2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
banah 30.5.2006 11:39

Re: Re: Rok 2006, revoluční volby !!

Ano to platí ČR. A právě proto zde míním nezůstat.

moebius 30.5.2006 11:39

kauza biolíh

kauza biolíh je krystalickou ukázkou zkusobu socialistického vládnutí.

Pro zopakování: evropská komise rozhodla, že od 1.ledna se bude do benzínu přidávat biolíh, asi z ekologických důvodu, no budiš. Ale biolíh je o něco dražší nez benzín, proto hrozí jeho zdražení, ale protože máme sociálně ohleduplnou vládu, ta se rozhodla, že výrobu biolihu bude dotovat. Jak lidumilé. A aby ty dotace mělo "pod kontrolou", rozhodla se, že vybere jen několik firem, kterým bude přispívat. Jak moudré. V tu chvíli se rozhořel vražedný konkurenční boj o to privilegium, kdo bude dodavatelem biolihu. No nechtěli byste vyrábět něco, co se ač předražené bude skvěle prodávat, protože si to zaplatí daňoví poplatníci? No nedali byste pár milionů tomu úředníkovi, který o tom bude rozhodovat? A neodpráskli byste pár konkurentů? Výsledek je předem známý, benzín bude o korunu levnější, ale další tři koruny bude stát režie téhle transakce, platí občané, takže šetřit není důvod, že? Takhle nás KSČSSD okrádá

způsob vlády socialistů přímo vybízí ke korupci, je pravou líhní pro podplácení. Pan Paroubek je samozřejmě čistý štít, ale všichni jeho kumpáni si mastěj kapsy za něho. Paroubek vymýšlí pravomoci a přiděluje je úředníkům, vybírá daně od "hloupých" občanů a "moudře" je přerozděluje, za mírný bakšiš, že? A kdo hodně křičí, ten dostane, kdo je zticha, tomu seberou. Tomu se říká solidarita. Seberou mě o stovku víc měsíčně na daních a budu mít o korunu levnější benzín, jak "státnické".

banah 30.5.2006 11:36

Re: Re: Rok 2006, revoluční volby !!

Já o pacientech jako "póvlu" nikdy se nezmínil ! O povlu se zmiňuje komunista Gerontusinza.

A pokud hovořím o " mizerných" tak jen v souvislosti se zkutečností, že nedovedou pro sebe zvolit kvalitu, kvalitní systém, ze kterého by profitovali oni jako pacienti v kvalitě poskytované péče a lékaři v úrovni svého společenského postavení. O tomto jso tyo volby !! O kvalitě a svobodném rozhodování. Opravdu nechápete, že tu bariéru a nevraživost staví a rozdmýchává komunismus jako světový názor. Tak aby všichni měli dost starostí sami se sebou a svým přežitím, o důstojném přežití zde nelze hovořit a neviděli na skutečnou žábu na prameni. No jak vás čtu , daří se jim to pořád svěle. Jste důkaz !!!

jméno 30.5.2006 11:33

Re: Re: Rok 2006, revoluční volby !!

... a moc se s tím póvlem sral...

Volič 30.5.2006 11:28

Re: Máme Paroubka - bohužel.

Zajímavé,můžete uvést nějaký vzor levice evropského formátu?

Jura Jurax 30.5.2006 11:27

Re: Pane, od r.48 zde žili lidé, nejen komunisti. Pokud takto uvažujete,Re: Rok 2006, revoluční volby !!

Máte pravdu, geronte - republiku si rozvracet nedáme! Ostnaté dráty, minová pole, bdělé soudruhy pohraničníky s pejsky na hranice a ti uvnitř makat!! Do úrovně vybudování socialismu - předstupně to komunismu - dosažené na Kubě a v KLDR máme ještě daleko!!

A aby ti lidi neodešli od něj, ale s ním. Když to tady bude KSČSSD prznit, schopní odejdou a kdo Vám bude dělat na důchod?

jméno 30.5.2006 11:25

Re: Re: Jediná správná

... a mě tam chybí "h"

jméno 30.5.2006 11:23

Re: Jediná správná

cybí ti tam "t"!

Volič 30.5.2006 11:19

Re: Pokrevní podnikatelští padouši

Pravda pravdoucí pitomá pitko.;-D

Zdeněk 30.5.2006 11:19

Máme Paroubka - bohužel.

No asi se už levice " evropského formátu" nedočkám. Opravdu je to všem levicovým voličům jedno?

IS 30.5.2006 11:18

Re: To už pan Hitler mluvil o nadřazených rasách, jen pokračujete v jeho stopách.

Volič 30.5.2006 11:17

Re: Skutečným sociálním demokratům

Volte KDU-ČSL? Pokud vůbec překročí 5%,bude ve vládě.V jaké? Na tom přece nezáleží.

Volič 30.5.2006 11:14

Proč? :-()

R^

IS 30.5.2006 11:13

Re: Re: a kolik jste zaplatila vysoké škole za výuku?

Volič 30.5.2006 11:12

Re: Sociální demokracie už není. Máme druhou komunistickou stranu.

Třetí nebo čtvrtou?

Volič 30.5.2006 10:59

Re: Re: Nestydaté elitářství pokrevních podnikatelských zlodějů je pravým důvodem marazmu v našich zemích!

Ládíčku,doporučuji švenknout křivým pohledem na internetovou verzi dnešních Haló Novin.Reklamní proužek v záhlaví Vás určitě ukojí.Čelný kandidát,rektolezec a horolezec ODS má reklamu v komunistickém tisku. Buď Fit! Ať žije spolupráce ODSKSČM! Do dalšího voleb prezidenta s jednotným kandidátem neonárodní fronty,soudruhem Klausem.

ppp 30.5.2006 10:55

Pokrevní podnikatelští padouši

přistrkují prostřednictvím prodejných policajtů panu Paroubkovi plnou prkenici, protože předtím podobně pořizovali politickou přízeň pro podvodné projekty. Pitomci. Přiskřípnutí podržtaškové prozrazují pikantní podezření: pan premiér prozatím před penězi preferuje patnáctileté panenky.

Malý Aston 30.5.2006 10:50

Končící Sociální demokracie

Máme voliče pravicové a levicové a potom voliče nevoliče,kteří příjdou nebo nepříjdou a je jim jedno,kdo jim vládne. Na levici jsou dvě politické strany a to ČSSD a KSČM,na pravici ODS a strany,pidistarny které se otrhly od ODS a kopou ji do kotníků,jak to píše Zeman ve své knize.Ještě je tu KDU,která kolaboruje se všemi a proti všem. Ostatní se pokoušejí dosáhnout procenta účasti,aby z našich daní dostali peníze a do dalších voleb mohli fungovat. Levice může být jen jedna a dnes je to KSČM.Levičák nikdy nevhodí svůj hlas do bedny pro pravici.Tak kam vhodí svůj hlas,Paroubkovi,který společně se Špidlou a Standou udělal ze socanů bandu vrahů a podvodníků? Kdepak vhodí svůj hlas komunistům a máme je tady v plné kráse a plné síle. Děkuji všem členům sociální demokracie,že udělali vše možné a nemožné,aby dostali komunisty tam,kde je nikdo nechtěl a nechce. Děkuji Paroubkovi a jeho volům ve volebním štábu,že komunisté budou mít více hlasů než ČSSD. A na závěr musím připustit,že to komouši dělají dobře,pěkně je podporovali a podporují až je zlikvidují. Čest jejich práci. Doufám jen,že nevyhrají volby.

Mislead 30.5.2006 10:48

Omlouvám se, ale může mi někdo z

přítomných osvětlit, jak souvisí povolání kohokoliv s tímto článkem?:-O

JH 30.5.2006 10:47

Re: ODS už tu není

Zlatá slova- konečně rozumný názor. Co nabízí a co dala "pravice" - prvopočátek základ principů ožebračení občana a státu. Dále pak nestydatost v sprostých pomluvách, lžích a zveličování přečinu komunistů. Škoda, že skutečně vymírají pamětníci toho svinstva co tu před komunisty bylo. Je potřeba, aby mladá generace znovu zažila "blahobyt" ! "svobodné demokracie" třeba a la fašistická mafie USA. Pak snad prohlédnou.

nasrán 30.5.2006 10:47

Re: Re: Rok 2006, revoluční volby !!

už abych si sháněl ňákou pěknou oprátku

a už se těším na to věšění

Sid45 30.5.2006 10:40

Re: Rok 2006, revoluční volby !!

Tak tam pozdravujte. Pokud jste si k emigraci vybral Evropu asi si moc nepolepšíte. Celá Evropa je tvrdě sociální soustátí. A keci o soběstačnosti, osobní odpovědnosti a svobodě si nechte pro někoho jiného. Pokud jsme si zvolili tržní systém, tak ten je opravdu založen na tom, že z práce většiny profituje menšina. Pohled na vaše keci o svobodě je dán jen výší konta. Většina obyčejných lidí se snaží jen obstojně přežít.Tady platí jen jedna pravda SÁM MÁM MÁLO.

oldman 30.5.2006 10:40

Re: Rok 2006, revoluční volby !!

Docela nerad bych se u Vás léčil. Jestli rozdělujete své pacienty na póvl a na ty, které jsou Vás hodni, tak nevím, nevím. Vím o jednom lékaři, který takto rozděloval lidi, kteří ještě jsou hodni a kteří už vůbec ne. Jmenoval se Mengele a svoje působiště pro Vaši informaci měl v Osvětimi.

jepice 30.5.2006 10:39

Re: re: Mislead

A co kritici ODS z řad voličů ODS?

Milý pane Pointe, dopouštíte se zjednodušení, a to je řečeno eufemisticky.

Saša 30.5.2006 10:39

Skutečným sociálním demokratům

ukradli jejich stranu kariéristé z bývalé České strany socialistické, kteří ji použili k organisování zločinu a převzetí mafiánských sítí.

Ladislav N. 30.5.2006 10:36

Re: Nestydaté elitářství pokrevních podnikatelských zlodějů je pravým důvodem marazmu v našich zemích!

To jste opsal z předlistopadového RUDÉHO PRÁVA nebo z HALÓ NOVIN ? (Y)

JH 30.5.2006 10:36

Re: Rok 2006, revoluční volby !!

Bude lépe, když takoví lékaři poputují velmi rychle jako pomocné síly do zaslíbených zemí. Rath Vám sáhl na statisícové zisky z podvodů a bočních výdělků. Zná Vás dobře i Vaše řvaní - nekontrolovatelné příjmy to je Vaše meta, Vaše a Vám podobných.

Denně takové typy vidím na klinikách!

banah 30.5.2006 10:33

Re: Pane Haasi, je to brilantní analýza. Díky!

jinřichu makej a budeš to umět též. přece nejsi komunista. Jen v tom to je!!

JH 30.5.2006 10:30

Zase jen sprostoty a lži omílané ODS našly svého apologeta!

Jsou k smíchu obavy pravicových podržtašků o míře levicovosti sociální demokracie. Snad každý jen trochu myslící člověk, který není elitář,podvodník a zloděj chápe blízkost komunistů a socialistů - pravice mimo pomluv,udavačství, zlodějny, kšeftaření a korupce a ožebračování jedince i celého státu n i k d y nedokázala dát nic dobrého pro obyčejného člověka, zaměstnance. Nestydaté elitářství pokrevních podnikatelských zlodějů je pravým důvodem marazmu v našich zemích!

dulcibelka 30.5.2006 10:28

Re: Pane, od r.48 zde žili lidé, nejen komunisti. Pokud takto uvažujete,Re: Rok 2006, revoluční volby !!

To je špatně, soudruhu - správně má být: Vystudoval jste za dělnické peníze!