravdu, před armádou v čele s Parkanovou, která zapěje Slunečnici, budou nepřátelé utíkat jako před husity. A vojenský odborník Nečas může uplatnit zkušenosti například povoláním nezaměstnaných do zbraně a odesláním do Iráku. Může mi někdo vysvětlit, proč si ti dva ministerstva nevyměnili ? Není nad odborníky na pravých místech.

omega 3.3.2007 18:42

Re: Re: Re: To mě teda dojalo.

8-o;-O!!!!!

AeroKarel 3.3.2007 22:07

Re: To mě teda dojalo.

Brm, brm .....Asi Topolánka nemáte rád, na rozdíl od Paroubka vyhrává volby. Strana, mající v čele Paroubka, za ním stojící DRáth a Sobotka, nad nimi drží deštník Tvrdík ........

Proti tomu je Topolánek zázrak inteligence, konsensuálnosti a slušnosti.

Brmboš 4.3.2007 4:31

Re: Re: To mě teda dojalo.

Blbost a slušnost se v jedné osobě snesou. Víte někdo fandí Topolánkovi a někdo Paroubkovi. Zatím má více fandů Paroubek. Je tam denně i když je více psáno proti němu může být šťasten. Dokud se o něm bude psát je to dobré. Položme si jedinou otázku kdyby pro některé nebyl tak nebezpečný co by se psalo je slušný nebo blbý či hloupý jako já napsal o prázdném Topolovi. Paroubek však je našim denním hostem, že jsem si ani neuvédomil, že není předsedou vlády. A kdyby nebyl tak by si ho museli někteří vymyslet. Psaní o jiných je opravdu nuda.

PetrK 4.3.2007 7:24

Re: Re: Re: To mě teda dojalo.

Hezky jste to napsal. Na zdejších modrých je např. zajímavé, jak nadávají zeleným. Přitom sílu realizovat blbosti nemají. Tu sílu má ODS a to jim nedochází. Mám pocit, že ani nemyslí, ale jenom duševně masturbují, jak to socanům nandali.

Ludva 4.3.2007 9:36

Re: Re: Re: To mě teda dojalo.

Myslím, že mnoha lidem to dojde až začnou úsporné reformy. Zatím je to se Sobotkovým rozpočtem pohoda - nikomu nevadí, že deficit je největší v historii.

Ladislav N. 3.3.2007 11:20

Paroubek jako "morální autorita"? CHA, CHA!

Vzpomeňte si třeba na "MUDr" Ratha a jeho metody - Rath je "Paroubkovo dítě" v ČSSD... Věnovat tomuhle gaunerovi víc času nebo slov nemá smysl.

tatina 3.3.2007 12:24

Re: Paroubek jako "morální autorita"? CHA, CHA!

R^R^

Kobylka Lajda 3.3.2007 17:07

Re: Paroubek jako "morální autorita"? CHA, CHA!

R^R^R^

Starý J. 3.3.2007 10:33

Ono to Paroubkovo "zbavování se" bylo velice podivné

Grose se "zbavil", aby mu vzápětí svěřil bezpečnostní problematiku v ČSSD (měl v budování politické policie nepřekonatelné zkušenosti), Krause se "zbavil" a Kraus byl v Lihovém domě víc než doma, Paroubkovi dělal poradce, dál vedl Libereckou organizaci, Zgarby se "zbavil" - tak bych se také nechal zbavit, odejít s provizí od Večeře a dalších, co jim přihrál miliardové zisky. Odešel bez trestu a dál si v pohodě bere poslanecký plat! Doležela bránil do poslední chvíle řečmi o "kódované řeči", Krause brání dodnes. A tak by se mohlo pokračovat. Ani jednomu ze šibalů nebyla a ani nebude zkřiven vlas na hlavě. Byli "odejiti" do jiných (i když možná ne tak viditelných) pozic a chrochtají si vesele dál! Sobotkovo přihrání 11 miliard spřátelené ČSOB zcela upadlo v zapomenutí, Rath nebyl nikdy odejit, naopak postupoval, i když byl vyšetřován, když Klimkovičová před zraky milionů TV diváků si pro něj říkala o úplatek. Jak to, že policií šetřený Rath dále ministroval?

tatina 3.3.2007 10:38

Re: Ono to Paroubkovo "zbavování se" bylo velice podivné

Velice hezky napsané.Jenom by to chtělo,aby si to lidé také uvědomili.Pro milovníky socanů je to ale vše OK.Všichni jsou schovaní pod křídli s.Paroubka,a nedej bože,aby začali mluvit.Proto ta opatěra s.Paroubka.R^

Ašek 3.3.2007 10:19

Paroubek lepší Čunka?

Paroubek se muže zbavovat Kočků,Tvrdiků,muže zůstat uplně sám a bude to stale podvodník.

axmann 3.3.2007 11:13

Re: Paroubek lepší Čunka?

"Paroubek se muže zbavovat Kočků,Tvrdiků,muže zůstat uplně sám a bude to stale podvodník".............

Ale proč je podvodník, proto, že má bradavici??. Měl byste to vysvětlit!!!

tatina 3.3.2007 12:27

Re: Re: Paroubek lepší Čunka?

Jen si vzpomeňte,jak tvrdošíjně hájil Boby Krause a Doležala.Nebo taky ze začátku i Grosse.těch lumpů,co se zastal je ale více.Není to ta jeho bradavice,ale sklon po diktátorství(což jasně dokazuje vve své straně),ale touhou po moci,a ne pomoci.Dále si vzpomneňte na jeho povolební projev,který sice později odmítl,ale obsah ne.