27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Na barikády!

Abych uvedl do správných mezí to, co dále píši, tak zdůrazňuji, že Andrej Babiš není dobrý premiér.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Netopil 17.11.2018 9:21

Základní otázka

Je zákonné a dovolené protestovat a demonstrovat i proti legálně vzniklé vládě ? Samozřejmě ano. A to, že se to nejrůznějším Holáskům a Vlkům nelíbí, je věc zcela nepodstatná a vedlejší. Ale samozřejmě se jim to nemusí líbit a mohou to říkat. Tak jako se mně nelíbí jejich skrytě nacionalisticko-putinovské kecy.

E. Kovářová 17.11.2018 9:31

Re: Základní otázka

Vy jste legrační, nejde přece o demonstrování, ale o to, co by bylo dál po pádu vlády? Vy tady někoho schopného vidíte? Kdo udrží naši zemi proti invazi kobylek?

Akorát by vznikl ještě větší bordel, než tu je...

Ale je fakt, že na demonstracích jste na čerstvém vzduchu, což Vám zřejmě dělá dobře, ale hrát byste si měl mladíku někde jinde... Toto totiž není ani sranda ani hra...

M. Šejna 17.11.2018 9:35

pane Netopile

on Vám nekdo zakazuje protestovat a demonstrovat?

Vám jen nedochází, že vláda nemá povinnost podávat demisi jen proto, že Vy a Vám podobní máte potřebu protestovat proti vládě.

S. Sedlák 17.11.2018 10:41

Re: pane Netopile

Ať každý dělá, co musí. Však na každou ... se vaří voda. Pokud někdo potřebu se toho účastnit jeho věc. Jen bych poznamenal, že Babiš nezískal u voleb přes 50 % a za normálních okolností by tu vládu nesestavil a nedostal důvěru.

M. Šejna 17.11.2018 11:23

pane Sedláku

Babiš vládu sestavil legálně a dostal ve Sněmovně důvěru. A to za normálních okolností.

Dokonce k tomu nepotřeboval ani další "normální okolnosti", jakými byly v minulosti přeběhlíci (konstruktivní poslanci), nebo Opoziční smlouva.

J. Richter 17.11.2018 9:11

Milý demente Holásku..

..použiji-li podobné oslovené, jako ty v případě-daviscupové dvojky Zrzka & Jouda. Tvé blábolení o tom, že si vybrali nejslabší kus z Burešova stáda a že to všichni vědí o problémech Burešova Čapáku není důvod pro demonstrace je mimořádně mimo.

Docela rozumím tomu, že při své ,,inteligenci" nejsi schopen rozpoznat, že demonstrace byla kvůli tomu, že úplně normální lidi už mají plné zuby estébáckého šmejda a jeho ruské onuce z Hradu. Nic víc, nic míň.

Ale je hezké, jak vy, taková ta kojzarovská lůza bojujete za svého estébáka a pochopitelně i za tu vypitou trosku. Dokonce i Jarda Plesl-burešova fusekle z MFD vyhrožuje Lukačovičovi ze Seznamu. Nula, která je hluboko pod Lukačovičovými rozpoznávacími schopnosti. A mými také. A bijete se skvěle za estébáka, to musím uznat. Ale nevyhrajete a estébák ,,pude".

M. Krčmář 17.11.2018 9:29

A dokud ho nezavřou,tak se tady vždy najde aspoň 30% idiotů, kteří ho zvolí zas. Holásek má pravdu,že tu není nikdo,kdo by byl schopen sestavit vládu,a předčasné volby nic neřeší.

Aspoň v těch migrantech a buzerantech se shodnem,přesto i jim přeji hezký svátek, jestliže nechtějí stanovat u mne na zahradě,a já nemusím chodit v růžovým.

M. Těhanová 17.11.2018 13:54

Re:

Proč se tady všichni tak bojí předčasných voleb. Aspoň by se vyčistil vzduch. V jiných zemích to není takový problém. A mě vadí,že kvůli strachu o koryta některých, tady musíme pořád snášet "menší zlo".

Z historie je známo, že menší zlo většinou přineslo daleko větší zlo.

A ať se vám to jak chce nelíbí, proti Babišovi teď protestuje ta inteligentnější a víc se o dění zajímající část národa.

P. Grigar 17.11.2018 22:08

Re:

.. a jak se to pozná, takhle na dálku? Závidím vám vaši jistotu.

"Lejno tvrdí, že růže smrdí.."

E. Kovářová 17.11.2018 9:40

Re: Milý demente Holásku..

Vy byste si taky měl přestat hrát a jít raději něco pořádného dělat, co na té Klinice hulíte, že Vám to takhle blbne mozek?

E. Kovářová 17.11.2018 9:50

Re: Milý demente Holásku..

Asi se díváte do zrcadla, viďte, když osluvujete "demente" a vidíte tu "inteligenci" a nulu.

Docela jste mě pobavil, to se fakt nevidí...takový pitomec :-)

Ale jinak vystihujete ty zapálené "užitečné idioty" na demonstarcích, kde se jim nic nestane, to je odvaha, vykřičet se sprostě a třeba i svrhnout vládu!

Já se Babišovi divím, že ho to ještě baví, že si neužívá svých peněz na Riviéře a nehází tady na všecky bobek! Bez něho už by tady bylo čmoudů jak naseto a všecky úmluvy, beroucí nám svobodu by byly podepsány... To byste pak čubrněl, ani nos byste strachy nevystrčil....

S. Sedlák 17.11.2018 10:24

Re: Milý demente Holásku..

S těmi pitomci šetřete.

Babiš nikdy nedělá nic, co by nebylo v jeho zájmu a ten společenský je mu u zádi. Proto taky ANO nemá politický program. Ten jejich se mění podle aktuální potřrby z hodiny na hodinu.

Co mě k tomu závěru vede? Žádný normální člověk nehodí přes palubu svého syna, když se dostane sám svojí vinou do průšvihu.

J. Richter 17.11.2018 10:39

Re: Milý demente Holásku..

tak bez Babiše by tady jak naseto a vy jste inteligentní žena :-)) Co žerete, že jste tak tupá?

P. Klíma 17.11.2018 10:09

Jste velice jemný člověk slušných rodičů.

To se hned pozná.

P. Portwyn 17.11.2018 9:03

Dlouhodobě

to ale Babiš ustát nemůže. Je sám.

Jeden starý chlap... a ANO je jeho stín. Příliš heterogenní sestava nadšenců, konjunkturalistů a politických šíbrů, od každé ideologie kousek, spojuje je jen to, že "takhle ne". Představu, "jak ano", moc nemají.

Šíbři a konjunkturalisté přetečou k Pirátům a nespokojených voličů se ujme někdo nový.

Mimochodem, už je u Pirátů i Zlatuška? A Martin Komárek?

K. Janyška 17.11.2018 8:51

Dobrá a velmi potřebná reportáž a kdo to nevidí je cvok.

A to každý... Dzp.

P. Klíma 17.11.2018 10:11

Začínám vás mít rád, pane Janyško 👍

P. Grigar 17.11.2018 22:14

Re: Dobrá a velmi potřebná reportáž a kdo to nevidí je cvok.

.. svým způsobem máte pravdu, pane Janyško. Konečně už by si společnost měla udělat jasno, co je posláním novinářů, zda informovat, nestranně prezentovat fakta k posouzení, nebo programově, na zakázku, vytvářet či manipulovat veřejné mínění.

A. Dlouhý 17.11.2018 8:45

Opozice

Od revoluce jsem svědkem jak v parlamentu bylo cca 10-15 procent vyblokovano komunisty a z toho zbytku vznikaly ruzne křehké 101 koalice a když to nestačilo tak někdo udělal prebehlíka.

Ted se tradiční strany zvyklé na tento styl prace snaží o to samé v situaci z jejich pohledu Babiš vyblokoval 30%. O komunistech a Okamurovi nemluvě.

A ono to nejde. Neměl by jim někdo vysvětlit že časy se změnily?

S. Sedlák 17.11.2018 9:19

Re: Opozice

A dopadlo to dost špatně.

J. Chaloupka 17.11.2018 9:30

Dopadlo to, jak to dopadlo. Tak už se s tím smiřte.

.

Š. Hašek 17.11.2018 8:42

Solidní popis situace.

Souhlas.

M. Sedliska 17.11.2018 8:35

Souhlasím jen s faktem, že současná vláda vzešla z demokratických voleb a jako takovou je třeba ji respektovat. Nicméně si nemyslím, jak je naznačeno, že bez Babiše se neobejdeme. Pan premiér má ve své skříni na můj vkus více kostlivců než je pro veřejného činitele únosné a měl by odstoupit. V našem politickém prostředí se, žel,pohybujeme buď na hraně oligarchie na straně jedné nebo v marasmu nesmyslného aktivismu na straně druhé. Nic mezi oběma póly jakoby neexistovalo.

M. Krčmář 17.11.2018 9:19

Jasně že existuje, přece my.

J. Červená 17.11.2018 8:01

Učebnice manipulace

Občas si přečtu Holáska s Vlkem,jen ale tolik,aby se mi neudělalo špatně. Účelové splácání polopravd,manipulace událostí,překrucování,urážky oponentů.Takhle přesně vypadá propaganda a manipulace. Mohlo by to vstoupit do učebnic. Kdo oba pány vyučil?Nebo vyučuje?

P. Portwyn 17.11.2018 8:53

Re: Učebnice manipulace

Vrazi z Vóstrýtu... ehm teď vlastně z Kremlu. To je jedno, ale určitě vrazi!

J. Karlík 17.11.2018 7:42

Jediné řešení,

většinový volební systém.

M. Krčmář 17.11.2018 9:33

Až bude Babiš v lochu, klidně.

S. Sedlák 17.11.2018 5:33

Proč ten oslí můstek?

Zvlášť pokud vidíte Babiše jako špatného premiéra, kterým je.

Babiš volby vyhrál, ale stěží lze v příčetném stavu tvrdit, že jeho vláda je výsledkem demokratických voleb. Ta vznikla jen díky ruskému švábovi na Hradě, který tam Babiše držel mermomocí. Dokonce i v situaci, kdy hrozí, že vláda padne právě kvůli Babišovi, tak deklaruje, že jej jmenuje znovu. To je respektování výsledků voleb? To může tvrdit jen ten, kdo upadl na hlavu, což v případě opilce, je očekávatelné. Vy máte také podobnou zkušenost?

Ještě k té reportáži. Ať už se budu dívat na etiku vzniku jakkoliv, tak se musím ptát jak vůbec mohla vzniknout. Jak to, že dva nazdárci našli AB juniora? Kde vzali ty informace, kam jít? Není to zoufalství zevnitř policie, že nemůže uzavřít čapí zlodějnu, protože se skrývají dva klíčoví odvinění a policie ani nepožádá o právní pomoc? Těch otázek jsou mraky. Přidám ale jednu. Je normální, aby syn premiéra coural po Krymu a Ukrajině v doprovodu jakéhosi individua?

K. Oldřich 17.11.2018 7:21

Re: Proč ten oslí můstek?

Číkoliv syn, je li dospělý a má papíry v pořádku, si může courat kde se mu zachce.