1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ptl 30.6.2006 14:07

Co poslal po internetu Jiří Vaněk o Němcové

To ještě nebylo nic proti tomu, jak se pařilo na Hrádečku. Je srandovní, že právě z Hrádečku měli estebáci všechno dokumentovaný na videu, i když dneska se už nedivím. Jednou do Brna psala Cibulovi jedna holka, co si to tam s nima rozdávala dohromady i s Rumlem, kámoši ve zbroji, zkoušela z nich něco vytřískat, chuděra se rozepsala. Podle Petra byla ale Dana Němcová v posteli lepší než Anči, ta se neuměla tak odvázat. Nejstudenější prý byla Marvanová, vyprávěl, jak mu říkala, tak mi to ukaž, jak se to taky naučím... Když jsem byl v Brně, tak se tam za Petrem chtěly kvartýrovat jedna za druhou, stará Cibulková mi pak říkala, jak chodily k ní a plakaly, jak jsou do Petříčka zamilovaný. Když Petr topil v Sigmě na nočních byl známý tím, že žádnou holku nebral dvakrát. Paní Šabatová, maminka Aničky mi v Brně říkala, to bylo normální, přece holka nebude trpět, když má chlapa zavřenýho. Ale Uhla já znám dobře, to je nepřekonatelnej vůůůůllll, s tím se nedalo nikdy ani kloudně mluvit, to byla řeč jak rozprávka, vždycky mlel to samý dokola a zapomněl, kde začal. Hlavně když se angažoval za práva cikánů, to bylo něco, Amnesty dodával podklady, jak jsou tady cikáni šikanováni, pak se do oficiálních dokumentů o RC dostaly cancy místo skutečného právního stavu. Uhlova práce. Už aby jsme byli v důchodu, případ Hučín mě asi zlomí vaz. Že jsem se do toho pouštěl. Honza

Luděk 30.6.2006 14:34

Re: Co poslal po internetu Jiří Vaněk o Němcové

Vypadá to,že promluvil fízláček estébáček ,nyní kovaný člen modré ptákostrany.Toto je přesně vyjadřování bývalých estébáků,když mluví o Havlovi a chartistech.Ano, chartisté asi žili bohémským způsobem života,protože nikdy nevěděli,zda je příští den STB nesbalí a nezavře.Zato ty jsi v té době jistě nechlastal ani nesouložil,jen sis četl Leninovy a Gottwaldovy spisy a školil jsi soudruhy ve VUMLU.Ještě tam chybí,že Havlovi se vedlo ve vězení dobře,protože mu tam z amerického velvyslanectví nosili banány,na které chudáci pracující museli stát dlouhé fronty.

AeroKarel 30.6.2006 14:56

Re: Re: Co poslal po internetu Jiří Vaněk o Němcové

Zajisté je to primitivismus komentáře nehodný, ale co s tím má co dělat  "kovaný člen modré ptákostrany" ?

kuzela 30.6.2006 14:00

Jičínský aneb z vostudy košile

Jsi už trapný i jako šašek. Strana, ve které jsi, si zřejmě nepotrpí na charaktery.  Skelete, jsi z dob rudého telete..

Vodák 30.6.2006 12:54

Jičínský

A už zase  soudruh Jičínský. Kde máš soudruha Vízka, soudruhu?   Jak  může takovýto naprosto nedůvěryhodný, bezcharakterní člověk,  hodnotit paní Němcovou, které po všech stránkách nesahá ani po paty? Kdy už konečně začne svoje kydy psát jinde? Proč nás pánbůh takto trestá?

VladaPing 30.6.2006 12:20

No, existence paní Marvanové, coby předsedkyně poslanecké sněmovny....

je pro mne mnohem méně iritující, než existence pana (soudruha?) Jičínského, coby poslance téhož!

VladaPing 30.6.2006 12:22

Re: No, existence paní Marvanové, coby předsedkyně poslanecké sněmovny....

No a o paní Němcové, ve srovnání s "expertem" (exotem?) Jičínským už vůbec nemluvě.

Ono to z předchozího "uteklo"..., takže sorry.... 

Vocílka 30.6.2006 12:38

Re: No, existence paní Marvanové, coby předsedkyně poslanecké sněmovny....

Paní Marvanová snad ve sněmovně ani není.

Vocílka 30.6.2006 11:53

Zvláštní jev

Prakticky všichni moji známí, kteří volili v minulých volbách ODS, jsou lidé slušní,zdvořilí a většinou velmi tolerantní. Vždycky jsem to považoval za normální a samozřejmé. Voličů ČSSD moc neznám. Proč však při prohlídce příspěvků na NP, mám vždy dojem, že příznivci těchto dvou stran jsou nesnášenliví, militatní a vulgární? Že by to bylo jistou anonimitou internetu? Možná i přispivatelé NP jsou v životě docela slušní a přístupní i jiným názorům než svým vlastním. Nebo snad svého souseda o němž se doslechli,že volil tu druhou stranu, místo odpovědi na pozdrav titulují "rudé(modré)prase a snaží se ho oběsit na lucerně?

Jaroslav 30.6.2006 12:37

Re: Zvláštní jev

Ale já znám i v "reálném" životě pouze voliče ODS, kteří jsou nenávistní a sprostí, každý člověk s jiným názorem je pro ně hned stalinský komunista, vzor politika k následování je Pinochet, doba ve které by chtěli žít, je polovina 19. století atd atd. Opravdu ta sprostota a prostoduchost není vyhrazena pouze internetovému prostředí.

jakovy 30.6.2006 12:53

Vy jste Ten Jaroslav ? Re: Re: Zvláštní jev

Ale pro Vás je přece "stalinský komunista" pouze pochvalou a popisem skutečnosti. Není-liž pravda?

spaldings 30.6.2006 13:18

Re: Re: Zvláštní jev

Pinochet zachránil Chile před komunistickou devastací. Ne každý člověk s jiným názorem, každý člověk s deviantním názorem je stalinský komunista. A ani nemusí být stalinský. Žádný z příznivců ODS by nechtěl žít v 19.století, to je omyl. Tam stále směřují bolševici.

spaldings 30.6.2006 13:15

Re: Zvláštní jev

Já jsem si zase všiml zvláštního jevu, kolik se zde vyskytuje takzvaných voličů ODS a jejich přátel, kteří nabádají ke slušnosti a odsuzují jednání ODSáků, "přestože" oni sami ODS volili. Tyhle triky, které se učili kluci z příruček STB v předmětu dezinformace, jsou průhledné. Není nic neslušného sdělit někomu, kdo volí komunisty nebo socany, že je inetelektuální deviant, protože myšlení těchto lidí je deviantní. To není žádná neslušnost, to je faktografie. Žít z peněz, ukradených z cizí kapsy je myšlení zlodějské, úchylné.

muadib 30.6.2006 13:23

Re: Re: Zvláštní jev

Nejsem žádný takzvaný volič ODS. Prostě jsem volil ODS, protože je mi její program blízký a také pro slušné chování pana Topolánka. ČSSD pod vedením pana Paroubka a lidí jako Dr.Rath je vrcholem hulvátství a posunuje se pryč od demokracie. To, ale ještě neznamená, že bych měl voličům ČSSD spílat. To totiž není diskuze. Mojí snahou je diskutovat a přesvědčit protistranu, že se mýlí.

I-Worm 30.6.2006 15:06

Re: Re: Zvláštní jev

To je velmi zavádějící. Myslím, že pravice vládla dost dlouho na to, aby s komanči zatočila - kolik jich bylo souzeno a odsouzeno? Já vím jen o jednom odsouzeném. Pak ovšem je těžko přisuzovat si právo rozhodovat o tom, kdo krade a kdo ne. Konec konců, kdo za to může, že se z bezvýznamné soc.dem. stala vládní strana?

Vocílka 30.6.2006 18:26

Re: Re: Zvláštní jev

Nemohu souhlasit s tím,že kdo nevolí ODS je intelektuální deviant. Vám asi lidé hodně ublížili?

Příručky STB neznám, máte-li je po ruce mohl byste mi něco z nich poslat na meil? Docela by mne zajímalo co tam psali.

muadib 30.6.2006 13:18

Re: Zvláštní jev

Sleduju totéž a je mi z toho smutno. Nutno podotkout, že si moc nemůžeme stěžovat na politiky - jsou jen obrazem společnosti jako celku.

Radajan 30.6.2006 14:59

Re: Zvláštní jev

Z mnohých příspěvků vyplývá, že řada diskutérů se zná a vzájemné narážky vyúsťují v soutěž, kdo napíše větší blbost a kdo víc vyprovokuje toho druhého. Ve většině jsou však urážky vyprovokovány zásahem té či oné strany do peněženek diskutérů. Jinak je jim jedno kdo vládne.

AeroKarel 30.6.2006 15:09

Re: Zvláštní jev

Ono to zde docela šlo, až se objevil Jacques, Béda, Honza tm a bylo po kultuře .......

míša mýval 30.6.2006 11:42

soudruh Jičínský

Člen Charty 77, jediné povolené protikomunistické (?) opozice.

Byl jakýsi pořad s "nepřáteli lidu a socialistické vlasti". Nakonec se tam komentátor přiblble zeptal : "proč jste nebyla v Chartě 77" a dáma utrousila "V Chartě? Tam to byl smaý komunista!"

Milda 30.6.2006 11:34

Tak nám opět drtivá většina glosátorů na NP předvedla svůj typický přístup - nekomentují obsah článku, ale osobu pisatele.

Musím přiznat, že ani já pana Jičínského zrovna nemusím, ale to co napsal o pí Němcové je bohužel pravda. Jsem volič ODS, ale to přeci neznamená, že politický protivník nemůže mít nikdy pravdu a také to neznamená, že musím povinně ctít všechny představitele strany, kterou jsem volil. Pí Němcovou nectím a ze svého okolí vím, že z příznivců pravice nejsem ani zdaleka jediný...

LOJR 30.6.2006 11:41

Re: Tak nám opět drtivá většina glosátorů na NP předvedla svůj typický přístup - nekomentují obsah článku, ale osobu pisatele.

Nějak mám pochybnosti, že jsme oba četli stejný článek. V tom, který jsem četl já, totiž autor kritizuje Němcovou tak v 10%, jinak ODS jako celek . Nejvíc mne dojala replika o symbolu Němcové jako nesnášenlivosti. Tohle fakt může napsat spolustraník Paroubka nebo Ratha a nečervenat se? 

míša mýval 30.6.2006 11:50

komunista? červenat?

Ten je tak rudej, že se ani červenat nemusí

spaldings 30.6.2006 13:20

Re: Tak nám opět drtivá většina glosátorů na NP předvedla svůj typický přístup - nekomentují obsah článku, ale osobu pisatele.

další virtuální volič ODS, který nenávidí Němcovou a kdyby jí nebylo, tak by svůj hlas ve volbách dal stejně Paroubkovi. Že se nestydíte takhle lhát ;-P

Milda 30.6.2006 13:53

Žádný virtuální, ale skutečný volič ODS. Paroubkovi jsem hlas nedal a ani v budoucnu nehodlám. Nelžu a tudíž se ani nestydím.

A svůj vztah k pí Němcové bych rozhodně nenazval nenávistí. Je to prostě taková drobná příštipkářka, kterou shoda okolností vynesla do vyšších pater politiky, čímž ovšem výrazně přesáhla své možnosti. My na Vysočině víme své. Hezké prázdniny! 

Milda 30.6.2006 14:02

A propo. Už jste si na iDNES.cz přečetl jak se Němcová chystá jít žebronit za Vámi tolik nenáviděnýmy paroubkovci a dokonce i za komouši???

jirka.s. 30.6.2006 11:08

Přání otcem myšlenky.

Prostatický geront s Alzheimerem by zřejmě viděl nejraději v čele sněmovny toho nejsnášenlivějšího člena Armády spásy, ochránce zbloudilých voličů, psů i koček, našeho nejsvětějšího soudruha puchejře bradavičnatého, v nejhorším by to mohl vzít i ten nejslušnější ochránce sirotků a slabých žen, čestný muž s největší sbírkou motýlů u nás a díky této sbírce i majitele největší sbírky milenek v Čechách a na Moravě, soudruha/bratra/přítele  drátha.

To by byla teprve pařba.

Jaroslav 30.6.2006 11:05

Prof. Jičinský, jako vždy, přesně vystihl problém

A opravdu je těžké najít u nás uvážlivějšího komentátora politického dění, než je prof. Jičinský.  Ještě bych znovu připomenul, že prof. Jičinský byl v letech 1977-1989 jedním z hlavních představitelů Charty77, tehdy jediného protikomunistického odboje a že tuto minulost drtivá většina členů a voličů ODS nemá. Proto také ta jejich nenávist ke slušnému a odvážnému člověku.

V podstatě je jasné, že dnešní situace může vyústit pouze ve velkou koalici všech stran s časově podmíněným mandátem. "Duhová" koalice bez KSČM povede k posílení preferencí této strany při předčasných volbách. Uzurpování moci ODS se svými satelity bez parlamentní většiny za pomocí např. korupce či zastrašování a teroru a následné asociální reformy by vedlo pouze k nepokojům a brzkému konci takovéto politiky a to přes veškerou propagandu médií či zpěváků typu Bílé atd. 

podložený paroubek 30.6.2006 11:12

Re: Prof. Jičinský, jako vždy, přesně vystihl problém

ale slušný člověk neudává mladé lidi nadávající ve vlaku na komunisty. Nebo má snad soudruh Jičínský generální pardon?

jirka.s. 30.6.2006 11:26

Re: Prof. Jičinský, jako vždy, přesně vystihl problém

Vskutku výstižné a dojemné. Máte úplnou pravdu. Už jsem zahlédl pana Langera s kalašnikovem a Tlustý za ním táhl minomet. Konec se zastrašováním, začíná teror. Teror splácení hrůzostrašných dluhů, vyhrožování, že bez práce nejsou koláče (tedy vlastně sociální dávky), že po krádeži a korupci následuje trest. To je neúnosné. To by pak snad i soudruzi Kraus, Zgarba Gross, Kavan, Paroubek a nemám tušení kolik dalších, museli do kriminálů. To je ale nepředstavitelné. Tak rychle bychom ty kriminály nestačili postavit, jedině kdyby se přičinili oni jmenovaní sami, což vlastně ale není, jak teď teprve zjištťuji, tak špatný nápad.

Jinak tedy na NP se občas vyblije leckterý magor, ale ty jsi, Jaroslave, absolutní jednička.