18.6.2024 | Svátek má Milan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ccecil 30.5.2006 7:52

Je to tak

ten článek je mrazivě pravdivý.

zloch 30.5.2006 7:38

Re: ODS už tu není

přečti si něco zajímavého, soudruhu

http://www.rozhlas.cz/izurnal/cesko/_zprava/249481

max 30.5.2006 7:35

Re: Myslej to opravdu upřímně

http://max.xf.cz/CSSD/

max 30.5.2006 7:34

Myslej to opravdu

<A HREF="http://max.xf.cz/CSSD/">upřímně</a>

A.Sedláčková 30.5.2006 7:23

Skvělý článek,

díky pane Haasi.

junior 30.5.2006 7:19

Re: Politologové

Souhlasíém. Bolševici levicoví i pravicoví, tatáž neomylá pravda, jedině my máme patent na rozum, jedině my máme pravdu, a to pravda právě proto, že my máme pravdu, tečka. Sprostota, útoky na kohokoli, kdo si dovolí myslet něco jiného. Šaškování, právě pro největší hlupáky, volím pana Topolánka, protože to je větší fešák, než Paroubek. Komunisté měli největšího upíra v dějinách, t.j. Gustu Fučíkovou, která žila z jedná mrtvoly desítky let. ODS žila z Lajoše Bácse celá. Ekonomický genius v jejím čele, jeho sliby, místo nich balíčky. Bolševici měli neustále zdokonalovanou soustavu národního hospodářství. Náklakové skupiny v obou případech. Dopisy tisíce občaněů x pracujích též. Bojovný, vulgární ateismus. Atd. atd., těch shod je nějak hodně.  

Mislead 30.5.2006 7:01

Re: nupe, voliči, Josefe, Viléme,

a všichni kritici ODS jsou komunisté?

eTony 30.5.2006 6:28

nupe, voliči, Josefe, Viléme,

pravda se ukřičet nedá, to jen bolševici všech odstínů si myslí, že ano. A hlavně - všichni kritici KSČSSD jsou modroptáci, že, vy blbečkové.

arch.JJ 30.5.2006 6:02

je to dobrý článek...

...jasný a srozumitelný. Díky Vám za něj.

Hezký den

Rpuť 30.5.2006 5:25

A co nám teď napíše M.Zeman? "Jak jsem se spletl v Paroubkovi?"

Ale nesplet, pane Zemane, nesplet! Nebo skutečně připustíte, že Vás přečůral?

Josef 30.5.2006 3:49

hloupost

autor něco tvrdí, ale nezdůvodní - navíc: máme přece už komunisrického prez:-):-):-)identa zvoleného komunisty!:-):-);-O(Y)

Vilém 30.5.2006 1:34

ODS už tu není

protože není nadále DEMOKRATICKÁ, máme co dělat s metodami hodnými fašistické bojůvky rozhodnuté umlátit soupeře za každou cenu.

Proto je nutné UMLÁTIT ODS. Stačí porážka ve volbách a tito lidé pochopí, že jejich politický projekt nemá v České republice budoucnost. Volby nebudou rozhodovat najatí provokatéři z řad fízlů napojení na ODS, občané si uváží, co asi tak věděl Topolánek minulou neděli, a žádná ŽURNALISTICKÁ LŮZA už ODS nepomůže - ta smečka fakcujících a kopajících gaunerů už směřuje na POLITICKÝ HŘBITOV.

Nika 30.5.2006 1:34

IMHO se socdem dostali tak nalevo,

že není proč je volit. Kdo je tak nalevo, může už s klidným srdcem volit komunisty. A jejich místo v levém středu zabrala ODS, není kam se vrátit.Proto tak zoufale v kampani lžou o ODS, nic jiného jim nezbývá. Ted už je jen na voličích, aby jim to došlo...:-/

Volič 30.5.2006 0:47

Re: Nu, Haasi, a teď ještě to B, když jsme řekli A

R^Bingo,nupe! Už jsem si myslel,že jsem sám,který slyší neobolševickou trávu růst.

Volič 30.5.2006 0:43

Re: Politologové

Při trošce pokakaného štěstíčka a divných %,není vyloučena i spolupráce ODS a KSČM.Styly "stranické" práce jsou si rovny.Koaly se tvoří až po volbách.Koryta rádi všichni bafuňkáři.Stačí jen něco ještě namastit na Keleroubka a spol. Obě dvě strany v tom praxi mají.Zeotejte se prezidenta,určitě by mezi komunisty rád našel přijatelného spolutvůrce vlády než Kalouska. :-)

Volič 30.5.2006 0:37

Politologové

Ne,že bych to sociálním demokratům nepřál,ale co je moc,to je příliš.Málo je Doležala,tak tu oxyduje další politologický Ježíšek.Zlaté časy "Peheho".Není zde dvou komunistických stran.Štěpánovou KSČ nepočítám, je to skanzén stalinských bláznů,početně nevýznamný.KSČM (zdejšími modrými a bolševickými borci vydávána za rudé nebezpečí) je ve skutečnosti trapným odvarem sociální demokracie.ČSSD je tlupa vyžírků,kteří se o plnění svého programu stará jen ze zájmu o hloupé voliče,kteří jejim bafuňkářům zachová mláto v korýtkách.Odvolává se sice na svůj vzor v Británii,ve skutečnosti je to silně středová strana a občas více pravicová než ODS.Pokuste se milý autore něco vykydat na ODS.Já ji považuji zejména pro její manýry za jedinou tvrdou "komunistickou" stranu u nás, jen z opačným znaménkem.Jde o další tlupu zlodějů a vyžírků lačných po korytech.A to za každou cenu včetně levicových tanečků před volbami a voliči.Někdy když sleduji Tlustého,mám pocit,že je ze svou daňovou kalkulačkou  jako  jakešův  kůl  v plotě. "A  vo tom to je".Buďte fit pane Haas,píšete tendenční modroptákoviny.

nup 30.5.2006 0:26

Nu, Haasi, a teď ještě to B, když jsme řekli A

A to může být např.: "Spolupráce ODS a KSČM na vládní úrovni je možná" - Miroslav Macek

Nebo existence řady obcí, kde ODS s KSČM koaluje zcela otevřeně a oficiálně, ne s "tichou podporou".

Nebo volba prezidenta, ale to mě tady napadne některý z Nových soudruhuhů N., že si dovoluju používat zdravý selský rozum a že umím do pěti napočítat.