23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Rad 26.7.2008 10:10

Dneska chabé

dlouhé a málo legrační. Jen nesmyslné. Minule jsem se řehtal až jsem se málem překotil, dneska nic. Jinak za ministra všeho navrhuji Standu koloťuka, ten je křišťálový a velmi schopný.

jirka.s. 26.7.2008 10:09

" ...kvality Jana Kavana zastínil podezřelý tým spolupracovníků,..."

Ten eufemismus a ta decentnost od ozdoby brdských lesů jsou skutečně úchvatné a nenapodobitelné! 8-o

Libor.w 26.7.2008 10:05

Jezisi

JezisiMarja tak on si předseda Irské vlády stěžoval,že Euroskeptici zneužívají výsledky Irského referenda!A divíte se jim když jedině v Irsku donutila ústava vládu vypsat referendum?V ostatních zemích to prohlasují parlamenty a basta.Irové si referendum zopakují a ono to vyjde.Mínění obyvatel se tak nějak obejde a demokracie zase zvítězí.

-ferry- 26.7.2008 9:44

Nešiřme nostalgii po šlechtě ...

Prakticky nikdo jí už nepamatuje.Vždyť i naše nejstarší občanka byla skoro dítě,když se šlechta odebrala do věčných lovišť.Aspoň u nás.Proč pořád někdo tvrdí,že šlechta bylo to nejlepší,nejčestnější ... nej ...nej ...? Ono vždycky záleží na úhlu pohledu.Z mého hlediska to byla ve velké většině jen obyčejná pakáž.Vypočítavá,hrabivá,zlá ... Možná že byly výjimky,možná že někdo sršel dobročinností,mecenášstvím,uměleckým založením a pod.Ale když si někdo nakradl miliony,může jeden z nich obětovat na pár obrazů,či soch.Ptejte se Schwarzenberga,jak jeho předci přicházeli k tomu miliardovému majetku.Kdo jim ho vydělal,oni sami ? Ptejte se i jiných šlechtických rodů na podobné věci.A pak bude potřeba se ptát těch,kteří jim umožnili návrat na "jejich" majetky.Schwarzenbergovi vůbec nejde o republiku,kterou má zastupovat a hájit.Šlechta a republika !! Jde mu jen o sebe.Sedmdesátiletý kmet se za peníze  daňových poplatníků vozí po světě.Radarová základna USA ? Copak ho zajímá názor lidí? Copak někdy šlechtu zajímaly názory lidí?A nezapomeňte na to,že Schw.jako ministr zahraničí je důsledkem Bursíkova vydírání.Pamatujete jeho "jednání" ? Buď on,nebo my ve vládě nebudeme ... A co Schwarzenberg? Nic ... ;-€!!

Jiřina Slavíková 26.7.2008 9:47

děkuji Vám, spolustraníku

;-);-) Jseem ráda, že jste jako komunista postavil hráz šlechtě, která jde po majetku a zájmy lidu přehlíží. Plní jen svoje žaludky a na žaludky lidu nehledí.

Vodička-sapér 26.7.2008 10:02

Re: děkuji Vám, spolustraníku

Třičtvtě  nadeset,  malé  překlepy,  zatím  malá  opička. Po poledni,   ji bude  mít  madam  Slavíková,  zase jako  "z  praku!"   Pořád z  ní  čiší  jak  z  vinopalny,  chová se jako nevyléčená  alkoholička.

Malý Aston 26.7.2008 10:12

Re: Re: děkuji Vám, spolustraníku

To není od Vás pěkné.Paní učitelka to myslí upřímně,celý život učila Občanskou výchovu. Škoda že neučila i Vás.Podívejte se na to z jiného pohledu.Vy nadáváte paní učitelce ale pan Paroubek Vám nevadí.Co ten se jako vrcholvý politik strany Socialistické narozpracovával Usnesení ÚV KSČ do své strany,nebo pan Zaorálek výtečný student marxismu-leninismu,nebo soudruh Jičínský,co se chudák napřepisoval všech Ústav pro naše blaho.A celá řada dalších věrných,kteří se dnes spojují aby prosadili to,co tady upřímně píše paní učitelka.I pan Havel neprotestuje když jeho přátelé žádají Üstavní soud zastavil ty pomluvy o nějaké diktatuře komunistů která tady nikdy nebyla.Paní učitelko,jsem s Vámi.:-D

Marat 26.7.2008 11:40

Re: Re: Re: děkuji Vám, spolustraníku

Ale Malý Astone,což jste nepochopil ironií paní Slavíkové? Mě se její příspěvky nejeví být komunistické,ale zjevné přehánění dokazuje opak.,

jirka.s. 26.7.2008 10:17

Re: Re: děkuji Vám, spolustraníku

Božíčku, chlupodravče, tebe musel stejně nějaký ten Maďar přetáhnout pořádně přes palici ýbršvunkem, co? ;-(

Jiřina Slavíková 26.7.2008 10:26

nebuďtě takový

pan Aston má pravdu-mnozí z těch, které dnes obdivujete a jsou Vašimi vzory, jako pan Zaorálek, Paroubek a další jsou mými bývalými kolegy. Vystudovali za státní peníze a nahoru je vynesla naše strana. Mnozí na to po převratu zapoměli, ale dnes již někteří znovu přišli k rozumu. Pan Paroubek a pan Zaorálek se naštěstí vrací ke svým kořenům-pan Paroubek chce s námi a paní Kuchtovou vla´ádnout a pan Zaorálek už pochopil, že jsme Slované a že jedině Rusko nás uchrání a povede k prosperitě jak duchovní, tak i finanční...

Malý Aston 26.7.2008 10:45

Re: nebuďtě takový

Víte já jim to nevyčítám,zapomněli ale směr který jsme vytyčili neztratili.Někteří ještě bloudí ale mnozí již zase oprašují rudé knížky,hledají diplomy z VUMLU,bronzové,stříbrné i zlaté odznaky BSP,děkovné dopisy uličních výborů KSČ za donášku a roznášku i posudky od vchodových důvěrníků.Jak pěkně píšete je potřeba se vrátit ke kořenům,někteří tam již jsou a jiné to ještě čeká a pak bude klid pro práci. Jen prací budujeme Mír.:-D

Svazák 26.7.2008 22:33

Re: Re: nebuďtě takový

Malý Astone, ještě akční výbory a ROH a jdeme do toho. S jiřkou samozřejmě počítam. Zas budem mít úderníky a údernice a plnit plán na 130%. A modré a bílé průvody žen a žeň červených šátečků pionýrů, mladý je ten kdo buduje, mladý je každý komunista!

Vodička- sapér 26.7.2008 13:42

Re: nebuďtě takový

Moje  chmurná  předpověď  se  vyplnila, byla  správná,  s přibývajícím  časem  a množstvím vypitých  panáků,  si  sl.  učitelka!  Slavíková dobře  vzpomíná na  bývalé  kolegy,  ale,  že by si i  PŘIPOMNĚLA   pravidla českěho  pravopisu,  tak to  ani náhodou.  Není divu, že   na ně,  coby  ostudná  násoska,  v  alkoholovém opojení,  pod  parou,  ZAPOMNĚLA.   Dobře  by udělala, kdyby  si  svoje  další  příspěvky  nechala před  odesláním  schválit  a  redigovat, jak  po obsahové  tak  i pravopisné stránce,  zdejším  Kingem  netu, "bohemistou" jirkou. s..

Svazák 26.7.2008 22:42

Re: Re: nebuďtě takový

S.e. r na pravopis, když se kalila, ocel, stavěly se přehrady, stavby mládeže, hučel a sténal Dněpr širý, naříkala meluzína zlá, plnili jsme pětiletky, kam bychom došli s pravopisem a paní učitelka byla u toho,kdy doba chtěla činy...  

Karel 26.7.2008 20:40

hold soudružce Jiřině

Madam, smekám před VámiR^

Jiřina Slavíková 26.7.2008 10:29

nebuďte zlý

dopeledne si dávám jen dvě tři vodečky-mám pravou ruskou, moc dobrou. Jinak alkoholu neholduji. Večer si dám před spaním, ale více ne.

VL 26.7.2008 13:54

Re: nebuďte zlý

Dvě tři ruské vodečky ruské a to po rusku je litr až litr a půl. To jsem vypil v životě jenom jednou, v Moskvě. Já měl dvě a půl a Rus se kterým jsem pil čtyři. Já jsem se ve čtyři ráno horko těžko dohrabal do pokoje v hotelu, on šel dělat do fabriky k pásu. :-) Prostě to byl sovětský člověk.

Pejzlerka 26.7.2008 14:07

Re: nebuďte zlý

Milá  paní  učitelko,  snažte  se s těmito, jistě blahodárnými a  dobrými zdravotními  návyky, rychle přestat.  Pryč je  doba, kdy  se  Vás snažil  vyléčit  legendární pan  docent  Skála (jak  se  nyní ukazuje,  tak  se  mu to  nepovedlo),  poměrně lacino,  vlastně  zadarmo. Dnes  Vás  delší pobyt  v  PL  Bohnice,  může  přijít na pěkné  peníze a  pak  Vaše  publikační činnost  přijde v niveč! 

Sumo 26.7.2008 13:03

Re: děkuji Vám, spolustraníku

Jiřinu dnes ve snu přijal první tajemník. Olízl ji za uchem, prohrábl ji ňadra a řek velmi zklamaně, soudružko jsi zvadlá. Venku potom upadla tváří na chodník, všude samý hnus, reál kapitalismus.8-o

jirka.s. 26.7.2008 10:16

Re: Nešiřme nostalgii po šlechtě ...

Evidentně jsi, ferry, absolvoval VUML s červeným diplomem a předával ti ho soudruh hendrych osobně, viď? ;-O

karel.smíchov 26.7.2008 13:49

Re: Nešiřme nostalgii po šlechtě ...

ferry:  Kdo postavil naše památky ,kterými se chlubíme ,?Předem vím co namídnete,,že to 

vydřeli na poddaných ano ale postavili nám skvosty !! Dotaz :   co postaví dnešní

zbohatlíci -milionáři   kteří většinou  k majetku se dopracovali jistě   svojí prací a píli ?8-o  ?

čím se budou chlubit našim  příštím  !!>->-

S.P.Q.B 27.7.2008 10:20

Re: Re: Nešiřme nostalgii po šlechtě ...

nádhernými oduševnělými stavbami Central Group ? :-D

Jiřina Slavíková 26.7.2008 9:44

souhlasím s kritikou-pan Ransdorf by to zvládnul nejlépe

on má totiž velký přehled a je to moudrý člověk, kterého si v zahraničí a v EU VELMI, VELMI váží a každý již pochopil, co je to za člověka.

Malý Aston 26.7.2008 9:15

Nejlepší a geniální je Paroubek,Zaorálek a Rath!

Nevím,kde se dávají diplomy a jaké zkoušky musí podstoupit občan aby se mohl jmenovat" Politolog" Jelínkovi to podepsal Paroubek a Filip,to je jasné ale těm druhým?Ale musím s našim politologem souhlasit.Ještě jsme něměli takového ministra zahraničí  jako je Zaorálek,jezdí k teroristům,jezdí do Moskvy,pořádá konference pro boj proti USA,takového jsme neměli snad za Gottwalda ale to byl máčka.Nevím proč soudruh Jelínek píše o knížeti,měl by psát o Zaorálkovi. Vlastně by úplně stačilo kdyby napsal.Miluji Paroubka a Filipa,mohu se podepisovat jako politolog.:-D

Real 26.7.2008 9:00

Marně stále čekám soudruhu Jelínku na článek "Jak mě Jyeka vyhodil z think tanku " :-)

Pobavte nás také jednou,vždyť ty vaše zvratky nejdou číst ;-D

Marat 26.7.2008 11:44

Re: Marně stále čekám soudruhu Jelínku na článek "Jak mě Jyeka vyhodil z think tanku " :-)

Ale no tak Reale,třebas už brzo jelínek požádá o přeložení mezi jiné přežvykavce.Třebas se potom bude jmenovat soudruh volek.

Stachanov 26.7.2008 8:42

Ztráta času jako obvykle

už u "rozšafného" násosky Dienstbiera a křišťálově čistého agenta "Kato" Kavana shozeného spolupracovníky jsem se na to vybodl 8-o(Y)

Tvrdas 26.7.2008 8:42

Ale Šwancik krome lezeni do perdele emericanum nic nepredvedl

...krome chrapani, nesrozumitelneho mrmlyni :-( a habadury s Čunkem....normalni clovek na nej s..e

Marat 26.7.2008 11:48

Re: Ale Šwancik krome lezeni do perdele emericanum nic nepredvedl

Komu asi tak leze do perdele soudruh Tvrdas? Hele Tvrdas,kolik je v ČR asi tak normálních lidi,tak normálních jakým ráčíte být vy?

M.S: 26.7.2008 8:31

Diskutující,

netahejte do všeho ideologii. Přiznete si už konečně, že darebák může být v každé politické straně stejně jako poctivec. Nenechte se nachytat na politické programy, to jsou jen sliby.