16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fafa 2.4.2009 9:44

Re: ach jo

Zrejme soudite podle sebe, ale vite, ono sto tisic mesicne se da vydelat i jinak nez sezenim v parlamentu vedle byvaleho bachare.  

Margareta 2.4.2009 9:31

Re: I já jsem měl dosud o panu Bublanovi celkem dobré mínění.

Myslím, že nezapomnělo. Já si to určitě pamatuji. Doufám, že pan Bublan již nebude nikdy ministrem, je slabý.

To co však napsal má opodstatnění. Platí, že věci se sčítají, to co nevadilo včera, vadí dnes...Proto se střídají strany u moci. Pokud chcete vládnout, musíte si zajistit loajalitu i těch, co s Vámi nesouhlasí. Když ponížíte Tlustého, nezjednáte vyvážení proudů u koaličního partnera Zelených a držíte nesmyslně ve vládě vyšetrovaného člověka, je otázkou času, kdy se položí vláda. Proto nevydržela do řádných voleb. A mám radost, že svůj názor budu moci vyjádřit na podzim.

Mezitím by si měla ODS vyčistit ten pragmatický guláš v programu přiznat si, zda je již Unií svoboby a zeptat se voličů, zda o tuto novou stranu stojí. Zatím trucuje, předvolebně se vlní- to né my, to oni(každý den někdo jiný),ať si tu vládu Paroubek veme...V sobotních novinách všude Topolánek, snad i z té konzervy by skočil. A to prý nemá podporu PR. Tak  ODS do práce, neudělali jste  to na sjezdu a je to tady znovu. Nebo nejsou lidi?

Harry 2.4.2009 9:19

Re: Pane Bublane,

"je faktem, že vláda, která padla se podle profláknutých průšvihů a jejich zamazávání spíš podobala Cosa  Nostře," No kdesi jsem videl tabulku hrichu a lumparen CSSD a ODS a ty dva sloupecky byly prakicky shodne (mysleno typem kauzy). Cili toho maslicka maji na hlave obe strany stejne. Pravda ODS zatim nema ministra v base a u Topolanku se na mejdanu dosud nestrilelo. Ted uz to asi nestihnou.

Jirka 2.4.2009 9:13

Pane Bublane

Pane Bublane, princip je v tom, že jste vy rudí hoši brutálně zadlužili zemi v době, kdy jste každoročně mohli naspořit alespoň 100 miliard. Jenže vy jste raději rozdávali naše peníze (= pitomců, kteří pracují a platí daně) vyčůraným, líným a neschopným = vašim voličům.

Nyní jsme kvůli vaší nezodpovědnosti všichni v (Y). A to ještě svrhnete vládu a nevíte co dál - jediné férové od vás by bylo přijít na hrad a nabídnout, že do předčasných voleb menšinová vláda ČSSD všem ukáže, jak zvládne předsednictví a krizi. Jenže na to vy nemáte, chudáci.

BuBu 2.4.2009 9:12

Re: Vážený pane Bublane

R^R^R^ - bohužel, máte - byť krutou -  pravdu !!!

Karel 22 2.4.2009 9:10

Re: Vážený pane Bublane

Že lidi zapomínají, je dost děsné. Ještě horší je, že zapomněl socan Bublan, dřívější chartista a disident, který si jistě za komoušů dost zkusil. Proč teď kope za jejich mančaft, i když v oranžovém dresu, je pro mě dost záhadou.

drak 2 2.4.2009 9:09

Pane Bublane,

;-)napsal jste velmi pěkný článek a děkuji Vám za něj. Popsal jste fakta a jak je vidět, diskutéři Vás nehodnotí podle kvality článku, ale podle toho,že jste členem ČSSD. Máte plnou pravdu, lidi jsou skutečně zmasírovaní sdělovacími oprostředky a hlavu většinou mají jen proto aby do ní tlačili.(Jídlo).

    Nic není černobílé a je faktem, že vláda, která padla se podle profláknutých průšvihů a jejich zamazávání spíš podobala Cosa  Nostře, která teď běží v televizi. I když se  na podstatné zlepšení úrovné politiky  nemůžeme moc těšit, věřím, že příští vláda bude o trochu lepší, hlavně svojí sociální politikou. Minulá vláda, která se deklarovala, jako pravicová, pravicová nebyla ale byla to jen vláda, která dělala bohaté ještě bohatšími a její metody vládnutí- hanba pluť!!! (Slezsky- plivat)!!!!!;-O

BuBu 2.4.2009 9:01

Re: Vážený pane Bublane

Vážená - hlavně se nerozplývejte nad jménem Bublan  . . . a už vůbec ne nad tím, co prožil !!!

Tento národ prožil 41 let v době temna, kdy nemohl svobodně mluvit, cestovat . . . kdy nebylo maso, ovoce, zelenina . . . ostatní zboží bylo prakticky "na příděl" (videa, televize, aut. pračky, auta, vložky, toaletní papír . . . . - více-méně všechno)  . . . kdy o tom, kdo půjde studovat rozhodoval ÚV KSČ . . . . atd. . . . . atd - no a vidíte : To všechno lidé prožili - a po 20-ti letech už nevědí zhola nic !!! Už opět nedokáží rozlišit realitu od lži a demagogie . . . už opět volí KSČ, sdružující se nyní pod jednotným názvem : KSČSSD !!! A Bublan, vážená paní - ten je právě členem tohoto spolku post-komunistických sv*ní !!!

Karel 22 2.4.2009 8:57

Re: Co je zodpovedne

Přesně tak. Vládu brutálně odstřelili jenom proto, že Ducemu klesaly preference. Jiný dfůvod neměli. Řeči o Dalíkovi jsou jenom trapnou zástěrkou. Lobyisté jsou od toho aby lobovali tj. ovlivňovali. Tím, že někomu říkal, aby něco nevysílal v TV, není zločin. Na rozdíl od socanů, kteří vyhrožovali Právu, nikoho nevydíral.  A to, že vládu shodili 2 ODSáci a 2 bývalé zelené jsou ubohé výmluvy. Vypadá to tak, že vládu shodili ti 4 a socani s bolševiky se "náhodou" přidali. Tak tomuhle můžou věřit jenom 30ti korunoví bezmozci, kteří volí socany a nevadí jim Rathové ani Paroubci.;-O

Karel 22 2.4.2009 8:49

Re: Pane BUBLAN

R^R^ Snad je dobré ještě socanovi připomenout, že mlčenlivosti zbavili jenom Tichého, další návržené odmítli zbavit mlčenlivosti. Takže je to stejné, jako když unikají odposlechy policie do médií, ale ne  všechny - jenom ty, co se někomu hodí. Že se jedná o špinavou socansko-bolševickou podlost je zřejmé. ;-€;-€;-€

JJ 2.4.2009 8:47

Co je zodpovedne

to, co je dobre pro CR. A shodit vladu v pulce predsednictvi rozhodne pro CR dobre neni. To se snad namluvit nebude snazit. 3 mesice pockat slo, nesnazte se namluvit, ze ne.

Problem Vas a Vasi strany byl  v tom, ze koalicni vlada zvladala predsednictvi nad ocekavani dobre. To vasi strane bralo hlasy a tak byl cas obetovat zajem CR. Nikdy nebyla vyjednavaci pozice na mezinarodni scene tak silna, jako v dobe predsednictvi. A VY a VASE strana to hodila do kyblu. Pro to neni slusnych slov.  

vlasta.232 2.4.2009 8:46

Re: Vážený pane Bublane

Jste si jistá, že skutečně víme- kdo je pan BUBLAN- a co proži???

Lenka 2.4.2009 8:40

Vážený pane Bublane

Vy přece víte, že Vás, vzhledem k Vaší minulosti a tomu všemu, co jste si v životě prožil a promyslel, bude jednou soudit mnohem přísnější soud. Proč jste do té politiky lezl, když Vás nutí stále lhát??? Politika je špína, která je hnusná a lepkavá - a Vy to víte, na rozdíl od jiných, tak proč píšete takové nesmysly?

ascari 2.4.2009 8:38

a co by se stalo kdyby vládla ČSSD?

Právě že nic.Další díl Kmotra Mrázka by se opět stal knižním bestsellerem a zase bychom po hospodách nadávali na vládu a její praktiky, ale neudělali bychom nic proti ní, protože vláda přece potřebuje klid na svoje předsednictví v EU. ;-D

vlasta.232 2.4.2009 8:38

Re: Bublan je pro me obrovskym sklamanim

Docela by bylo zajímavé- jaké materiály má na Bublana - velký SVĚTSKÝ - VE SVÉM ŠUPLÍKU!!

vlasta.232 2.4.2009 8:32

Re: Pane BUBLAN

Dnes sestavujete komisi na vyšetřování spisu KRAKATICE- ve které jsou namočeni i Vaši spolustraníci!  Sestavujete ji s podlosti sobě vlastní! Protože jste si naprosto jist, že se jako vždy nic nevyšetří a neprokáže!!! kDO BUDE KONTROLOVAT VÝPOVĚD - POLICISTY TICHÉHO- zda je pravdivá?? Když nikdo z členu této komise- nemá právo do tohoto spisu nahlížet????

JJ 2.4.2009 8:32

Bublan je pro me obrovskym sklamanim

uz od toho, jak srazil podpadky a na Duceho prikaz sel vyklidit louku na CT, policie tam na jeho prikaz vyprovokovala stret.

Moc korumpuje, pan Bublan je toho zarnym prikladem.

Aleš 2.4.2009 8:32

je to smutné

čtení diskuse na této stránce  jen potvrzuje to, že jako nebyla v letech 70. společenská objednávka " na statečnost" postavit se normalizačnímu režimu, lidi dnes si všímají "občanské politické války" a  nejsou schopni vidět, že hoši z Demokratické, Národní a jiných populistických stran  se připravují na útok na Strakovu akademii v roce 2013!!   Možná, že "demokraté z ČSSD a ODS" jim  ten útok ulehčí ještě  monohem více- protože  po KUbiceho aféře, zatlučené Krakatici,   ovlivŇOVÁNÍ JUSTICE, DESTABILIZACI KRIMINÁLNÍ POLICIE, účelových handlech poplatky, zahraniční mise, obcházení zákonů- např. s poplatky  může přijít   např. využívání tajné policie v politickém boji, ještě větší omezení svobody mediií a veřejných zakázkách.hromažďování a ještě větší prosazení korupce v politickém boji a vPřiznám si, že mnoho z věcí , které se za 5 let udály jsem si nedokázal   tehdy představit!!

 

vlasta.232 2.4.2009 8:27

Pane BUBLAN

Jste bývalý kněz!  Jak dodržujete "DESATERO"???  A jak jste jej dodržoval za komunistu ?? Byla jsem zděšená, když jsem zjistila - kolik "CHARTISTU"- včetně kněží pracovalo pro STB!!!  Měla bych na Vás jedinou otázku?? Proč v květnu 2006 vlítla Vaše inspekce na utvar pl. Kubice a pod pruhlednou záminkou jim zabavila počítače, kde měli rozpracovaný případ KRAKATICE!! Dnes už si málo kdo vzpomene- bylo to proto, že měli ""UDAJNĚ"- NADSAZENÉ CESTOVNÍ NÁHRADY"!!! COŽ SE SAMOZŘEJMĚ NEPOTVRDILO- ale to už nikoho nezajímalo!!!! Tehdy pan Kubice řekl""BYLI JSME KRUČEK OD MRÁZKOVA VRAHA"!!! Byl jste nejvyšší nadřízený pl. Kubiceho!  Co jiného za tohoto stavu zbývalo tomuto člověku, než se obrátit na uzavřené slyšení BBV- sněmovny!  Nebyl to pl. Kubice - kdo vynesl utajené zprávy ze sněmovny- vzpomínáte. Dnes už je pan plukovník v civilu- nepodržel tohoto čestného policistu ani LANGR- který podle Vás a komunistu """VŠE S KUBICEM""- domluvil Jste to Vy a především Vy- kdo dobře ví- že KUBICE MĚL 100% PRAVDU!

j 2.4.2009 8:25

Re: a ještě doporučení

To jste nečetla minule Křečka , to byla hlína

Zebra 2.4.2009 8:24

Re: včera jsem

Kyselej fotr teď, když se to může, nadává člověku, který byl statečný, když se za to zavíralo.

Emča 2.4.2009 8:24

Další šedá myš socialistů

Vážený pane, někdy je lepší mlčet, ale chápu - vám jde přece o koryto a rychlé zametení všech kauz jako "Krakatice" pod koberec ! Včerejší hlasová ní v parlamentu bylo příznačné, kdo je kdo a o co jde!? No a pro voliče ukázka jak to bude vypadat po případném vítězství komoušů a socanů po vobách. Fuj hnus, a bude hůř Rv(Y)

Milada 2.4.2009 8:19

a ještě doporučení

...jen na okraj. Pane Bublane, nevybral jste si dobrý prostor pro svůj článek. Haló noviny by byly vhodnější a většina čtenářů by vám tleskala, až by si ručky mohla uplácat, ale tady....;-D v tuto chvíli jsou vaše názory nejblíž těm lidem, od kterých jste se ve zminovaných 70.letech chtěl svým citem pro morálku odlišit. Oni vás pochopí...ostatně, oni znají ty, co sledovali a nabízí jim své rámě. Vydejte tento článek pro ně. Dojmete je a budou vás chválit. ONI vás rádi majíVV

dulcibelka 2.4.2009 8:19

No, to jistě.

v každé době, pokud vidíme něco špatného, musíme udělat vše pro změnu tohoto stavu...A třeba s pořádným pendrekem v ruce, viďte, vy Paroubkův pohůnku.

PAvel 2.4.2009 8:06

Vážený pane Bublane , včera jsem Vás sledoval ve sněmovně .....

a mohu Vám říci. Potvrzuje se přesně to , jak jste zalhal již při akci  " CZECH TEK " Nejste rovný chlap a jste lehce manipulovatelným. Proto bych byl velmi rád,  kdyby alespoň jako věřící , jste se choval tak, že nebude bezdušně plůnit příkazy nadřízených: ( Kdo není v novinách, nebude  ve vládě)  Vy nemáte ani na psaní, a a ni na vládu,. Ale co bych pro žvanec neudělal.

Pešek 2.4.2009 8:00

Pane Bublane, kde vidíte zodpovědnost?

...se nezodpovědně chováme k sobě samým a vychováváme tak i svoje děti...  Ano, zcela určitě je naučíte vlastním příkladem. Pokud byste jako strana nechtěli jenom dělat zmatek a trucy, měli byste předjednánu podporu 101 na vytvoření nové vlády a jejího programu. Nezodpovědní jste vy především proto, že nic takového nemáte a pomohlo vám jenom a výhradně naštvání čtyř rovněž nezodpovědných poslanců na vlastní stranu. Pokud chcete být zodpovědní jak deklarujete, vezměte ten 101 podpis a vyražte na hrad. Do voleb povládnete zodpovědně a napravíte aspoň část škod, které udělali vaši předchůdci. Nejste na pískovišti a nestačí jenom rozkopat bábovičky, ale je potřeba uplácat nové, lepší. Ovšem zatím jenom plácáte. To technařům v 2005 jste naplácali důkladněji. ;-( 

Nemáte na to? Pak jste neměli jiný důvod pro pád vlády, než ukojit ambice napoleonka JP a škodit a škodíte ne vládnoucím, ale celému státu.

Rex 2.4.2009 7:57

Zbytečná námaha pane Bublan.

Považoval jsem Vás a ještě považuji za jednoho z mála slušných lidí na špici ČSSD. Spíš se zamyslete nad tím , jak je možné, že se dočela strany derou lidi typu Paroubka, Grosse, Rátha a spol., jejichž cíl je prostince průhledný. Jdou si pro peníze. A k tomu svržení vlády. V tomto okamžiku to nebylo opravdu nic jiného než čirá nezodpovědnost.

Milada 2.4.2009 7:55

Re: Věrný sluha

asi tak...a mimochodem, spravedlivý, čestný a čistý pane Bublane, když už je řeč o justiční mafii a když už vaše partaj tak velkohubě blábolí o nápravách cauz minulých....zdá se, že váš milovaný přesdeda stále naznačuje, že si ÚOOZ leccos vycucal z prstu, jen aby vaši stranu a že Kubice je maniakální postava trpící bludy...jenže ono to tak nebude a zloděj křičí, chyťte zloděje...ona asi touha vlastnit a ovládat člověka zavede na mizerné cestičky a do podivných lunaparků...probůh, nemluvte o slušnosti a mravní čistotě, nemoralizujte a netrapte se. Je jen málo lidí, kteří jsou ochotní věřit, že si vaši páni poslanci, majitelé nevěstinců, ctitelé lochnesky a houpaček a milovníci koček prsty nesmočili...jinak by se nesnažili tak pěkně Kubicemu zatopit.;-€ velice by mě zajímala pravda...skutečná pravda. Ale kdo z vás, klobásových strejců rozhodujících o našich osudech by dokázal mluvit otevřeně a čestně? Na Mirky Dušíny v poslaneckých lavicích by věřil jen úplný zoufalec...

Lípa 2.4.2009 7:52

ČSSD-KSČM zabránili zproštění mlčenlivosti Bublana nejen o Mrázkovi

Pane Bublane, že se nestydíte.

Ruku v ruce s KSČM jste hlasoval proti vlastnímu zproštění mlčenlivosti!

Když jste si zakázal mluvit, tak aspoň mlčte !

Nebo vyprávějte, jak jste dostal do vazby kpt.Vladimíra Hučína, deset let nejlépe hodnoceného důstojníka BIS!

Jak jste chránil Mrázka, Krejčíře, Pitra a spol! Komu ku prospěchu?

j 2.4.2009 7:45

Jediný slušný to nezachrání

Pan Bublan je jediný socialista, který neargumentuje typem ala Dymun a proto by si ho člověk měl vážit, že nepolehl jejich demagogii.( bohužel je sám)