28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Na barikády!

Abych uvedl do správných mezí to, co dále píši, tak zdůrazňuji, že Andrej Babiš není dobrý premiér.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 17.11.2018 19:12

Re: Já bych jen chtěla vědět,

Ba ne, není to o ho..ě. Je to o kriminálním jednání bývalého estébáka, t.č. bohužel v ústavní funkci.

P. Grigar 17.11.2018 19:47

Re: Já bych jen chtěla vědět,

... máte zmatek v pojmech, "bývalý estébák" je bývalý zaměstnanec(příslušník) Státní bezpečnosti. O Babišovi můžete hovořit pouze v kategorii "neprokázaný spolupracovník StB." Tedy někdo takový jako mnozí jiní,např..... doplňte si sám, ovšem pozor, hrozí postih dle Zák.200/1990; §49,odst.1, písm.a; ve znění pozdějších novelizací..

Tak nějak tu žijem.

J. Richter 17.11.2018 19:54

Re: Já bych jen chtěla vědět,

O Babišovi můžeme mluvit jako o té největší spodině. Estébák byl zaměstanec, dělal svou práci, byl za to placen. To že to bylo proti lidské svobodě je jasné. Babiš byl jen udavač. Prokázaný. Je pravomocný rozsudek. Chápu, že vám to je nepříjemné, ale váš oblíbenec byl pouhý udavač, neboli práskač. Největší špína. Ještě něco?

J. Kombercová 17.11.2018 21:20

Re: Já bych jen chtěla vědět,

To je hezké, že ty příslušníky StB, co vlastně lidi, pochopitelně jen ty, co něco znamenali, i vydíráním nutili ke spolupráci, jste tak hezky omluvil. Oni plnili jen rozkazy. Babiš jako zaměstnanec PZO měl to hlášení v popisu práce... nevím, co mohl tajného vyslepičit, koho udal, komu ublížil. Nemám Babiše ráda, nicméně, to vaše omlouvání estébáků, těch pravých, které nikdo nenutil tu špínu vykonávat, je podivné. Přinejmenším. A zvláštní je, že vlastně tak nějak nevadí nikomu, vadí ti, kteří jimi byli využiti či zneužiti. Nemyslíte?

J. Richter 18.11.2018 7:48

Re: Já bych jen chtěla vědět,

Já omlouvám estébáka a vy jste chytrá ženská. :-)))

P. Grigar 17.11.2018 21:23

Re: Já bych jen chtěla vědět,

.. a z čeho usuzujete, že Babiš je můj oblíbenec? Stejně bych se choval i v případě, že by podobné žblepty někdo říkal o vás. Dá se z toho odvodit, že jste mým oblíbencem? Povídejte...

V. Patkoš 18.11.2018 10:29

Re: Já bych jen chtěla vědět,

Kecáte. Babiš je vedený jako agent STB. Soudil se o to, aby ho vymazali. Neuspěl. Je tedy dále bývalý STBák (a kdyby STB nezaniklo, tak možná i stále současný STBák).

J. Urban 17.11.2018 17:42

Teoreticky má autor pravdu.

Prakticky mají občané podle Ústavy právo vystoupit na obranu svých svobod, jestliže jejich zvolení zástupci selhávají a nedokáží v "právním" státě zajistit ani vyslechnutí klíčových osob, podezřelých ze spáchání kriminálního činu jen z toho důvodu, že jsou t.č. v ústavních funkcích a potřebují v kriminální činnosti v klidu pokračovat.

P. Grigar 17.11.2018 21:29

Re: Teoreticky má autor pravdu.

.. vám připadá normální, když se někdo organizovaným způsobem snaží ovlivnit průběh vyšetřování a předjímat, či dokonce určovat směr činnosi orgánů činných v trestním řízení?! To považujete za model skutečného právního státu? Co přijde dál... lynč?

Š. Hašek 17.11.2018 17:04

Nikdy jsem netušil,

že po šťourání se drzé, nevychované novinářky (tajné nahrávání) v soukromí .......... se najde houfec "echtdemokratických/EU" politiků a dav miloučkých (láskademokracie) spoluobčanů, kteří budou křičet po náměstích a do televizních (spacákových) kamer. Počítat volební lístky po dvaceti letech považují za nějaký přežitek sprostého venkova!!!

Vzpomínám si, jak náš první polistopadový president zahajoval všechny svoje politsemináře svým státnickým povzdechem, že "by rád takovou autentickou, občanskou demokracii, ehm, takovou nepolitickou politiku, která by stále kvasila ve spolcích, večerních debatách, na náměstích, nezávisle na většině chybně zvolených". Samozřejmě s výjimkou volby jeho samého. Tu přenechal "páprdům" v parlamentu.

No nic, jen mě to napadlo, napadlo "z té lásky a demokracie" soudružky svazačky Slonkové.

Přeji této zemi obden nějaká televizní shromáždění 0.3 procenta voličů, která budou určovat, kam bude směřovat (jejich) "vítězný únor".

I. Dvořák 17.11.2018 21:07

Re: Nikdy jsem netušil,

Štěpáne Hašku, máte v tom trochu hokej. Je tu zloděj, který ke kamuflování svých zlodějin používá i své děti, které ausgerechnet, když by mohly na policii vypovídat, jsou najednou velmi nemocné. A podle Vašich měřítek, ten lapka je OK. Avšak ti, kteří se to snaží rozkrýt, tu špínu přinést na světlo, jsou trestuhodní. Dovolili si sáhnout na Vašeho oblíbence. Dále, mimo jiné, nikdo z "ulice" , jak demonstranty nazýváte, snaha o řízení státu nezazněla. Ona jen nechceme, aby premiérovat jakýsi šíbr, který dokáže cokoliv vydávat za pravdu.

P. Grigar 17.11.2018 21:44

Re: Nikdy jsem netušil,

.. a já si myslel, že na Fridricha tu nikdo nemá. Mýlit se je lidské.

Š. Hašek 18.11.2018 8:47

Re: Nikdy jsem netušil,

Pane Dvořáku.

Nemám v tom hokej, hodnotím oslovení (máte plus). Jen si nemyslím, že pokud Vy označíte někoho za zloděje, tak dotyčný tím zlodějem skutečně je. Prozraďte mi, kde zasedá ten Váš tribunál, přijdu to omrknout.

J. Novak 18.11.2018 9:51

Re: Nikdy jsem netušil,

Přemýšlejte hlavou a ne něčím jiným. Máte obrovskou firmu se stamiliardovým obratem a děti, u kterých se projevuje syndrom "zlaté mládeže". Potřebujete je zaměstnat a pozvednout jim sebevědomí. (Pro informaci, ta dotace 50000000 je pro vás asi tolik, jako pro dělníka s průměrnou mzdou 0.50 Kč). Naskytne se vám ke koupi a rekonstrukci památkově chráněný objekt, který by jinak spadl. Tak ho koupíte, zainvestujete a potom z něj uděláte výchovný objekt pro vaše děti, myslím tím, že z něj uděláte malou firmu, tak aby ji podle svých možností, jak doufáte, zvládly. Samozřejmě, že se při tom počítá, že na ně dohlédne a pomůže jim i váš rodinný nebo rodinní právník/ci. Takže ta žádost o dotaci a její získání je jeden ze samostatných úkolů, co mají splnit, aby předvedly, co v nich je. Firma je v té době samozřejmě plně v jejich rukou a vy a vaši právníci a spolupracovníci na ně jenom dohlížíte, jak si vedou. Ze začátku to možná vypadá nadějně, později to přestává šlapat. U syna se objeví projevy schizofrenie, dcera má diagnostikovanou maniodepresivní psychózu /bipolární poruchu/. Aby nedošlo ke krachu firmy /hračky/ pro děti, "zadotujete" ji formou zakázek pro jejich firmu z jedné z vašich firem. (To není nic nelegálního, je to naprosto v souladu s platnými předpisy). Mezi tím, co věci stále běží stejně, je splněna jedna ze základních dotačních podmínek, samostatnost firmy po dobu 5 let. Protože se situace co se týče vašich dětí nelepší, rozhodnete se v té době firmu, kterou do té doby vlastnili vaše děti, od nich převzít a vyrovnat závazky, které na té firmě váznou.

A teď mi řekněte jedno, kde a jak chcete dokázat, že celá ta dotační záležitost byla úmyslně naplánována k poškození státu, když to, co pan Babiš předem do té firmy zainvestoval, tuto dotaci přesáhlo 9x a neměl určitě žádnou potřebu takto jednat. Jednaly tak jeho děti, protože to měly jako zkušební úkol, jestli se dokáží samy starat o provoz. Kromě toho, dotační podvod byl kodifikován až roku 2016, dotace 2008.

M. Prokop 18.11.2018 15:18

Re: Nikdy jsem netušil,

O Karkulce taky umíte?

P. Papež 17.11.2018 15:48

Holasku, doufate, že Babis dá funkci a Zeman vyznamenání? Ty vaše naprosto konspirativne demagogicke komentáře, to.je opravdový řítni alpinismus.

J. Vlček 17.11.2018 16:45

Re:

Pane Papeži, a v co doufáte vy, kladením vašich přihlouplých otázek autorovi? On snad premiéra vynáší do nebe, aby mohl doufat, že od něho na oplátku dostane nějakou funkci?

Pan Holásek na rozdíl od vás uvažuje racionálně. Pokud by například došlo k předčasným volbám, tak ačkoliv jsem ANO nevolil, teď by můj hlas dostali. Nemám totiž rád, když si banda trpaslíků chtivých po moci hraje na echt demokraty, a přitom nejsou schopni ani ochotni uznat výsledky voleb.

P. Papež 17.11.2018 16:56

Jestli jste si pri vaši inteligenci nevšiml, já autorovi žádné otázky nekladu. Na hloupý článek bych mohl čekat jen hloupé odpovědi.

R. Tesařík 17.11.2018 17:09

Re:

Nemáte tam otazník?

J. Vlček 17.11.2018 17:28

Re:

Ve vašem případě pane Papeži bych o inteligenci pomlčel. Vy totiž ani nevíte co píšete a na co se ptáte. Také jsem ještě neviděl, že by někdo napsal článek a dostal na něj hloupou odpověď. Na článek se odpovídá? Ale nic, to je jen taková drobnost k té vaší inteligenci.

P. Papež 17.11.2018 16:59

Když zvolený lže a podvádí, nikdo na to nesmí upozornit? Zvláštní názor. Já ctím volbu, ale nemohu ctít lháře premiéra.

Š. Hašek 17.11.2018 17:15

Re:

Máte v tom dosti maglajs. Jen co je radost!

Zkuste si srovnat hlavě, co znamená poslouchat rozhodnutí vlády, která byla zvolena (dokonce jste hrdě připustil, že jako tedy jo). A neplést do toho to, že se k ní denně nemodlíte.

Závidím tolik volného času lidem, co jsou sekundu v televizi a ječí, že ten či onen není jejich president, premiér, ......... . A zároveň jim "závidím" tu jejich představu o demokracii. Včetně toho vzdychání, že přeci hlavním úkolem politika je, aby ho měli lidi rádi. Představte si, já nemá rád ani svého zubaře, ani svého řidiče v autobuse ............ a vrtá mě a jede se mnou.

Hurá ke jmenování politiků na náměstích, 0.3% voličů, politiků, které budeme ctít a dávat si jejich fotky i nad kamna na chatě. Vítěznému únoru zdar!

P. Grigar 17.11.2018 19:52

Re:

.. zkuste také ctít pravidla mateřského jazyka, grafickým zakončením věty tázací je tento symbol, zvaný otazník(?). Logiku od vás nečekám.

V. Pavelka 18.11.2018 22:08

Re:

A pokud by dotace od Babiše na záchranu Hnízda nebyly morální ,Potom pujčky od Bank komukoliv ,jsou ze stejného Ranku .Takže Babišova mantra" všecho je v pořád u nic sem neudělal" ,je v cajku !JE TO POLITIKUM jak NOHA.

V. Pavelka 18.11.2018 21:40

Re:

Slonková , hledala špínu kde se dá , obcházela Agrofert a čmuchala ,a najednou mladý Babiš ji splnil přání , že by byl tak spravedlivý a potopil vlastní rodinu.Tomu nemůže věřit ani Slonková i s Kubíkem.

J. Vaníček 17.11.2018 14:47

Článek je správný

Demokracie se vyznačuje demokratickými volbami. Ty byly. Vítěz voleb je v čele vlády. Není možné aby někdo - menšina přepisovala výsledky voleb neustálým vytvářením konfliktů, destabilizací ve veřejném prostoru. Hlavní slovo v tomto hnusu má manipulovaná ČT. Jenom slepý to nevidí. Reportáž Slonkové je hnus a odporný čin, natáčet si potají schizofrenika. Kriminalizace lékařky ačkoliv respektovaný psychiatr a její nadřízený Hešl jasně řekli, že je odbornicí a její lékařský postup s Babišem ml. byl bez závad. Hyeny to nechtějí slyšet. Je to manipulace nejvyššího stupně. Nic manipulantům není dost špinavé. Policie věděla o pobytu Babiše ml., věděla o jeho nemoci, věděli to i poslanci v imunitním výboru. Tak jaké nové skutečnosti? Tak vyšetřuje to policie a státní zástupci dohlížejí, ebo to vyšetřuje Slonková, Fiala, ulice a jim podobní? To je právo? Komunisti - Štěch, Bek, svazák Zima a mládenci a děvčata co to nezažili nám vykládají o demokracii. Směšné.

Čapí hnízdo je dobrý bič. Jestli toto nevyšetřila policie za 3 roky, tak to nevyšetřuje. Hodí se to politickým nýmandům a multikulti bláznům a zlodějům co přišli o liz. Je to hnus.

S. Netzer 17.11.2018 14:54

Re: Článek je správný

Jen volbami? To je trochu málo, Vaníčku 917.

Ale Vám to zřejmě stačí.

J. Vaníček 17.11.2018 14:58

Re: Článek je správný

Ale Netzere, zmíněny jsou volby, protože o výsledky voleb zde jde. To nevíte? Proto ostatní nezmiňuji. Rozhodně ne následnými manipulacemi např. ČT a reportážemi Slonkové. Tak mě netrénujte, nejsem hlupák.

Š. Hašek 17.11.2018 17:31

Re: Článek je správný

Pane Vaníčku,

mohla by nám ta zoufalkyně nějak naznačit, jak by zamontovala "náměstí" do volebních lístků? Když jí volby nevoní. Zvláště, když k volbám to občanstvo nevytřídí podle inteligence a bydliště Halík a Schw.??? A mladý Hrušínský s Hřebejkem???

Něco ve smyslu: 893 řvoucích lidiček po dobu jedné hodiny dá 100 000 volebních lístků/hlasů - dejme tomu pro vrcholEU09 (to je třeba si ujasnit potom v televizi s Bekem/Pehe!!!). Každý transparent se změří plošně a dá taky 0.8 volebního hlasu.

To bude konečně ta miloučká, sladká, pravá, nepodplacená, nezištná, ... nepolitická politika.

M. Gavlák 17.11.2018 13:03

Trapný článek.

Škoda rozebírat. Snad jste jen zapomněl dodat bolševické "klid na práci"...