23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bořek 27.7.2008 8:36

Re: Re: Re: naše strana šlechtu upozadila a do popředí dala lid a vlast

Omlouvám se,autorem jsem já.

Rad 27.7.2008 10:00

Re: naše strana šlechtu upozadila a do popředí dala lid a vlast

Kde berete tu drzost tady prezentovat svoje zločinecké ideologie? Kdyby se zacházelo s komunisty tak,jak zacházeli oni se svými odpůrci, tak by se houpali na kandelábrech, pokud by nestihli prchnout do sev.korei. A zasloužili by to.

AndyO 26.7.2008 16:24

Na hlavu Karla Schwarzenberga padá též odpovědnost za zahraniční úlety prezidenta Klause, například v otázce globálního oteplování.

Jelínku, vy jste komik.

Brácha 26.7.2008 17:54

Re: Na hlavu Karla Schwarzenberga padá též odpovědnost za zahraniční úlety prezidenta Klause, například v otázce globálního oteplování.

A pročpak,Andy? Zdá se ,že nedohlédneš konce ministrova počínání !

AndyO 26.7.2008 18:12

Re: Re: Na hlavu Karla Schwarzenberga padá též odpovědnost za zahraniční úlety prezidenta Klause, například v otázce globálního oteplování.

myslíš že na konci ministrova počínání roztají všechny ledovce.

Je pravdou,že KS postrádá vizionářskou mánii a stojí oběma nohama na zemi, což se neodpouští- zejména těmi, kteří už vizionářům naletěli a dnes se stydí to přiznat.

BTW, nemám bráchu,.

honza 26.7.2008 18:30

Re: Re: Re: Na hlavu Karla Schwarzenberga padá též odpovědnost za zahraniční úlety prezidenta Klause, například v otázce globálního oteplování.

ať autor napíše jak by chtěl uhlídat Klause to by mě fakt zajímalo - zejména se to ubde hodit až budem předsedat EU

CITLIVKA 26.7.2008 23:23

Re: Na hlavu Karla Schwarzenberga padá též odpovědnost za zahraniční úlety prezidenta Klause, například v otázce globálního oteplování.

AndyO,  když   už  někoho titulujete, snažte  se, prosím, vybrat  oslovení výstižněji , Vy  jste  přece pana Jelínka,  i  když   napsal  vcelku  objektivní  článek,   nechtěla     pochválit  ani   ironicky. Totiž komik  je  člověk,  který  lidem  přináší  dobrou  náladu, byl  to třeba  Chaplin,  Vl. Burian, W a V, J.  Kohout a další  a další. Nebo,  snad, Vás  pan Jelínek,  opravdu tak  jako oni, potěšil?

AndyO 27.7.2008 5:01

Re: Re: Na hlavu Karla Schwarzenberga padá též odpovědnost za zahraniční úlety prezidenta Klause, například v otázce globálního oteplování.

potěšil? Ne. Pobavil. To je úkol komika.

CITLIVKA 27.7.2008 10:31

Re: Re: Re: Na hlavu Karla Schwarzenberga padá též odpovědnost za zahraniční úlety prezidenta Klause, například v otázce globálního oteplování.

Tak tedy  Vás  pobavil. Na každý pád, by bylo od Vás  slušné  mu  za to  vřele poděkovat, protože  dnes  má  dobrá  duchaplná  zábava (vzpomeňte  si na četné tel.  seriály),  cenu  zlata.

Stanley 27.7.2008 10:35

Re: Re: Re: Na hlavu Karla Schwarzenberga padá též odpovědnost za zahraniční úlety prezidenta Klause, například v otázce globálního oteplování.

 On ovšem komik ( a stává se to ) může také někdy a některé pořádně naštvat ?!

Monte Christo 26.7.2008 15:04

Schwarzenberg

Ta nase povaha ceska...Dnes ma CR jednoho z nejlepsich ministru zahranici vubec...Vic si snad nemuze prat...Na mezinarodni pol.kolbisti stoji clovek,ktery se velmi dobre vyzna nejen v zahranicni pol.ale take zahranicnim mysleni a pohopeni stavu veci...Knize je take dobry a tvrdy podnikatel,ktery svuj majetek nejen zdedil,ale snazil se odkaz svych predku naplnit a majetek,ktery dostal,se snazi i v dnesni dobe rozmnozovat...Vite co je zajimave?Ze lide kteri ziji v jeho bliskost jsou spokojeni a maji ho radi...Je to slechtic nejen titulem,ale i srdce...A zodpovednost kterou nese na svych bedrech za cesky narod by mu mohl leckdo tise zavidet...Kdyby bylo takovych cechu jako je knize ve vlade vetsina stala by se CR RAJEM EVROPY...Monte Christo Washington DC Illegality Ma zeme Me srdce

lisa 26.7.2008 22:57

Re: Schwarzenberg

jdete do pr...je to dekadentni nula.za prachy bere radary... Benes alespon zakladal spolecenstvi narodu , ale tenhle? zaklada tak spolecenstvi dvojich otcu... s kym ho ta jeho modrokrevna matka mela ????????????????????????????????

Monte Christo 27.7.2008 11:55

Re: Re: Schwarzenberg

Liso dekuji za pekne poslani do zadni casti ...Je opravdu dobry...A ten radar?To scela neskodna zalezitost,v Nemecku jsou cele americke zakladny a nikde se nedoctete,ze by nejak nemci protestovaly...Spise to uvitaly,protoze jejich technologicka vyspelost a hlavne ekonomika sla hodne dopredu...;-)Monte Christo Washington DC Illegality Ma zeme Me srdce

lisa 26.7.2008 23:04

Re: Schwarzenberg

;-D;-D;-D;-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Niky 26.7.2008 14:41

K.Swarzenberg fanaticky prosazuje Lisabonskou smlouvu,

tak je zrádce,mimochodem,přijetí Lisabonské smlouvy vylučuje stavbu Americké radarové základny.Nedivte se,že Jelínek podporuje Swarzenberga,pravdolásková koalice je široká.

Sumo 26.7.2008 13:20

Swanzenberga bych si přál...

Swarzenberga bych si přál zvěčnit do muzea voskových figurin, samozřejmě s nahravkou jeho řeči, aby měli potomci pámátku jak vypadala šlechta. Že se stal takový vrtichvost ministrem zahraničních věcí, to bude pro budoucí generace důkazem, že před 3. světovou válkou degenerace lidstva dosáhla vrcholu. 8-o  

Pejzlerka 26.7.2008 14:46

Re: Swanzenberga bych si přál...

Já  jsem  v  nyní,  když  mám  hodnotit K. Schwanzenberka, značně rozporuplná. Protože  vím, že  vážený pan profesor  Janouch,  publikující svoje  názory na něj  i  zde,  na NP,  jistě  ,  v těchto dnech popíjí  mnohou číši značkového  moku se  svým  vzácným  přítelem K. Schw.,o  čemž nás  asi   za půl  roku  nezapomene  promtně a  podrobně  informovat,  tak  si se  svým  verdiktem  raději  počkám.

ferdinandeste 26.7.2008 16:10

Re: Re: Swanzenberga bych si přál...

Kdo vás, babo, nutí hodnotit K. Schwarzenberka?

Pejzlerka 26.7.2008 21:31

Re: Re: Re: Swanzenberga bych si přál...

Á,  tak  Vy  jste   pan arcivévoda z  Konopiště,  ten  tlustej a nábožnej?! Dnes  je  sv. Anny,  dnešní  den má s Vámi  dějinnou  souvislost ,  ve  čtrnáctém  roce  min.  stol.   právě kvůli  Vaší  provokační cestě  do Sarajeva a  následných sedm   kulí  do  Vás,  začala  I. svět.  válka,  jen  si  vzpomeňte.  kdo Vás  tehdy nutil,  vy současný  hulváte?

Tis 26.7.2008 12:51

Je pan Schwarzenberg čestný?

Panu Schwarzwnbergovi vadilo sedět ve vládě s panem Čunkem i když obvinění z korupce byla směšná a ostatní byla jen propaganda zlotřilých novinářů. Nevadilo mu sedět ve vládě s Kuchtovou, která jako předsedkyně Jihočeských matek pobrala 16 miliónů od Hodnorakouské vlády na sabotování naší ekonomiky. Nevadí mu sedět ve vládě s ekoteroristy, kteří zodpovídají za hladovění miliónů dětí kvůli biopalivům. Nemá tolik cti v těle se omluvit panu Čunkovi, když se prokázala jeho nevina a počítá mu cesťáky, kdy stavba justičního paláce v Brně se prodražila nejméně o jednu miliardu.

Petr K 26.7.2008 22:35

Re: Je pan Schwarzenberg čestný?

Tomu, co provedl, se na západě se říká "šlapat si do huby".  Nejprve kolegu vyšetřuje svou vlastní policií  a když ta nic nenajde, pokračuje ve špinění dál. To jsou metody STB a ne údajného demokrata. Čunka neodhalil, ale zato sebe dokonale. A že nechtěl být ve vládě s Čunkem?  Já bych si teď se Švarcenberkem nesedl ani ke stejnému stolu. Byli jsme před Švarcemberkem, budeme i po něm.

gh 26.7.2008 12:38

páni, to je ale lžičlánek

jelinek se tváří jakým že je to schwarzenbergovým kritikem a ve

skutečnosti ho ještě ponouká k dalším gráz.lovinám a je s ním jedna

ruka

gh 26.7.2008 12:40

Re: páni, to je ale lžičlánek

- a tak se jen musím zeptat jestli je jelínek hujer nebo

je tímto neon.a.zi eurofeu.dálem nená.vidícím naší demokracii a suverenitu

placený

Niky 26.7.2008 14:42

Re: páni, to je ale lžičlánek

R^>-

Tvrdas 26.7.2008 12:31

Šwancík mě presvědčil že šlechta byla opravdu degenerovana ...totalně...

...to jen nezkušené děti neznají spravný význam slova šlechtic.....myslí si že slovo šlechetny je odvozeno od něj.....

jm 26.7.2008 12:25

PAN KNÍŽE SCHWAZENBERG

PAN KNÍŽE SCHWAZENBERG je příkladem postojů, vlastností a kvalt společenského stavu (pořadí si uprav každý podle sebe) pro které byla dobita Bastila a sťati Ludvík a Antoaneta. Později, ve 20.století popisuje americký klasik slovy:"Hrozny hněvu zrají k vinobraní".

Tvrdas 26.7.2008 12:11

Ten Šwancik je jen agent..za nim je videt jen emericka rit kam leze

...takovy smejd jeste na postu MZ nebyl, dokonce i Svoboda pres lharsky ulet  pres zbrane HN v Iraku...nebyl dakovy lhar a demagog....takyovy Havlovsky blebta...a ta čunkiada...to bylo klickujici sado - maso....

jirka.s. 27.7.2008 16:17

Re: Ten Šwancik je jen agent..za nim je videt jen emericka rit kam leze

Už bys měl přestat chlastat tu 70% desinkekci !;-(

fena sara 26.7.2008 10:26

Blabol

Vetsi slataninu a blabol jsem v posledni dobe necetlaRvRvRv(Y)

honza 26.7.2008 11:28

Re: Blabol

Na hlavu Karla Schwarzenberga padá též odpovědnost za zahraniční úlety

prezidenta Klause, například v otázce globálního oteplování. - proč proboha copak může zato že mám e prezidenta magora ? Navíc má aliby -- při volbě spal - a Kavanův skvělý výkon zastínil tým spolupracovníků?? jasně kavan o ničem nevěděl spolupracovníky si nevybíral - souhlasim se sárou největší kravina za dlouhou dobu aspon na psu - a to už i ten aston dostává rozum a stává se z něj eurooptimista :-D