1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 30.6.2006 11:44

Re: Re: dědečku rudochu

No, jestli to nebudou právě ty hormony, co jí ten geront závidí.???

Valentina 30.6.2006 18:28

Re: Re: dědečku rudochu

Tak jestli chcete argumentovat hormony tak si nejdřív laskavě uvědomte, že s Vámi potažmo s Jičínským ten testosteron mlátí celý život.

cipri 30.6.2006 7:25

odpověď živnostníka

Pane Jičínský

pochopte již konečně, že vás, to jest ČSSD, nechceme ve vrcholných ogánech. Je nezbytně nutné napravit 8 let vaší vlády a zbavit tuto zemi té obrovské armády parazitů na sociálních dávkách a podporách, už si konečně uvědomte ta nejzákladnější ekonomická pravidla. Na to vám stačí ten obyčejný selský rozum.

No... 30.6.2006 7:23

čssd SI JIČÍNSKÉHO ZASLOUŽÍ....

Mít něco takového je opravdu "za trest".....Novotný se určitě v hrobě usmívá a pochvalně svého úředníka poplácává po ramenou..za zásluhy o vybudování socialistickej republiky...ej čo to táram, za zásluhy o ČSSD.....;-P

princ bajaja 30.6.2006 7:11

ranní adrenalin

Již po ránu, a tolik adrenalinu, to je žrádlo, že existuje ještě někdo, kdo dokáže vybudit tolik vášní. Jičínský nedej se. A teď vážně! Politická hysterka nemá v čele sněmovny co dělat. Nevzala by to třeba uvážlivá jihočeská mamina Kuchtová, až přestoupí k ODS?

LOJR 30.6.2006 7:10

Pochopil jsem - předseda parlamentu by měl být soudruh Jičínský.

Jeho osobnostní kvality totiž Němcovou vysoce převyšují - pamětníci padesátých let by mohli vyprávět :-D:-D:-D. Panebože, čeho se tady ještě dočkáme? Seriálu o morálce od soudruha Filipa, nebo článku o rodinných hodnotách a manželské věrnosti od dr. Ratha?

Jiří 30.6.2006 7:19

Re: Pochopil jsem - předseda parlamentu by měl být soudruh Jičínský.

Při pohledu na něho je velká naděje, že velmi brzy bude prdět do hlíny. Tedy jen v případě, že se nenechá sežehnout.

míša mýval 30.6.2006 11:45

práskači mají dobrý kořínek

Ostatně z legionářů se nejdéle dožil ten co kolaboroval s nacisty a z parašutistů Čurda

tom 30.6.2006 8:01

Re: Pochopil jsem - předseda parlamentu by měl být soudruh Jičínský.

to je ještě slabý odvar toho co tenhle komunistický demagog  bez e studu vyplodil včera ve sněmovně.On si myslí,že tady žije jen to tupé stádo co volí KSČSSD a zapomíná,že slušná a inteligentní část národa zná jeho aktivity za komunistického ražimu.ON spoluautor ústavního článku o vedoucí úloza strany mluví o ODS,která má domluvenou trojkoalici o vládě jedné strany a domáhá se nároku na předsedu sněmovny a předsedu vlády.To už se opravdu přestanou brát volby vážně a bude sedělat jen to co budou chtít ti uřvaní hulváti z ČSSD?Včera mě při poslechu přenosu z posl.sněmovny přepadla deprese.Poslouchat hulváty Ratha,Paroubka ,Jičínského atd.byl otřes

vita 30.6.2006 7:05

to snad není pravda

Čtu:"Jestliže významný činitel nejsilnější parlamentní strany po volbách, v nichž se občané rozhodli, kdo je má reprezentovat, projevuje pochopení pro formy politické aktivity, jež opovrhují výsledky voleb, pak sám projevuje svou neúctu k základním hodnotám našeho ústavního uspořádání." Okamžitě se mi vybaví Duce Paroubek a ejhle, on to soudruh Jičínský myslí úplně naopak. JdP je vzor demokracie a ostatní "triumfalisté" a jejich "přisluhovači" chystají diktaturu. Jde mi z ¨toho mráz po zádech a zaháním myšlenky na podobného "demokrata" s knírkem.

Říman 30.6.2006 7:01

Sprostota

Tento paskvil je typická ukázka socdemáckobolševické sprostoty, sprostoty mnohem hlubší než je primitivní hulvátství "doktora" Ratha či Jandáka. A neobyčejné tuposti k tomu.Chlap, který celým životem prokázal, že je křivák, má tu drzost, místo aby někam zalezl a zpytoval svědomí, zase kádrovat lidi. Je stydno i mně, že něco takového může "reprezentovat" některé spoluobčany v úctyhodné instituci, jakou je parlament.

jirka.s. 30.6.2006 11:53

Re: Sprostota

Nepřehánějte to s tou úctyhodností parlamentu. V tom to právě vězí. Vážit si ho budu teprve až tam nebudou podobné třetihorní obludy jako je inkriminovaný geront.

BuBu 30.6.2006 6:50

Neslýchaná drzost Rudého opičáka !

Kdy už konečně přestane tato Rudá kreatura otravovat život slušným lidem ! Kdy už konečně někam zaleze a bude se kát, za to všechno svinstvo, co pro tento národ aktivně pomáhal a pomáhá připravit ? Kdy už tahle Rudá zkamenělina - čili trilobit - uzná, že se nepíše rok 1948 - 1989 ?

Jediný, kdo pohrdá výsledky voleb - to je přece Velký Duce Paroubek ! Ten odmítá uznat, že prohrál volby ! Ten dělá obstrukce se sestavením vlády a parlamentu ! Ten říká, že bez Něho -Velkého Vůdce - si "hoši" ani neumyjí ruce ! Ten podmiňuje uznat svoji porážku tím, že nová vládní koalice bude uskutečňovat jeho program - jinak, že ji nepodpoří !

Tak, co nám tady na NP tento bolševický koryfej . . . co nám tu krmí uši těmi jeho rudými bláboly ? Jako správný a kovaný bolševik si nevidí "do huby" ! To je výsledek Veškrnova ". . . nejsme jako oni ". . . ! Tento bolševik měl být ihned po listopadu postaven před řádný soud - a souzen pro genocidu vlastního národa ! Ne podle bolševických zákonů - ale podle listiny Základních lidských práv a svobod !

Georgg 30.6.2006 7:52

Re: Neslýchaná drzost Rudého opičáka !

správný název není trilobit, to byla velmi úspěšná živočišná skupina, která sice vyhynula, ale mnohem trefnější je pro tuto "rudou zkamenělinu" název koprolit!

honzak 30.6.2006 6:25

je opravdu nutné, aby

ten starý komouš tady denně exhiboval? Doporučuji nečíst a nekomentovat, on vyšumí.

eTony 30.6.2006 6:18

Jičínský,

s potěšením mohu sdělit, že vámi hluboce pohrdám. Protože veřejně zde prohlásit, že kdo nesouhlasí s politickou linií té "správné a upřímné" strany je renegátem demokracie, může je takové bolševické prase jako vy.

ll 30.6.2006 6:06

Zato pan Zaorálek je vzorem vstřícného politika.

Zejména ke svému šéfovi.

Observer 30.6.2006 4:50

Soudruhu Jičínský, už přestaňte škodit této zemi!

Jičínský je starej bolševik, diluviální příšera, psal už Novotnýmu "socialistickou" ústavu ČSSR. Je vidět, jaká pakáž se v socdem sešla - Šlouf, Kavan, Lachnit, Jičínský, Škromach atd. atp.

bd 30.6.2006 2:14

Ještě by nám mohl demokrat Jičínský sdělit

zda nezapoměl předložit svému vůdci ke kontrole nepoužitý hlasovací lístek.;-D

Jarda C. 30.6.2006 0:34

Zahleďte se radši do vlastních řad, pane Jičínský

Jakouže to politiku reprezentuje např. váš pražský lídr Rath? Takového neskutečného hulváta snad naše politická scéna ještě nikdy nezažila. Tak sprostý člen vlády snad nemá obdobu nikde v Evropě. Ne vulgární, ale sprostý, drzý, nevychovaný. A k tomu zlý, zákeřný a  mstivý. Tohle nám snad nabízíte na další 4 roky? Plus další osvědčené "talenty" z řad vaší strany: Grosse s jeho služebníkem Přibylem, Krause, Zgarbu, Tvrdíka, Vyvadila atd. A račte prominout, chování  vašeho Velkého Vůdce nemá s demokracií absolutně nic společného. 

Nika 30.6.2006 1:33

Re: Zahleďte se radši do vlastních řad, pane Jičínský

R^ !! Jen jedno adjektivum bych dodala - hrabivý .... ;-€

Venkovan 30.6.2006 0:28

Sůdruh Jičínský muví oprávněně

o výsměchu demokracii,má s tím bohaté osobní zkušenosti!!

podložený paroubek 30.6.2006 0:19

koho zajímá názor udavače?

(Y)

KKK 30.6.2006 0:18

Jestli se nepletu,

tak je starému dementovi už 77. Pochybuji, že v tomhle věku dokáže napsat článek o více než 3 větách. Takže brzy  Paroubkovi sklapne.

Slava 30.6.2006 0:14

Pan Jičínský má pravdu...

Andy hystericky modře křičí bez jediného argumentu. Naopak, i ten příspěvek do diskuse je dalším stéblem snášeným na stoh kritizovaného marasmu. Faktem zůstává, že kdyby se  v současné sněmovně hledal někdo, kdo by měl menší morální a etické předpoklady, mohl by paní Němcové konkurovat leda jen pan Langr. Zvolit si do čela zákonodárného sboru osobu, která oficálně podporuje demonstrace proti premiérovi (kterého nemám rád a s jehož metodami nesouhlasím), je opravdu výsměch demokracii i parlamentnímu systému. A jak vidno, nemyslí si to jen stovka opozičních poslanců.

janabok 30.6.2006 0:20

Re: co tu melete za nesmysly!?

Andy napsala něco o ODS? ...

zkuste se trochu krotit, při obdivu k bolševikovi Jičínskému...

Slava 30.6.2006 0:25

Re: Re: co tu melete za nesmysly!?

Psal jsem já něco o ODS? A obdivu k panu Jičínskému? Krotit by jste se měla vy.

Ladislav N. 30.6.2006 1:46

Re: Re: Re: co tu melete za nesmysly!?

"...Andy hystericky modře křičí..."

Vy jste vážně rudej magor, ne že ne. ;-D

Slava 30.6.2006 1:49

Re: Re: Re: Re: co tu melete za nesmysly!?

Vy jste vážně hulvát, ne že ne.

Ladislav N. :-))) 30.6.2006 2:07

Re: Re: Re: Re: Re: co tu melete za nesmysly!?

K vašim blábolům jsem hulvátem s potěšením. ;-)