27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
oakman 1.5.2006 12:04

Ďáblův advokát Pehe

Se nám opět snaží vysvětlit rozdíl mezi těmi, kterí jako Čalfa, Tlustý, Kraus, atd. prostě v roce 90 pochopili, že zůstat živen státem znamená změnit barvu dresu a těmi, kteří v následných letech měnili barvy ne proto, že by "hledali" tu správnou politickou notu, ale protože jejich politické chatrče neodolaly volební kampani a prostě propadly! Pan Pehe se zastává osob jemu nejbližšich - politických zkrachovanců typu Pithart, Havel, Ruml, kteří prokázali jedno jediné - pokud přestane platit teze o morálních kreditech, o postojích a protikomunistickém aktivismu, nemají co nabídnout. Každý je formován svým okolím. Jejich okolí je koutkem prázdného intelektualismu bez schopnosti racionálně spravovat stát jako hospodářský systém. Nadto, vaše generace totálně propadla ve zkoušce charakteru při naprosto neexistující debolševizaci společnosti!!! Mám pocit, že jste stejná chátra, jaká prodala po válce demokracii Gottwaldovi za příslib bituňku při poválečných rekvizicích majetku... vám dnes jde jen o ten názor, že.. o to jste nebezpečnější, protože vás uspokojí, že vám ta hovada pěkně veřejně poděkují. Jste manipulanti politiky, kteří zásadně odmítají zodpovědnost za své skutky, neboť je páchají skrze zločiny jiných stran, které používáte jako nástroj svých manipulací s veřejným míněním.  Jak nízké, sprosté a signifikantní od českého levicového intelektuála!!!

jepice 1.5.2006 13:12

Re: Ďáblův advokát Pehe

Člověče, vy jste učenlivej žák. Kojzar z vás musí mít radost. Ten slovník! To je ono! Nenechte se odradit a pokračujte. Sice ještě pořád máte co dohánět, ale už jste blízko. Ke slovu "zkrachovanec" patří přece ještě "zaprodanec", nezapomínejte na to.

oakman 1.5.2006 16:18

Re: Re: Ďáblův advokát Pehe

Komu se kdo v naší politice zaprodává, to je jiné téma. To, že všechny politické nápady Havloparty chcíply na skrčeninu, to je smutné konstatování faktu. Myslím, že Unie Svobody je pěkným příkladem, jak končí tyto nápady, když se "dotáhnou" do konce!!!  Hledáme - li zde paralelu s knižním hrdinou, nabízí se jméno Chlestakov!!!

Ivan Nový 1.5.2006 11:29

V těchto volbách máte možnost naštvat pana Pehe!

Využijte ji! :-))))

Ouha 1.5.2006 11:48

Re: V těchto volbách máte možnost naštvat pana Pehe!

Libertarianstvi nas vede do dzungle, pane Novy :-))))

Ivan Nový 1.5.2006 11:58

Ouho

v džungli zvířata stejného druhu bojují jen do první krve, socialisti a komunisti ne.

Ouha 1.5.2006 12:01

Re: Ouho

Ale prosim vas :-))

Libertarianstvi nas navadi, jak se vzajemne sezrat.

Ale vy to vite, velmi dobre :-)))

šakal 1.5.2006 12:49

...ty si taky chytrej, jak půllitr bublin...

...Tak s tim blbnutim di někam za roh ;-P

Volič 1.5.2006 13:04

Re: ...ty si taky chytrej, jak půllitr bublin...

Šakal a v modré barvě.Zvíře,Vy jste hříčka přírody.;-D

šakal 1.5.2006 13:31

...Kuk!...(7;- ))

...Chi, chi, chi...

Ouha 1.5.2006 14:24

Re: ...Kuk!...(7;- ))

A kohopak se nam chysta sezrat sakal, modry lobbista?

šakal 1.5.2006 15:02

...píše se lobbyista, gumo!...

...;-P ;-D

Ouha 1.5.2006 15:42

Re: ...píše se lobbyista, gumo!...

http://www.pravidla.cz/hledej.php?qr=lobb

Váš šakal sebevědomý, podepsán vlastní prackou :-)))

šakal 1.5.2006 18:55

...Chudáku...pravidla...?!

...Ty potřebujou akorát vohnouti jako seš ty - já si dělám vlastní ;-P

Ouha 1.5.2006 19:53

Modro-sa-kal

Rozcilujete se zbytecne. Ujel jste a tak stekate :-)))

Jinak lobbujete hodne domodra, to vidi vsichni, co maji oci.

šakal 1.5.2006 21:54

...ale kámo...já se bavím! (7:- ))...

...Jste prííma!

Che, che, che...(7;- D)

Vocílka 1.5.2006 14:05

Re: V těchto volbách máte možnost naštvat pana Pehe!

Využijte ji a volte Pravý blok!

Malý aston 1.5.2006 11:16

Pane Pehe,máte nepravdu

Vážím si Vás,že se poněkud trapně ale systematicky,pokoušíte zkrytě nebo odkrytě ovlivňovat nás jako čtenáře nebo posluchače.Máte na to právo a já Vám ho neberu. Kolaboranti byli a vždy budou,usídlit se v nějaké straně pro některé jedince není problém. Ale čas běží,a my čtenáři,posluchači a občané sledujeme a vyhodnocujeme.Máme se lépe?Stará se stát z našich daní o nás lépe?Kam nás politická reprezentace vede? dopředu nebo dozadu?Co nám slibovali,a co udělali,snažíte se být objektivní,uvádíte příklady z prava i z leva,vždyť jste politolog a ten to hodnotí vědecky. Já si počkám na Vaše hodnocení po volbách,to si počtu. Vaš politický kůň Jirka buldozer to projede na plné čáře,nebo máte zájem aby vyhráli komunisté? Pěkně  zřetelně napište,koho podporujete?

Haf 1.5.2006 10:43

Politická turistika

nemusí bejt jen u jednotlivce, ale taky u celých stran. Takovej Píďa ctil v mládí komunistický myšlénky, jak praví Péhe a k stáru přišel na to, jakej byl názorovej dobytek, no a to ho dovedlo až do kostela lidovců, možná že činí pokání, nerušit ! Brusinka navopak ucejtil prachy ještě v jiným baráku na Malý straně, je dobrej podnikatel, třeba chce zprivatizovat vobě strany Sněmovní a udělat si tam uzavřenej dvorek, takovej malej hrad, takže možná sou zelený prostředníkem. ODS po svým vzniku taky tvrdila, že je stranou samostatně myslících jedinců, vodpovědnejch za sebe, rodinu a stát, přesně v tom pořadí, kde jsou ty ideály dnes. Socanům zase často splývá sociální a asociální . Bolševici taky svý odpůrce věšeli a dneska zase chudáci dostávaj přes držku, jo a neprávem.  Jo, to je vývoj - nejen jednotlivci, i strany maj svůj vývoj, že pane Péhe. Vono se to dá zdůvodnit na deset stránek. Ale s tím Užhorodem to je fakt, a dobrý - jinde to trvalo století, tam to stihli lehce za jednu generaci. Jo, to ale zase byla státní turistika, že pane Péhe.

huhu 1.5.2006 10:47

Re: Politická turistika

Bursík či Pithart přeci myslí stále stejně, jsou to ctižádostiví karieristé. není to případ nějakého názorového vývoje. Oni ty strany mění podle toho, jak cítí/hledají šanci se prosadit, stejně jako třeba Rath či Jandák nebo většina komunistů v čssd.

Haf 1.5.2006 10:55

Re: Re: Politická turistika

Dlužno dodat taky do ODS se vstupovalo pro kariéru - Patočka, Tošenovský, Topolánek a někteří i nedávno

huhu 1.5.2006 11:15

Re: Re: Re: Politická turistika

kariera sam o sobě není nic špatného, naopak. Je na voliči/zákazníkovi, aby posoudil nakolik je koho kariera v souladu s jeho zájmy

jojo 2.5.2006 14:21

Re: Re: Re: Politická turistika

A co jako? Kariera a vstup do strany se v demokracii nesmi? je li volebni system takovy, ze politikem se stane clen strany, pak je pochopitrelne, ze lide do stran vstupuji, za ne kandiduji a jsou po tom, co pripadne strana zvitezi, za ni hejtmany atd. Myslim, ze si pletete krierismus s karierou.

Datel 1.5.2006 10:53

Re: Politická turistika

Jen tak mimochodem, to s tím Užhorodem, to je stará židovská anekdota, mimo jiné počátkem 90. let byla uvedená v TV jako hraná v nějakém zábavném pořadu.

stachanov 1.5.2006 10:21

pořád stejná písnička

strana plná bývalých komančů a zasloužilých soudruhů ukazuje na bývalého komunistu v ODS. Pro třísku v ruce přítele nevidí trám v oku svém. Pehe už se fakt pominul úplně. Po minulém ultramimoňském článku o fašistické ODS je tu zas úder zleva v podobně rudé ODS. To chce prášky a klid

Kajan 1.5.2006 10:14

Pehe, jen Vy nemusíte nikam přestupovat, Vy jste pro jistou nikam nevstoiupil, pro svoji předposranost nést zodpovědnost. A jen tak si kecat, to je ono ! Dzp.

Olda 1.5.2006 10:26

Re: Pehe, jen Vy nemusíte nikam přestupovat, Vy jste pro jistou nikam nevstoiupil, pro svoji předposranost nést zodpovědnost. A jen tak si kecat, to je ono ! Dzp.

Asi Vám uniklo, že v této zemi je členů všech politických stran dohromady asi 200 tisíc, ostaních 9 miliónů a 800 tisíc lidí ve stranách nejsou--ani pan Pehe. A všichni z těch, co ve stranách nejsou, se mají právo k politice vyjadřovat. Někteří tak činí po hospodách, někteří v diskusních fórech na internetu (anonymně a poněkud zbaběle, jako třeba jistý Kajan), a někteří otevřeně v médiích. Pan Pehe je prostě politický komentáror. Když by vstoupil do nějaké strany, už by jím jen těžko mohl být. Ano, jistě opáčíte, že je levicově orientovaný, ale proč ne? Není členem ani ČSSD, ani KSČM, ani Zelených. ČSSD nebo Zelené asi bude volit, ale to je jeho stejné právo, jaké máte nepochybně Vy, kdo se schovávate za nick Kajman, a zcela jistě budete volit ODS, jak je z Vašich komentářů patrné.

Datel 1.5.2006 10:49

Re: Re: Pehe, jen Vy nemusíte nikam přestupovat, Vy jste pro jistou nikam nevstoiupil, pro svoji předposranost nést zodpovědnost. A jen tak si kecat, to je ono ! Dzp.

Vážený Oldo, nick Kajan je jak na tomto webu, tak i na ostatních velmi známý a všichni jeho pravidelní čtenáři přesně vědí, o koho jde, včetně jména, adresy, povolání a snad i rodného čísla. Zkuste pár dní pravidleně sledovat politické weby a dozvíte se to taky. A už vůbec není tento pán zbabělý a ani omylem se nebojí jít se svou kůží na trh. A i když s ním občas nesouhlasím, určitě se oba neskrýváme s tím, že jsme příznivci ODS.

Kajan 1.5.2006 10:53

Re: Re: Pehe, jen Vy nemusíte nikam přestupovat, Vy jste pro jistou nikam nevstoiupil, pro svoji předposranost nést zodpovědnost. A jen tak si kecat, to je ono ! Dzp.

Oldo, co to melete? Já a zbaběle ? Vždyť jsem tady pod svým pravým jménem , Karel Janyška , tedy Kajan. Dzp.

Vocílka 1.5.2006 14:09

Re: Re: Re: Pehe, jen Vy nemusíte nikam přestupovat, Vy jste pro jistou nikam nevstoiupil, pro svoji předposranost nést zodpovědnost. A jen tak si kecat, to je ono ! Dzp.

Já myslím,že Kajan je software.