26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Zima 8.11.2008 9:33

Na Bémovi je

positivní to, že by se po zvolení premiérem rozvzpoměl na sen z mládí,  že chtěl být kosmonautem, nebo tak, a nejméně na rok by zmizel. Kdyby s sebou vzal ještě pár blbů z  bezprostředního okolí, jistě by se vyplatilo ten trip financovat státem co nejdéle.

frsi 8.11.2008 9:31

Re: Obrat o 180 stupňů?

pane,není těžký pochopit obraty pana Béma! Vždy se obrátil po názoru pana Klause! Vám to ještě nedošlo? Ten člověk nemá svůj názor.Papouškuje jen názory pana profesora!

Vláďa 8.11.2008 9:14

Obrat o 180 stupňů?

Občas zaslechnu jaký je ten Bém bídák, že každou chvíli mění názor a už jsem si skoro říkal že na tom něco asi bude, když se mi do rukou dostal tenhle článek který konečně rozebírá konkrétní situace.

1. Podpora radního Richtera - to že za měsíc a půl změnil názor na pana Richtera není žádný názorový veletoč. Zřejmě vycházel z toho co se za tu dobu stalo. Šéf který stojí za podřízeným ať dělá podřízený co chce je přece šéf na houby.

2. Změna postoje ke kandidatuře. V červenci 2007 ještě nemohl tušit jak při nedávných volbách dostane ODS na frak a tak mu to nepřišlo jako dobrý nápad. Mimořádná situace vyžaduje mimořádné řešení. Změna názoru to je, mně přijde pochopitelná a vysvětlitelná a její vyčítání malicherné.

3. Podpora národní knihovny. První výrok: "Národní knihovně fandím, architektu Kaplickému také. Nefandím ale blobu na Letné.". Druhý výrok: "Podporujeme i stavbu knihovny na Letné... ...chobotnice nerespektuje územní plán...". V čem spočívá to otočení? Respektuje Kaplického jako architekta, chce knihovnu, nelíbí se mu to konkrétní řešení (blob). V čem má být ten rozpor?

Pokud to pane Klíči dodatečně okomentujete a nejasnosti osvětlíte, budu rád.

AndyO 8.11.2008 9:13

Re: Tandem Dalík - Langer funguje

máte nějaké informace o tom mastění? Kolik, za co ? Nebo jste jen věrný posluchač zhrzených socanů, kteří tak moc, moc chtějí svého vůdce na trůně?

kosmas 8.11.2008 8:47

Re: Hm .. zrovna tohle ?

Během dvou dnů?

5P 8.11.2008 8:26

Bééé

Bém je Paroubkův vyvolený. Z dob působení obou na magistrátu na sebe musejí vědět tolik věcí, že jim oběma nezbývá nic jiného než spolupracovat. A Béma volit do funcí nemá smysl, protože má už určitě vyhlédnutou další 8 tisícovku. A jak vědí i nejlepší horolezci světa, je to vždy buď a nebo.:-/

yorik 8.11.2008 8:00

Re: Bém a celá klika nejen pražských veksláků musí z veřejných funkcí pryč.

Paroubek a Rath přitahují zejména ženy. Mladé, atraktivní a inteligentní. Stejně jako James Bond nebo Baracka Obama.

yorik 8.11.2008 7:55

Re: nyní

Ne že bych se k tomu dobytku chtěl počítat. V žádném případě bych těm volům i členům ODS nechtěl radit, koho mají volit za předsedu.

Tis 8.11.2008 7:53

Narkomasfiám Bém

Bém je tvrdý odpůrce trestání držení drog pro vlastní spotřebu a uznává jenom prevenci. Přitom on sám rozdělil mládež na tři skupiny: jedna, která drogy nikdy nevezme, druhá, kterou lzer ovlivnit a třetí, na kterou prevence nepůsobí a drogy dere. Tuto třetí skupinu Bém dál na pospas narkomafiím. Trestání držení drog pro vlastní spotřebu má ztířit jejich dostupnost. Hájí zájmy narkomafií. Jak se může každý přesvědčit žádná prevence,ani proti kouření, se nekoná. Bém má na svědomí víc životů než všichni vrazi v ČR dohromady.

yorik 8.11.2008 7:53

Re: poradi hodnot

Pavel Bém není žádný chaot. Ve svém jednání a chování se pevně drží plánu. Toho územního, hl.m. Prahy. To je norma nejvyšší.  Přes něj vlak nejede. Maximálně pod ním.

Vodák 8.11.2008 7:52

nyní

Je pozoruhodné jak se různí politologové, novináři najednou zajímají o Béma. Kolika lidem leží na srdci to co kolik let zpátky provedl, co kdy řekl nebo neřekl, kolik volů, jinak to nejde napsat, radí členům ODS koho mají volit za předsedu. Myslím, že by si toho ODS měla vážit a soudruhům za jejich starosti a rady poděkovat.

jasan 8.11.2008 7:43

poradi hodnot

ano, mozna ze bem v celkem nedulezitych malickostech obratil - stava se to kazdemu.

Topolanek obratil v zalezitosti naprosto nejdpodstatnejsi - v otazce samostatnosti a suverenity statu.

Ašek 8.11.2008 7:17

H...

Bém-potkan.

yorik 8.11.2008 7:02

V podstatě správné až na drobnou chybičku

Pevný, zásadový,principiální,odpovědný,důsledný a slušný. Tato charakteristika je naprosto přesná. Pouze autor zapomněl dodat, že se týká úplně jiného žáka z úplně jiné školy.

arch.JJ 8.11.2008 4:59

Re: Bém a celá klika nejen pražských veksláků musí z veřejných funkcí pryč.

....asi ano, kdo ví, ale vysvětlete normálnímu člověku, proč tolik přitahuje ostatní Paroubek, Rath a spol. ?   To přeci je stejná skupina lidí, nebo se pletu ?

Mejla 8.11.2008 4:47

Bém a celá klika nejen pražských veksláků musí z veřejných funkcí pryč.

Téčko, Íčko, Dalík Malík, Burmeister, celé toto bizarní panoptikum odrazuje pravicové voliče.

Niky 8.11.2008 4:11

Re: Tandem Dalík - Langer funguje

R^R^R^

Kamca 8.11.2008 2:42

Re: ČSSD x ODS

On rekl pravdu. Vubec to neni absurdni, protoze to musi rozplakat kazdeho. Chlapec to rika moc spravne.

nownow 8.11.2008 2:35

On ti nekdo za tyhle pindy plati, Brabce ? Nebo opisujes v halo novinach ?

;-D

marv 8.11.2008 1:56

Primitivní propaganda

Dělal jsem si čárky, když se v článku objevilo jméno Ježek. Přátelé, ani jednou! Ale Bém na toho hochštaplera určitě dlouho nezapomene. A ještě bych připomenul oblíbení heslo Jana pravda_a_láska Rumla: "Jenom blbec nemění své názory".

marv 8.11.2008 1:50

Re: ČSSD x ODS

Představa, že skalní volič ČSSD Jakub se rozpláče, když se stane předsedou ODS Bém je opravdu velmi, velmi absurdní.

Brabec 8.11.2008 1:34

Tandem Dalík - Langer funguje

Každý den co je u vlády ten Křupan ze Strakovky je jim dobrý. Mafián Řebíček to jistí a prachy se jen hrnou. Mastí si kapsu Topol i Řebíček. Nějaké ODS nebo voliči ? Co to je ? Nějaký program ODS ? Co to je ? Ty oddělají každého - V.Tlustý jim vyhrál volby - nakopnem ho, Bém mluví o vyprázněnosti ? My Ti ukážeme - každý den jeden článek o nějaké špatnosti.  A ODS se šine ke dnu a to tedy bude hloubka !

Jakub 8.11.2008 0:43

ČSSD x ODS

Naprosto souhlasím. Vždy jsem volil ČSSD (2x - je mi 24 let), ale v posledních dvou letech mám pocit, že mi teze mi některé ODS teze jsou bližší - radar, poplatek u lékaře, snížení daně OSVČ, alespoň nějaké reformy. Co oproti tomu dokázala ČSSD v posledních letech vlády a zbytek jenom výpady proti ODS, žádné vlastní rozumné programové návrhy, jenom vymezování se proti koalici, do toho Paroubek s Rathem... a teď si říkám, že snad se předsedou nestane ještě Bém, to bych fakt brečel.

Dr.Sid 8.11.2008 0:15

Hm .. zrovna tohle ?

Takhle se proste chova clovek ktery reaguje na okolnosti jak jsou odhalovany. Ze 3x zmenil nazor ? Mne spis smrdi lidi co nazor nemeni ani kdyby je argumentama nekdo tloukl do hlavy.