25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Netřeba 30.7.2008 6:34

Re: Docela zajímavé povídání.

V tom to právě je. Já mít problémy  (původně asi pověstné techtle a asi i mechtle)  se sekretářkou, nebo přehazovat miliony na cesťákách s miliony ukládanýmo do bank a přitom tehdy vymýšlet, jak ty miliony zatlouct nebo odůvodnit, abych mohl pobírat sociální dávky, tak já tohle tehdy dělat, tak si setsakrazatraceně na to budu i po deseti letech vzpomínat. 

Uhuhu 30.7.2008 8:43

Re: Re: Docela zajímavé povídání.

Přesná definice, která jasně konstatuje, že Čunek ani žádne techtle a mechtle neměl, miliony nepřehazoval a ani nezatloukal ! : - )

Netřeba 30.7.2008 9:08

Re: Re: Re: Docela zajímavé povídání.

Takto postaveno by to znamenalo, že když si nevzpomenu na cokoliv, je to důkaz, že se to nestalo. Například si vůbec nevzpomínám na den, kdy jsem ukončil povinnou školní docházku. Znamená to snad, že do té školy chodím stále?

A naopak, když chci něco dokázat, stačí postupopvat podle schematu  "To jsem řekl a tím jsem to dokázal."  :-)

Dutý Měch 30.7.2008 9:18

Re: Docela zajímavé povídání.

Souhlas. Jako chaota a popleta (v tom lepším případě)  mi přijde pan Bystrov. Vůbec mě udivuje, jak někteří novináří blekotaj nesmysly a ještě jsou na ně pyšní. Tzv. aféra Čunek je důkazem absolutní nekompetence, hlouposti a namyšlenosti většiny novinářů. Zlatej selskej rozum...

Abonent 30.7.2008 0:27

Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

Ano, Bůh nám buď milostiv, jestli se vyplní černé předpovědi pana Bystrova.

Jestli nadáváme na současnou vládu (leckdy oprávněně), představme si, kdo by ji mohl nahradit (s výjimkou Čunka - ten měl být dávno z vlády pryč).

Jména, jež uvedl pan Bystrov, vzbuzují smích sama o sobě. Ale představa, že se ony osoby skutečně stanou členy naší vlády, vzbuzuje odpor a hrůzu.

Ovšem - ministři Stropnický, Kuchtová apod. by byli výrazem Boží nemilosti.

Ministr Paroubek by znamenal Boží dopuštění.   :-/

Slava 30.7.2008 2:44

Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

Na ten bordel, který po sobě zanechá Topolánkova vláda, bude i Paroubkovo Boží dopuštění pravým požehnáním.

Jerry 30.7.2008 5:17

Re: Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

Ten Slava je hlava vskutku otevřená - zjevně ale pouze motykou.

xyz 30.7.2008 11:07

Re: Re: Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

"Ten Slava je hlava vskutku otevřená - zjevně ale pouze motykou."

Já to znám poněkud jinak: Hlava otevřená, jen do ní nas*rat. Ale tady už se zjevně stalo. ;-D

Vilda 30.7.2008 6:49

Re: Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

A kytičku ke svatému obrázku velkého Jyrky na stěně už jsi dal?:-P

mir 30.7.2008 7:02

Re: Re: Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

Já ne, ale ty ji jistě u obrázku Jyrky Čuníka máš. U si od ní kousek oddělávej, protože brzy budeš sundávat  obrázek velkého Myrka, takmu nezapomeň dát kytičku.

Vilda 30.7.2008 9:11

Re: Re: Re: Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

Kyš kyš, netrefil.;-P 

mir 30.7.2008 11:18

Re: Re: Re: Re: Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

Alespoň něco. Gratuluji.

Vilda 30.7.2008 11:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

No nic, fajn. Opravdu nejsem fanoušek Čunka ani Topolánka, jen si myslím že aspoň Topol je lepší varianta než Paroubek. Jyrka neudělá nic, než to co je v souladu s průzkumem veřejného mínění a to je špatně. Můsí umět bojovat i za nepopulární opatření a to on věru nemá v krvi. Paroubek pro mě není nic jiného než ješitný karierista a navíc se špinavýma rukama. Mugabe taky chce dělat jen populární věci a dotáhl to do(Y)!

emersonskej 30.7.2008 12:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

Vidím to stejně !!! R^

mir 30.7.2008 15:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

Pak vám ovšem musím dát za pravdu, resp. vcelku souhlasím a zdravím..

Kenavp 30.7.2008 9:22

Re: Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

Ubohý, retardovaný. Zasloužíš soucit.

Kobylka Lajda 31.7.2008 0:09

Re: Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

Paroubek už po sobě spoušť zanechal .Rv(Y)

Mell 30.7.2008 0:21

Okurková sezona s.Bystrova.

Nemá o čem psát a tak si znovu po stopáté oprášil nekonečný příběh o podčlověkovi Čunkovi, do kterého si každý nadčlověk rád kopne, protože kopání do těch co se nebrání je nejlepší způsob jak si neschopní léčí své mindráky. Nadčlověk Bystrov to ví, je přece skorobůh, který všechno ví nejlépe, všude a u všeho byl a proto může posuzovat a odsuzovat kohokoliv za cokoliv. Už mi tito nadlidé (někteří z nich se titulují publicisté) lezou krkem, chtělo by to konečně vyvinout sprej na blbce a pořádně kolem sebe rozprašovat a rozprašovat.

aquagenic 30.7.2008 0:39

Re: Okurková sezona s.Bystrova.

Sprej na blbce - skvělej nápad. Sledujete trhy a jakmile se někde objeví, hoďte link na obchod:-)

?? 30.7.2008 0:46

Re: Okurková sezona s.Bystrova.

Mám pocit, že  ste se někde postříkal..Ostatně nikdy  neříke nikdy....!j

JC 30.7.2008 0:18

Ruku na srdce, pane autore

Čunka sice nijak neobdivuju, ale Vy byste si dneska vzpomněl, kde jste byl třeba 11. února 2002 v 10.45 hod. a 22. 6. 2004 v 17.15 hod?  Já teda ne, a to jsem asi o dost mladší než Vy (paměť mi přitom slouží docela slušně).  Nic na to nemění ani ev. ukládání většího obnosu do banky. Zrovna nedávno jsme se doma dohadovali, kdy jsme kupovali auto. Odhadli jsme sice rok, ale měsíc a den (natož hodinu) ani náhodou!! 

Pokud byste totiž takové detaily vysypal z rukávu a následně je doložil svědeckými výpověďmi několika osob, tak Vás rádi angažují  v každém cirkuse;-) Z toho pramení moje dobrá rada: nevyžadujte od jiných, co nedokážete sám. Není to fér!!

Fišta 30.7.2008 0:33

Re: Ruku na srdce, pane autore

R^R^R^

důchodce 30.7.2008 1:16

Re: Ruku na srdce, pane autore

Jakkoliv triviální, přesto přijatelná argumentace. 

 Jiří Čunek  zřejmě věci, na něž se ho později vyptávali, nepovažoval jistěže ani za nutné zaznamenat si do svých deníků, zápisníků a kalendáříků, jichž měl coby člověk veřejnými starostmi tak zaneprázdněný určitě spoustu. Tak podružné mu připadaly! Ale vsaďte se, že zápisy o návštěvě nedělní mše svaté v nich jistě lze nalézt. Jiří Čunek umí rozlišovat. 

JaS 30.7.2008 2:39

Re: Ruku na srdce, pane autore

Koukám, že už jste mě předběhl. To vysypání z rukávu včetně svědků znamená pečlivou přípravu předem a vůbec by neznamenalo, že je pravdivé. Takže by to stejně bylo k ničemu.

Jirka 30.7.2008 5:46

Re: Ruku na srdce, pane autore

Citace: Zrovna nedávno jsme se doma dohadovali, kdy jsme kupovali auto. Odhadli jsme sice rok, ale měsíc a den (natož hodinu) ani náhodou!! 

Ale p.Čunek se nemohl "rozpomenout",že vůbec nějaké "auto" měl!

Tx 30.7.2008 8:00

Re: Ruku na srdce, pane autore

To máte pravdu, ale ŽE jste to auto kupovali a OD KOHO si jistě bez potíží vzpomenete, že? Nepamatuji si samozřejmě přesné částky, které jsem kdy vydělal, ale mám to v počítači 10 let dozadu a mohu to doložit. A kdybych si vydělal (což se mi bohužel dosud nepodařilo) a do banky uložil - inšalláh - meloun (nedej pámbu 3), tak bych si sakramentsky dobře pamatoval, JAK jsem k němu přišel (i když přesné datum ne, bral bych i "někdy v létě 95 nebo 96", pokud ovšem nejde o specifický případ, kdy podezřelá firma vyzvedne 0,5 M a já si tentýž den 0,5M uložím ve vzdáleném městě, tam už co vysvětlovat jistě je).  Je už takovým hobby premiérů a vicepremiérů předkládat postupně několik zábavných vysvětlení, místo aby řekli: "je to dávno, přesně si vše nepamatuji, dám si doklady dohromady a za týden vše předložím", ale to by to holt  muselo být čisté a oni ty doklady museli mít.

kapka 30.7.2008 8:44

Re: Ruku na srdce, pane autore

Souhlasím, nepodstatná data člověk rychle zapomene. Půl milionu ale získat, to už je  velmi emoční vzpomínka , někteří ji nikdy neprožijem, to už si člověk dlouho pamatuje!!! Navíc má k dispozici výpisy z účtů, doklady o placení, koupě auta je také někde zaznamenána, takže se to dá zjistit. Hodiny, kdy se to stalo jsou již těžší si zapamatovat, ale pokud je někdo  významný pracovník, existují zápisy z každého dne jeho práce...porady atd. Takže kdyby se chtělo a nic se neztrácelo, tak se to zrekonstrovat dá. Tolik k paměti.

relativ 30.7.2008 9:06

Re: Ruku na srdce, pane autore

A kde jste vzal na auto peníze si taky nepamatujete????