30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Ničení státních symbolů pokračuje

Před patnácti lety to byl takový soft začátek: Po volbě prezidenta Klause někteří „stateční“ opozičníci nosili na klopě placku „Klaus není můj prezident“. Na otázku, kdo tedy je jejich prezident, sice neuměli odpovědět, ale Klaus to prostě nebyl.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vlček 27.10.2016 10:31

Re: Jedno české přísloví

Hlavně, že se ozýváte vy, pane Rudolfe, co by pátá kolona tohoto státu. Vám tady každý dosvědčí, že vy náš stát přímo milujete. Dokazujete to v každém svém příspěvku

Ś. Svobodová 27.10.2016 10:46

Re: Jedno české přísloví

Dovolte abych vám připoměla, že 1/ právě komunisté čtyřicet let vykřikovali, že oni to s touto zemí myslí nejlépe, 2/ ohrožení čínských investic panem Hermanem se nezdá ku prospěchu země kterou se oháníte, 3/ jestli někoho udělalo hodným cti to, že něco někde podepsal, tak v době Charty.

Samozřejme na všechny své legální akce, petice prohlášení a protestní shromáždění mají právo a nikdo jim ho nebere, ani autor. Jen cítí to, co asi dost lidí. Že jedna skupina občanů využívá svou mediální známost k tomu, že neustále hloubí příkop mezi jinak smýšlejícími spoluobčany. Ctít by je mohlo to, že místo ničení se pokusí o dialog a pochopení.

M. Prokop 27.10.2016 12:28

Re: Jedno české přísloví

Nejsou ty "čínské investice" spíše fikce? Ledaže byste měla na mysli Tchajwanské, těch je podstatně více a přínosnějších.

K. Zelený 27.10.2016 9:54

Klid na práce,

to je to, co my potřebujeme, ne aby se kdejaký ztroskotanec a zaprodanec otíral o Představitele zvolené Lidem !! Naštěstí uvědomělí občani bdí na stráži, rozvraceči neprošli a bylo a bude s nimi po zásluze zatočeno !!!

http://www.rozhlas.cz/zpravy/domaci/_zprava/brady-s-hermanem-vystoupili-v-show-jana-krause-tv-prima-dil-neodvysilala-nasadila-reprizu--1663735

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1944640-svaz-bojovniku-za-svobodu-haji-vylouceni-clenu-diskutovalo-se-dlouho-tvrdi-predseda

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1944548-mynar-za-vyrok-o-peroutkovi-se-zatim-neomluvime-pak-chteli-omluvu-vsichni

A. Reček 27.10.2016 9:46

Senátor, člen ODS a fandící stále Klausovi jinak psát nebude

A také nepřizná, že svatozář nad hlavou Klause vyhasínala za stranické krize na podzim 1997 a následném pádu jeho vlády. Opoziční smlouvou s M. Zemanem vlastně umožnil sobě být šéfem parlamentu, ale a to je důležité, umožnil rozjezd činnosti kmotrů z podnikatelské oblasti do všech složek administrativy. A toto se plně pak projevovalo nejen u ODS, ale i ČSSD. Proč během té doby šla obliba Klause a Zemana ke dnu? Média za to nemohla, že se vynořovaly průšvihy jejich členů v různých místech a na různých úrovních. Příkladů v této věci je bohatá řada.

K. Janyška 27.10.2016 9:50

Re: Senátor, člen ODS a fandící stále Klausovi jinak psát nebude

Také fandím neustále Václavu Klausovi, kterého jsem návrhem na předsedu OF přivedl do stranické politiky. Komu také jinému. Je daleko nejlepší ze všech... Dzp.

J. Václavíková 27.10.2016 10:15

Re: Senátor, člen ODS a fandící stále Klausovi jinak psát nebude

Naprosto přesně! A také z Vámi jmenovaných důvodů ten dnešní hon na média.

F. Vokurka 27.10.2016 9:42

medialni hnus

nechapu tu medialni taskarici kolem jakehosi bradyho, ktereho mimo jeho synovce hermana v cr nikdo nezna. pokud mel byt brady vyznamenan, pak to dolozi velmi snadno, prokaze se pisemnym vyjadrenim hradu nebo zadosti zaslanou na kanadskou ambasadu taktez prazskym hradem. jakozto kanadsky obcan musi mit totiz povoleni sve vlady toto vyznamenani prijmout viz https://goo.gl/4CiO8D

pokud toto prokaze, tak si se zemanem a spol vytre zadek, pokud ne, pak kamarad sudetendeutsche landsmannschaftu herman je prachsprostej lhar a podrazak.

minule jsem ve druhem kole prezidentskych voleb nesel volit. rozhodovani mezi narkoleptikem a buranem bylo nad moje sily.

pokud ovsem priste bude ve druhem kole zeman vs herman nebo halik, tak, ac jsem zaprisahly ateista, prisaham bohu, pujdu a hodim to radeji hulvatovi zemanovi nez nekteremu z tech dvou individui. pokud bude horacek vs zeman, volit zase nebudu.

J. Kombercová 27.10.2016 10:09

Re: medialni hnus

O kolika z těch, co Zeman 28. října vyznamená, asi budete slyšet prvně? To, že někoho neznáte vy, neznamená, že ho nezná nikdo.

F. Vokurka 27.10.2016 13:04

Re: medialni hnus

zrejme jste me spatne pochopil, ja nezpochybnuji bradyho, jen to jaka se kolem toho rozjela medialni stvanice, aniz by dotycneho nekdo znal a vedel zda si to oceneni zaslouzi, nebo aby herman mel v ruce nejaky dukaz misto plne huby kecu. ale co cekat od panbickare.

P. Zinga 27.10.2016 9:36

Pane Jirsa,

nenechte se těmi primitivními příspěvky zhnusit, neboť "oni nevědí, co činí": blahoslaveni budiž chudí duchem, neboť jejich je království nebesk. Tam možná najdou toho svého "pana Slušného". Karel tam bude určitě!

K. Janyška 27.10.2016 9:22

Ano, frontální útok nejbohatších lidí světa na národní

státy, jejich symboly a podstatu pokračuje. Lidé jsou na to, aby to rozpoznali velmi hloupí a tak napapadení toho, co dělá lidský svět lidským světem, tedy jeho spontánní řád, začíná mít tragické následky. Těch mrtvých co je po světě z tohoto důvodu. A bude hůř, pokud se proti těmto většinou rudočerným a jejich zločinným praktikám nevytvoří dostatečně silné hnutí s reakcí, která tomu zamezí... Dzp.

A. Zajícová 27.10.2016 9:25

Re: Ano, frontální útok nejbohatších lidí světa na národní

nebylo náhodou mnohem víc mrtvých právě při budování národních států? A kvůli národům?

K. Janyška 27.10.2016 9:47

Re: Ano, frontální útok nejbohatších lidí světa na národní

Nic takového budováno nebylo. Jaou to evoluční nezbytné instituce, jinak by nevznikly, pro jedině možnou správu zemského povrchu lidmi... Dzp.

P. Švejnoch 27.10.2016 9:50

Re: Ano, frontální útok nejbohatších lidí světa na národní

Neotřesitelná logika...!!!

A nebylo náhodou mnohem víc mrtvých při evoluci člověka? A kvůli člověku?

J. Anděl 27.10.2016 9:50

Re: Ano, frontální útok nejbohatších lidí světa na národní

Ono se to naoko překrývá s nacionálním socialismem v různých podobách.

K. Janyška 27.10.2016 9:52

Re: Ano, frontální útok nejbohatších lidí světa na národní

Nepřekrývá. Na vině je samozřejmě ten socialismnus, který má různé odnože a podoby... Dzp.

J. Anděl 27.10.2016 9:58

Re: Ano, frontální útok nejbohatších lidí světa na národní

Proto jsem napsal "naoko". Neboli zdánlivě.

A. Alda 27.10.2016 14:23

Nejvíc mrtrvých bylo vždy při snaze podrobit si jiné národy.

Na druhém místě jsou pak důsledky rozpadu mnohonárodních říší.

R. Houška 27.10.2016 9:18

Koukám, že pan senátor si zajel pro noty na Hlubokou s nepatrným zpožděním. Nicméně, opět nezklamal... Teď zbývá jen zjistit, o co se zajímá Luftjardova parta v páně senátorově volebním obvodu. Šumavo plač...

J. Anděl 27.10.2016 9:17

Ok + technická

V podstatě souhlasím, s něčím míň, s něčím úplně. Technická: hovna standartu nerozprodala a tak úplně jim to myslím u soudu neprošlo.

A. Zajícová 27.10.2016 8:54

Ničení státních symbolů

je jen doprovodný efekt ničení státu. A to, sorry, není práce nikoho, kdo stříhá standardu nebo hází vajíčka na Zemana (dříve kameny na Klause a předtím vajíčka na Havla).

Je to hlas občanů nespokojených s křiváckým chováním, skrýváním, lžemi a podvody "těch nahoře".

A. Trick 27.10.2016 9:05

Re: Ničení státních symbolů

Standartu ničí a vajíčka hází pouze marginální počet zpovykanců.

Nepovažujte je za národ.

J. Anděl 27.10.2016 9:21

Re: Ničení státních symbolů

Vzpomínáte na Saturnina a teorii doktora Vlacha o třech typech lidí a míse koblih? Ti, co hážou vajíčka, jsou špičkou ledovce.

To prosím pěkně neobhajuji házení vajec.

A. Trick 27.10.2016 9:39

Re: Ničení státních symbolů

Ti co chodí na shromáždění když Zeman jezdí po krajích jsou co?

J. Anděl 27.10.2016 9:48

Re: Ničení státních symbolů

Nevím, jestli správně chápu otázku. Ale podle toho, jak jsem jí pochopil, odpovídám:

Nazvěme situaci v naší zemi eufemisticky studenou občanskou válkou. Ti, co chodí na shromáždění podporovat své politiky, jsou nohama jedné skupiny, ti, co chodí na tatáž shromáždění házet vajíčka, jsou rukama druhé skupiny, která je s tou první ve válce.

Nezapomeňte ale na ty, kteří nezávisle na svých sympatiích k tomu či onomu politikovi nechodí ani na žádná shromáždění. Ti bývají tělem, jež nohy jedněch někam nosí a kteří živí ruce, které háží, dojednávají smlouvy a obchody, zastupují nás v zahraničí, případně tu a tam něco ukradnou.

Nejpikantnější je zamyslet se nad tím, kdo je hlavou kterého těla. Jedna strana je snadná, neb alternativním mainstreamem tolikrát zopakovaná: samozřejmě je tím pravdoláska, pražská kavárna a zločinci jako Halík či Hermann. Kdo je však hlavou protistrany? A jde pouze o válku dvou subjektů, nebo jich je víc?

J. Anděl 27.10.2016 9:57

Re: Ničení státních symbolů

Pravdolásky by možná řekly, že hlavou druhého těla je Zeman, případně Klaus. Ale to by znamenalo minimálně dva další subjekty, protože tito se spojili jen z důvodu války s pal (a začali s tím už v časech oposmlouvy).

Říká se, že když se dva perou, třetí se směje. Je to Babiš, kdo se směje?

A. Zajícová 27.10.2016 9:27

Re: Ničení státních symbolů

Národ? Kde jste zas tohle sebral?

M. Valenta 27.10.2016 8:53

Zase jeden co považuje

prolhanost, pomstychtivost a a servilitu k východním despociím za symboly státnosti.

L. Popovský 27.10.2016 9:07

On o voze, Vy o koze.