26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marťan 16.11.2009 10:27

Nechtěla jsem, musela jsem......

  " SOUHLAS "

janoryna 16.11.2009 10:19

pan prezident se nechtěně zasloužil o stát.

velký muž nepodepíše to, s čím bytostně nesouhlasí. a navíc našemu panu prezidentovi nestály pod okny bruselské tanky s nabitými kanóny, barroso na něj neřval a ocelová pěst dělnické třídy nepochodovala ulicemi.

123 16.11.2009 10:27

Re: pan prezident se nechtěně zasloužil o stát.

Tak dobře, představme si tu situaci, po které voláte: President Klaus nesouhlasí s LS a na protest nepodepíše a abdikuje. Mámdojem, že abdikace je okamžitá. Takže jsme v tu cjvíli bez presidenta. A to v době, kdy politické strany se nejsou schopny dohodnout ani na tom, že dnes je pondělí. Navíc ve chvíli, kdy ale tytéž politiské strany žonglují s termínem předčasných voleb a v době, kdy se blíží vypršení manátu současné vlády a normální termín voleb. Kdo by je vypsal? Dokážete si představit, ten následný chaos, který by tu zavládl? Já vím, vše je dobré k tomu, odstranit presidenta Klause. Ať to stojí co to stojí. A možná právě ta schopnost vidět dál, než na hranici svého dvorku, dál než k polední pauze, je to, co na Václavu Klausovi jeho kritiky tolik popuzuje.

janoryna 16.11.2009 10:43

Re: pan prezident se nechtěně zasloužil o stát.

klid k práci a zabránění chaosu byl v 1968 důvod podepsání moskevské smlouvy o dočasné přítomnosti rudé armád v ČR. dokážete si představit, co by se stalo, kdyby to tehdy generál svoboda nepodepsal ? já vím, že odmítnutí podpisu by byl dobrý důvod k odstranění generála svobody, tehdejšího prezidenta. milá 123, tohle je vaše argumentace.

Informace 16.11.2009 11:41

Re: pan prezident se nechtěně zasloužil o stát.

Situace je v podstatě odlišná, nevím proč je srovnáváte. S předešlým příspěvkem souhlasím. Abdikací prezidenta by se prakticky republika ocitla v mimorádném provizorním stavu, v jakémsi provizorním polovládí, což by se líbilo těm, co tvrdí, že český stát není životaschopný, protože si Češi neumějí vládnout. Tyto řeči je možné si přečíst občas na zdejších stránkách.

novaz 16.11.2009 9:52

prezident neprezident, Klaus Neklaus

Vstoupením LS v platnost - přestane být Česká republika suverénním státem. A kdy byla? 1918-1938? 1989-2009? Několik měsíců v roce 1968? Vyzobáváme si vlastní suverenitu jako hrozinky z koláče vždy jen na krátký, omezený čas. Asi nás mají všichni a všude rádi, každý se o nás touží starat, pečovat o nás. Jenom my sami se tak nějak staráme a pečujeme sami o sebe nedostatečně. Nemáme se rádi? Nevážíme si sami sebe?  Nechceme? Neumíme?

Pešek 16.11.2009 9:47

Maulhalten und weiterdienen je žádáno.

...pověst naschválníků, nespolehlivců, povýšenců a poučovatelů,...  Takhle se na stranu, která má ve spolku jiný názor dívá opravdu jen poučovatel a povýšenec. Demokracie je diskuse a kdo ji dehonestuje používáním takových příměrů, je přesvědčen o své jediné pravdě a moc demokrat nebude, pane autore. Jak jsou tedy stanovena pravidla rovnosti mezi členy EU, když kdejaký eposlanec si může veřejně a beztrestně místo argumentování otírat svůj rypák o zemi a její relevantního představitele, když má jiný názor.

www.Jiří 16.11.2009 10:09

Re: Maulhalten und weiterdienen je žádáno.

Klaus není skutečný představitel této země, protože by jinak musel respektovat rozhodnutí parlamentu ČR a senátu a také US. Toto je povinost všech občanů ČR a tím víc presidenta, který má jít příkladem. Jestli se mu tato rozhodnutí nelíbí na což má právo tak se měl zachovat čestně nepodepsat a odstoupit, na to je ,ale moc zbabělý. Klaus nám svými činy za posledních 20let ukradl sametovou revoluci. Zavedl k nám drancovní kapitalismus a potvrdil komunisty v ředitelských křeslech, připustil k nám slétnutí kožených supů, kteří zastínili svým stínem slušnou podnikatelskou vrstvu a s domácím veksláckým podsvětím, tunelářským bratrstvem a šejdíři všeho druhu, vytvořili podhoubí organizovaného zločinu, který se nepřestává hlásit o své místo v politice. A toto se v demokratickém světě ví a proto mu to dávají demokraté najevo. Klaus již nemá místo ve slušné společnosti.

123 16.11.2009 10:18

Re: Maulhalten und weiterdienen je žádáno.

no to je fakt, president opravdu potvrdil komunisty nejen v ředitelských křeslech, ale s nimi i osobně obchodoval tak, že tímto obchodem zruinoval jednu firmu,která po vyplacení ceny odkráčela do konkurzu a dokonce jednoho komunistu jmenoval premiérem vlády. Akorát to jméno jste si trošku popletl - nebyl to Klaus ale Havel.

A v tom ostatním - poněkud vám spývá funkce presidenta s vládou krále. President u nás není všemocný. Za nečinnost či liknavost soudů v obchodních věcech nemlůže president, ale ten který konkrétní soudce...

www.Jiří 16.11.2009 10:23

Re: Maulhalten und weiterdienen je žádáno.

Klaus je zodpovědný za ekonomickou reformu v 90tých letech ne Havel ,to jste si asi spetl trochu vy. Ekonomická reforma byla základem vyrovnání se s komunisty a tu tady prováděl "ekonom" Klaus ne Havel.

123 16.11.2009 10:50

Re: Maulhalten und weiterdienen je žádáno.

a proč si myslíte, že president Havel měl menší možnost ovlivnit průběh přechodu od socialismu než Klaus?

MGM 16.11.2009 10:20

Re: Maulhalten und weiterdienen je žádáno.

Ten Klaus, jeden, vám úplně pokazil socialismus s lidskou tváří, že? To je pak jasné, že ve VAŠÍ společnosti nemá co pohledávat!

Anonym 16.11.2009 10:56

Re: Maulhalten und weiterdienen je žádáno.

a já jsem zase přesvědčen, že Parlament ČR není skutečným představitelem této země. Co se tam děje kšeftů, fixlů a zákulisních machinací! To opravdu považujete za vůli voličů?

Chá - zmanipulované stádo hledící si pouze vlastních koryt. Jeden příklad za všechny: Premiér Topolánek, v době kdy nebyl premiérem, byl proti LS. Když přičichl k Bruselu, byl rázem hlubokým zastáncem LS a vystavil všechny své spolustraníky obrovskému tlaku, aby sněmovou a senátem LS protáhl. A ledva se tak stalo, řekl, že LS je vlastně mrtvý dokument.

A tihlé lidé jsou politickými představiteli ČR? Opravdu to chcete tvrdit?

Ivan Nový 16.11.2009 9:39

No,

spíš si řekl, co jste si navařili, to si taky snězte, a podepsal. On to nejnutnější udělal, prosadil výjimku z nesmyslu zvaný Charta práv EU. Boj proti eurokratům je už na mladších.

janoryna 16.11.2009 10:18

Re: No, charakter nepodepíše

s čím bytostně nesouhlasí. a navíc našemu panu prezidentovi nestály pod okny bruselské tanky s nabitými kanóny, barroso na něj neřval a ocelová pěst dělnické třídy nepocohodovala ulicemi. pan prezident klaus se nechtěně zasloužil o stát.

Karel 16.11.2009 11:03

Re: No,

Tou vyjímkou však náš pan prezident oficiálně přiznal, že jsme se kdysi provinili proti obecně platným lidským právům a že se teď tak trochu bojíme následků.

Ivan Nový 16.11.2009 12:01

Re: No,

Proč? Ta charta je nesmysl, je to omezení práv. nejvíce práv máte, když platí, co není zakázáno je povoleno. Charta ten to stav pomalu mění na  - není zakázano to, co je povoleno. A to je už totalita.

Václav Tichý Ing 16.11.2009 9:35

po bitvě je každý generál

Já pane autore s Vámi nesouhlasím, protože kdyby p. prezident abdikoval bylo-by ještě hůře. Již vidím jaký Eurohujer by ho nahradil. Vy jste jeden z těch, který by ho fackoval ač by podepsal, nebo nepodepsal. Podle mého udělal to co bylo jeho povinností, t.j. každému z nás otevřeně řekl co ho čeká a my si vybrali. Žádného Špidlu, Švejnara, nebo "Švejnara" prozatím nechci, protože ještě je šance se postavit socialistickému Bruselu.

Možná, že si to většina dodatečně uvědomí a nedopustí druhý "únor"

123 16.11.2009 9:24

Pane autore - a jen s obtížemi píšu slovo pane

možná jste chtěl být vtipný. Ale zůstala vám jen ubohost, zloba, nenávist, žlučovitost.

Nevím, zda jste občanem České republiky, já ano. Vy jste mimo jiné i mne svým článkem urazil. Ať se vám to líbí nebo ne, Václav Klaus je presidentem České republiky a urážení jeho osoby tímto způsobem je urážením všech občanů státu, jehož je presidentem, a to i těch, kteří vám tu obdivně klepou na rameno. Nemusíte s ním souhlasit, můžete jej kritizovat, ale to, co jste předvedl je jen hloupé. Vystavil jste tu dnes hezký obrázek. O sobě. Nikoli o presidentu Klausovi. Ten totiž narozdíl od vás dokáže i svým oponentům přiznat jisté zásluhy. Vy dokážete jen to, co jste předvedl.

www.Jiří 16.11.2009 9:47

Re: Pane autore - a jen s obtížemi píšu slovo pane

I já jsem občan ČR a mně autor článku neurazil, ale naopak. Stydím se za presidenta ČR. Klaus tuto čestnou funkci svými činy pošpinil a zneuctil a to jako občanu mi není jedno. Protestuji proti Klausovi a měl by po prohře čestně odstoupit, ale čestný on není.!!!!!!! 

Pegas 16.11.2009 10:04

Re: Pane autore - a jen s obtížemi píšu slovo pane

Pro www.Jiří:R^ Lepší bych to neřekl, ačkovi nám to není nic platné, Kikina se bude na Hradě držet jak ..... košile!

123 16.11.2009 10:19

Re: Pane autore - a jen s obtížemi píšu slovo pane

kdo to je Kikina?

Děda 1926 16.11.2009 10:05

Pane www.Jiří!

Já se nestydím. Václav Klaus má své chyby, ale byl to jediný člověk na funci prezidenta.

Karel 16.11.2009 11:07

Re: Pane autore - a jen s obtížemi píšu slovo pane

Ani mne pan Frýbort neurazil. 

Tento článek (a spousta dalších jeho článků) je nejen velmi vtipný, ale také přesně vyhmátl stav naší společnosti.

Vodička-sapér 16.11.2009 10:37

Re: Pane autore - a jen s obtížemi píšu slovo pane

Pan Frýbort napsal svůj článek do Annonce jako inzerát, do rubriky Prodám -různé,  je to sice dlouhé čtení , ale mezi takovými  , jako: Nabízím dvě kamerunské kozičky,prodám zachovalý smaltovaný lavór, sadu pletacich drátů, dva kýble koksu, atd.,je to zajímavá nabídka,možnost dobrého kaufu. Annonce,  panu Frýbortovi, českému vlastenci,  tyto inzeráty nezištně otiskuje i když sama "jde ke dnu."  Je jedna z příčin, pan Frýbort?ANNONCE PUBLISING,  zisk   2005 6,4 mil.,2006  4,3,  2007 4,3,loni pouze 340 tisíc !!  Tento inzertní plátek taky nechce, ale jak to vypadá, bude muset brzy "si lehnout a svoji sukýnku zvednout". Pan Frýbort v Hannoveru, si pak  spustí svoje krátké kalhoty s padacím mostem,na půl žerdi a bude se snažit se prodávat jeho veteš někde jinde.

Ivan 16.11.2009 11:01

Re: Pane autore - a jen s obtížemi píšu slovo pane

Vzhledem k tomu, že v této zemi existuje takřka dokonalá cenzura tisku, který je takřka celý řízen z jednoho místa, není možné uveřejnění článků s kritickým a pravdivým obsahem v běžných novinách. Proto se někteří autoři uchylují k publikaci svých článků jako reklamy. Noviny jako MF nebo LN případně jejich klony na internetu, mezi něž patří i Neviditelný pes, mají jasná propagandistická zadání, od kterých se nesmí odchýlit a novináři to chápou. Jinak by nebyly penízky. Vzácně se vyskytnou na internetu noviny nezávislé, financované přímo svými čtenáři,  které jsou propagandisty tak nenáviděné, že dokonce odkaz na článek v jejích "listech" vede k tomu, že cenzor zablokuje diskuzní příspěvek. 

Informace 16.11.2009 12:17

Re: Pane autore - a jen s obtížemi píšu slovo pane

A jak to, že to NP přetiskl? To se snad opovážil postavit proti všemohoucí cenzuře? Tady se tiskne tolik blbostí, že se člověk někdy ptá, jestli ta cenzura vůbec existuje.

MGM 16.11.2009 9:13

Ale nekecejte, pane Frýborte,

že byste byl schopen si Václava Klause vážit! Kdyby vám nenahrál tuhle příležitost, tak byste si počkal na jinou a zase byste plival. Už jste tu uveřejnil dost svých textů na to, aby vaše neláska k Václavu Klausovi byla dostatečně známa. Tak se nepřebarvujte, dnes už to jde obtížně.

Standa 16.11.2009 9:11

Obyčejný

propagandistický pohled bez argumentů a proti argumentů. Obvyklá propaganda - hodně slov.

bm2 16.11.2009 9:04

ubohost

"Stojí vůbec za to se klát o suverenitu vykonávanou těmi, jimž už ani pes slova nevěří a nic kalého od nich nikdo nečeká?"

Samozrejme ze nedokazeme svoje veci spravovat a preto prosime o vyslanie Riskeho protektora, ktory rukou laskavou ale tvrdou zavedie v gubernii poriadok.