2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Křupan 30.5.2006 18:36

Re: Komunismus a ODS

Kecy, socani si za tohle mohou sami. Kdyby oni sami neodstavili ten vyčetřovací tým a nevyhodili Kosinovou, tak se nic nedělo. Nebo můžete mi říci, jak je k tomu ODS přiměla?

A jinak o jakém bolševizmu ODS to žvaníte? Někdo tady s komunisty prohlasovává bolševické zákony. ODS to není!

Čumil 30.5.2006 18:13

Re: Re: Od populismu atd....

No, Blanko, ale u některých živností bývá úpadek způsoben i věkem...

banah 30.5.2006 17:52

Re: POZOR !! Na prvího Rómského premiéra !!

A ještě jeden typický cigánský povahový rys.

Pláč, slzy, nekompromisní útok na city a sounáležitost na straně jedné, násilí, krutost, lež, zlodějna na straně druhé.

Už vidíte paralelu s chováním cigánského premiera Paroubka a jeho příbuzného Kočky.

Prorok 30.5.2006 17:37

Komunismus a ODS

To co poslední týden zažíváme mě přesvědčuje o tom, že demokracie v České republice je ohrožena. Každá ideologie např. fašistická než se dostala k moci v Německu, varovala před komunismem. V současné době se nabízí srovnání. Kdo varuje před komunismem ODS? Kdo napadá hrubě politiky? Škoda, že nám ve společnosti chybí osobnosti jako byl Karel Čapek. Je tu obrovské nebezpečí, že se ze země, která chtěla být demokratická ztratí svou tvář. Lidi vzpamatujte se, vždyť strana, která říká, že obecné referendum je zbytečné, souhlasí s prezidentem, že ovlivnit politiku můžeme jedině ve volbách, je stranou nedemokratickou. Jako v roce 1948 ztratíme svoji demokracii v domnění, že zabraňujeme zlu tedy dnešní komunistické straně, která je neškodná, jelikož v ní zůstali jen odpadlíci, kteří nestačili, byli hloupí a nepředvídaví, anebo nemohli změnit svojí příslušnost k jiné politické straně. A z téhle se mám obávat? Nikoli. Obávám se lidí, kteří mají plná ústa demokracie, že se z toho nestačí ani nadechnout a dusí se ve svých vlastních lží. V naší společnosti jsme si odvykli nazývat věci pravými jmény a to kvůli slušnosti k druhým. Neuvědomujeme si však, že tím dáváme prostor silám, které tyto ohledy nemají. Můžeme se o tom přesvědčit v současných kauzách, které nás obklopují.  Jako příklad jmenuji poslance a kandidáty voleb za ODS Ivana Langra a Petra Nečase lidé kteří se neštítí mluvit o demokracii, když ji každým svým vyřčeným slovem a činem popírají. Poslední předvolební akt ODS byla kauza Biolíh. Pět dnů před volbami se náhle objeví policista, který tvrdí, že vláda a premiér jsou propojeni s mafií. Jestliže je v našem státě možné, že si kdo chce říká cokoli aniž za to bere nějakou zodpovědnost, jelikož ví, že spravedlnosti se u našich soudů nedočká, jen mě to přesvědčuje o tom, že naše demokracie je křehká  a jakýkoliv sebemenší dotek ji roztříští na kousky skla. Pan předseda ODS Topolánek si  s ní nevědomky zahrává. Jelikož mým přáním je aby byla demokracie nemohu volit ODS.

kamil 30.5.2006 17:32

pane hass-kde je objektivita-proč se snižujete k vědomému lhaní,překrucování faktů-to si opravdu myslíte,že lidé těmto lžím budou věřit-to nás tak podceňujete a věříte,že ty bláboly budeme po vás opakovat -to je ubohost

banah 30.5.2006 17:13

POZOR !! Na prvího Rómského premiéra !!

Tak to pomalu začíná zapadat do sebe. Jestli Kočka je příbuzný Paroubka, jestli je Paroubek olašský cigán, jsetli Kočka má cigánskou krev, a podle toho jak na tiskovce se Lžičařem vypadal, že ano, jestli způsoby verbálního projevu i non verbální chování / stupínek, vyžadování pochlebování od novinářů/ používání slovního obratu, " podívejte se pane redaktore", pak lze dobře odvodit další cigánské způsoby chování a jednání Paroubkovo. Především mám na mysli inklinaci k nezákonnému jednání, / cigán prostě krade/, záleží jenom na jeho možnostech. Proto tolik kriminálních kauz za jeho působení, jemu to připadá NORMÁLNÍ !!! On se domnívá, že jeho poviností je, jen to posvětit a dát tomu přijatelný, veřejností zkousnutelný kabát. Vyhodí je z ČSSD, nic víc. Jemu nejde o potrestání viníka, ale jen o fakt, zda bude zpochybněna jen jeho osoba. Jeho vůbec nenepadne amorálnost věcí a konání !! Proto mu "nic" nebrání spolupracovat s komunisty.

Pro cigánskou genetickou výbavu svědčí úlisné chování k "nadřízeným." V tomto případě Blair, Schroder, EU. Nepotřebné a protivníky ponižuje, uráží, zastrašuje. Je to jen demagog, používá frází a poučky. Nemá intelektuální a vizionářské vidění světa.

" Jak se chová dnes ke mě, tak se bude chovat po volbách k vám".

K tomuto člověku bych měl strach obrátit se zády.

P,S. Někdy v lednu.Paroubkova sekretářka přichází z novinou: Pane premiére, zastřelili Mrázka! OdpověĎ: Bože ten čas letí, to už je 8 hodin?

Šedovous 30.5.2006 17:11

Hádám,že jsme na tom podobně, u nás dneska jahodové kendlíky,

a do Kanady se dostanete i přes Kamčatku....

Šedovous 30.5.2006 17:09

U nás stejně,

měli bychom se spojit, slovo organizovat se bojím použít....

Šedovous 30.5.2006 17:08

Aha,

z Lotyšska.

Blanka 30.5.2006 16:53

Re: Tato diskuze je opravdu balzam na dusi

Ne stačí sopudit ty, co dělají svinárny tozn. kradou a vraždí.

Volič 30.5.2006 16:52

Re: Fakt me zamrazilo ...

To máte ze sledování hloupých večerních pohádek na ČT1.Taková Zdivočelá země udělá své.

Anka, 30.5.2006 16:52

Re: Neradím,

Hmmmm, Vy víte, kam že bych ráda? No, máte můj obdiv. Co u nás bude dnes k večeři byste mi neřekl?

Blanka 30.5.2006 16:51

Re: p. racku, Haas zblbnul.

ČSSD je totálně v nepořádku.

Anka, 30.5.2006 16:50

Šedovousi,

nevím jak u Vás, ale my nikoho nemordujeme, na cizí své viny nesvalujeme a násilí za argument nepovažujeme.

Blanka 30.5.2006 16:50

Re: Od populismu atd....

Vlastimile pitomec si ty a jestli máš za 8 let něco naspořeno - což bych se divila, tak se ODS neboj. ODS dostala zemei po 40 letech komunismu a za 8 let její vlády neudělala takoý dluh jako socani.  Pocházím z okresního města a v posledních letech tu ubývali naši, malí podnikatelé. Já se mám za vlády socanů hůř a hůř a doufám, že půjdou od válu.

hodne neRath 30.5.2006 16:50

Re: Neradím,

ale kdez... z EU

Marie Dubanová 30.5.2006 16:48

Re: Ten článek je mimo mísu.

Když jste,prosím,u té"načasovanosti"těch budoucích splaských bublin,dovolila bych si,prosím,malou poznámku;Již je to téměř rok,co "uprchl"pan Krejčíř - a za krátkou dobu,za ním"uprchla"jeho paní manželka i s pár drobnými zavazadly - v podobě několika stěhovacích vozů;A do dnešního dne,důvěřivý občana a volič,(ale již značně nedůvěřivý),netuší - jestli to byl pouze nejapný žert,nebo jestli se"nenatáčel nějaký nepříliš povedený film,z poněkud bulvárního prostředí;Rovněž jako do dnešního tentýž občan"netuší"jak to vlastně bylo s těmi"válejícími"se miliardami korun - v bytě pana Krejčíře??Zda - li to byly skutečné peníze,či padělané a nebo pouze nějaké hrací papírky;Ani tady - po téměř roce,občan neobdržel vysvětlení?i to je dle Vás"načasováno",

Šedovous 30.5.2006 16:48

Neradím,

socialismus potažmo sociální stát se sem hrne ze Západu...;-D

Šedovous 30.5.2006 16:46

Naprosto pitomý dotaz,

a ono je s někým něco v pořádku !?

Anka, 30.5.2006 16:41

Re: Re: Docela by mne zajímalo

a kdyby neměli, jistě jim někoho doporučíme, že? Vždycky pro každé proč musíme mít nějaké proto, byť by sebe pitomější bylo.

Anka, 30.5.2006 16:39

p. racku, Haas zblbnul.

a Vám se nezdá, že s ČSSD je něco v nepořádku?

banah 30.5.2006 16:29

Re: Madam, v tomto státě vždy žili a pracovali lidé. Re: Re: Pane, od r.48 zde žili lidé, nejen komunisti. Pokud takto uvažujete,Re: Rok 2006, revoluční volby !!

Je to lékařka a se vším co k tomu patří. Protože ji pobuřuje že nemůže nabídnout kvalitu a žít důstojný život.

Máte moji úctu a přeji dobrý den, vážená paní doktorko.

gerontusinza 30.5.2006 16:26

Vy to pane těžko budete. A nepleťte si všehoschopnost se schopností.Re: Re: Pane, od r.48 zde žili lidé, nejen komunisti. Pokud takto uvažujete,Re: Rok 2006, revoluční volby !!

Ochi&Ushi 30.5.2006 16:07

Tato diskuze je opravdu balzam na dusi

Jeste ze se ty volby nekonaji casteji, to bychom se mezi sebou asi vyvrazdili

Anka, 30.5.2006 16:04

PeSi, ať je to čí chce přízeň,

pokud vezme po volbách vrch, balím knihy a jedu hluboko nazápad. Je tam čistý vzduch, moře krásných lesů, medvědi na každém kroku a o Paroubka nezavadíš, jak je rok dlouhý. A ty hnědý, huňatý, ty já moc ráda, jsou přátelský.

Pes 30.5.2006 15:45

Pingl a komediant.

Paroubek je pravděpodobně po matce příbuzný s komediantem Kočkou.

Duchek 30.5.2006 15:43

Sociální demokrat kudy chodil tudy krad.

Prvorepublikový volební slogan.

jonáš 30.5.2006 15:43

Re: Docela by mne zajímalo

Topolánek s Langrem určitě nějakýho svýho novýho Kočku v záloze maj .. ;-)

Vlastimil 30.5.2006 15:42

Od populismu atd....

Ano, už se všichni nemůžete dočkat, až si to, co si lidé za 8 let vlády ČSSD naspořili opět ukradnete. Co ukázala ODS v devadesátých letech ? Trvalé znehodnocování veškerých úspor inflací ročně v rozmezí 8-10 %, případně ukradnutí naráz v různých (především soukromých) bankách. Buď sem píšou samí bankéři, nebo úplní pitomci !!!!!

pertinax 30.5.2006 15:22

Re: Re: Gross, bezpečák ČSSD

Bojím se Kočky a jeho chlapců.