4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JH 20.12.2007 10:31

Re: Politická nenávist

Zato láska  členů a lídrů"KDU ČSL,SZ, a hlavně ODS" je ta jedinná a pravá, že! To ostatně všichni mimo současných zlodějů a vrahů dobře vidíme!!!!!

Mejla 20.12.2007 10:27

Švejnar - syn nejvyšší diplomatické komunistické šlechty nikdy nemůže mít záporný vztah ke STRANĚ, která z něj udělala "osobnost".

.

Mejla 20.12.2007 10:26

Švejnar zalezl do zadku komunistům okamžitě a bez skrupulí. Tak hladce to dosud nikdo nedokázal.

S tím člověkem není něco v pořádku.

Roman 20.12.2007 10:24

Re: Nez se zacnete navazet do Stetiny

Rvaním s bolševikama myslíte cestování po tehdejším SSSR do míst, kam mnohdy nedostali povolení vstoupit ani ti nejzarytější komanči?

JH 20.12.2007 10:22

Re: Re: Díky pravdě a lásce ti komunisté ještě přežívají

Nebezpečí pro demokracii je především v tom jaké má nyní ve svém čele uvědomělé ,hloupé a primitivní zloděje,lháře, podvodníky, podnikatele a vrahy!!!!! taková je ovšem celá jejich základna- bez štvaní proti komunistům, by holt neměli co nalhávat.

Ferro 20.12.2007 10:20

Nez se zacnete navazet do Stetiny

prectete si jeho stranky www.jaromirstetina.cz . Stetina se pral s bolsevikama driv, nez byla vetsina z vas na

svete.

JH 20.12.2007 10:19

Re: Re: Štětina mě zklamal.

Ale to přeci neí pravda, že západní letci byly nějakou elitou, kšeftovali s UNROU,keťasili na černém trhu, kšeftařili s našimi holkami-podstrkovali je US army a vůbec to byla spodina!!!!!

JH 20.12.2007 10:11

Ale to přeci není nic nového, takoví jsou všichni současní "antikomunisté"

Takové mám v rodině. Komunistický poslanec, Ředitel barandovského filmového průmyslu mi v době své "bolševické slávy" vyhrožoval "že bych také nemusil dostudovat" když jsem se mu poškleboval, že hltá tehdejší podvraťácké, zadničnické Rudé Právo- dnes já obdivuji zcela upřímně "Halo noviny" a nijak se za to nestydím!!! Onen aparátčík pak "létal" na Letenskou pláň s poukazem "aby ho dělníci viděli, jak je pokrokový". Dělníci si ovšem dobře pamatovali, co to bylo za svi.. která lidi vyhazovala z práce jen proto "že přeci není možné aby středoškolák byl snad inteligentnější než komunistický inženýr " (on sám studoval a dostudoval za výpomoc svému učiteli na stavbě vily- "demokracie" již v tehdejší době) Špatně se mu pochopitelně nevede ani dnes- bezcharakterní lumpy potřebuje tento "demokratický" režim jako sůl. Tak co potom takový Štětina, nihil novum sub sole!!!!!

xxx 20.12.2007 10:07

Blbost

Vždyť Klaus byl zvolen hlasy komunistů, takže článek je úplný nesmysl.

Xury 20.12.2007 10:06

Re: nebuďte

To je moc zajímavý termín. Mohl byste vysvětlit, co tím pojmem vlastně myslíte?

Xury 20.12.2007 10:05

Re: Re: Re: Vždyť v tom článku chybí to hlavní -Štětina je bývalý komunista!

To není tak úplně přesné, on jim jen upírá možnost působit v politice pod určitou fanglí a s určitým programem.

Roman 20.12.2007 10:05

Re: Díky pravdě a lásce ti komunisté ještě přežívají

Komanči přežívají, protože se to všem hodí. Je aspoň proti komu bojovat. Když je potřeba tak se označí za nebezpačí pro demokracii a v případě nutnosti se s nimi neveřejně paktuje. Prostě jejich existence má svůj význam a smysl a dají se s nimi dělat také dobré (minimálně) politické kšefty.

sláva 20.12.2007 10:01

Re: Hledá se prezident komunistů

ta listopadová revoluce byla cele protikomunistická, jaká také jiná? pak přijali zákon o zločinneckém režimu a snad i organizaci KSČ. pak nedůsledně nechali pokračovat v původní lehce reformované politice KSČ jejího pohrobka KSČM. Jestli jsou jiní, ti KSČM, proč mají problém distancovat se od minulosti jak požaduje p. Švejnar?

Česká nedůslednost a plody: komunisty bylo třeba zakázat někdy v polovině 90. let za zločiny a škody, které nápáchali naší vlasti - zcela i finančně vyčíslitelné, nejen (daleko větší) morální a konkrétně lidské. S trochou křiku jsme se jich bývali zbavili. Polovina rozehnaných by přestoupila nejspíš do ČSSD, ale to už by nebyli komunisty, ať si kdo vykřikuje legračně opak.. PRogram je program a ten socdem není program KSČM.

Plody nedůslednosti: prezidenta nám 17 let po Listopadu zvolí titíž komunisté, které jsme před 17 lety svrhli. Jaká hanebnost! A oba kandidáti, nejen p. Švejnar, ale i Klaus (podruhé) lezou ke křížku.

Pozn. KOmunistů se už nikdy nezbavíme, když jsme je explicitně nerozehnali v době, která po tom volala a umožňovala. A důvod? Na krajním "levém" křídle bude vždy dost voličů z chudých (a dnes ještě víc ožebračovaných) vrstev, dobře slyšících na sociální výhody (a reminiscence na socialismus,kdy se nekvalifikovaní měli dobře - nač to zastírat? byla to vláda "dělnické třídy a rolnictva"). Z tohoto podhoubí a z tradice sotva kdy klesne KSČM pod 10% preferencí. Z tohoto hlediska musí být i kandidát Švejnar vůči nim otevřeněj¨ší, i jako prezident. Havel je neměl ignorovat, nýbrž vybojovat poslední bitvu, jež vzlála: zakázat je. Ale tu vzdal.Stačila jedna zákonodárná prezidentova iniciativy a hlasování v parlamentu... oni by se nakonec i rozutekli.

KDyž už jsme u nich: vedení KSČM nejsou žádní komunisté z přesvědčení, ale vyžírkové, co parazitují na dnes do pozadí zatlačených špatně placených pracujících vrstev, často hanebně vykořisťovaných (pokladní aj. v supermarketech atd.)

-ferry- 20.12.2007 9:58

Štětina začal být pokrytecký ...

... když se po převratu začal navážet do těch,kteří ho do té doby živili.No co,chtěl se slušně živit i dál.Jen měl vstoupit mezi lidovce,u nich je pokrytectví symbol.Jenže - kdyby tam vstoupili všichni takoví,měla by tato strana přes milion členů.Je možné,že pan Štětina cítí zase nějaký obrat a chtěl by se živit i nadéle bezpracně.Co tedy udělá? Změní včas názor.A proč by měla být změna? Podívejte se,co dělá tahle vláda.Mám pocit,že jednou bude chodit kanálama...

Magor Milda 20.12.2007 9:57

Díky pravdě a lásce ti komunisté ještě přežívají

a protože je naše politická scéna tak rozpolcená, hrají jazýček na váze každého rozhodnutí parlamentu. Kdokoliv chce být kandidátem na presidenta, musí tuhle ropuchu spolknout.

Východisko by byla přímá volba presidenta národem. Znamenalo by to ale, že tradiční role presidenta, zaměřená pouze na representaci, by dostala mnohem silnější náplň a to vadí politikům, ti se o moc dělit nechtějí. Takže tahle fraška půjde do nekonečna.>-

VLADIMÍR 20.12.2007 9:56

Re: Re: Štětina mě zklamal.

mě nezklamal, věděl jsem co od takového člověka lze očekávat,/ záměrně nepíši chlapa/. 

Pedol 20.12.2007 9:55

Re: Štětina mě zklamal.

Mno myslí, že pokud by u nás po r.89 proběhla důsledná debolševizace po vzoru denacifikace v Německu po r.45, tož tu dnes nepanují takovéto zkorumpované poměry s mravně-etická spoušť. V tomto musím se Štětinovým úsilím souhlasit, i když se to jeví jako marný boj s tupým stádem. Takřka celý národ máme od socíku máslo na hlavě a následkem čehož také trpíme averzemi vůči v principu zásadovým lidem jako je Štětina, V. Hučín, br. Mašínové nebo byl P. Tigrid. A že komunismu má na svědomí historicky nejvíce obětí ze všech ideologií co kdy byly? A što, ničevóóó...

Naše pokřivené svědomí se lidi typu p.Štěny snaží vyeliminovat a zostudit (viz tento článek) v obdobném duchu jako např. byli po válce vyeliminování západní letci a ostaní elita národa.>- Raději jsme si do čela zvolil populistické, bezkupulózní a mocichtivé smečky.   Hlavně, že nám  nebudou připomínat naše umazané svědomí...R^

VLADIMÍR 20.12.2007 9:53

Re: Re: Re: akceptování komunistů

jerry, že jste mu tenkrát neporadil, když tam byli všichni komouši, dneska se to kecá V

Xury 20.12.2007 9:52

Re: Re: Re: Vždyť v tom článku chybí to hlavní -Štětina je bývalý komunista!

Omlouvám se. Já ten smajlík i ironii přiřadil až poslední větě.

VLADIMÍR 20.12.2007 9:47

Bystrove

co to melete, bohužel komouše potřebuje každý kandidát a vy to víte.

jerry 20.12.2007 9:43

Re: Štětina mě zklamal.

I Seneca byl vynikajícím filosofem a jako vychovatel Nerona a v jeho nedospělosti vlastně faktický vládce Říma totálně zklamal.

pistol 20.12.2007 9:42

Kravina

pane Bystrove,to jste ale napsal kraviny!

www racek 20.12.2007 9:41

Re: Re: Štětina

kiri, tak tys taky bojoval? schůze rozvracel, na brigádě o lopatu opíral a pionýrský šátek nežehlil a hned po výběhu ze školy do kapsy strkal? tak tos byl ty ...:-D

www racek 20.12.2007 9:26

Re: Štětina mě zklamal.

no, mě zklamal i klaus, který nikdy ani žádné pěkné knížky nepsal ... od středního věku, kdy psal různé rozvoje socialismu až po dobu pozdní, kdy píše něco o planetě ods a nikoliv zelených ...

www racek 20.12.2007 9:24

Re: Re: Vždyť v tom článku chybí to hlavní -Štětina je bývalý komunista!

no, xury, štětina je právě ten, působení v politice  řadě  lidí upírá , je to vlastně jeho jediný program ...

www racek 20.12.2007 9:21

Re: Re: autor že je publicista?

víš, brachu, slabé ...ale  já mrzáky nebiju. tak se neboj a do mě.

jirka.s. 20.12.2007 9:17

Re: autor že je publicista?

Tak tak, zwratku, říkává se, že rackové mají podobný žaludek jako kachny! Ty překousneš i genetickou zrůdu vondrušku v PS!

R 20.12.2007 9:12

Štětina mě zklamal.

Štětina mě zklamal. Takové pěkné knížky kdysi psal a takový hlupák se z něho k stáru vyklubal.:-(

Xury 20.12.2007 9:10

Re: A kdože uprchl před komunisty do exilu ???

Vzhledem k tomu, že Švejnarovi bylo v době emigrace 17 a rozhodovali o něm rodiče, tak bych tento argument moc nepoužíval. Jinak nevím, co tak asi mohl Klaus udělat pro to, aby byli komunisté zakázáni nebo zrušeni.Čímž nechci rozhodně tvrdit, že by ho něco takového kdy napadlo. Jinak s vaším hodnocením úvahy pana Bystrova - kdo je pro Švejnara je pro komunisty, zcela souhlasím.

jerry 20.12.2007 9:08

Re: Re: Vždyť v tom článku chybí to hlavní -Štětina je bývalý komunista!

Možná Vám uniklo tohle;-D. Tomu se říká úsměv a znamená to ironii, nadsázku -pro Vás nepochopitelná slova. Ten Váš život ale musí bejt smutnej.;-(