10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Saša 11.1.2006 15:54

Jenomže Ivan Brezina by to u Zelených zkusit mohl

a pak by o tom mohl napsat pěkný článek a všichni bychom se pobavili.
Navíc jejich proklamovaný odpor proti uhelných elektrárnám a vodním elektrárnám a spalovacím motorům vyloženě nahrává pro podsunutí prosazování jaderných elektráren.
 
jakovy 11.1.2006 15:50

Paní V. Hofbauerová IP: 212.111.19.xxx

V naší "mladé demokracii" jsou jednoznačně opomíjeny fašistické strany. Potřebují pofoukat, podebatovat, pohladit a hle - Policie ČR na ně bere obušek.
Proč ne na zelené, když na hnědé se to smí ? Ptát se na Vás červené nemám vůbec odvahu.
Mysch 11.1.2006 15:49

aha,

taky odpoved.
vime kulovyhovnooproblemu,  ale orthodoxni mysleni nedovoli pripustit jinou myslenku, nez vyslovila strana.
Martina 11.1.2006 15:46

souhlas

Naprosto s panem Brezinou souhlasím.
G 11.1.2006 15:42

Re: Konečně jste přiznal osobní vláku s Patočkou a Beránkem. Takže opravdu pomsta.

Milá/ý maro,
sokolové a lidovci se navzájem oslovují bratře. Vojáci základní služby se navzájem oslovovali vole (češi) nebo pičo (slováci). Členové ROH a KSČ se nazájem oslovovali soudruhu. Vy oslovujete pana Brezinu soudruhu, to znamená, že vy jste buď člen (revolučního) odborového hnutí, nebo KSČ(M) nebo obojího a o panu Brezinovi (patrně mylně) předpokládáte totéž.
ptakopysk 11.1.2006 15:42

Re: no, voni

akorát proud neteče ven, ale dovnitř...
vita 11.1.2006 15:41

Re: Re: jen tak pro srandu.

A ještě horší je, když zafouká a vyrábět začnou! To je pak v německý síty takovej fofr, že to musej ze severu Německa na jih Německa (a do Rakouska) pouštět krz ČEPS. Jo, 6 neřiditelnejch a nepředpověditelnejch Temelínů udělá svoje...
ptakopysk 11.1.2006 15:40

Re: haha vito,

Ale fuj Myscháku, vy byste chtěl bydlet v popsaný zemi?
vita 11.1.2006 15:39

Re: Já určitě ne.

No - a proč to zkoušet někde, kde vím předem, že to neprosadím?
Stejná blbost, jako zkoušet prosazovat přes Zelené jádro. Ikdyž víme, že to je nejzelenější varianta.
I když vím, že účinná antikoncepce je dobrá věc a registrované partnerství nikomu neškodí.
Hlavou proti zdi, když vím, že tam je...
Mysch 11.1.2006 15:32

no, voni

se line tocej vzdycky. uz jsou tak staveny.
Mysch 11.1.2006 15:26

haha vito,

copaze je v tom nemecku.
budte tak laskav a popiste nam to. hezk<y jednu spolkovou zem po druhe.
fojt123 11.1.2006 15:23

Re: jen tak pro srandu.

zato když jsem tam jezdil loni v létě, tak skoro fšechny větrníky stály, točily se líně jen ty u moře. Vnitrozemské farmy od baltského moře až do berlína byly postiženy všechny. Nejsem v principu proti věrníkům, ale tam, kde budou skutečně přinášet užitek. Bohužel tomu tak není a ani v principu být nemůže. Asi si málokdo uvědomuje, že nemožnost poroučení větru a dešti způsobuje, že paralelně jsou roztopeny kotle v mnoha elektrárnách, které čekají na to, až přestane vítr foukat :-(. A to tu elektřinu samozřejmě poněkud prodraží.
90% větrníků projektovaných u nás je jen spekulace na získání dotací a lituju ty obce které na demagogickou propagandu investorů skočily.
O energetické politice by se dalo dlouho psát,  celkově do ní fušuje tolika odporníků, že celkové výrazné zdražení všech druhů energií je na velmi blízký dohled.
jakovy 11.1.2006 15:17

Re: Re: Havlovi favoriti

No já znám.
Ale hajzli jsou v ní také, nejen v ČSSD.
Saša 11.1.2006 15:15

Já určitě ne.

Ale Vy to zkuste. Vstupte k nám a navrhněte to na schůzi místní organizace, do níž podle svého bydliště patříte. Možná je přesvědčíte. Když ne, tak Vás přehlasují. Nic horšího se Vám nestane a určitě nebudete za takový návrh vyloučen. Skutečně - maximálně budete přehlasován.
 
 
huhu 11.1.2006 15:13

Re: Re: Havlovi favoriti

vždy jde především o program a zda uvnitř té strany fungují demokratické mechanismy. To, že každá moc nabaluje i lumpy je pravda, ale to platí i pro mocipány mimo stran. Strany zelených dosud nemá ani jasný program ani není demokratickou. A těch karieristických lumpů vzhledem k počtu členů a příznivců je tam neuvěřitelně hodně. Jejich moc není dána počtem hlasů ve volbách, ale využíváním a zneužíváním zákonů, které schvalují demokratické strany. Je to typický příklad toho o čem mluví V. Klaus jako špatném příkladě a moci NGO.
Saša 11.1.2006 15:12

Už zas ta mladá demokracie.

To je divné, že zrovna Vy máte mladou demokracii.
U nás v Čechách je demokracie pěkná stařenka. V královských městech ji máme už od středověku.
 
Saša 11.1.2006 15:08

Je to jedna stejná parta.

Vyžírkové, kteří ničemu nerozumí a tak kafrají a kafrají... Zrovna ta ekoteroristická loby v ČT a to, že politická strana Zelení má v ČT trvalou předvolební agitaci zdarma, mne proti ČT naladilo dávno před tou redaktorskou privatisací ČT před pěti lety.
 
Saša 11.1.2006 15:05

Mne nejvíc dojala ta "mladá demokracie".

Hned jsem si vzpomněl na tu dotěrnou a nechutnou píseň "to jsem já, svoboda mladá, v červený květ rozkvetlá..." a dál nevím, jak to bylo. Dnes holt asi rozkvétá v květ zelený.
vita 11.1.2006 15:05

Re: No kdybyste k nim vstoupil

Velmi pravděpodobné, Sašo!
Nedoporučíte taky prosazovat pomocí KDU-ČSL propagaci účinné antikoncepce a registrovaného partnerství?
vita 11.1.2006 15:01

Re: Pane Brezino,

Inu, paní Hofbauerová, napište takový článek. Nepochybně je v zemi dost webů, které by vám ho uveřejnily, možná by ho uveřejnil i Neff.
Dovolím si ale podotknout, že z dosavadního chování Zelených pod taktovkou Beránka i Bursíka lze odvodit, "co z toho bude". Zhruba totéž co je v Německu a z čeho se německá (a bohužel i naše) přenosová soustava bude vzpamatovávat léta. Z čeho se Evropa bude vzpamatovávat léta a co zaplatíme všichni zdražením elektrické energie. Větším než bylo nutné.
Pevně doufám, že alspoň v Česku se nenajde dost zblblých voličů, aby se Zelení do Parlamentu dostali.
jepice 11.1.2006 14:39

Re: ještě jedna věc

Být vámi, podívám se, co vám kape ze stropu. Aby vám ta bedna nezkratovala.
honzak 11.1.2006 14:33

Re: Pane Brezino,

Milostivá paní!
Připomínáte mi famózní Arizonskou pěnici, která také chtěla být jiná, lepší. Na lidi Vašeho ražení je cílena propaganda "nezávislých" a "zelených" a "nových".  Bez ohledu na to, jaký je či není I.B. Přeji Vám v červnu příjemnou volbu !
V. Hofbauerová 11.1.2006 14:14

Pane Brezino,

Dovolím si jen podotknout - vždy píšete agresivně a ničivě o něčem, co je kontroverzní, co je v naší mladé demokracii zranitelné a chce podporu, diskusi apod. Za inteligentním a uhlazeným vyjadřováním a rádoby vyváženou argumentací Vašich článků vždy vykoukne téměř programová chuť zničit cokoli v dostřelu 5 metrů, co se hýbe a dejchá. Jestli to děláte z vlastního přesvědčení nebo Vás někdo platí, to tedy opravdu netuším. Viz dnešní problém: což takhle např. napsat, že : "strana Zelených  vyměnila vedení, dle mého (Brezinova) názoru je lepší než to předchozí a uvidíme, jak si tato strana povede. Tečka. " Proč mydlíte do něčeho, o čem NEVÍTE, co z toho bude? Zelené moc ráda nemám, ale nová strana v Parlamentu by bodla. Budou-li úspěšní - fajn, ne-li, tak zmizí, taky fajn. Několika pisateli zde zmíněný Hofhanzlův článek má obrovský přínos v tom, že pro Sarumany ja Červivce ako Vy už není tak snadné oblbovat lidi tak, jako vám to šlo ještě cca před deseti lety. Ekologie je chytlavé téma, proč mezi psy nehodit kost, ať se porvou a nevšimnou si Vaší strategie, že.
V. Hofbauerová 11.1.2006 14:04

Re: Re: Konečně jste přiznal osobní vláku s Patočkou a Beránkem.

Dovolím si jen podotknout - pane Brezino, vždy píšete agresivně a ničivě o něčem, co je kontroverzní, co je v naší mladé demokracii zranitelné a chce podporu, diskusi apod. Za inteligentním a uhlazeným vyjadřováním a rádoby vyváženou argumentací Vašich článků vždy vykoukne téměř programová chuť zničit cokoli v dostřelu 5 metrů, co se hýbe a dejchá. Jestli to děláte z vlastního přesvědčení nebo Vás někdo platí, to tedy opravdu netuším. Viz dnešní problém: což takhle např. napsat, že : "strana Zelených  vyměnila vedení, dle mého (Brezinova) názoru je lepší než to předchozí a uvidíme, jak si tato strana povede. Tečka. " Proč mydlíte do něčeho, o čem nevíte, co z toho bude? Zelené moc ráda nemám, ale nová strana v Parlamentu by bodla. Budou-li úspěšní - fajn, ne-li, tak zmizí, taky fajn. Několika pisateli zde zmíněný Hofhanzlův článek má obrovský přínos v tom, že pro Sarumánky jako Vy už není tak snadné oblbovat lidi tak, jako vám to šlo ještě cca před deseti lety.
Saša 11.1.2006 14:04

Myslím, že vyloučit Vás mohou jen z důvodů,

které jsou uvedeny ve stanovách. Já tedy jejich stanovy neznám (a nehodlám ani studovat), ale kdyby měli takováto volební hesla, byl bych i na vážkách, zda je nemám volit.
 
Buvol 11.1.2006 13:57

Nejednalo se náhodou

o Havlovy protežé?
wolf 11.1.2006 13:56

Jéééé

A teď tu o pravdomluvném Brezinovi... ta je taky moc hezká
Mysch 11.1.2006 13:52

jen tak pro srandu.

mam takovej dojem, ze ivan brezina nemuze hrat karty.
jak slysi zelena, vidi rude.
a do sikkusze muzu hodit, ze za tech 1500 km co jsem od noveho roku najel po bundesdeutsche autobahnen, se tam vsechny fofrniky tocily,  a stuttgartsti zeleni se mi stali sympaticti, pac, zrejme prosadili, ze se patrove garaze stavi na zadeklovane a8, misto na zelene louce.
Aleš 11.1.2006 13:14

Re: Havlovi favoriti

 a vy znáte nějakou stranu, která je důvěryhodná?
huhu 11.1.2006 13:02

Havlovi favoriti

tohla je ta strana a "křišťálové", které tak propagoval Havel..