4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
bruner 20.12.2007 3:11

Re: Pro " bruner" : Znechucení a odpor

ještě poznámka. Vláda lidu je velká lopota, ale nic lepšího nemáme.

bruner 20.12.2007 3:08

Re: Pro " bruner" : Znechucení a odpor

pejorativní náboj vašeho textu přejdu bez povšimnutí a jen konkrétně. Ano vím co jsou to "hrana". Jinaktéž umíráček. Dříve se zvonilo (zvonem), aby se dalo na vědomost, že nekdo odešel z tohoto světa. Nyní se úsloví používá i přeneseně, tak jako v tomto případě. Měl jsem na mysli, že je dobře když tento pám odejde ze senátu.

A k tomu kamarádíčkování. Poslanec či senátor by se neměl kamarádíčkovat s nikým. Pro to nebyl zvolen. Měl by dělat zákony ku prospěchu nás všech. Jestli vy nemáte někoho rád, to je váš problém, jen si tím otravujete svůj vlastní život.

Abonent 20.12.2007 2:57

Pro " bruner" : Znechucení a odpor

"Odzvonila hrana" ?!? Já budu doufat, že nevíte, co toto úsloví znamená, osobo !

Chyba pana Štětiny je jasná, tak nepředstírejte nepochopení.

A co vlastně míníte tvrzením "...bojovníci jakéhokoliv ražení tam (v parlamentu) nemají co dělat..." To se mají stávat poslanci a senátory jen nějací přikyvovači ? Zbabělé krysy ? Mají se snad naši zákonodárci kamarádíčkovat s komunisty nebo s nacisty ??

P.Hilton 20.12.2007 2:56

Hledá se prezident komunistů

Falmerovi soudruzi jsou si toho zatraceně dobře vědomi, a tak již sebevědomě zveřejnili patero podmínek, jejichž splněním budou oba uchazeče o trůn vydírat: budoucí hradní pán musí dále posilovat jejich politický vliv, postavit se na zadní západním spojencům v otázce společné protiraketové obrany, umožnit referendum o líbivých populistických návrzích, které nás přiblíží komunistické minulosti, přibrzdit či zcela zastavit životně důležité reformní kroky, jejichž cílem je napravit následky totalitního dědictví, a narušovat jednotu Evropské unie a NATO. Českým prezidentem tudíž bude nadějnější rudý zaprodanec, což je spravedlivý trest za osmnáctiletý postkomunismus a současně výzva pro pana profesora Švejnara, aby z té špinavé hry se ctí vycouval, dokud je čas. Cele zde

bruner 20.12.2007 2:38

Re: Zklamání a očekávání

ještě byste měl upřesnit, kde udělal senátor chybu. Když byl proti komunistům nebo nyní když je s nimi? A hlavně.Do parlamentu by měli chodit lidé proto, aby prostřednictvím dobře promyšlených zákonů regulovali chod společnosti k našemu, občanskému, užitku. Bojovníci jakéhokoliv ražení tam nemají co dělat a už aby tomutosenátorskému bojovníkovi odzvonila hrana.

jiri 20.12.2007 1:22

Re: Zklamání a očekávání

Naprosto s Vami souhlasim...

Kylchap 20.12.2007 0:53

Oba jsou stejní

Štětina i Bystrov. Nemají si co vyčítat.

franta 20.12.2007 0:45

Pana Štětinu nemám rád

tak jako žádného fanatika. Ale považovat každého kdo nemá rád Klause za bolševika je taky duševní porucha. V ODS je to bohužel přikázání číslo 1 a o tom se nediskutuje !

Abonent 20.12.2007 0:14

Zklamání a očekávání

I pro mne je zmíněný krok pana Štětiny nepříjemným překvapením a zklamáním.

Ale zastávám názor, že každý může udělat chybu, a pokud ta chyba neznamená třeba vraždu, měl by dostat druhou možnost.

Takže nechme panu Štětinovi možnost nahlédnout svůj omyl, a s nadějí vyčkejme jeho dalších kroků. Podpis může odvolat, nám zklamaným se omluvit za přechodné pominutí smyslů.

Ještě na to má trochu času. Ale jen trochu. Čekáme, pane Štětino.