25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 30.7.2008 16:36

Re: AK 47

To já zase soudruhovi lidovému milicionáři "třetímu" věřím! On přece musel sám nejlépe vědět , co držel v ruce, když nacvičoval útok proti záškodníkům se školními brašnami na zádech! ;-D

vlhy 30.7.2008 14:46

Re: Re: Autor ze skromnosti ale neuvedl, že vláda chaotů vládne dva roky.

Buď jste mladej a nic nevíte, nebo jste žil někde jinde než v ČSSR.. Kradlo se stejně jako dnes a účastnil se toho celý národ - v JZD krmivo pro prasata chovaná doma, v podnicích materiál, nástroje. Dnes jsou příležitosti k větším krádežím, ale to neříká nic o tom, že se morálka lidí změnila. Podle mě je morálka stejná, jen jsou větší příležitosti. Dnes je mi 66 let, takže jsem si ten socializmus skoro celý užil a pozoroval.

Kanuk 30.7.2008 18:09

Re: Re: Re: Autor ze skromnosti ale neuvedl, že vláda chaotů vládne dva roky.

Dřív statisíce zlodějů kradlo po stovkách. Dnes stovka zlodějů krade statisíce. Výsledek je zhruba stejný.

Standa 30.7.2008 8:10

Škoda

slov, o nicse nejedná, vláda pojede dále samospádem. Čunkovláda nic nemůže zkazit.

hugo 30.7.2008 7:43

jak kreativní,až úsměvné....

mezinárodně zkušený politik a religionista:-).....

Netřeba 30.7.2008 9:49

Re: jak kreativní,až úsměvné....

No proč ne? Jako religionista se může např. zabývat definicí náboženství, což je jistě nadmíru záslužná a potřebná práce. A jestliže ji vzhledem k jeho věku dělá dostatečně dlouho ( :-) ), je zkušeným.

třetí 30.7.2008 7:41

Nijak dramaticky

to, na rozdíl od autora nevidím. Je třeba si uvědomit, že naše vláda už dávno nevládne. Ekonomika je v rukou nadnárodních monopolů, korunu řídí spekulanti ze zahraničí s většími možnostmi než má guvernér ČNB. Jde tu o to, kam půjde bilión Kč, který každoročně sám přiteče do rozpočtu. A o to se starají mocná loby mající vlákna napříč politickými stranami i parlamentem a vládou včetně úředníků na regionální úrovni.

Takže pane Bystrove, nebojte se ani vlády chaotů. Nebo si myslíte, že Čunek vládne MMR ? Ani chvilku. Nevládne ani KDU-ČSL.

cca 30.7.2008 9:04

Re: Nijak dramaticky

jde o to přesměrovat části rozpočtu na ty správné skupiny tč. u koryta

jirka.s. 30.7.2008 9:30

Re: Nijak dramaticky

Zajímavé, soudruhu lidový milicionáři! Že by existovala nějaká moc, která by byla schopna provést takové zásadní změny v ekonomice našeho státu bez pomoci pevných pěstí soudruhů z lidových milicí? A to říkáš ausgerechnet ty? 8-o

BTW: Včera jsi prý byl lítostí bez sebe, že jsem ti nezaslal oblíbené ctrl a c+v! To tě ovšem šlechtí, že na to nezapomínáš! Tak tedy dnes nezapomenu, aby sis zase nestěžoval: http://www.totalita.cz/seznamy/1969_obeti.php  Tvé obzvláštní pozornosti doporučuji, jako obvykle, jména Danuše Muzikářové a Standy Valehracha! Ale jsou tam samozřejmě další, kteří tehdy podlehli mimořádné "péči" tvých vafenbrudrů z lidových milicí! (Y)

Ivan 30.7.2008 10:41

Re: Re: Nijak dramaticky

Za současnou vysokou míru zločinnosti může bezpochyby vláda, protože vládne a systém, tedy kapitalismus a tzv. demokracie, který jí to umožňuje. A tyto skutečnosti jen za jediný rok ve zvýšeném počtu obětí zločinů mají na svědomí více lidí, než jich bolševici stačili popravit za celou svou dobu vládnutí v Československu. Jenom jaksi nejsou tak vidět a jsou "anonymní". U vraha, který kvůli penězům na drogy zabije důchodce se nepíše, že je na vině kapitalismus a demokratičtí  "Waffenbrudři", i když na vině jsou. Počet zmizelých dívek (= unesených a prodaných jako prostitutky) v ČR jde do tisíců. Vestatistikách jsou ale vedeny jen jako nezvěstné, protože v soukromých bordelech přece nikdo nemůže jen tak dělat prohlídku, to by se narušila občanská práva pasáků (a čelných politiků, kterým z tohoto obchodu tečou peníze). Desetitisíce bezdomovců jsou pak obdobnou skvrnou režimu jako byli političtí vězni minulého režimu, i když pobyt v cele je asi příjemnější než přespávání pod mostem.

jirka.s. 30.7.2008 10:56

Re: Re: Re: Nijak dramaticky

Jojo, soudruhu ivane sergejeviči! Máte pravdu, tahle vláda může dokonce i za obrazce v obilí! A abych nezapomněl, včera jsem dokonce slyšel policejního majora, jak říká bandě policajtů: "Nabít ostré a až půjdou ti dementi z multiplexu z bátorky, začít přímo dávkami!" Netrpělivě pátrám na tv.cz ! Zatím nic, kouknu se asi na Ha/ló noviny!

http://www.totalita.cz/vysvetlivky/o_kohoutf.php

Ivan 30.7.2008 10:47

Re: Re: Nijak dramaticky

Americký letec, který i  přes opakované stížnosti místních úřadů podlétával v Italii lanovku a nakonec přesekl lano lanovky, v kabince pak zahynuly na dvě desítky lidí, dostal v USA před soudem "vážnou důtku s výstrahou". (Do USA ho ihned dopravili, aby ho náhodou nedostaly do rukou italské úřady. Škoda, že v kabině lanovky tehdy nebyl třeba Klaus na lyžařském výletě.)  Takže okupanti se chovají všude stejně, ti z USA tak jako ti ze SSSR.

jirka.s. 30.7.2008 11:27

Re: Re: Re: Nijak dramaticky

Tušíš vůbec, ty bolševické prase, vo co go? To není  seznam těch, které postříleli ruské sv/ině!!! Těch bylo, bohužel, daleko víc ( http://www.czso.cz/csu/csu.nsf/informace/czam050208.doc )  To je seznam obětí, které postříleli nebo zranili takové rudé zrůdy jako je například náš stále drzeji se zviditelňující  soudruh milicionář "třetí" ! 21. srpna 1969 stříleli do vlastních lidí, šmejde! ;-€

Sumo 30.7.2008 11:42

Re: Re: Re: Re: Nijak dramaticky

jirko s. Jak jste jel posledně na kole, nezapomněl jste s kopce brzdit ? 8-o

jirka.s. 30.7.2008 16:30

Re: Re: Re: Re: Re: Nijak dramaticky

No, představ si, sádelníku, že nezapomněl! ;-)

BTW: Máš snad nějaký doplněk či připomínku k oněm seznamům?8-o

Sumo 30.7.2008 17:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nijak dramaticky

jirko.s. Vážený americký vrtichvoste, vaš seznam může být pravdivý, okupace je okupace.Jen se divím, že tam nefigurujete také vy, alespoň se zásahem do zadele. Ovšem Ivan, pokud vaše šedá kůra ještě vůbec reaguje na něco jiného než na alkohol,  má 100% pravdu a to postihl jen špičku ledovce. Představte si jen, o kolik tato doba připravila staré lidi také finančně. Když měl důchodce našetřeno 50 000 ,- Kč, tak to byly  velmi slušné peníze. Nový Okál stál 135 000,-Kč Teď si může koupit tak ojetou šunku. /dnes by musel mít 500 000,- aby to odpovídalo./ 8-o     

jirka.s. 30.7.2008 18:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nijak dramaticky

Ano, sádelníku! Dovedu si představit, o kolik připravila tato doba staré lidi s rudou knížkou stále v šuplíku! Jelikož byli nenažraní a uvěřili různým rudým šíbrům, kteří zakládali kampeličky jak na běžícím páse, navíc jméno jejich soudruha v čele představenstva a dobré jméno kampeliček, které pamatovali ještě z 1. republiky, bylo pro ně zárukou oněch slibovaných 30% zisků! 

A tyhlety máš zajisté na mysli, že ? A já je mám snad litovat? Jestli jsi snad dopadl také tak, dobře ti tak!

BTW: Chybělo cca 50 cm, abych se také ocitl na těch seznamech, o kterých ty tak milostivě připouštíš, že by MOHLY být pravdivé!  Prostě a jednoduše - popadni ivana sergejeviče za ručičku a běžte oba do (Y) !!!!!!

Sumo 30.7.2008 22:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nijak dramaticky

jirko s. Modrý ptakopysku, měl jsem dobrou snahu vám otevřít oči. Je to však tak jak je psáno : "Dívali se a neviděli, naslouchali a neslyšeli." Tudíš darmo sviním perly házet. Naše názory jsou různoběžky a asi budu následovat Hrada, že se na NP vykašlu. Je to s podobnými americkými vrtichvosty jako jste vy jen ztráta času.

Kobylka Lajda 30.7.2008 18:36

Re: Re: Re: Nijak dramaticky

Ivane, ty hlavo skopová! Já chci diskutovat ke krásnému článku p. Bystrova, který má v mnohém pravdu, a Ty jako naprosto mimořádný MIMOŇ plantáš jako z vysoké horečky úplně mimo mísu. Takoví volové jako Ty nemají ani na diskusi lézt, nebo si mají přečíst článek. Nechej se vyšetřit.

Jirko S.R^R^R^, Ivane RvRvRv(Y)(Y)(Y)

Paja 30.7.2008 7:32

zato tahle vláda kramářských chaotů už dva roky buší do nás

jirka.s. 30.7.2008 9:38

Re: zato tahle vláda kramářských chaotů už dva roky buší do nás

A tebe konkrétně do hlavinky, že ? To dunění je slyšet z Ostravy až sem! ;-)

emersonskej 30.7.2008 12:30

Re: Re: zato tahle vláda kramářských chaotů už dva roky buší do nás

;-DR^

Kobylka Lajda 31.7.2008 0:07

Re: Re: zato tahle vláda kramářských chaotů už dva roky buší do nás

;-D;-D;-DR^R^R^

yorik 30.7.2008 7:31

Velice tendenční, velice zaujaté

velice chaotické.

Tx 30.7.2008 7:39

Re: Velice tendenční, velice zaujaté

No, ani bych neřekl. Spíš dost realistické, bohužel.

xxx Kubeš 30.7.2008 7:05

Článek

je hoden jména svého autora, jsou to bystré postřehy našich poměrů.

PROKOP BUBEN 30.7.2008 6:53

NO ANO

S autorem je možno v mnohém souhlasit, ovšem je třeba si uvědomit, že smontovaná Trojkolka na tenise a jinde dlouho před posledními volbami, vrzala od samého počátku, když celkově nedosáhla předpokládaného výsledku......

Kanuk 30.7.2008 3:25

Pár poznámek

1) Pan Čunek vyhovuje p. Kalouskovi, a to je to, co se počítá.

2) Kdyby se k veslu dostal p. Paroubek s podporou komunistů, při současném "rozložení sil" by mu stačil jeden přeběhlík ze tří stran, a bylo by vymalováno. Zatím co p. Topolánek potřebuje hlasy všech miniposlanců a proto musí skákat jak p. Bursík a p. Čunek (čti Kalousek) píská. Nehádám se sice, že to jsou přesné počty, ale moc vedle nebudou. A kdyby se pidistrany chtěly vedrat na vůz s ČSSD, tak víc jak po jednom ministru by asi neuhrály. No, uvidíme, řekl slepý. Volby (do PSP) budou nejdéle za dva roky.

Slava 30.7.2008 2:42

Vláda chaotů je tu už dva roky

tak jaképak klepání.

JaS 30.7.2008 2:35

Docela zajímavé povídání.

Jen ty odstavce o Čunkovi mi přijdou přitažené za vlasy. Když si představím sám sebe, že bych se měl přesně rozpomenout na něco, co jsem dělal před deseti lety, tak bych měl asi stejné problémy jako Čunek, taky by mi to rozpomínání moc nešlo. A to jsem neměl žádné velké problémy se sekretářkou ani jsem zrovna moc nezbohatl.