29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pavel Stavjaník 3.4.2009 23:38

Příště raději verbálně

Pane Bublane, Váš písemný projev je strašný. Tolik hrubek v pár odstavcích. Raději jsem to ani nedočetl, protože jek pravopis, tak obhajoba pádu vlády jsou pro mě nesravitelné. Jak jste byl schopen řídit ministerstvo, to nevím, ale asi řídilo ministerstvo Vás. Aspoň jsem si upřesnil názor na Vás.

Milada 3.4.2009 12:03

Re: Demokracie se očišťuje

ano, Ludvo, teď přijdou andělé, vlk ulehne s beránkem a nastane ráj, země očištěná od zla nastolí vládu spravedlivých, moudrých a krásných....a pak všichni budeme mít...továrny na kůže, peníze na boty a do vlasů růže a nový kalhoty, peníze na stroje a stroje na práci a práci bez boje, po práci legraci:-/ Bože můj, tak moc se těším na ty rozesmáté, kučeravé tváře a šťastné výrazy dětí s mávátky.....všichni všechno všechněm dáme a budem všichni všechno mít dohromady....jdu zvracet

Milada 3.4.2009 11:51

Re: Vážený pane Bublan,

;-) dle sira Humphreyho Appelbyho....nejlepší způsob, jak před voliči ututlat pravdu je halasné ustanovení vyšetřovací komise a po ní další vyšetřovací komise, která by vyšetřila pochybení té minulé...všichni jsou spokojeni, nikdo se nic nedozví a život jde dál:-) pan Bublan se musí ale strašně kát, když si uvědomí, co všechno za ta léta ututlal

Milada 3.4.2009 11:44

Re: a ještě doporučení

tím mě radši nestrašte. už tohle mi nedělá dobře....a to jsem v 5. měsíci a nevolnost by už měla dávno ustoupit;-)

Fišta 3.4.2009 8:43

Re: Pane Bublan,

Je to celkem jednoduché - přizpůsobujeme se vašemu jazyku tak, abyste nám co nejlépe porozuměli. Protože nám ale není tento způsob vyjadřování vlastní, vypadá jako ubohé pokřikování.

Věra 3.4.2009 0:06

Re: Přijímá podobojí i Jidášův groš................................

Sobotka(Y)

fg 2.4.2009 23:48

pane B., jste darebák

a ještě se tím chlubíte

dino 2.4.2009 22:06

Re: Pane Bublan,

Zato socani jsou vzorem korektního vyjadřování...

dino 2.4.2009 22:03

Re: Pane Bublan,

Jiříku, jestli se ti povedlo vyluštit křižovku tak zajásej a nech se s ní vyfotit. Tolik štěstí už podruhé mít asi nebudeš. (Y)

Volek 2.4.2009 21:35

Bohužel si dnes odsouhlasili,že podrží banky a zadluží nás všechny.

Nechápu,jak mohou držet odvětví,která jsou předimenzovaná-----jsou to všichni šašci.

Rad 2.4.2009 21:32

i když se snažím

socany nikdy nepochopím. na to, aby mohl někdo žít z cizího, musí mnoho jiných makat. takže z cizího může profitovat jen menšina, leda bychom zadlužili příští generace a ejhle - už to jde i bez práce. ale soudruzi, to nepůjde moc dlouho.

Tichý 2.4.2009 21:25

Ten kdo je pravičák-je zlej člověk,který si myslí,že lidi mohou žít

každý ze své mzdy a to my hodní levičáci musíme takové názory vymytit.

Nový 2.4.2009 21:23

Bublan si myslí, že na vládu ČSSD se nenadávalo!

Konečně  nás  zachrání.

Robot 2.4.2009 21:22

Obyčejný lidi jsou ti strášně hodný.Jen ten svět je na ně zlej.

A ten svět změníme revolucí..............

Hloupej 2.4.2009 21:20

Honza pozná obyčejný lidi na dálku.Jsou to hodní pracovití lidé,skromní-

-nemluví sprostě a volí KSČ a ČSSD.A chodí do práce k těm gaunerům,co mají továrny,protože ,kdyby továrny nebyly,tak by´se pasli na loukách.

Robot 2.4.2009 21:17

Vám vadí tyto věci-někomu nespravedlivá sociální politika ČSSD.

Jsou to roadílné pohledy na svět-jak má fungovat.Někdo politiku personifikuje a nevadí mu vytváření dluhů.Tak je to dané,ale snad mladá generace si špatné politiky a politiku nenechá líbit a zadlužovat se nebude?Uvidíme.........

Landys 2.4.2009 21:02

Přečtěte si dnešního Astona, modří havrani !

;-€To se tady dneska vygenerovali prezenti. Tak za prvé - můžete tady pěnit jak chcete, vy modří úderníci, ale neodddiskutovatelným faktem je, že ten intrikán a podvodník, usměvavý kašpárek Langer, je v porovnání s Bublanem atrapa. Ječíte tady, jaké se ČSSD dopustila nenapravitelné hrůzy, když se podílela na pádu této podvodnické vlády, okořeněné od svého pofiderního vzniku korupčníky. Prý opozice slíbila, že nechají tohoto vládního hybrida v klidu vládnout po dobu našeho předsednictví. Mirek a jeho skvadra si to ovšem vysvětlili tak, že si můžou dovolit jakoukoliv nepravost, ve snaze srovnat za každou cenu nepříznivé volební preference. A tyto své zhovadilosti stále stupňovali - jestli jste nestačili zaznamenat. No a pak si zkuste představit, jestli byste měli takovou péči o naše zdárné předsednictví, kdyby na místě Topolánka byl Paroubek, a místo ODS ve vládě ČSSD. Já si to dovedu představit naprosto přesně. To by bylo vřískotu, až by vám žíly na krku praskaly. A jaký že je vlastně Ivánek kujón, to se ukázalo při kauze Kubice. Kam že se tenkrát poděly ty pasáže o Íčku a Téčku to je záhada, při  Vidímově pečlivosti. Však byl také Ivánek dobře sinalý po nečekaném pádu vlády. Proto také Mirek křičí, jak Ivánek musí dovládnout s ním. Pak už se žádné Íčko a Téčko asi nenajdou, za to se už s definitivní určitostí potvrdí, že Paroubek je opravdu pedofil. Rv

Honza 2.4.2009 20:59

Pohled obyčejných lidí.

Tak jak to vidíte Vy pane Bublane to opravdu vidí většina z těch dolních 10.milionů.Ono to částečně potvrzují i některé diskuzní příspěvky.Ta část která opovrhuje lidmi práce a schopna je pojmenovat socialistickou lůzou s Vámi jistě souhlasit nebudou.Tato skupina se svého postavení a z toho plýnoucích privilegií nevzdá tak lehce, jak to udělal Milouš Jakeš, kdy na něj stačilo zacinkat klíčema a šél od válu.Vidět to i z brutality zásahu policie v Londýně proti demostrantům, kteří manifestovali proti kapitalismu.To Jakešů tehdy Havlem nazvaný jako brutální zásah ,byl ve srovnání s tím co se událo včera v Londýně jen selanka.

egi 2.4.2009 20:58

kmotr Mrazek

přece púsobil v dobách vaší vlády, a tak by mě zajímalo, proč jste mu to trpěli. používáte argumenty, které nemohou obstát . Nechci se zastávat ODS, ale buďte objektivní.

tatina 2.4.2009 20:10

Re: Pane Bublan

R^R^R^

tatina 2.4.2009 20:08

Re: bublan

Kdopak slíbil,že nebude iniciovat svržení vlády v čase předsedníctví EU?Pokud každý ví,tak to byla parta kolem vašeho Guru Paroubka.Nejhorší věcí je ale to,že jste vůbec neměly žádný plán a doposud ani nemáte.Proto nesete plnou zopovědnost za pád vlády a ne nějcí přeběhlíci.

tatina 2.4.2009 20:05

Vážený pane Bublan,

až zopovíte proč jste Vy a Vaši soudruzi zamítly zbavení mlčenlivosti pana Langera,Grosse a třeba i Vás,tak pak můžete mluvit o nějakých změnách.Dokud to nevysvětlíte,tak není co řešit a jen dokazujete,jací jste v té socanské bandě parchanti.

Milan 2.4.2009 20:03

Nerozumím

Pane Bublane, příště začněte tím, že všem vysvětlíte proč děláte buřtpinglovi Paroubkovi poskoka.  Tímto článkem jsem si u něj zajisté udělal plus, u mnohých mínus.  nedělejte ze sebe většího šaška než je nezbytně nutné.  Pevné zdraví.

projektant 2.4.2009 19:59

Re: Pane Bublan,

Jak tedy chcete vysvětlit, že stoupenci současné pravicové politiky mají takové primitivní vyjadřování? To nejsou diskuzní příspěvky, ale pouze ubohé pokřikování!

Pete Brich 2.4.2009 19:51

Čerstvá lobotomie?

8-oPB

Pete Brich 2.4.2009 19:50

Re: Vazeny pane Bublane

R^PB

babajaga 2.4.2009 19:31

Naprostý souhlas!

Také nechápu proč tolik anonymního stáda. Vždyt´jakékoli velkoměsto má víc obyvatel než naše malá země. Vezměte Kalkatu, Dilíí a jiná města. Jinde stačí starosta a radní. Třeba Newyork? Jenže tady se snaží všichni nepřijít o korýtka a o to jde.v prvé řadě

jan 2.4.2009 19:26

bublan

vazena pani asi vam uslo ze vladu nesvrhla cssd ale jeji vlastni a koalicni partaci to vase breceni je na spatnem hrobe

Chudoba 2.4.2009 17:00

Re: Pane Bublan,

Počet příznivců ODS stoupá se stupněm dosaženého vzdělání a naopak. Z vašeho příspěvku vyplývá, že většinu vzdělaných lidí považujete za mouly, samozřejmě mimo vzdělance z VUMLU a ostatní levičáky.

Sám musíte být buď nevzdělanec pohrdající vzděláním nebo vzdělanec pohrdající názory jiných.

Kdo je tedy moula?

Mirka 2.4.2009 16:35

Neštěstí

Největší neštěstí je, když se dostane naivní, hodný trouba do funkce. Ale to není váš stát, tady žijeme taky my, normální lidi, kterým se ze způsobu mluvy paroubka dělá kopřivka. Kdo má mozek v hlavě a používá ho, není možné, aby to nevěděl. Ten člověk je nebezpečný a navíc, ani není moc chytrý. Poškodili jste nás všechny vaší nezodpovědností. Že vám není hanba!