23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jiřina Slavíková 26.7.2008 9:45

v KSČM jsou už jen poctiví soudruzi

kteří chtějí rovnost lidu a slovanskou lásku druhu k druhovi a světový mír

Svazák 26.7.2008 22:52

Re: v KSČM jsou už jen poctiví soudruzi

 Hrdiny a hrdinky, Korabelníková, na sedmi tkalcovských strojích tkala,Pavko Korčagin, Čuk a Geg, Timurovci, kosmomolci, Maryčka Magdonová....to byly jiné celebrity a prokletý uhlobaron Gery.

Jan H. 26.7.2008 7:59

Uz dlouho...

Vetsi blabol jsem uz dlouho necetl. Musim priznat, ze jsem ani nemel silu jej docit do uplneho konce. RvRvRv

Vilda 26.7.2008 7:31

To teda dortík.

Jako když pejsek s kočičkou pečou dort. Úžasná povrchnost, se vším jste hned hotov, všemu hned rozumíte.

Opravdu je věcí ministra zahraničí prověřovat činnost policie a státních zástupců? Opravdu ze závěrů Krollu plyne, že Čunek vzal úplatek? Opravdu se bezpečnostní otázky mají řešit referendem? To totiž předpokládá, že občané budou se všemi souvislostmi seznámeni. Takže vše co výsledkem práce rozvědek je nezbytné vykecat občanům v rámci demokracie? Co kdyby to bylo šíření poplašné zprávy nebo jen nervozity? Opravdu názor Klause na globální oteplování je 100%-ní lež? Opravdu je v pořádku, že jediný stát, potažmo občané, který měl referendum k LS a rozhodl jinak než poslanci v ostatních parlamentech je kazisvětem?

Nemůžu si pomoci, ale mám dojem, že demokracii si spousta lidí plete s anarchií a vlastním přesvědčením, že všemu rozumí a všechno znají, jen tu odpovědnost ať mají ti druzí, že?

Pane, vy jste takový domácí politický kutil.:-/

NR 26.7.2008 4:31

"Úspěch" zahraniční politiky Schwarzenberg-Topolánko-Parkanovské

ČTK, Moskva - Rusko umí překonat štít USA. Rusko může odpovědět na umístění amerického radaru v ČR a raket v Polsku i tím, že vybaví své rakety Topol-M manévrujícími hlavicemi. Uvedl to ČTK včera  poradce velitele ruských strategických raketových sil Viktor Jesin. Mezi odvetnými opatřeními Ruska na rozmístění americké protiraketové obrany může být i zdokonalení ruských strategických raket Topol-M nadzvukovými manévrujícími bojovými hlavicemi, řekl Jesin. Za další možné technické opatření označil oživení programu orbitálních balistických raket, které budou schopny obletět existující i potenciální systémy protiraketové obrany a přes jižní pól zasáhnout území Spojených států. Jesin upozornil, že Rusko může už nyní technická opatření uskutečňovat, a také to částečně dělá. Poradce se ale vyslovil proti tomu, aby Rusko v reakci na americké plány protiraketové obrany v Evropě přijalo neprodleně vojenská opatření. K realizaci takových opatření je třeba přistupovat uvážlivě, každou věc je třeba dělat ve správný čas. Kdyby Rusko již nyní přijalo vojenská opatření, bylo by to předčasné, zdůraznil.

V tom Moravcově kabaretu 20.7. byl na Schwarzenberga útrpný pohled, opravdu noblesa k pohledání. Řekl bych, že Schwarzenberg tam chrápal, nebo měl na chrápání stále nahozeno. Apparemment charme par excellence. Mám už ze Schwarzenberga děsnou zábavu a nikdy ho v televizi nevynechám, tu "noblesu". Schwarzenberg je s vládou ve společném lejnu (Jelínek tam má chybu když píše hejnu).

CITLIVKA 26.7.2008 9:34

Re: "Úspěch" zahraniční politiky Schwarzenberg-Topolánko-Parkanovské

S  tím hodnocením kabaretu   20.7 plně  souhlasím,  děkuji  tímto  ČT,  za veselé nedělní  poledne. Mně  někdy  pan  min. Schw.  připomínal  svým  výrazem,  že  v této frašce  hraje,  mj.,  i  roli  indiánského  totemu. Hodně  humorné  scénky  byly  i  ty, v  nichž jej  jeho oponent,  neúspěšně  usazoval  do  ministerského křesla,  stále  mu ,  po lopatě,, připomínal,  že  je člen  vlády, zatím  co  on něco breptal  o  etice  a morálce  člena  nějakého  klubu  hráčů  mariáše.   O  výkonu  dalšího  aktéra,  P Sobotky, stačí  říci,  jeho standart,  ten  v  médiích  zatím nikdy nezklamal,  je to oblíbený komik, i když  si vystačí  asi s pěti- šesti  opelichanými   aneknotami.  Mrzelo mě  však, když byl na jevišti necitelně pohlavkován  a inspicient  tomu nezabránil.

Niky 26.7.2008 3:39

Úlety Václava Klause v otázce globálního oteplování?

Pane Jelínku,jste takový trouba,nebo darebák?

Jan 26.7.2008 9:20

Re: Úlety Václava Klause v otázce globálního oteplování?

Niky, trouba zaručeně není, ale je to darebák.R^

conqueror 26.7.2008 1:15

Tak...

Tak jsme se dověděli, že Kavanovy)  kvality zastínila jakási parta...Bezvadný, to nám chce thinktankista Jelen zase namlouvat jak je Kavan skvělej??? S bouračkama pod alkoholem,(Y) divnejma penězma v sejfu, (Y) zápletkou s STB( Kato).(Y). Už se zapomělo jak žebral u Zemana před lety o nějaký kšeft když sem přišel z Británie s holým zadkem???Jen málokdo je takový gauner jako on a kdo ho nezná(Kavana-Kato) tomu se aspoň nemusí obracet žaludek. Fuj.(Y)A že se Jelínek opět projevil jako užvejkaný lhář (nebo gauner) už nepřekvapuje...

Pavel Cikán 26.7.2008 0:09

Soud?

Probůh, hlavně ať jménem soudu historie nehrozí tento profláklý Paroubkův "think thank" z Lidového domu!!