26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
watabi 30.7.2008 16:04

Re: Re: Re: Pan Bystrov píše jen polovinu ....

případně pověsit....do přůvanu...a víte za co:-P

Defurak 30.7.2008 15:14

Při vši té bídě, kterou vidím po Evropě (a projel jsem ji celou)

jest jen jediná cesta, jak se z toho našeho lokálního svrabu vypotácet - to jest z hlediska politického se v té EU rozpustit. I když to nebude nic moc super, tak to určitě nebude horší, než když necháme kvrdlačku v ruce těch našich rádoby politiků. A fakt je jedno, jak barevné trenky nosí.

josef krouman 30.7.2008 15:43

Re: Při vši té bídě, kterou vidím po Evropě (a projel jsem ji celou)

A tam exoti nejsou, že? Jenom o nich nevíme - stačí se podívat na členy Komise.

Miloš Zfrantišku 30.7.2008 15:09

Opravdu nechápu,

jak člověk s Vaší minulostí mohl podporovat volbu rusofila  a protievropana Klause. A  o ty zelené husy nemějte obavy, ty Bursík zvládne.

Mirek 30.7.2008 15:03

Náš Předseda s gulema je opravdu zdělaný

Jsem z ODS a mohu říci, že máte pravdu: ODS vždy podporuje vzdělání a vzdělanost z projevů našeho Předsedy přímo čiší! Podivné inteligenty nemáme rádi, my to řešíme spíš nocí dlouhých nožů, na to inteligenci nepotřebujeme. Vládu udržíme snadno. Z Čunka už si dělá srandu celý národ - a vidíte: je místopředseda - a jak mu to jde! Bursík je Předsedův kamarád, tak musí být dobrý. Slíbil, že ty krávy zpacifikuje silou, když ne, tak mu Langer pomůže a  "es kommt der tag!", jak moudře říká předseda.  

V diskusi moc napadáte naši Stranu, brzy vám to zatrhneme, oportunisti, s váma si poradíme.

Zapomněl jsem někde nahoře napsat písmeno "z", nemůžu to najít.

Michaela 30.7.2008 15:01

Bystrov je trouba, který si není schopen (nebo ochoten?) nastudovat podklady ...

 ... tak ještě nějakou pohádku Bystrove; třeba tu o zlém čunkovi ... ;-P

Mirek2 30.7.2008 15:05

Re: Bystrov je trouba, který si není schopen (nebo ochoten?) nastudovat podklady ...

Hlavně že voni sou chytrá. Na Čunka holt musí bejt věda.

watabi 30.7.2008 16:08

Re: Bystrov je trouba, který si není schopen (nebo ochoten?) nastudovat podklady ...

Michaelo, pokud je Bystrov trouba, tak pro vás snad ani nelze najít nějaké příhodné pojmenování.......napadá mě třeba  - hloupá husa?

Vodička- sapér 30.7.2008 18:06

Re: Re: Bystrov je trouba, který si není schopen (nebo ochoten?) nastudovat podklady ...

Trouba, netrouba,  pan  Bystrov,  se  svou  neúprosnou  kritikou,  silně  negativním  hodnocením,  úplným  zesměšněním,  jak  píše chaota,  J. Čunka,  ač  jistě  nerad, hází  vlastně s  ním  přes  palubu     i  dosud  našeho  nejlepšího  ministra zahraničí,  aniž  by si toho  všiml. Pan  Bystrov, tímto  "rozborem", to také, asi neúmyslně, " vytmavil"  i  slavné  agentuře  Kroll. Avšak  hodně  humorná  je   jeho,  až  úzkokostlivá  opatrnost , při házení  blátíčka  na  současnou  vládu, dává  si velký pozor,  aby  se náhodou netrefil   do  jejího  předsedy  a tak si  to  u něj nerozházel. Krátce  řečeno,  pan   Bystrov  má  dobré brejle?!

jirka.s. 30.7.2008 18:40

Re: Re: Re: Bystrov je trouba, který si není schopen (nebo ochoten?) nastudovat podklady ...

Mohl bys nám, ty trojjedinná zrůdičko, prozradit, proč by si měl pan Bystrov dávat úzkostlivý pozor, aby náhodou nehodil blátíčkem po předsedovi vlády? Že by ho hnedka zhaftli koloťukovy pohrobci  a odvezli do hradčanského domečku? ;-D

Vodička-sapér 30.7.2008 14:25

Nejlepší odpověď pro panikáře, je rázná domluva...

Už  panikáři  jedou,  už  panikáři  jdou,  hlavu  maj  ve  smutku  a strach  jim  kouká  z vočí,  už  je   to na  beton,   všechno se votočí..... . Pane  Bystrov,  raději na  nic  na  nic takového  nečekejte  a  fofrem  si obujte  papírové  boty,  tohle  Vy nepřežijete!

M.S. 30.7.2008 14:21

Horší už to nebude,

 ať už vyhraje ve straně zelených, vždy to bude nestabilní prvek pro tuto vládu a jakékoliv další. Jejich členská základna je nekonstruktivní a proti všemu protestující, mimo jiné.To žeSchwarzemberg je neleoší ministr tvrdí dnes snad jen Topolánek a autor  článku. Slušní lidé nemohou politiku změnit svým angažováním protože bílou vránu černé uklovou. Příkladem je paní Třeštíkivá. Divím se jak někdo může hájit  p. Čunka a vydávat ho za obět medií. Rozumný člověk si na něho udělal obraz ne podle medií, ale podle toho co sám říkal za nehoráznosti.

HOBBO 30.7.2008 14:39

Re: Horší už to nebude,

A ty se jako povazujes za rozumneho cloveka?Tos prehnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal  :-D

Michaela 30.7.2008 15:02

Re: Re: Horší už to nebude,

R^R^:-/

M.S. 30.7.2008 15:34

Re: Re: Horší už to nebude,

Rozhodně se snažím přemýšlet, na rozdíl od některých , kteří pouze opakují to co říká jejich rodná strana. Pouze fanatici bezmezně důvěřujísvým politickým oblíbencům.

watabi 30.7.2008 16:11

Re: Re: Re: Horší už to nebude,

no jo, máte recht, Třeštíková byla fakt vrána:-D

gh 30.7.2008 14:16

SZ je schwarzenbergova parta kterou dal dohromady právě tento euromafián

stejně tak zajistil její propagaci v eurotiskovinách .Agendu SZ určuje právě tento vyslanec velkoněmecké euroříše jménem schwarzenberg - na jeho podpoře a stycích tato mafiánská eurostrana stojí a s nimi i padá - a co se týče hájení českých národních zájmů je vlastizrádce schwarzenberg bezkonkurenčně nejhorším ministrem z.v. ČR v její krátké historii -  a dělá vše pro to aby historie ČR jakožto samostatného,suverénního demokratického státu byla co nejkratší ...

karlos 30.7.2008 14:46

Re: SZ je schwarzenbergova parta kterou dal dohromady právě tento euromafián

Ty jsi určitě pako nebo jsi se zbláznil.Takový blabol může vypotít jen chorý mozek.

watabi 30.7.2008 16:02

Re: SZ je schwarzenbergova parta kterou dal dohromady právě tento euromafián

............gh...k vašemu příspěvku nejsou třeba argumenty, stačí prosté konstatování : jste naprosto neuvěřitelně bl/bý člověk.

lucinapes 30.7.2008 18:06

Re: SZ je schwarzenbergova parta kterou dal dohromady právě tento euromafián

S kritikou pana KS nesouhlasím, ale je fakt, že po určitou dobu financoval (vlastnil?) Respekt, který se zeleným a pravdolásce plně věnoval, odtud ta vazba na SZ.

Jiří K. 30.7.2008 13:31

Bůh nám milostiv není.

Když připustil Topolánkovu vládu...

;-)

Sumo 30.7.2008 11:59

Nechť je ve vládě kdokoliv...

Obávám se ,že nechť je ve vládě kdokoliv, v regionální politice kdokoliv, tak výtah vyveze nahoru vždycky gaunery, kteří nikdy nebudou mít dost. Nabalují se hmotou,  jako kdyby  peníze byly zárukou štěstí.  Uznávám, že bez nich je zle, ale s mnoha penězi ještě hůř. Všechny strany se musejí navzájem zničit. Oni to již vlastně dělají. .Že si tito hamouni připravují v budoucnu těžká prožití, to je nad jejich IQ. Až bude vláda odborníků, nestraníků, tak začne být lépe.

 

emersonskej 30.7.2008 12:46

Re: Nechť je ve vládě kdokoliv...

S tím výtahem na gaunery samosebou souhlas - jen naivka by mohl věřit, že se drtivá většina politiků vrhla do politiky z jiných, než zištných důvodů. Ovšem představa jakési vlády nestraníků a odborníků ( kdo by ji volil, kdo by určil, kdo je a kdo není odborník ) mi připadá značně podezřelá. Člověk si musí pořád opakovat, že ti naši politici vzešli z nás a tudíž jsou jakýmsi obrazem nás samých.

ok 30.7.2008 13:46

Re: Re: Nechť je ve vládě kdokoliv...

A vy chodíte do práce z jiných, než zištných důvodů? ;-DNějak jste nepochopil, že tu práci za nás nikdo neudělá, někdo vládnout musí, takže do politiky holt musíme všichni, i vy osobně.

Sumo 30.7.2008 14:04

Re: Re: Re: Nechť je ve vládě kdokoliv...

ok. Baťa řekl: "Nehoňte se za penězi, kdo se honí za penězi, nedožene je nikdy. Služte a nebudete moci uniknout penězům." Nikdy, ani za komoušů jsem nikoho nevolil. Vždy to bylo stejné. Měl jsem však na to, že jsem 15 roků podnikal a teď jsem již v důchodu. Tento režim umožnil schopným nezávislost. Neschopným otroctví. Vládu máme takovou, jakou si zasloužíme.

lucinapes 30.7.2008 18:02

Re: Re: Re: Nechť je ve vládě kdokoliv...

R^ a kdo vám zaručí, že odborníci budou nezště pracovat pro blaho národa a ne svoje? Odbornost není záruka charakteru

Sumo 30.7.2008 13:49

Re: Re: Nechť je ve vládě kdokoliv...

Nebylo by to tak těžké. Normální konkurz, vybírala by vysokoškolsky vzdělaná skupina na tu či onu profesi.  Byla by to čest sloužit národu. Ovšem, dokud lidé nebudou vědět, co je to zvratné působení, vůbec si netroufnu říci služba Bohu,  tak to půjde stále ke dnu.

VLADIMÍR 30.7.2008 13:20

Re: Nechť je ve vládě kdokoliv...

Souhlas, bude to trvat do doby než si přijdou na svoje, a to všichni, takže několik generací.

čtenář 30.7.2008 11:53

SZ byla nainstalována

do parlamentu ČT za jediným účelem, aby znemožnila 2. volbu Klause prezidentem. Sabotáž dostavby Temelínu, biopaliva, větrníky a podobné kraviny jsou jen vedlejším produktem celé akce. To se opravdu velmi vyplatilo.

whocares 30.7.2008 13:32

Re: SZ byla nainstalována

Ale za tu realityshow při volbě prezidenta to stálo, ne ?  A hlavně to, že se jim to nepovedlo...;-P