25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F.VÍZEK 88.100.57 9.11.2008 16:26

Pavel Bém nejspíš kalkuluje....

Bém je nejspíš přesvědčený, že pod jeho vedením by v krajských volbách občané nebyli dali  vyhrát 13:0 levici, je přesvědčený, že  v senátních volbách by ČSSD pod jeho vedením nevyhrála nad ODS 23 : 3  a jistě má za to, že jako předseda vlády by nestrpěl mít ve vládě osm ministrů (!) za lidovce a zelené, když mají i v součtu méně poslanců než má třeba opoziční KSČM. 

Pavlu Bémovi se nejspíš zdá, že ODS vedle svých koaličních partnerů jaksi "vyšuměla"...  A domnívá se, že by to uměl změnit. 

Zůstane-li ale Topolánek, nic se neděje.  Prospěje to určitě levici a kdo ví, možná ve vzdálenějším horizontu i samotné ODS... 

Nomen 9.11.2008 16:17

Žádný člen ODS nesmí podepst Lisabon.....nebo bude upálen....

Je to strana samostatně myslících lidí...;-D;-D;-D..kam se hrabou komouši...

F.VÍZEK 88.100.57 9.11.2008 16:17

Je to rozdíl...

Honza - to je anonym,  Vízek - to je pravé jméno člověka, někdejšího politika.  Člověk s člověkem může polemizovat dokonce i osobně reagovat na to či ono, ale slušný ANONYM  se  má vyjadřovat výhradně k textu a autora si nevšímat, pokud se sám za svoje slova nemíní otevřeně podepsat. 

S mnoha kritiky jsem si vyměnil maily a čas od času do sebe "řežeme". To beru.   Ale urážky od anonymů?  To je férové ?  

yorik 9.11.2008 15:58

Re: Názor

V těch vašich mladých se neorientuji. Ale mám tip. Mnohokrát jsem slyšel pana Kuberu. Vždy to mělo hlavu i patu. Takový člověk by mohl voliče oslovit. Ale nevyznám se v těch vašich prioritách.

Koukám a Vidím 9.11.2008 15:57

Re: Přestaňte si hrát na cenzora !

;-Pa kdyby na chleba nebylo já tu svojí pravdu vykříčím aspoň si u toho zakřičím...vypustil pšouk Honza

Honza 9.11.2008 15:55

Re: Názor

Copak noví lidé ........   Já si myslím, že asi aby se něco změnilo, že budeme nejdřív muset přijít na buben. A až nebude co rozdávat a rozkrádat, pak se teprve uvidí.

Ingrid 9.11.2008 15:51

Re: Koho?

R^R^R^

Ingrid 9.11.2008 15:50

Re: jedině pod vedením pana Béma

8-oVy potlacho,copak vám genetika nebo vývojové řady nic neříkají?

Ingrid 9.11.2008 15:46

Re: Názor

>-R^R^R^Mluvíte mi z duše! Lépe bych to nevystihla. Jeden Skrček užvaněný s pocitem nedoceněného ale přitom výš si netroufá, a druhý  je už nejvýš,ale neví,opravdu neví,jestli je dostatečně vysoko! Vycházeje z reality,je to bída,a tak Topolánek,je pořád to nejlepší co nám zbylo. Jinak volič se srdcem spíš vpravo nemám vůbec radost z toho,co zemi postihlo! Musí přijít zřejmě na obou frontách noví,zcela noví,mladí lidé,protože Paroubkovce národ nechtěl,i když to tak při povrchním pohledu vypadá.>-

yorik 9.11.2008 15:28

Re: Názor

Tak vidíte. A to jste ten pravicový volič. Jak by mohl přesvědčit někoho jiného? Ty jeho řeči jsou jak z příručky mladého konzervativce.

Ladislav N :-))) 9.11.2008 15:20

Re: Názor

Já sledoval Bémovo vystoupení nedávno po volbách ve večerním vysílání TV zpravodajství (vkládal jsem na ně opakovaně odkazy do archivu ČT) a takový masochista, abych místo hudby poslouchal už zase Béma, nejsem. ;-)

yorik 9.11.2008 15:08

Re: Názor

Vás to jeho dnešní vystoupení přesvědčilo?

Zbyněk Klíč 9.11.2008 15:07

Re: Obrat o 180 stupňů?

Dobrý den,

děkuji za odpověď a rád budu na argumenty reagovat.

Radní Richter - veletoč Pavla Béma spočívá v tom, že radní Richter své chování a názory nijak nezměnil, radikálně se ale změnilo jeho hodnocení Pavlem Bémem. Obrátilo se s přihlédnutím ke kontextu, nikoliv změně Richterova postoje.

Kandidatura - o kandidatuře a ambicích Pavla Béma se vědělo řadu let dopředu, pražský primátor jen využil situace po volbách, na kterých sám měl nezanedbatelný podíl (nevhodné výroky, post ve straně,....)

Blob je myslím jasný - Nefandím ale blobu na Letné - Podporujeme i stavbu knihovny na Letné  ne x ano. Přidal bych snad v této souvislosti úvodní slovo primátora do publikace ke stavbě knihovny http://neviditelnypes.lidovky.cz/dokument-prazsky-primator-o-narodni-knihovne-fo8-/p_politika.asp?c=A080727_212021_p_politika_wag a názor na vzhled budovy http://www.lidovky.cz/mesto-knihovne-neustoupi-090-/ln_praha.asp?c=A071016_095221_ln_praha_lvv

Ladislav N :-))) 9.11.2008 15:01

Re: Názor

Mně se Bém jeví jako populistický žvanil (viz olympiáda v Praze). Možná právě takového předsedu potřebuje ODS, aby dokázala čelit populismu a žvanění Paroubka a jeho komunistů. ;-P Klausův populismus a jeho zamotané vyjadřování před voliči, jak se zdá, úspěch ODS nepřineslo.

yorik 9.11.2008 14:53

Re: Názor

Nemůže se jednat o šovinistu. Nedá na charakter, vizáž ani dobrou pověst. Rozhoduje se intuitivně.

Oli 9.11.2008 14:39

Re: Názor

I vy jeden šovinisto, pražský. Tak bodří Moravané vám vadí?

MK 9.11.2008 14:27

Názor

Po dnešním poledním vystoupení M.Toplánka v OVM a P.Béma na Primě, soudím, že P.Bém je inteligentnější, racionálnější a přesvědčivější. Nehodlám hodnotit jejich charakterové vlastnosti, neznám je osobně, na vizáž nedám a na různé fámy také ne. Posuzuji jen podle toho, jakými myšlenkami se jmenovaní prezentují a a jak jsou schopni vysvětlit své záměry.  Z toho všeho soudím, že pokud se nenajde někdo třetí a lepší, než jsou MT a PB, pak PB by byl lepším předsedou strany ODS. A kdyby toto nestačilo, tak té moravské kliky ve vedení strany je už přes míru únosnosti.

Ladislav N 9.11.2008 13:55

Re: Praha přestává být Prahou občanů ale stává se Prahou developerů, viz účelové změny územního plánu a likvidace zeleně v centru.

Dejte sem odkazy s přesným časovým sledem, aby bylo vidět , co , kdo, kdy a o čemBém  prohlásil a v jaké souvislosti.

Pozemky mají své majitele a ti se chovají ekonomicky - stát je nutí platit daně, oni si na ty daně musí vydělat a snaží se přirozeně maximalizovat svůj profit. Jestli jim to chcete zakázat, musíte zavést totalitní režim.

Honza 9.11.2008 13:14

Re: Psychopati u moci

To soukromé vlastnictví, to je opravdu hrůza pane. Kam to ten svět jenom spěje?

Honza 9.11.2008 13:13

Re: Zato Topolánek plní co slíbil voličům, že?

Průvan ve šrajtofli bude jistě. Jde jen o to, aby měl co rozfoukávat. Neviděl jsem jediný předvolební slib, kde se ty peníze vezmou.:-P

milanS 9.11.2008 12:20

Cesta k "historickému se znemožnění" ODS

Před volebním debaklem ODS se většina autorů nelichotivě vyjadřovala o Topolánkovi - a měli pravdu. Ten pán na to být premiérem a předsedou ODS prostě nemá.  Nyní, kdy Paroubek "slavně zvítězil" ve svém "referendu o čemkoliv" je náhle Topolánek opět veleben a vychvalován, jak je to schopný politik a jsou dehonestováni všichni potencionální konkurenti.

Budí to ve mě dojem, že si "někdo" velice nepřeje, aby si ODS udělala pořádek ve své straně a zvolila nové vedení, které může stranu uchránit před dalším, jinak jistým, volebním debaklem - tentokrát s již fatálnějšími důsledky pro celou společnost.  Nezapomínejme, že cílem Paroubka je premiérské křeslo a pak Hradčany a on se svojí buldočí náturou pro to udělá cokoliv (třeba se spojí i s Marťany).  Proto nyní potřebuje Topolánka aby dovršil proces "histotického znemožnění ODS". Netvdím, že Bém je Spasitel ODS a věřím, že na kongresu se objeví i jiné tváře s jasnou vizí jak dál. Ale co vím, je to že s Topolánkem  (což je i viditelně nemocný vyhořelý člověk) je to pro ODS cesta do pekel, na které už bohužel ušel pořádný kus cesty.

VL 9.11.2008 10:57

Re: Psychopati u moci

Radar TAMARA je už dávno zastaralý typ. Privatizovaný výrobce ostatně vyvinul nové zařízení na stejném principu VĚRA, který je podstatně mobilnější a účinnější a založený na moderních technologiích.

yorik 9.11.2008 8:44

Re: Autor je politický demagog, ne analytik

Pane Nový, existuje video záznam , běžel i na Psu jak pan primátor na tribuně pléduje pro knihovnu. To se nedá okecat. Jinak Praha přestává být Prahou občanů ale stává se Prahou developerů, viz účelové změny územního plánu a likvidace zeleně v centru. A politici se stávají jen jejich poskoky. Jinak jsem přesvědčen, že pokud by pan prezident  projevil pro knihovnu ještě nyní pochopení, tak by pánové na magistrátu jeho postoj podpořili. Knihovna  už je pasé, zůstala jako symbol politiky, kterou nemůže praktikovat každý. Chce to zvláštní ustrojení zažívacího traktu. Tím mimochodem disponují i pánové z ministerstva kultury i s jejich Kaplického cenou.

yorik 9.11.2008 8:30

Re: tak vám přeji upřímnou soustrast...

Pokud jste se nic nenaučili a  z ničeho nepoučili, tak netřeba žádného soucítění. Upřímnou soustrast vám p r o j e v í  voliči v následujích volbách. Ale spíše budou tančit na vašich hrobech. Prosazovat  stejný program, stejnýma figurama a vydávat to za sebereflexi chce už otrlou náturu. Ty minulé volby nebyly jen o 30 korunách. Určitě ne v bohatém Středočeském kraji. Byly o určitém druhu politiky, který už občanům leze krkem . Kdo tohle nepochopí, nepochopí už nic.  

Palivec 9.11.2008 8:27

Re: Drogy a hradní šašek - to je Bém

To nám vyrostla v ODS pěkná sebranka. Topol i Bém se mohou vzít za ruce a společně odkráčet v zadel širou.

a. 9.11.2008 8:05

odhalení

Na někom je faleš vidět už z mimiky obličeje.

Vláďa 9.11.2008 2:58

Re: Obrat o 180 stupňů?

Kdy? Kde? Jak to najdu?

NobodyWasHere 9.11.2008 2:10

Re: OTÁZKA PRO ŘEDITELE PRAŽSKÉ ZOO:

pravda, Plho, ještě by se mohl stavit v lidovém domě a vybrat si některého z chameleonů přebarvených z ruda na oranžovo (třeba Jiříka), případně guru Dráta, který se dokonce toto přebavení zvládl přes modrou barvu a to už je výkon.

NobodyWasHere 9.11.2008 1:59

Re: Bohužel mnoho lidí si nepamatuje balíčky vlady ODS

prolhaný  blbec - to vyhovuje obojímu ;-D

Ladislav N :-))) 9.11.2008 1:28

Re: tak vám přeji upřímnou soustrast...

Mít hezký den, to bude nejspíš z angličtiny, ne? 

Have a nice day - Wikipedia, the free encyclopedia - form; Přeložit tuto stránku ]

Nad playery form;plejery] tenisu už jsme se smáli při sledování filmů pro pamětníky z první republiky, pak nám jazyk zakonzervovala železná opona a chozrasčot a podobná zvěrstva padla s ní.... No a teď , s otevřenými hranicemi a jazykovou volností to máme zase zpátky.  Viz počítačový jazyk slátaný z odborných anglických výrazů..... a le je to přirozený vývoj, tak co naděláme, že? ;-)