24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N :-))) 9.11.2008 1:16

Re: Komunisti bez vedoucí úlohy srany a majetku, co "patřil všem"....

Pro komunistu nepředstavitelná věc, když výrobce munice není státní (a co pak třeba Nobel a dynamit?) a všechno se najednou dostává do péče soukromých majitelů, byť často bývalých komunistů... ;-P To jsou teda vjeci.... ;-)

fafnir 8.11.2008 23:09

Re: Tak Bema zrovna nemusim, ale autor je malicko mimo

Jendo

a co ten Jančík,to přece byla pěkná pirueta.

záleží na tom? 8.11.2008 23:06

Re: tak vám přeji upřímnou soustrast...

Jo jo, byli i tací, co přinesli i bonboniéru, popřáli umrlci všeho nejlepšího,  a ti ještě větší světáci vyzvali k tanečku nad rakvičkou vdovu.To, že se soustrat    p r o j e v u j e,   ví dnes stejně málo lidí, jako těch, že přehršel je možství o málo větší než hrst. Proto tolik idiotů mluví o přehršli jako o obrovském množství, přeje upřímnou soustrast a taky velmi nehezky nečesky : mějte hezký den (hezké ráno atd. atp.). O dalších zlořádech typu čistější (čistší- stupňování podle vzoru mladý, mladší, nejmladší),  bude vést (povede) atd.

Jenda 8.11.2008 23:03

Re: Narkomasfiám Bém

Trestani drzeni pro vlastni spotrebu zpusobuje maximalne vetsi zaplneni veznic idiotama. Narkomafiim je naprosto ukradene.

Jenda 8.11.2008 22:57

Re: ČSSD x ODS

Kdo neni ve dvaceti levicakem nema srdce, kdo neni ve triceti pravicakem nema rozum :-}

Jo taky me ODSka stve. A na zmenu k lepsimu to moc nevypada.

Jenda 8.11.2008 22:55

Tak Bema zrovna nemusim, ale autor je malicko mimo

S tim Richterem bych celkem souhlasil, ovsem ty druhe dva pripady malicko nesedi. Pokud jde o kandidaturu, tak ta odpoved je rok a ctvrt stara. A tu dobu se stalo celkem dost veci. Takze zmena nazoru je celkem prirozena. A rok a ctvrt je celkem dlouha doba.

Co se blobu tyce ... pokud je tohle maximum co je pan autor schopen nalezt tak se bude muset vic snazit. Ty prohlaseni si totiz neprotireci. Je dost dobre mozne fandit Kaplickemu, ovsem odmitat jeden jeho vytvor na jednom urcitem miste. Treba proto, ze se tam proste vubec nehodi. Zrovna tak je mozne podporovat stavbu nove narodni knihovny, dokonce i na Letne, ovsem v te vete se vubec nerika, ze by to mel byt blob.

Nehlede na to, ze vam trochu nesedi datumy, k tomu co se snazite dokazat. Bem se nejdriv vyslovil proti blobu, pak prohlasil, ze by rad novou knihovnu a to na Letne a pak oznamil, ze ten projek neodpovida vyhrazenym pozemkum a zmena uzemniho planu nejakou dobu trva. Kdepak je ta zmena?

johny002 8.11.2008 22:18

Koho?

No je fakt, že než Béma, radši Topola ... a nežli tuhle komedii radši osvícenskou konstituční monarchii ;-D

Šup Sem,šup tam... 8.11.2008 22:07

Re: Zato Topolánek plní co slíbil voličům, že?

nám už je to přece jedno jestli dělaj průvan v šrajtofli ti či oni,co? >-

ijn 8.11.2008 21:55

Psychopati u moci

Co jiného národu říci, když intrikáni zprivatizují i výrobce munice, výrobce zbraňových systémů i lokátorů TAMARA, - co zjistila U2,  rafinérie s distribucí PHM,plynárensrví i se zásobníky, vodárenství i s přehradami, doly s uhlím i s byty horníků které dnes vydírá Bakala atd. státní sýpky s NZ=0 atd. To jsou naši stratégové, to jsme dopustili tragické figury k moci! Chceme vědět, jak to skončí - národní katastrofou s hlubokým úpadkem, žádná strategie u nás nebyla při rozrádání ekonomiky uznána, všechno dokrást a stát se přítěží EU. To je politika ODS a všech politiků po revoluci. Jak nevzdělané tupce jsme dovolili všichni vládnout???? Ostuda s námi musí třískat, když se Havel na pohřbu Zilka omlouvá, jak byl zneužit. Kdo lze max. zneužít - hlupák nebo zaplacená s...ě, oboje byli a jsou na Hradě: Co nás čeká - Ostuda!!!

Han 8.11.2008 21:36

Re: Bém volil Tvrdíka

R^R^R^ ano na protektorství Jančíka jsem zapoměl.

MK 8.11.2008 21:34

Re: Bém lepší Topolánka?

V.Klaus mohl mít pouze takové "kámoše" - neboli spolustrníky, které mu navolili voliči.  Vzhledem k tomu, že jsme takoví, jací jsme, bez ohledu kdo  jaké partaji fandí,  proto tak partaje vypadají. Jste-li bez poskvrny, hoďte kamenem.

fafnir 8.11.2008 21:06

Re: Bém volil Tvrdíka

Bémovy veletoče jsem očekával.Konec konců jeho pohrdání pravicovými voliči se v plné nahotě ukázalo na Praze 5,když voliči ODS svými prefernčními hlasy poslali starostu Jančíka na poslední místo kandidátky ODS a Bém spolu s Burgemeisterem ho znovu instalovali dohodou se socialisty na místo starosty.Bém udělal opravdu hodně proto ,aby ODS ztratila svou pozici.V tom ,že je ochoten spolupracovat s Paroubkem ,po zkušenostech z Prahy 5 nepochybuji.

Honza 8.11.2008 20:54

Re: Vážil bych více slova

;-D

No, a co byste čekal?  Císař je nahý, to není naše vina. Čím dřív se to na plnou hubu řekne, tím dřív se to dozví. No ne?

Ale to jste nemyslel vážně, že?

Jirka 8.11.2008 20:46

Bém volil Tvrdíka

Bém volil Tvrdíka za presidenta ČSA a je spoluodpovědný za to, co tam parta vysloužilých vojenských politruků napáchala. Je to volič ČSSD. Co se dnes diví za tu špínu ?

Koho bude volit příště ? Paroubka? Když mu dá koryto, určitě.

Ladislav N :-))) 8.11.2008 20:43

Re: tak vám přeji upřímnou soustrast...

Už jste zkoušel někomu truchlícímu "popřát" úpřimnou soustrast? ;-P

Úpřimná soustrast se vyjadřuje soucítěním, nikoli přáním...

Defurák 8.11.2008 20:32

Vážil bych více slova

Obouvat se do Béma a znedůvěryhodňovat tím  1. místopředsedu ODS a zároveň jednoho z nejbližších  čestného předsedy ODS a prezidenta republiky nám nedává nejlepší vizitku. A ani nedává slušnou známku personální politice naší největší strany. Proto prosím opatrně našlapovat !

darny 8.11.2008 20:22

Re: Kdo umí, ten umí

Ano, horolezec je - rektální.

Abraham 8.11.2008 20:09

Re: Autor je politický demagog, ne analytik

Děkuji za argumenty  s respektem sobě vlastním ke každému názoru. 

1.Chobotnice byla ve zmíněných souvislostech malá i když též podstatná záležitost. Ovšem v pootočení o 180 stupňů se hovoří o celkovém jeho postoji. Archivy médii na tak čerstvou věc ??  Můj názor !

   

Honza 8.11.2008 19:51

Re: Bohužel mnoho lidí si nepamatuje balíčky vlady ODS

Myslím si, že je zde potřeba jasně, nahlas a na plnou hubu říci, že LHÁT se nemá, a neměl byste lhát ani VY. Ta Vaše demagogie a propaganda v sobě totiž nese takovou absenci pravdy, že to už nemůže být nevědomost a zblblost propagandou páně Paroubka, ale že jste buď lhář a nebo blbec. Vyberte si co je Vám bližší.

Honza 8.11.2008 19:46

Re: Bém lepší Topolánka?

Netuším, co tím myslíte. A co jste rozkradl Vy? Ulejval jste se z práce zdravý na neschopence, rozkrádal jste majetek v socialistickém vlastnictví, nebo jste byl jedním z těch, co mi podporou komunistických zločinců ukradli 25 let života, nebo snad toto vše dohromady?

Ten váš dotaz o tom totiž dost svědčí.

ijn 8.11.2008 19:38

Drogy a hradní šašek - to je Bém

Co od něj čekat? Drogy všem a všude dostupné, podrazy všude a pořád jako papá z hradu. Jen mu Topol koupil hlasy proti Švejnaru, už mu papá dal dýku do zad. To máme v politice svi_ě, a ty by měla vést společně ODS???! Topolánku vydrž boj i třeba pěstmi. Jak jinak svi_ě odrovnat, než svinskými metodami. To je jejich křiváckým stylem hradní hyeny!!!

Heda 8.11.2008 19:36

Re: Obrat o 180 stupňů?

Já ho slyšela na vlastní uši.

Ladislav N 8.11.2008 19:34

Re: Autor je politický demagog, ne analytik

Například: Bémovy výroky o podpoře-nepodpoře chobotnice jsem sledoval v době, kdy věc byla aktuální (cca rok a půl pozpátku). Byly tam Bémovy obecné výroky o podpoře vítězného projektu (vytištěné v době, kdy byl mimo republiku v nějaké příručce vydané k soutěži projektů s předstihem), které pak byly porovnávány s jeho pozdějšími výroky ke konkrétnímu vítěznému projektu v souvislostech s chybami, kterých se vedení NK dopustilo při výběrovém řízení.

Rozhodně v souvislostech nebylo možno říct/napsat, jak učinila řada novinářů, že Bém  dříve podporovaný projekt najednou "otočením o 180° zavrhl.

Autor v těchto "výtazích" z tisku jde jenom po povrchu a nezkoumá souvislosti. No a pokud se odkazů týče, zde na Internetu jsme zvyklí odkazovat klikatelnými přímými odkazy, ať už na přímé zdroje (archivy médií) a nebo celé texty z nich vytažené včetně souvislostí. Autorovy odkazy jsou nepřesné a těžko dohledatelné. A to je pro mě důvod, proč jeho text nebrát vážně. Že si k podpisu přidává profesi "analytik",  je spíše k smíchu. ;-P

Abraham 8.11.2008 19:13

Re: Autor je politický demagog, ne analytik

Velmi krátce a věřte, že i dnes naposled. Udělejte mi tedy laskavost a sdělte prosím argumenty následující:

1.Co má autor vytrženo ze souvislostí (jmenovitě )

2.Které odkazy Vám scházejí  ( na všechny média byl odkaz )

 3.Termím gauner nehodnotím, je to věc vkusu.  

Honza 8.11.2008 19:05

Re: Přestaňte si hrát na cenzora !

Už jsem to pochopil pane Vízku. Vy prostě musíte mít vždy nějaký systém, který někde okopírujete. Vaším problémem je, že si z každé strany kopírujete jen co se Vám hodí.

To je společné poznávací znamení všech vyžírků, neokomunistů, socdem a melounů včetně.

A neokřikovat, také si s dovolením budu číst, psát a myslet o Vás co chci. Děkuji že rozumíte. Jasnému znamení.  (Y)

Ad. 8.11.2008 19:02

Re: Autor je politický demagog, ne analytik

 asi světelných...

Ladislav N 8.11.2008 18:54

Re: Autor je politický demagog, ne analytik

Kolik dní už sledujete "mé zapojení do diskusí na NP"?  Má "přítomnost" zde je v řádu několik let. ;-)

Abraham 8.11.2008 18:42

Re: Autor je politický demagog, ne analytik

Konečně poprvé vidím argumentační zapojení do diskuse. Zkrátka za každou cenu být v opozic.i

yorik 8.11.2008 18:41

Re: jedině pod vedením pana Béma

Vám je kádrování zcela cizí, jak vidím.

Vlad. 8.11.2008 18:38

Kdo umí, ten umí

Pan Bém je především horolezec, tak nějak umí - např. si ho představuju jak šplhá po sněhu a ledu, padá, ústa si odře a on se dere stále vpřed, prostě sprostovec, oprava - sportovec