15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pavluska 6.12.2007 22:22

Re: Ukázalo se,

Prostě trumbera,který ve vysoké politice nemá co dělat.To je jak za komoušů,kdy nám vládli truhláři a krejčí a uměli jen pár frázía a šít saka.

kritik 6.12.2007 14:49

"vina prokázána nebyla"

je u autora i komentátorů demagogie.

Skuečností je, že nedošlo na prokazování viny díky vis Vesecka.

Magda Červeňáková 6.12.2007 13:04

nu, ač se honící psi snažili seč mohli, vina prokázána nebyla

tak by se samozřejmě J.Čunek měl vrátit na ministerstvo i do funkce místopředsedy vlády

že se to teď zeleným nelíbí ? a čekali jste snad,že se z toho nebudou snažit vytřískat nějaký poltický (či jiný) obchod ??  i vy naivkové ...

:-P

doktor 6.12.2007 14:54

Re: nu, ač se honící psi snažili seč mohli, vina prokázána nebyla

Vinu z trestného činu prokazuje v demokratické zemi soud. Ten se přičiněním senátu, vrchní státní zástupkyně a jí poslušných dalších státních zástupců nekonal. Jiří Čunek se po celou dobu choval jako viník, a snažil se všemi prostředky vyhnout se soudu. Ubohé - ovšem takových Čunků je u nás, hlavně v komunální politice bezpočet. Volí a hájí je stejní mravní pokřivenci jako je právě Čunek.

Vojcek 6.12.2007 23:18

Re: Re: nu, ač se honící psi snažili seč mohli, vina prokázána nebyla

Ne vždy se vina prokazuje u soudu, to byste mohl vědět. Pokud jde o účelové obvinění bez jasných důkazů, státní zástupce prostě stíhání zastaví, jelikož pro to nejsou dostatečné důvody. To je i tento případ, ať už se vám to líbí či ne.

F. Čech 6.12.2007 12:52

Čunek samozřejmě řadě mafiánů vadí

Vadí jim právě svou poctivostí, přímočarostí a neúplatností. Proto to zarputilé snažení o jeho likvidaci idiotskými vyfabrikovanými "kauzami". Dobrým příkladem, který hon na Čunka zahájil je jeho několikaměsíční ostouzení za to, že dal neplatičům obývajícím vybydlenou ruinu v centru Vsetína možnost hygienického bydlení v novém domě postaveném kontejnerovou technikou (na Západě zcela běžnou pro školky, obchody, byty i vědecké ústavy). A co to bylo hned za sprosté řeči ve smyslu, že nacpal Romy do kontejnerů (což mezi českými neználky okamžitě evokuje popelnice na odpadky). Přitom se ví, že jediná "bílá" rodina ze zbořeného vsetínského činžáku šla na ulici. Tam měli jít podle práva i všichni romští neplatiči. Ovšem dobře to známe - Za dobrotu na žebrotu. A ve vztahu k Romům to platí dvojnásob, protože ti si vždycky najdou někoho, komu se vyplakat na rameni za svoji údajnou diskriminaci (např. Kateřině Jaujau nebo panu Matěji Stropnickému ).

emil 6.12.2007 13:29

Re: Čunek samozřejmě řadě mafiánů vadí

A vystěhování Romů je kvalifikace pro ministra ? A pro předsedu strany ? To snad ne, ministr by měl umět a znát daleko důležitější věci a ne se obklopovat zlodějskými kreaturami typu Touška na ministerstvu pro místní rozvoj. Tam mu (Touškovi) děla pouze kývacího panáčka. A to je pro tak důležité ministerstvo dost ubohé. A tato ubohost je i bez kauzy s darovanými penězmi. Zatím vždy díky obhájcům hurá stylu vylétl. Poprvé na předsedu strany a pak na ministra, teď zase hurá styl dělá z Čunka velkou oběť. Ať se věnuje regionu (na to stačil bez desítek poradců), tam byl platný.

jepice 6.12.2007 14:03

Re: Čunek samozřejmě řadě mafiánů vadí

Vadí jim právě svou poctivostí, přímočarostí, neúplatností, inteligencí a blond vlasy.

F.A.Kekule 6.12.2007 14:29

Re: Re: Čunek samozřejmě řadě mafiánů vadí

Héééézkýý

Adolf 6.12.2007 16:52

Re: Re: Čunek samozřejmě řadě mafiánů vadí

...a co modré oči????

Majkl 6.12.2007 16:05

Re: Čunek samozřejmě řadě mafiánů vadí

.... díky, dobře jsem se zasmál, jak už dlouho ne. Doposud jsem si myslel, že naivní je jen moje 90 letá babička (u které je to omluvitelné věkem)... :-D:-D:-D:-D:-DR^R^R^

Psí vrah Čumil 6.12.2007 11:46

No, myslím, že nic lepšího než návrat sklerotického štrozoka-zázračníka na vládní posty

nemůže Topolánkovu vládu potkat. Tak ať se zadaří...;-)

jepice 6.12.2007 13:55

Re: No, myslím, že nic lepšího než návrat sklerotického štrozoka-zázračníka na vládní posty

Vy jste někdy tak neuvěřitelně přející.....

Psí vrah Čumil 6.12.2007 14:50

Vy snad pochybujete, že je to muž na svém místě?

Vždyť je úplně nevinný, jak čerstvě porozené robě a - pravda - asi tak stejně schopný. Ale to se přece ztratí v koaliční tlačenici...

jepice 6.12.2007 15:04

Re: Vy snad pochybujete, že je to muž na svém místě?

Hm, já bych to spíš viděla tak, že je svým způsobem výjimečný. Ale můžeme to uhádat na kompromis: v každé dodavadní vládě bylo pár čunkoidů.

Psí vrah Čumil 6.12.2007 15:11

Re: Re: Vy snad pochybujete, že je to muž na svém místě?

No, jepice, velice optimisticky budu tvrdit, že TAK oražený kousek ještě snad ani nebyl. Ale na té vicepremiérské židli mu to bude slušet, až zas bude řezat do těch vředů společnosti či čeho...

Jiří 6.12.2007 11:22

Nepřesné a matoucí

Autor článku zapomíná, že pan Čunek na funkce rezignoval, tj. sám z nich  odešel. Nejednalo se o žádný podmínečný odchod a pod. Stejně tak , pokud chce KDÚ nyní na uvolněné posty  dosadit svého člověk, tak to musí navrhnou panu premierovi, ten si to projedná ve vládní koalici a pak se rozhodne a případně požádá pana prezidenta aby ho jmenoval. Všechny kolem toho se motající úvahy jsou zbytečné. Jinak mně dost překvapuje jak malilinkaté straničky rychle zapomněly kolik hlasů skutečně ve volbách získaly a kolik voličů vlastně zastupují. Jejich představitelé se chovají jako rovní partneři mocných stran, tj. ODS, ČSSD a i KSČM ale to prosím nejsou!

Kamjdu 6.12.2007 17:00

Re: Nepřesné a matoucí

Jasný projev servility

J.Švarda 6.12.2007 10:17

Čunek do vlády?

p.Čunek se svým vysvětlováním všech kauz, kterými prošel ukázal jako člověk který vůbec nemá potřebné právní vědomí, abstrahuji se od podstaty jeho činů. Vysvětlování souběžné existence  údajně ztraceného obč.průkazu a nového průkazu na tiskové konferenci "já jsem bordelář", nebo průkazy byly stejné, nebo hodně lidí má dva technické průkazy od auta, to snad svědčí o úrovni právního vědomí adepta na ministra? Tak se nemůže přece vyjadřovat ani nezletilý člověk. Ptám se : Jak pak tento primitivismus, nebo možná něco víc může aplikovat  v státní funkci. Ministr nemusí mít vzdělání, ale musí mít předpoklady pro práci.

,

Malý Aston 6.12.2007 11:11

Re: Čunek do vlády?

Takže nevěříte policii,nevěříte státním zástupcům? Tak proč máme věřit,že Paroubek nekrade,Filip již není agentem proti NATO a Bursík že nebere úplatky od firem vyrábějící větrníky?Pan Čunek měl dva občanské průkazy znějící na jiné jméno a měl na nich jinou fotografii?Pokud ano,je to podvod pokud ne byl boldelář.Ukládal peníze do banky pod jiným jménem? A co občanská sdružení ostatních politiků? Kradou v rámci zákona?Nemám rád KDU ani Zelené.Pidistrany jen obtěžují a vydírají.Nemám rád komouše u komoušů.Jsem pro dvě silné politické strany jednu levicovou a jednu pravicovou.A občané ať si vyberou.Odložené a ukřivděné politiky dalších pidistran přímo nesnáším neboť jim jde jen o koryta.:-D

Martin II 6.12.2007 11:21

Re: Re: Čunek do vlády?

Právě se vám podařilo smíchat  hrušky s jablky.Pan Čunek byl vyšetřován z několika věcí a vše bylo zastaveno politickým nátlakem na p.Veseckou.To je fakt,který se nedá okecat.U těch politiků vámi jmenovanými se nic takového neodehrálo.

cipísek 6.12.2007 12:35

Re: Re: Re: Čunek do vlády?

Zatím.

Magda Červeňáková 6.12.2007 13:06

to by chtělo důkaz Martine :-)

a ne jenom dojmy ...

betonovej motýl 6.12.2007 15:08

Re: Re: Re: Čunek do vlády?

Zrovna jako celá kauza Čunek byla vyvolána politickým nátlakem!!!!

helenin 6.12.2007 14:27

Re: Re: Čunek do vlády?

pane Malý ASTONE plně souhlasím

kritik 6.12.2007 14:55

Malý Astonečku

pokud existují dva občanské průkazy, ač byl jeden hlášen jako ztracený, pak ten ztracený je veden u úřadů jako zrušený, aby nemohl být zneužit v případě, že nebyl ztracen, ale ukraden.

Pokud na něj ukládám v bance dalekó, dalekó od bydliště, tak to smrdí zamazáváním stop před finančním úřadem.

Pokud si nepamatuju, že jsem dostal nový průkaz a nepoznám starý, tak nemůžu být ani úředníkem na magistrátě natož ministrem.

pavluska 6.12.2007 22:34

Re: Malý Astonečku

To je hezká úvaha !R^

cipísek 6.12.2007 12:48

Re: Čunek do vlády?

Ono to bývá většinou tak,že kdo má čisté svědomí,nepotřebuje si moc pamatovat,co a jak dělal před několika lety,dokonce ani před týdnem.Pokud ovšem někdo na podobné otázky vysype okamžitě podrobnou odpověď , asi ví proč...... A co Vy, jak jste na tom ? 

kritik 6.12.2007 14:56

Re: Re: Čunek do vlády?

a kdo má svědomí špinavé, tak si nesmí nic pamatovat, aby mu to muselo být dokazováno (pokud na to dojde, že Cipísku?)

Kylchap 6.12.2007 9:34

Čunek do vlády!

Myrku, naváhej! Čunek bude tvůj výborný parťák. Myrku ukaž, že nejsi prázdný a falešný.