18.6.2024 | Svátek má Milan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kylchap 30.5.2006 10:22

Jediná správná

sociální demokracie musí bý k nerozeznání od ODS! Dá rozum, ne?

Ladislav N. 30.5.2006 10:20

Sociální demokracie už není. Máme druhou komunistickou stranu.

Je to bohužel tak.

tibie 30.5.2006 10:18

Re: Pane, od r.48 zde žili lidé, nejen komunisti. Pokud takto uvažujete,Re: Rok 2006, revoluční volby !!

Teda,když slyší, že jsem vystudovala za "naše" openíze,otvírá se mi skalpel v kapse.Pane geronte, já jsem vystudovala za peníze svých rodičů ,kterým komunisti sebrali všechno!! A na oplátku Vy teď tyjete na svých podporách z mých daní!! Až Vám poteče do bot, budete se před někým z nás plazit po zemi a vyžadovat neschopenku,invalidní důchod nebo aspoň " berlovné".Je mi z Vás,silných v kramflecích anonymně,ale slabochů a ubožáků životu tváří v tvář fakt špatně.

Dave 30.5.2006 10:16

Re: Rok 2006, revoluční volby !!

Mne uz tady drzi jen rodina, nebyt toho, jsem uz davno pryc, jsem znechucen tim, ze se to tu nepohlo k lepsimu, stale stejny komunisti jako pred 20 lety, za dalsich 20 let to tu bude stajny jak za komunistu a bude dalsi "sametovka", je to porad dokola a lidi se nikdy nepouci :-(

Jindra 30.5.2006 10:15

Pane Haasi, je to brilantní analýza. Díky!

Taky bych takhle psal, kdybych to uměl.

banah 30.5.2006 10:07

Re: Pane, od r.48 zde žili lidé, nejen komunisti. Pokud takto uvažujete,Re: Rok 2006, revoluční volby !!

Toto je volič KSČM. Dle názoru i dle způsobů. V takové zemi opravdu nemohu zůstat !!

Jindra 30.5.2006 10:06

Re: No, tak buďte vítám do života, pane autore...

Jaká škoda!  :-D  Třeba bychom se od Čumila dozvěděli něco opravdu zajímavého. Třeba že v neděli chytrý, noblesní a slušný, Paroubek "převálcoval"  neinformovaného, nevychovaného hulváta Topolánka, který navíc stál na bedýnce, aby nevypadal jako trpaslík.

hodne neRath 30.5.2006 10:05

Re: Pane, od r.48 zde žili lidé, nejen komunisti. Pokud takto uvažujete,Re: Rok 2006, revoluční volby !!

geronte... jiste ostnate draty na ne!

at zije KSCSSD!

banah 30.5.2006 10:04

Pingl Paroubek

Ano Benito Musolini Paroubek. Znovu při spatření, tohoto po předcích, olašského Roma / cigána/ mi zazněl v uších, Topopánkův postřeh:

Tak jak se chová dnes ke mně, tak se bude tento člověk chovat po volbách k Vám !!

Tento bezcharakter počítá s hlasy primitivů a nevzdělanců. Šíří nenávist, jařmí emoce, útočí na vzdělané a sebevědomé.

Má to v genetické informaci, která ovlivnuje jeho charakter. Tento člověk nesmí být dále politikem !! vytvořil by z republiky cigánský hostinec 4. cenové skupiny. On se chová jako drzý pingl v hospodě, na kterém závisí, zda se v této hospodě /republice/ najíte a napijete !!

Nemohu zústat v republice, pokud takový gauner bude rozhodovat o mé, naší, vaší, zemi !!

Petr Koc 30.5.2006 9:54

Re: ODS už tu není

Stačí si přečíst vzteklý výjev Viléma ,tohoto nevím jeslli socialistického,komunistického nebo fašistického blba a vidíme,jaká pakáž volí ČSSD.Pokud se týče voleb,v Čechách vyhraje ODS zřejmě všude,problém je jako vždy na Moravě,bašty komoušů a socanů.Moraváci probuďte se a neprodávejte se za kus slíbeného žvance této komunisticko-socialistické mafii.

I-Worm 30.5.2006 9:51

Re: Paroubek, kdyby tehdy žil, by nikdy nebyl do Sociálně demokratické strany...

liška mění srst, ne mravy. Ale koukal byste, jak by je ošulil. Změnil by srst.

J. Mach 30.5.2006 9:50

Re: Re: nupe, voliči, Josefe, Viléme,

A vy tu nějaké kritiky ODS znáte? To, co zřejmě považujete za kritiku, produkují pouze zamindrákovaní lidé se selektivním viděním skutečnosti, kteří bez znalosti faktů nadávají, někdo více, někdo méně sprostě. Nebo snad jste u Viléma, Bédi, racka atd našla mimo nepodložené nadávky nějakou kritiku?

VladaPing 30.5.2006 9:48

Paroubek, kdyby tehdy žil, by nikdy nebyl do Sociálně demokratické strany...

přijat. Pouze a jenom by byl tak schopen v hospodě "Pod kaštanem" roznášet pivo.

Ani za pípu by ho nepustili. Šidil by na míře a to by si (tehdy!) majitel hospody nemohl dovolit. 

gerontusinza 30.5.2006 9:45

Pane, od r.48 zde žili lidé, nejen komunisti. Pokud takto uvažujete,Re: Rok 2006, revoluční volby !!

Běžte do hajzlu! vy nejste doktor ale povl. Nemusíte nás léčit, stačí když zveřejníte, kdo jste lidé od vás odejdou sami. Tahle země vás a podobné nechala vystudovat. Dobře, ti po vás tedy udou za studium platit a co vy? Vyrovnejte se a táhněte.

terra 30.5.2006 9:45

je to tak

Smutná pravda, pane autore. Smutná i pro mne, i když ani "klasická" sociální demokracie by nebyl můj šálek čaje. Ale inteligentní levice do politického spektra prostě patří. Můj strýc byl přesvědčený sociální demokrat až do chvíle, kdy mu po "slučovacím sjezdu" vyměnili stranickou legitimaci za komunistickou, aniž se ho někdo na něco ptal. Zahodil ji a od těch dob... prostě, nebyli jsme a nejsme levicová rodina...Se všemi důsledky, jaksi. Jsem trochu mladší ročník, takže jsem zažil už jen ty "mírnější důsledky", ale díky, stačilo.

banah 30.5.2006 9:37

Rok 2006, revoluční volby !!

Od výsledků těchto voleb se bude odvíjet další cca 20 let politických poměrů v ČR. A možná více let, neboť styl, politický styl, se tak zakomponuje do další generace. Na těchto volbách, pravicově revolučních volbách se rozhodne, zda ČSSD započatá bolševická NORMALIZACE, bude dokončena. Jestli se zvedne třetí utečenecká vlna, jestli se propadneme mezi rozvojové země. Ekonomický boom za této situace nemá dlouhého trvání. Postupně dojde k ekonomickému propadu, politickému, sociálnímu, společenskému, anarchii a bezprizorii.

Prosím, proto volte pravici, osobní zodpovědnost, pracovitost, finanční soběstačnost, osobní svobodu, společnost bez cenzury a demagogie.

Jako lékař zde prohlašuji, že nemohu znova vykonávat své povolání za komunistického režimu, což je vlády ČSSD a komunistů. V tomto okamžiku končím svou lékařskou praxi v ČR, a odcházím natrvalo do zahraničí. Též daně budu platit mimo ČR.Za mé peníze?, nikoli !!

Ať si mizerné komunistické pacienty, léčí mizerní komunističtí doktoři, za mizerné komunistické peníze.

A zapomenout, kde jsem se to proboha narodil ??!!

Čumil 30.5.2006 9:32

No, tak buďte vítám do života, pane autore...

Zdraví přeju, komentář k vašemu článku si raději odepřu...:-)

I-Worm 30.5.2006 9:31

Bohužel, je to tak

ale otázka zní: nebyly by čtyři komunistické strany ještě lepší, než dvě?

Petr Koc 30.5.2006 9:28

Perfektní článek,díky.

Jsou ještě vůbec v ČSSD slušní členové odmítající spolupráci s komunismem?Nevadí jim jak je jejich strana a spousta jejich vysokých představitelů spojených s korupcí a zřejmě i s organizovaným zločinem?Vypadá to,že členové ČSSD již natolik otupěli propagandou Paroubka,Zemana,Škromacha a dalších nomenklaturních kádrů a  pro další setrvání u moci by se klidně spojili i s marťany,zřejmě tedy třeba i s fašisty a podobnou verbeží?Zeman,následně Paroubek zavedli ve straně diktaturu ti slušnější se bojí vyslovit svůj názor,jinak jsou okamžitě vyhozeni.Myslím,že přirovnání k Musolinimu moc nekulhá,taky nějak začínal.Za 5 minut začíná tisková konference této mafiánské strany,jdeme se na ty bláboly podívat.

Ivana Dvorská 30.5.2006 9:26

Naprosto souhlasím

Nemám příliš co dodat, pouze děkuji autorovi a s velkou obavou a zároveň nadějí očekávám volební výsledky. Řada mých známých se vyjádřila, že k minulým volbám nechodili, ale teď půjdou volit, protože nebezpečí návratu komunistů k moci je už příliš velké. Doufám, že opravdu ta "mlčící většina" není tak lhostejná, aby dopustila opět vládu zločinu. Už v těchto dnech vidíme cenzuru, jednání politiků z pozice moci a neuvěřitelně nestoudné lži, které nám naši vyvolení bez mandátu servírují denně ve zpravodajství. Televize i noviny jsou čím dál tím méně objektivní, zprávy ze zahraničí prakticky žádné a u nás - buď černá kronika nebo Paroubek. Jedno horší než druhé. Pane Bože prosím, ať už je neděle, ať už aspoň víme, zač náš národ stojí.

Zdraví   Ivana Dvorská

Mislead 30.5.2006 9:10

Re: re: Mislead

problémem nejspíš je - obecně - jednak opravdu ta krátkodobá paměť, druhak to, že po listopadu nebyla komunistická strana zakázána a do třetice to, že tím, že se nepodílela na moci, má ted z novodobé historie "čisté" ruce. Ale tohle je IMHo a nečiním si nárok na správnost

Peheho a Havla komentovat nemůžu

J. T. 30.5.2006 9:02

Bohužel je to tak.

Do písmene.

František 30.5.2006 9:01

Re: ODS už tu není

nejčastějším argumetem kritiků do řad profesionálních politiků je honba za koryty a z toho vyplývající finanční profit. Pokud se na to díváme optikou příjemce platu do 20 000 btto, mají pravdu. Ve skutečnosti jsou ale profesionální politici finančně pod úrovní podnikatelů. Tím myslím i ty, kteří sedí v různých statutárních orgánech. Velké peníze nejsou tam, kde se živoří z drobtů státního rozpočtu, ale tam, kde se vyrábí a prodává. Zatímco profesionální politik prošoupe kalhoty na přečetných sezení za cca 1 mil. ročně, prosperující podnikatel vydělá řádově vyšší sumy a ty kalhoty neprošoupe. Pokud zisk opět reinvestuje ( tak si uvážlivý podnikatel počíná a současně minimalizuje loupeživý nájezd finančního úřadu ), nikdo si ani nevšimne, že tržní cena jeho aktivit má hezkou řádku nul. Je to tak v pořádku, protože i předseda vlády není víc, než domovník, najímaný na dobu určitou k péči o stát s malou vyhlídkou, že si to místo udrží.

Point 30.5.2006 9:00

re: Mislead

nemám zájem jen o vzájemné obviňování, není to důkaz ničeho. Čtu si Psa již dlouho a vidím, že lidé, mně názory blízcí, ve snaze dát najevo odpor k ODS preferují jejího soupeře v boji o volby, tedy ČSSD. A ČSSD se přiklonila ke komunistům, zcela nezakrytě. I Pehe a Havel obhajují komunisty. To je velké zklamání.

Bican 30.5.2006 8:51

Připadá mi, jako by se odpůrci ODS v noci budili hrůzou.

Tolik nenávistných řečí hned po půlnoci a brzy ráno. Přirovnání ODS ke KSČM to už je konstrukce, kterou by snad dovedl k dokonalosti jen božský Pehe.(Y)

Mislead 30.5.2006 8:50

Re: re: Mislead

tohle je věc, o které by se dalo debatovat do nekonečna. Já se domnívám, že to tak není - ale jestliže za kritiku jedné strany od jejích příznivců hned následuje odezva ve smyslu nálepky pokud možno pejorativní druhé strany - příliš prostoru pro diskusi nezbývá.

Petr Burma Dvořák 30.5.2006 8:36

Re: Nu, Haasi, a teď ještě to B, když jsme řekli A

Prosím, uveďte alespoň jednu obec, ve které jsou v otevřené koalici členové ODS a KSČM. Myslím, že jenom tak plantáte pantem. Vím jen o jedné obci, ve které došlo k uzavření povolební koalice ODS s KSČM, a tam byli radní za ODS vyloučeni či dokonce došlo ke zrušení místního sdružení ODS.  Takže kecy, kecy, kecy ... jak odvrátit pozornost od reálné spolupráce postbolševiků s bolševiky. A když už něco smolím - na venkově vznikala členská základna ČSSD všude víceméně stejně : jeden dva aktivisté nadšenci, a na ně se nabalili ti, kteří se v jiných partajích vzešlých z OF nechytli (a je jedno, jestli kvůlivá donedávnému členství v KSČ či jiným chrakaterovým vadám....)

Jaara 30.5.2006 8:15

Re: hloupost

Opakuji: Hm, volba presidenta? Jak, Josefe, můžete s jistotou tvrdit, kdo a jak v tajné volbě hlasoval?

Jaara 30.5.2006 8:13

Re: Nu, Haasi, a teď ještě to B, když jsme řekli A

Hm, volba presidenta? Jak, nupe, můžete s jistotou tvrdit, kdo a jak v tajné volbě hlasoval?

Point 30.5.2006 8:11

re: Mislead

všichni kritici ODS nejsou komunisté. Všichni ale jsou ochotní tolerovat spíše komunisty než ODS.  Upřednostńují krátkodobou paměť. Proč ?