5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hans 11.9.2008 21:59

vzkaz od voliče

Nevážení politici bez vyjímky-  JE MI Z VÁS NA BLITÍ!!!!!! Kašlu vám na vaše sliby a se..ru vám na volby.  Potřebovali by jste dostat přes držku aby jste se vzpamatovali a začli dělat  pořádně svou práci. Bývalý volič pravice.

Puck 11.9.2008 21:39

Re: Re: Re: Re: Souhlas

Ještě něco Vám povím. Kdyby ODS chtěla komunisty opravdu zlikvidovat, tak už to dávno udělala. Strašák a viditelný nepřítel jí dělá dobrou službu. :-)

xxx Kubeš 11.9.2008 21:32

Re: Re: Re: Souhlas

s PetremH

lojza 11.9.2008 21:22

Cele to srovnani a kladeni na rovno Tlusteho s Moravou vazne uz od zacatku

Jak muze nejaky blazen srovnavat to co udelal Morava s tim Co udelal Vlastik? Morava shanel materialy pro vydirani svych kolegu. Tlusty se nechal vyfotit s osmnactkou v bazenu. Dalsi vec ktera mne neustale prekvapuje je iluze rady lidi, ze je rozdil mezi oranzovymi a modrymi. Neni. Stejne jako neni mezi republikany a demokraty v USA. Tak uz se probudte. System postaveny na vlade jedne nebo dvou stran nebude nikdy demokraticky. To ze mame moznost si vybrat je pouze iluze. Vladne plutokracie. Dobrou noc všem.V

Puck 11.9.2008 21:20

Re: Re: Re: Měla vládnout velká koalice

Není přece psáno, že by Paroubek sestavil vládu, která by získala důvěru. I kdyby jí získala, vládla by s velkými potížemi a je docela pravděpododné, že by jeho vláda neměla dlouhé trvání. O co lépe by se pak, po novém jmenování vlády, řízené ODS, vládlo ? Jak jinak by vypadal její kredit ? Zdržovací taktika a opětné pověření Topolánka sestavením vlády byla zásadní chyba. Prezident to jistě ví, ale nepřizná !  :-) 

PetrH 11.9.2008 20:49

Re: Re: Měla vládnout velká koalice

Politika v Česku mohla být slušnější, kdyby v ní Paroubek nefiguroval. Jinak - i kdyby Paroubek vytvořil koalici s lidovci i zelenými, měli by dohromady 93 mandátů. Takže by potřebovali minimálně 8 komunistů napořád, na všechny zákony. Což znamená, že by museli mít komunisty všechny, protože oni hlasují podle stranického foršriftu. Pak by samozřejmě nepotřebovali lidovce, kteří by se stejně rozpadli, protože většina členů by neskousla být ocáskem bolševiků. Takže parlamentní většinu by tvořila stará známá KSČSSD plus soudružka Zubová nebo Jakubková, případně obě. A strana zelených by se rovněž mohla rozpadnout, což stejně zanedlouho učiní. Jen mi vysvětlete, jaký by byl rozdíl mezi Paroubkem a Štrougalem, kromě snad toho, že Štrougal byl schopnější.

Pája 45 11.9.2008 19:17

Re: FRANK

Třeba, "franku", ti poctiví, ctnostní, nepodplatitelní a další v ODS na Paroubka nemají a tak musela ODS nasadit (jako v NHL) ty rváče. Takže, kdo za to může - Paroubek, to je přece jasné.

Mortimer 11.9.2008 19:10

Re: Re: Re: Vám pane nelze vysvětli zhola nic....Re: Re: Vada argumentace

Ale kdeže, brabus má ve firmě na starosti PŠM.

Mortimer 11.9.2008 19:08

Re: Re: Re: Re: Vám pane nelze vysvětli zhola nic....Re: Re: Vada argumentace

Jsou to vemena, protože jim nedochází, že by mohli taky pracovat 7.5 hodiny denně a hypotéku splatit za 8 - 10 let. Jako v každé normální zemi, kde se nekrade.

Pája 45 11.9.2008 19:07

Re: MALÝ ASTON

Je jasné, "malý astone", že současná aféra ODS (a neni to aféra novinářů a politiků obecně), dosvědčuje to i Yeti Bém. Přesto vy, jejich volič (a mluvčí na stránkách NP) to řešíte tak, že hodíte politiky (strany) do jednoho pytle a myslíte, že vše je zapomenuto. Není a nebude.

Pája 45 11.9.2008 19:01

Re: UHUHU

Jseš tak naivní nebo to jen hraješ, "uhuhu". Tak jako jsou novináře odrazem společnosti, tak jsou odrazem společnosti politici a mohl bych vyjmenovat řadu různých profesí nebo skupin občanů a bylo by to stejné. Do každé skupiny proniknou lumpové, do některé méně do jiné více. Mimo jiné,  je to i o tom, jaké jsou v ní možnosti. Politik - moc, imunita atp. (kdo se sem pohrne - myslím že to budou ti, co se budou chtí obohatit na úkor těch co je volili - hajzlové, křiváci atp). Nu a novináři, opět je zde ta MOC, v médiích poplivat s odkazem, že je to jeho právo a že nemůže prozradit svůj zdroj. Jaký je rozdíl - žádný.

Omlouvám se většině politiků, zvláště komunálním, taktéž i poctivým novinářům, které jsem mím příspěvkem nenapadal - jen ty hajzli a křiváky..

Puck 11.9.2008 19:01

Re: Měla vládnout velká koalice

Neměla vládnout velká koalice, nebylo to zapotřebí. Tvrdí se, že Paroubek, aby mohl vládnout, potřebovat také přeběhlíky. To také není pravda. Kalousek, a poslanci, kteří by šli s ním přece  přeběhlíci nejsou. Jediné, co by bylo hodně lidem proti srsti je to, že by všechny nové zákony, nebo změny zákonů, rozpočet, zkrátka celé vládnutí, muselo být ´často závislé na podpoře komunist.ů. Ale ani to by nemuselo být pravidlem. Program zelených je v mnoha částech blíže programu ČSSD, než ODS. Takže si myslím, že velká chyba je na straně prezidenta proto, že Paroubek nedostal šanci. Politika v Česku mohla být slušnější i v případě, kdy by Paroubek neuspěl.

Pája 45 11.9.2008 18:48

Re: CULÍČEK

"Culíčku, culíčku", kolik let ještě budete i s dalšími, vámi podobným, všechno svádět na předchozích 60 let. 20 let ve svobodě, to je jedna generace. to by mohlo stačit. Tak jak nekrade ... (dosadit jakékoliv povolání) ..., ale krade zloděj. Tak křivák je křivákem proto, že takový je a je jedno jestli je to politik, podnikatel nebo dělník, je to křivák.

Hrad 11.9.2008 18:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naprosto přesně: Ve skutečnosti však ODS doplácí na to, že se 8 let v opozici flákala, namísto, aby si vychovala systémové odborníky.

Scházím se také s několika bezdomovci. Nediskutuji, ale poslouchám. Všichni z té malé skupiny s lahváčem na lavičce tvrdí, že budou volit ODS.? Nemám na to žádné vysvětlení. Snad jenom to, že bezdomovec může být nemytý zapáchající "svobodný" člověk stejně, jako bílý límeček, který spí každý týden v jiném hotelu a v jiné zemi. Ta myšlenka není moje. V jiných souvislostech ji vyslovil Zygmunt Bauman ve své zajímavé knize Globalizace. Stojí za přečtení a přemýšlení.  VV.. nějak mi rychleji buší "hercna". Tak jdu radši mezi lidi. Dobrou noc.

Hrad 11.9.2008 18:22

Re: Re: Re: Re: Re: Vada argumentace

Co "po nás potopa".....  Tito modří hoši mají slogan"po nás kapavka" a když to nebude stačit, tak Aids.

Hrad 11.9.2008 18:18

Re: Re: Vám pane nelze vysvětli zhola nic....Re: Re: Vada argumentace

To jste ty "postřehy" rozesílal jako majitel firmy? K tomu nic nedodávám. Asi za vás makají jiní. Pokud jste vrátný až manažer výskytu, měl by majitel firmy dohlédnout na vaši pracovní náplň. Asi jste zbytečný, když máte čas v pracovní době ještě na osvětu. Poprvé napomenout, a po druhé propustit. Takový Jirka Sádlo, nebo Sál, tak nějak se jmenuje(jirka.s) ty své slinty píše ve svém důchodcovském volném čase, kterého se dožil i jako bývalý konfident Stb. Tak to je košer. Až na tu prostatu a vidinu Olšan. Yrka se až tam konečně dočká spravedlnosti.

Puck 11.9.2008 18:17

Re: Re: Re: Vada argumentace

Nu. ano !  Argumentace má správný vývoj. :-)

Ludva 11.9.2008 17:57

Měla vládnout velká koalice

Ty volby dopadly přesně jak měly. Patem. Země reformy potřebovala, ale dlouhodobé. A takové mohla a měla udělat velká koalice. Třeba bez obou nesmiřitelných předsedů. Místo toho pořád sledujeme, jak se vládní politici chovají přímo diktátorským způsobem. Bez ohledu na voliče. Přetahování poslanců je největší svinstvo, co mohlo nastat. Proč mají potom občani chodit k volbám ? A toto svinstvo využívá kdo ? Přece vládní koalice. Že se to nepříčí ODS mě neudivuje, ale co lidovci a zelení ?

Ludva 11.9.2008 17:49

Re: Re: Vada argumentace

Ale vždyť to píše, kdo musí jít první z kola.

Mortimer 11.9.2008 17:45

Re: Re: Re: Re: Vada argumentace

Prdlajs k západu. Nebo vlastně jo - ke Kubě za Batisty.

Jestli se za vlád ČSSD kradlo (kradlo), tak nyní se rozkrádá ve stylu po nás potopa. A do NATO a EU nás přivedly vlády ČSSD.

Niky 11.9.2008 17:15

Past na Tlustého,

Odstranit Tlustého s poslanecké sněmovny,protože blokuje vydání stovek miliard katolické církvy!Využily Tlustého zoufalství nad tím jak Topolánek a spol neuvěřitelným způsobem podvedli své voliče a nastražily na Tlustého past a Tlustý se,bohužel chytil.Já osobně vyjadřuji podporu panu Tlustému a vyzývám ho aby neopouštěl poslaneckou sněmovnu!

BuBu 11.9.2008 16:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naprosto přesně: Ve skutečnosti však ODS doplácí na to, že se 8 let v opozici flákala, namísto, aby si vychovala systémové odborníky.

Jo - to přesně ladí !

Zatímco negramoti budou volit ODS . . . tak ti chytří budou volit Velkého Jyrku (s malym) - případně konfidenta komunistického gestapa - Filipa !

Dobrý Chalupa . . . dobrý - jste opravdu výkvět chytrosti ! :-):-D;-D;-D;-D

Karel 11.9.2008 16:41

blbé řeči II

Tak čtu jak všichni jsou moudří s vyhraněným názorem a kritici všeho. Nikdo z nás neměl milenku, neudělal na kolegu malý podraz, nikdy nejel načerno, nic nevynesl z továrny skvrnky by se na nás nenašlo. A kdybychom se řízením osudu dostal do parlamentu to by bylo - na všem bychom se dohodlli, plat bychom si určili průměrný, nikdo z nás by neměl dvě manželky, cestovného, příspěvku na bydlení a telefon bychom se hrdě zřekli a naše země by vzkvétala a lid by nás miloval a politika by byla tou nejčestnější věcí na světě. Asi ne - bylo by to stejné, nebo ne? Čestně? Tak si dejme ruku na srdce a volme sami sebe, a bude to. Ty výrazy, které používáte v příspěvcích nakonec mají také vypovídající hodnotu. Ne?(Y)

Karel 11.9.2008 16:33

blbé řeči

Tak tady čtu o tpm jak jsou všichni hnusní, odporní, penězchtiví, všehoschopní atd. My co to píšeme jsme všichni natolik čestní, nikdy jsme se před nadřízeným nedělali lepší než jsme, nikoho nepomluvili, nikdy nic z továrny nevynesli, dávali poctivě bločky za dopr. přestupky, nikoho neošidili a nepodvedli, neměli milenky atd atd. Ale jsme jen malí lidé a k milionům se nedostaneme. Kdyby nějakým řízením osudu jsme se ke velkým korytům dostali - nikdo a nikdy by násnepodplatil, byli bychom čestnější než Dušín Mirek, s úsměvem bychom se na všem dohodli a země by jenom vzkvétala, požívali bychom uznání pracujících, všichni by si nás vážili a svět by nám záviděl. Ale kulové..... byli bychom stejní, ale že jsme hloupější zak na ta korýtka nedosáhneme. Jo a plat bychom si dali jen průměrný a cestovné a jiné příspěvky bychom s opovržením zavrhli. Že jo vážení kritici všeho(Y)

PROKOP BUBEN 11.9.2008 16:25

Re: klídek socani

Neoblbujte porouchaným hromosvodem - darebákem s andělskou tváří, který se supršejdířům tak hodil......kLausostrana se svými penězovody a mafiozními praktikami tu byla vždy, jako BRZDA pro vzestup nějaké solidní a opravdu pravicové strany......Ve svém důsledku je odpovědna za rozdělenou společnost, absurdní poměry v ní a tím pádem i vzestup levice a především udržení komoušů ve hře.....

PROKOP BUBEN 11.9.2008 16:19

Re: Re: Vada argumentace - správná analýza ale nedostatečně důsledný závěr

ODS měla dávno vykopnout otce zakladatele a spol. a pokusit se reformovat - jinak souhlas....

novaz 11.9.2008 16:16

klídek socani

Socanská verbež nyní kvičí blahem, ale velice rychle jste oranžády zapomněli na své křiváky, z nichž nejzářivějším klenotem je váš křišťálově čistý hajzlík Staník. Ze stejného rodu křiváků je i soudruh Tlustý. Mladý blb Morava chtěl se zviditelnit, ale stal se jenom velkým blbem Moravou. Křiváctví je v lidech, ne ve stranách. 

Puck 11.9.2008 16:14

Re: Vada argumentace

Myslím si, že jste vystihl situaci docela přesně. Jen s jedním nesouhlasí. Píšete :

" Topolánek musí zamést se všemi okolo sebe, kteří korupční systém v ODS udržují v chodu, ...."

Bude totiž zapotřebí zamést i s ním. Jinak se úroveň nezlepší. Nebo si myslíte, že Topolánek o ničem neví ?

Talián 11.9.2008 16:02

Re: Vada argumentace

Mnoho povyku pro nic. Stačí jen připomenout, že správa věcí věřejných se týká skutečně jen věcí veřejných a nikoliv privátních. Abych to konkretizoval. Starosta obce se má strat o kanalizaci, veřejné osvětlení, rvačky v hospodě a podobně, ale to podstatné, podnikatelské prostředí a firmy v jeho katastru jsou pro něj tabu.Múže nejvejš nahlížet přes plot. Na vyšší úrovni je to ještě výraznější. Pokud bychom aplikovali model sportovního prostředí, tak jsou politici něco jako lajnovači a správci fotbalového hřiště. Na vlastní hru, mohou jen koukat. To je na tom to potěšitelné, že nedokonalost a chaotičnost politického prostředí se nepromítá do ekonomiky, která celkem běží na takových 105%. Oni si také politici dobře rozmyslí do podnikatelského prostředí šťourat, protože pokud by začalo kulhat, jejich prebendy by se výrazně ztenčily.