25.5.2024 | Svátek má Viola


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Buvol 11.9.2008 13:40

Re: Vada argumentace

Naprosto přesně vystižená situace! A měla-li by se obnovit důvěra v politiku, resp. aspoň s tím začít, tak prvním krokem by mělo být, že tato vláda sama požádá sněmovnu o důvěru .... a to co nejdříve vlastně okamžitě!

BuBu 11.9.2008 13:25

Re: Re: Re: Naprosto přesně: Ve skutečnosti však ODS doplácí na to, že se 8 let v opozici flákala, namísto, aby si vychovala systémové odborníky.

To mi Chalupa chcete nakukat . . . že 5 v českých na stole + Srbova objednávka vraždy + Krausovo ghanské kakao a praní peněz + Grossův byt a následné pohádkové zbohatnutí + jeho osobní policejní tým "Mlýn". . . . . . . že toto vše bude menší zlo, než plácání přiblblého poslance Moravy + provokace Tlustého komunisty ???8-o

To mi Chalupo chcete namluvit, že kdyby detektiv z MF přišel za Grossem, Paroubkem, Schlingem, Dráthem, Haškem . . . . . . (jak dlouho mám ještě jmenovat) . . . . . že by odešel s nepořízenou ????? 8-o8-o8-o

Chalupa - jste kapitální blázen !

gerontusinza 11.9.2008 13:17

Člověče vy si ale dovolujete názor.......Re: Vada argumentace

Já to tady píšu už 3 roky.... Nejste taky komouš jako já? To víte pevné jádro strany ODS nic jiného nezná.....;-D Přeji hezký den a pevné nervy.;-)

Roy 11.9.2008 13:13

Vada argumentace

Vadnost autorovy argumentace je, že to vše vyznívá jako selhání dvou vyšinutých jedinců a pak je zmíněna v negativním obraze a anonymně celá česká politika.  Jsou v tom skryty následující předpoklady: 1. Odvést pozornost od faktu, že chování Tlustého, ale hlavně Moravy, je odrazem korupčního systému fungujícího jako nedílná součást politiky ODS (zdokonalená za vedení Topolánka a jeho přítele Dalíka), 2. Zrelativizovat vinu vedení ODS tím, že se tak děje u nás v politice všude, naházet špínu na všechny. Tohle bude nyní taktika ODS a Topolánka.A budou ji v tom podporovat lidé typu autora článku. Všichni, kteří se jen těžko zbavují své mantry, že pravicová ODS provádějící"skvělou reformní politiku" je, přes veškeré špinavosti, které to doprovází, přece jen lepší než "bolševická" Paroubkova ČSSD. Proč se pan autor a ostatní nepohoršoval nad amorálností, že tohle vše začalo minimálně případem Kořistka (připomínám jeho závěrečnou řeč před právě proběhlým soudem), pokračovalo za asistence ODS zveřejněním Kubiceho zprávy před volbami v roce 2006 s evidentním cílem nakydat špínu na politickou konkurenci, vyráběním politických přeběhlíků pro legitimizaci nové Topolánkovy vlády, nechutnými praktikami nátlaků na  poslance a senátory při poslední volbě prezidenta ? Tohle vše jsou korupční praktiky v režii ODS, je to primárně tato strana, která je do české politiky systémově zavedla. To neznamená, že ti ostatní jsou jen čistí, ale tam to není věc systému řízení strany, v ODS ano. Topolánek nemůže očistit ODS tím, že vymete Moravu či Tlustého. Musí zamést se všemi okolo sebe, kteří korupční systém v ODS udržují v chodu, k prvním patří jeho přítel Dalík. To ale Topolánek nemůže udělat, protože s Dalíkem stojí a padá. Z kola ven tedy musí jít primárně Topolánek.

Xaver 82.117 11.9.2008 13:10

Pane Bystrov, půjde dál, půjde....

Za chvilku to překryje jiná aféra...

Chalupa 11.9.2008 13:09

Re: Re: Naprosto přesně: Ve skutečnosti však ODS doplácí na to, že se 8 let v opozici flákala, namísto, aby si vychovala systémové odborníky.

Tak mi tu hrůzu popiš. Já to za dané situace vidím tak, že ČSSD BUDE MENŠÍ ZLO.

JaS 11.9.2008 12:54

Re: Naprosto přesně: Ve skutečnosti však ODS doplácí na to, že se 8 let v opozici flákala, namísto, aby si vychovala systémové odborníky.

Akorát by mě zajímalo, jaký druh odborníků vychovává ČSD pro dobu, až zas přijde k moci. Zatím je to spíš hrůza.

BuBu 11.9.2008 12:51

Re: Tato řízená provokace ukázala jak to chodilo v ODS

A Pedro - a jinak doma všichni zdrávi ??? 8-o8-o8-o

Pepa 11.9.2008 12:30

Re: Re: Re: Je poslanec Tlustý hloupý?

R^R^R^R^R^

Pedro 11.9.2008 12:23

Tato řízená provokace ukázala jak to chodilo v ODS

v ostatních nezveřejněných případech. Příkladů z poslední let máme dost.Pane redaktore máte smůlu. Příště se korupce a špiclování protivníků bude dělat sofistikovaněji.

Konzerva 11.9.2008 12:19

Re: Re: Re: Re: Vám ovšem stačí rétorika - Re: ODS je v krizi

Nezavádějí trh, ale regulaci a to je sakra rozdíl. Ale  vášemu úzkému rozhledu stejně ke štěstí stačí, že se Paroubek a Rath vztekají, a to vám populistická ODS dodává bohatě.

kvid 11.9.2008 12:17

těžká situace

 Představme si život jako cestu. Dostaneme-li se k místu, kde leží pošlapaný  a možná i poplivaný zákon, a nechceme-li připustit, aby zde naše cesta skončila, máme tři možnosti:

A. zákon překročit - nedoporučuji

B. zákon obejít

C. vzít zákon do vlastních rukou, - (protože ti, kteří jsou placeni za to,  aby měli zákon pevně v rukách, tam mají nevím co)

......................................................................... B je správně pane Tlustý.

Jura Jurax 11.9.2008 12:09

Re: Re: já

Nedělejte si iluze, to taktní mlčení nad hanebnostmi patří do repertoáru voličů a příznivců jakéhokoliv politického houfu od pravice po levici a zase nazpátek :-/

Karel 11.9.2008 12:07

Naprosto přesně: Ve skutečnosti však ODS doplácí na to, že se 8 let v opozici flákala, namísto, aby si vychovala systémové odborníky.

R^

Jura Jurax 11.9.2008 12:07

Re: Re: Re: Re: Re: Vám ovšem stačí rétorika - Re: ODS je v krizi

No, udělali v koalici s vyděračskými pidistranami a s destruktivní socanskou opozicí maximum možného, i když mně to taky přijde málo ... a podle intenzity vzteklého pištění jyrky i dráta to levičákům skutečně nandali ;-D

Chalupa 11.9.2008 12:05

spolek neříditelných střel

V Topolánkově vládě jsou odborné a manažersky dobře vedena pouze min. financí, průmyslu a obchodu a spravedlnosti.  Ostatní ministerstva tvoří spolek neřízených střel, která vytvářejí až příliš často napětí, které  vadí rostoucímu počtu poslanců v celé koalici.

Tam kde není systém, za což je odpovědný především premiér, tam se řeší věci všelijak, například "lidovou uměleckou činností," o kterou se pokoušelo politické ucho. ODS navenek doplácí na dva poslance. Ve skutečnosti však ODS doplácí na to, že se 8 let v opozici flákala, namísto, aby si vychovala systémové odborníky.

Topolánek prakticky hodil bílý ručník do ringu a nevím zda Bém pochopil kde je skutečně zakopaný pes. Podstatu  problému nelze věčně okecávat, byť sofistikovaněji.

Marat 11.9.2008 12:05

Re: já

Těšíte se marně. Věříci strany socedem nikdy nebudou odsuzovat hanebnosti socdemáku a komoušu.Pokud měli a budou mít socdemáci nějakou aféru,tak jejích voliči a příznivci,jejích hanebnosti přejdou taktním mlčením.

Jura Jurax 11.9.2008 12:04

Re: Re: Re: Vám ovšem stačí rétorika - Re: ODS je v krizi

No, ty regulační poplatky zavádějí aspoň nějaký "trh" do "bezplatného" zdravotnictví ;-D když musíte cálovat in cash, díváte se na věc jinak než když to jaksi oklikou platíte v daních (víte-li vůbec kolik vlastně), neřkuli než když to za Vás svými daněmi platí jiní ... podotýkám, že zdravotní "pojištění" je de fakto daň ...

Karel 11.9.2008 12:04

Pavel Bém: 99,9% členů ODS jsou slušní lidé......

Ano, pak ODS je řízeno zbývajícím 1 promile členů., zřejmě ani jeden ten slušný se do parlamentu nedostal...Slušní členové ODS dělejte s tím něco....

Miloš Zfrantišku 11.9.2008 12:04

Tyto praktiky doprovázejí

naši politiku již drahnou chvíli pane Bystrov. Stačí si vzpomenout na prezidentskou volbu. To Vám jaksi ale nevadilo. A Klausovi taky ne.

Jura Jurax 11.9.2008 11:59

Re: já

Hm - pamatujete pět na stole v českejch ... a taky se kulové stalo ... ;-)

Marat 11.9.2008 11:59

Re: Re: Je poslanec Tlustý hloupý?

Člověči,máte vůbec nějké tušení o tom,že KSČ byl za I.republiky převelice demokratická a hájila pracujíci lid přímo fanatický (hubou)? Ale i po II. svět.válce až do února 1948.Potom demokracií zaškrtila a z většiny občanu ČSR nadělala své nevolníky?

Kompartaj dokonce hájila i práva Sudetských Němcu na odtržení od ČSR.Člověče nešťastná,to ještě po těch zkušenostech věříte komunistum?Komunisté jsou nejvetšími demokraty a bitci za svobody,jen pokud nejsou u moci.

Jedno orientální příslový říká : Hanba tomu kdo mě podvede a hanba mě,když mě podvede podruhé ! A mnozí už zase skáčete na návnadu komunistu.Že vás hanba nefackuje !

Jura Jurax 11.9.2008 11:58

Re: Ano má a zcela nepokrytě.....Re: Re: Vám ovšem stačí rétorika - Re: ODS je v krizi

Hm, pravíte - Pravicovost, mimochodem nejsou jen prachy, ale  taky slušnost, schopnost občanského soužití - jistě, souhlas (ale jak čtu něketré Vaše reakce, tak nebudete fakt pravičák skrze tu slušnost).

Jinak mám tuhle Vaši reakci za zjednodušeně řečeno a s prominutím socanské kecy typu drát. Mimochodem, nejsem podnikatel.

Nicméně k daním - samozřejmě, moc jsem nevydělal, neboť daně se přesunuly do spotřeby - a to mi přijde spravedlivější a tudíž pravicovější - danit ne píli a pracovitost, ale spotřebu. Ale vydělám na nemocenské, kdybych omarodil ;-)

PPP 11.9.2008 11:52

rozdíl

Vidím určitý rozdíl mezi volavkou a agentem - provokatérem. Volavka nenavazuje kontakt s pachatelem, pasivně čeká, jak pachatel zareaguje a je na něj připravená. Agent provokatér naopak pachatele kontaktuje a vybízí ho k trestnému činu. Přemlouvá ho, přesvědčuje a následně ho dopadne při činu on a nebo jeho lidé. Vybízení k trestnému činu je špinavost. Dělat volavku je účená metoda.

Občan 11.9.2008 11:43

Re: Je poslanec Tlustý hloupý?

KSČM .....

brabus 11.9.2008 11:35

Re: Ano má a zcela nepokrytě.....Re: Re: Vám ovšem stačí rétorika - Re: ODS je v krizi

ale Vy máte pravdu soudruhu, ale rozdíl mezi náma je v tom, že Vy věříte dvojce Paroubek - Rath, že to vyřeší. NEVYŘEŠÍ!!!! Jen udělaj to, že ty co vydělávají více (VY a já), tak budou platit více a více. A nemakačenka, kteří nemají prací, protože prostě makat nechtějí, nebudou platit nic. A tomu Vy říkáte solidarita??? Solidarita Vážený pane pracuje pouze a pouze na principu dobrovolnosti. Takže zapomeňte na to, že budu makat každý den 10 hodin + víkendy, abych pak měl stejné služby v nemocnici, jako člověk, který makat nechce, protože mu to ČSSD umožňuje:-/

gerontusinza 11.9.2008 11:33

Ale o to mě vůbec nejde, to si směřujte kam chcete......Re: Re: I vy Juro? Re: Re: Větší problém než naivita poslanců

já jsem sice podnikatel, ale se sociálním cítěním, proto ode mě odchází lidé až , mimo výjímky, do důchodu.. a vyplácí se mě to. Vy  jste někdy slyšel, že bych se těchto pánů Křečků, Krausů zastával? ale ale.....ovšem něco jiného jsou výmysly tuzemců ze psa, nařčení a velice často ůčelová až blbá.... a na ty prostě nemám chuť, čas ani náladu..... ale vy skutečně nevidíte (tedy jako podnikatel asnad i rozumný člověk) účelovost těch ttzv pravicových zákonů? Odrodilec Rath to vystihl velice dobře, nemyslíte.....?. když se ovšem zamyslíte...;-) Zahoďte fangli a začněte se kolem sebe dívat akonat.... ti lidé za váš entuziasmus nestojí.....mimochodem udělali z vá věřícího blbce a ještě vás jejich pisálci účelově masírují.... Vám to skutečně nevadí?  mĚ TO DIVADLO s vidímem a Langram a Kubicem vadilo a to že dost....:-/

JK 11.9.2008 11:33

Je poslanec Tlustý hloupý?

Nikdy na mne jako hloupý člověk nepůsobil. Takže si myslím, že na celé kauze (a před volbami) něco hodně smrdí. Nebo jsou ti politici všichni už fakt úplně mimo mísu, zahleděni jen na sebe a lidi jsou jim šuma fuk? Voliči ODS, koho, proboha, budeme volit?

Johny 11.9.2008 11:32

Provokoval jen jeden

Nechápu, proč autor problém označuje za provokaci dvou osob. Jediný kdo provokoval byl Tlustý, Morava jednal již jen zcela kriminálním spůsobem - vydírání není provokace ale mafiánská kriminální praktika. A provokace nemůže uspět tam kde je vše v pořádku, to je snad na de vše jasné. Přijde mi hrůza, že místo čistek ve straně a snaze o nápravu politického klimatu se zejména ODS a její příznivci snaží omezit práci novinářů a cíleně odvádět pozornost od svých gaunerů. Byl jsem kdysi volič ODS ale tohle je již vrchol co současná klika ve straně předvádí.

sukcesivní eroze 11.9.2008 11:27

Schody se myjí shora dolů...

"Obsahují alarmující vyjádření Topolánka, Dalíka, Večerka, Froňkové a Ondříškové….

Zaznívají zde věty k svědkyni, která je konfrontována s tím, "že někdo může šáhnout na ní, na její bezpečnost, na jejího syna"…. (to volá současný premiér Topolánek svědkyni Froňkové...)"

(to volá současný premiér Topolánek svědkyni Froňkové...)"

http://zpravy.idnes.cz/dokument-zaverecna-rec-obzalovaneho-exposlance-koristky-pml-/domaci.asp?c=A080910_173951_domaci_dp