6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JaS 5.9.2008 9:15

Zelená je tráva,

ale zelený je taky zkažený salám.

BM 5.9.2008 9:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aspon je jasno

Co keby si to opravila Zebra, ja tiez suhlasim.

Zebra 5.9.2008 9:11

Re: Re: Re: Re: Re: Aspon je jasno

No, je to od vás hezký, takže se připište k výše uvedené korekci, ať to Brezina nemusí opravovat naněkolikrát.

Franta 5.9.2008 9:08

Re: Pane Janouch,

Za hlupáka považuji člověka, píšícího s těžkými pravopisnými chybami.

LV 5.9.2008 9:03

Re: Pane Janouch,

Zkuste prosím, místo obecného napadání, sdělit něco, v čem se úan Janouch mýlí! Já s ním naopak NAPROSTO souhlasím. Na energetickou politiku mám stejný názor - pokuste se jej zvrátit fakty, ne zelenými bláboly.

P.S: a k Doležalovi - PANA DOLEŽALA považuji za velmi dobře orientovaného člověka s vlastním názorem, jehož články bych radostně podepsal. Ale chápu, že například bolševiku či zelenému fundamentalistovi musí vadit, jak brilantně, často a úspěčně demaskuje pikle levice  (nyní vedené Paroubkem, výsadkem to bolševika v ČSSD).

Peta 5.9.2008 8:57

Re: Re: Re: Re: Aspon je jasno

Já taky!;-P

Xury 5.9.2008 8:55

Kuchtová vs Bursík

Musím říci, že při sledování tohoto souboje mám velmi smíšené pocity. Na jedné straně je Kuchtová nesmírně nesympatická, díky svému fundamentalismu, stejně jako někteří její přívrženci typu Stropnického (čímž nechci naznačovat jakékoliv sympatie vůči Bursíkovi) a na druhé straně si zase říkám, že pokud by vyhrála, tak to zelení u dalších parlamentních voleb projedou. Vzhledem k politice kterou prezentují (obě křídla) to není špatný výhled. 

visitor 5.9.2008 8:50

Re: Já myslím,že je to buřt.

Kéž by to byla pravda. Obávám se, že je to spíše tak, že SZ přeci jen má na naši politiku větší vliv než řada z nás. Bohužel, bohužel!! :-(

Xury 5.9.2008 8:49

Re: Já myslím,že je to buřt.

Bohužel se obávám, že co se SZ týče, mýlíte se.

Xury 5.9.2008 8:49

Re: Re: Re: Re: Aspon je jasno

Já v tomto s Březinou taky souhlasím.

whaler 5.9.2008 8:46

Re: ?

U nás v ulici žil taky jeden blbej, taky se jmenoval Zima.

visitor 5.9.2008 8:45

Re: Pane Janouchu

Naprostý souhlas. R^

Václav 5.9.2008 8:44

Re: Pane Janouch,

A vy jste co za hvězdu vážený, že tady pronášíte takovéto soudy? Proboha uvědomte si situaci. Ve srovnání s vědcem formátu profesora Janoucha jste nula, naprostá zaokrouhlená nula. Podobně je nás na tom většina, jenže Vy to asi nějak nemůžete překousnout a namísto věcné diskuse tady prskáte své nenávistné slinty.

Když už jste zmínil ty odpady, tak k tomu jsem kdysi zaslechl názor, že kdyby se ze všemi odpady zacházelo podobně, jako se nakládá s VJP, tak byste se mohl napít kdekoliv z potoka bez rizika přiotrávení a přejít celou republiku bosky aniž byste riskoval poranění chodidel o střep nebo jakýkoliv jiný nepořádek. Tož asi tak.

pup 5.9.2008 8:35

?

jste chudák

Zebra 5.9.2008 8:32

Re: Re: Re: Aspon je jasno

Kulový, leda tak...já, Brezina a vlasta si myslíme, že víme...

jerryvsc 5.9.2008 8:32

Re: Re: Re: zelení

Dík za objasnění, už se jdu na tu stránku mrknout. Takže nebude perpetuum a ani vodka z hoven?

M. Zima 5.9.2008 8:28

Pane Janouch,

považovat se za nositele zelených myšlenek proto, že Vám na pláži vadí plastové "civilisační" svinstvo, aniž byste si uvědomil, že ten zbytečný hnůj produkovali stejné hlavičky stejným způsobem, jako ta Vaše jaderný odpad, může jenom manipulátor s prostotou "myšlení" jistého Václava kLause. Považuji Vás sice za demagoga a hlupáka, ale jsem přesto ochoten Vám obětovat čas v debatě na konkrétní témata jako aktuální Asse, Forsmark, Brunsbuettel, rychlý nebo vysokoteplotní reaktor, atd. v naději, že se konečně chytnete za nos a nebudete dál hrát  v českých médiích "enrgetického Doležala". (Ten předvádí s ještě větší pravidelností, nežli Vy na politická témata chujoviny stejné kvality, jako když se Vy vyžíváte energeticky)

vlasta 5.9.2008 8:28

Re: Re: Aspon je jasno

No já si myslím totéž, co Březina, takže plurál je namístě.

Kefalín, 5.9.2008 8:11

Souhlas s obsahem

až na ten závěr: zatímco pod Bursíkem jsou Zelení jakous takous relevantní silou, už pár let úspěšně blokující energetickou koncepci, pod Kuchtovou by se stali bezvýznamným pitoreskním spolkem magorů a byl by klid - alespoň co se nezbytné výstavby JE týče.

Zebra 5.9.2008 8:06

Re: Aspon je jasno

Brezino, Brezino, jste sice vážným adeptem na krále demagogů, to vás však nikterak neopravňuje k používání plurálu majestatis. Takže šupky dupky opravit na ...já, Brezina, si myslím, že bez jakýchkoliv pochyb vím....! Bursíka můžete nechat.

Milda 5.9.2008 8:01

Souhlas

Jen dodávám, že v současné době se Strana zelených v médiích prezentuje jako strana která je přímo proti přírodě a je jí lhostejné jak životní prostředí tak život obyčejných lidí.

nadar 5.9.2008 7:52

Re: Já zase přeji úspěch mamině Kuchtové.

I já si myslím, že vítězství Kuchtové bude užitečnější (bohužel nezvítězí) z toho důvodu, že její politika je natolik zelená (rozuměj chaotická, neodborná a naivní), že odsune zelené opět tam, kam patří.

Nadar

Vladimír Wagner 5.9.2008 7:49

Re: Re: zelení

Chce to jen umět číst. V příspěvku se neříká o vyrobě více energie než se do systému dodá nebo v něm je. Je tam, že se produkuje více paliva. V daném případě se z izotopu uranu 238, který nelze jako palivo použít, produkuje izotop plutonia 239, který palivem je. A tohoto paliva se může produkovat více než rychlý množivý reaktor spotřebovává, takže je může dodávat do dalších jaderných elektráren (tedy i klasických). Pokud chcete vědět podrobnosti o této problematice, lze je najít na: http://www.osel.cz/index.php?clanek=3778 , http://www.osel.cz/index.php?clanek=3568 a http://www.osel.cz/index.php?clanek=2993

jerryvsc 5.9.2008 7:13

Re: zelení

Vidíš a mě zaujala možnost vyrábět energii s větším výstupním efektem, než vstupním. V tom případě Číňani budou mít něco jako perpetuum mobile! To je pokrok! Nakonec když můžou Rusi dělat vodku z kila cukru a kila hoven (Ivan Čonkin), proč by ty ku..y žluté nemohli mít cihelňu, sorry, perpetuum!

vont 5.9.2008 6:00

zelení

Pane profesore, tento článek tak jednostranně zaměřený bych od Vás nečekal. Mám pocit, že jste si nechal od Bursíka zaplatit, pochopitelně tomu tak není, ale článek tak vyznívá. Jinak by jste musel psát o beznaději voličů zelených, kteří je volili a výsledkem je, že stranu řídí člověk, který vleze do každé řiti, která ho udrží koryta (jen pro Vás je to Bursík). A zbytek se pohybuje bezkoncepčně  v odmítání nebo prodlužování řešení např. budoucí energetické koncepce. Normální lidé musí hledat řešení a snažit se o jeho nejčistší provedení. Nepotěšil jste mne tímto předvolebním článkem. 

Niky 5.9.2008 4:33

Re: Aspon je jasno

R^

Ivan Brezina 5.9.2008 1:05

Aspon je jasno

O Dane Kuchtove aspon bez jakychkoli pochyb vime, proc bojuje proti jadru, Je to pro ni zkratka zamestnani, zdroj obzivy. Za boj proti narodnim zajmum sve vlasti je stedre placena vladou Horniho Rakouska (viz prispevky pro Jihoceske matky v radu milionu). O Martinu Bursikovi zatim nevime proc tak usilovne prosazuje rusky zemni plyn.

Siola 5.9.2008 0:59

Ale pane Janouch,

nebuďte skeptik! Pamatujte, že přirozený výběr druhů, dle Darwinovi teorie asi platí. Takže Kuchtová, nebo Bursík, vsje rovno!

Jirka 5.9.2008 0:46

Já myslím,že je to buřt.

Vliv SZ na naši politiku je asi stajný jako můj.Takže nulový.:-D

I. Laengsfeld 5.9.2008 0:40

Re: Já zase přeji úspěch mamině Kuchtové.

Na zacatek vaseho prispevku mam sice jiny nazor, ale Vasi  posledni vetu podepisuju. Chtel bych kricet "Vivat Kuchtova"  ale mam obavy, ze by to  akorat posililo Bursikuv tabor ;-P