19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 11.9.2008 10:31

Buvole, vy skutečně máte dojem že ten Re: Re: Re: Re: Kdo chce psa bít....

M(o)r(a)va je bral jako přátele? On takové nezná, to je přepych, on je jen používal jako výtah k moci a ve své ubohosti  a sprostotě měl poci,t že tak se správně dělá politika..... Ano, dělá,ale ta špinavá, kterou měl tu čest vidět v ODS a u pánů, kteří najednou mají jiné svědomí než měli před jejich zvolením...Jinak přeji hezký den;-) a nerozčilujte se, pošlete pár jedinců do(Y), stejně tam patří, buď ve své blbosti nebo své sprostotě....

Pavel Urban 11.9.2008 10:27

Otřes pro nic

Ochota poslance kupovat kompromaty za účelem vydírání kolegů, to není zajisté nic, co by mělo společností otřásat.

-ferry- 11.9.2008 10:26

Re: Re: co pořád melete? (Jozef)

Já myslím,že nejdůležitější je,jak se pan poslanec Tlustý cítil v té lázni ve společnosti té krasavice.Vy myslíte,že to byla od něj oběť ...??

Pavel Urban 11.9.2008 10:25

Rád bych s Vámi nesouhlasil

ale v tomto případě mi to nějak nejde.

Pavel Urban 11.9.2008 10:23

Re: Re: Re: co pořád melete? (Jozef)

O panu poslanci Tlustém a jeho motivech není třeba si dělat žádné iluze. Je to snad omluva pro ty, pro něž je vydírání standardní politickou metodou nebo nanejvýš "klopýtnutím" ? Jestliže zloděj podrazí svého kolegu, navíc z důvodů zcela neušlechtilých, přestává tím být počínání zrazeného zlodějnou ?

I-Worm 11.9.2008 10:22

Re: havlovec Bystrov

vono se řekne, zatočit s Kroupou, ale co když pak vytáhne ten zbytek reportáže, co potom?

gerontusinza 11.9.2008 10:20

Vám ovšem stačí rétorika - Re: ODS je v krizi

o pravicových činech (které samozžejmě nikdy nic nemají společného se zlodějnou, chtivostí a podvraťáctvím) raději nemluvte..... ty existují jen ve vašich představách....;-D;-D;-D

-ferry- 11.9.2008 10:20

ODS nemůže být v krizi,

vždyť všechny ty lumpárny,podvody,podrazy a co ještě,si dali do genů.Otcové zakladatelé v čele s Klausem.Oni přece počítali tak,že dáme-li my vydělat jiným,oni pak,ti jiní, dají vydělat nám.Tak začala korupce u nás.V ODS už dneska nemůže být slušný člověk i kdyby se tak sebevíc tvářil.Kdo neodešel z ODS v roce 1998 nemůže být slušný.Je to jen bezskrupulózní kariérista.Počínaje Klausem a konče posledním odesákem někde na radnici.Jedině volební výprask by je mohl (snad) vyléčit.Pak by (snad) ti nejodpornější vystoupili,protože by jim zhaslo karieristické slunce.Po převratu přece tako vystoupilo hodně lidí z KSČ,protože už neměli důvod tam dál být.Je docela možné,že právě pro ně založil Klaus,Kočírník,Dyba a další tu ODS.V ní našli nový smysl života.Klaus včera v televizi byl trapný,když o té krizi mluvil,trapný je i Topolánek,když vyhrožuje svým odstoupením.Vždyť právě on by měl odejít do zapomnění,Langer,Julínek a s nimi i ti poskoci jako Kalousek,Parkanová ...No jo,lidi .. za měsíc bude před volbami,měli byste začít přemýšlet... ;-O

Pavel Urban 11.9.2008 10:19

Autor srovnává nesrovnatelné

Na požár Říšského sněmu doplatilo mnoho lidí, kteří s ním neměli nic společného. Na Tlustého provokaci doplatili jen ti, kteří se do ní dobrovolně zapletli. Topolánek to původně nebyl a klidně by se mohl od celé věci distancovat. Že to neudělal, je jeho věc.

Jistě není v našem zájmu mít v parlamentu poslance, kteří porušují zákony. Kdo tu porušil jaký zákon ? Možná to nebylo od Tlustého i novinářů slušné - ale vůči komu ? Nebo snad máme mít v parlamentu poslance, kteří řeší politické problémy vydíráním v dobré víře, že je nikdo neodhalí, protože by šlo o "řízenou provokaci" ?

Dokud budou politici a publicisté považovat takovéto jednání za "klopýtnutí", dotud budu provokatérům držet palce. Ať už jsou jejich motivy jakékoli. Slušný člověk se k takovýmto věcem nechat vyprovokovat prostě nemá.

I-Worm 11.9.2008 10:18

Re: Re: Re: co pořád melete? (Jozef)

zhodnoťte především, proč se stal ministrem financí Kalousek, který krátce před tím byl ochoten jít do koalice s komanči. Patrně věříte, že to bylo na nátlak lidovců (kteří se kvůli tomu proti Kalouskovi postavili)!

BuBu 11.9.2008 10:17

Re: Re: co pořád melete? (Jozef)

Komunista - a oběť ?8-o?8-o?8-o  To jsem jaktěživ neviděl ani neslyšel ! Tlustý se pouze rozpoměl (po 17-ti letech - ale přece)  . . . na staré dobré komunistické rčení : Kdo nejde s námi - jde proti nám ! No a protože se v ODS (a hlavně pak u Topolánka) . . . dostal na "hodně vedlejší kolej" - tak si s ním hodlal vyřídit účty !

Toť vše - jak prosté !

Jura Jurax 11.9.2008 10:01

Re: Pochopitelně to vůbec není o Moravovi a Tlustém.

Tak tak - a bude-li to eskalovat, brzy po sobě půjdou mašinkvérama jak v Chicagu let třicátých. Už se těším - aspoň se do politiky dostane nová, nezkorumpovaná (no, řekněme raději méně zkorumpovaná) krev.

Pejzlerka 11.9.2008 10:00

Re: Re: Re: Kdo chce psa bít....

To  je pravda,  oni   Melčák  s Pohankou,  poslanci  kteří  byli  zvoleni  za  soc.  dem.a  kteří nyní hlasují podle  "svého svědomí",  jsou asi  vydíráni  s  nějakými  podobnými delikátními "  koupacími  " fotkami.  Sklerotický  Melčák  byl  asi  načapán  jak  se  někde  ráchá  v návesním  rybníčku-kachňáku  s  místní  kněžkou  lásky a nekovaný  Pohanka, byl zase přistižen jak  skotačí  s  macatou  kuchařkou v  teplé  vodě  kotle  na  knedlíky, ve špitální  kuchyni. Taky se ptám, proč,  vlastně  byla  ta  Sametovka.

Jura Jurax 11.9.2008 9:58

Re: Větší problém než naivita poslanců

Tak jest. A ubozí, křišťálově čistí politikové se zámysly i činy Mirků Dušínů jsou najednou vláčeni lejny a jinak dehonestováni, aniž by se jakkoliv provinili. Přece rozumný člověk nikdy nemůže uvěřit, že by mezi našimi politiky, natožpak volenými zastupiči, těmi nejlepšími z nejlepších stranami ke korytům posazenými, bují mafiánské a gangsterské praktiky. Nebo snad že by tito ušlechtilí mužové i ženy záměrně nemluvili pravdu, neřkuli dokonce lhali!

Jura Jurax 11.9.2008 9:52

Re: Re: Kdo chce psa bít....

Hm, nějak nechápu - kdo tady co svádí na Paroubka?

Jura Jurax 11.9.2008 9:49

ODS je v krizi

nejmíň posledních 10 let. Bohužel, protože je to jediná strana, která má nejen pravicovou rétoriku, ale dokonce někdy i činy.

Buvol 11.9.2008 9:41

Re: Re: Re: Kdo chce psa bít....

Evidentně od nástupu Topolánka do čela ODS ...... jo a ryzí charakter nejspíš nemám, ale nikdy bych nezatahoval své přátelé do něčeho takového, to ani náhodou!! 

Herakleitos 11.9.2008 9:39

Re: Re: Re: co pořád melete? (Jozef)

A co tak váš názor na šedou eminenci Dalíka?

Emi 11.9.2008 9:32

Re: Re: co pořád melete? (Jozef)

Nelze hodnotit pouze tuto reportáž. Reportáže jsou točeny a sestříhány tak, aby splnily zadání. Věnujme se hlavním aktérům a JEJICH MOTIVŮM. Tlustý je typický looser křížený karieristou a podrazák.. Jeho vstup do KSČ  někdy v říjnu 1989, jeho funkce v ODS, ministr financí a pak náhlý pád. Pamatujeme si jak po volbách v bezvládí  jednal tajně se Zemanem  a Klausem?  Tehdy se cítil velmi silný. Co chtěl, nikdo neví, jenom tuší. Tento podraz zřejmě předurčil jeho sešup. To co pak následovalo, byla šňůra podrazů vedená OSOBNÍ POMSTOU TOPOLÁNKOVI. Kritika Kalouskovy reformy měla ještě svoji logiku, ale dál už nic. Stal se antihrdinou, s pozice vyděrače hrozil, úchylně se tetelil s pocitu moci. Podstatnější, než koupání ve vířivce je jeho bonzování nepodloženým.  To je ten hnus. Ujasněme si, co je příčina a co je následek. Očekával pan Tlustý, že ho někdo ze spolustraníků bude za jeho"činnost" velebit? Ani klub přátel bowlingu by nesnesl mezi sebou takového hajzla. Tlustý nemá právo hrát si na ukřivděného.

Emi 11.9.2008 9:30

Re: Re: Kdo chce psa bít....

Buvole závidím vám váš ryzí charakter. A vůbec jsem v úžasu, kolik pokrytců se kolem této kazy vyrojilo. A to jestli by to použil či ne je rozhodující. Vám to sice nedochází, ale je to o, tom, že ta varianta, při které chce Morava zjistit , kdo za tou akcí je, by se prokázala. Ostatně bezmocnost proti anti poslancům je obrovská. Neumíme to řešit žádným legálním způsobem. To jsou ti permanentní vyděrači, kteří budou hlasovat i proti vydávání poštovních známek. Politická bezohledná konfrontace je nebetyčná. Kdo s ní začal, resp. od kdy je to markantní?

Hariet 11.9.2008 9:29

Re: Větší problém než naivita poslanců

Vidím, že Vy jste jeden zmála, kterým to absolutně neotřese - i kdyby z nebe modré štokrlata z nebe padaly. Tomu se říkalo "pevné jádro" strany...;-€

pepan 11.9.2008 9:19

Také jsem pohoršen.

Jsem také pohoršen, že se pan Tlustý propůjčil k veřejnému prozrazení praktik ODS. Dosud úspěšně se strana bránila různým podezřením z úplatkářství. Mafiánské výhružky strejcům z KDU při volbě prezidenta úspěšně hodila na opozici. Kubiceho se včas Langr zbavil, když svůj úlol splnil. Není divu, že se Topolánek a Klaus zlobí, když vyšlo najevo, díky jednomu pitomci, o čem se šušká dávno.

Nula 11.9.2008 9:09

Re: co pořád melete? (Jozef)

Zcela výstižné. Pan poslanec Tlustý přinesl velkou obětˇ, když sehrál roli volavky za účelem odhalení politcké deviace v této společnosti.

Buvol 11.9.2008 8:58

Re: Re: Kdo chce psa bít....

.... totiž ty Zubovi ....

Lišák FOX 11.9.2008 8:55

Re: Nepřekrucujte fakta, Bystrove

Bystrove, ptáte se: "Máme zájem mít v parlamentě zákonodárce nerespektující zákony"

Které zákony v této kauze Tlustý nerespektoval?

Buvol 11.9.2008 8:54

Re: Kdo chce psa bít....

Vy jste asi podobnej týpek, jako ten Morava, protože se nad tou hnusárnou vůbec nepozastavujete! Čerta starého záleží na tom, jestli by to použil nebo nepoužil! Nejotřesnější na tom je, že by ten trotl pro nějaké čachry klidně obětoval své přátele ....

gerontusinza 11.9.2008 8:53

Pane Bystrove hodnotím jiné poslance než vy.....

Jak pana Tlustého rád nemám, tak šíbry jako pan Tuchoř a pan Topolánek tuplem..... Vaše praktiky jsou prokazatelné již od Kubiceho zprávy a jsou stále stejné, takže Kroupa a Tlustý vás odhalili pouze v plné nahotš... no a vám seč to nelíbí, chápu ale okecat to nemůžete.... jen ten Kroupa byl až moc blahosklonný že vám dal týden času na vymyšlení pohádek když informoval (na rozdíl od Tlustého svého komplice  kterého podrazil) pana Jedničku Topolánka..... takže je mě líto to už neukecáte každý prohlédl co jste zač , mimochodem, my jsme to věděli v okamžiku vystoupení Kubiceho (po masáži panem Topolánkem o mafiích týden předem)....;-D

Malý Aston 11.9.2008 8:48

Re: Re: Kdo chce psa bít....

Máte pravdu,může za to Paroubek.Navolil si do poslanecké sněmovny a senátu nekované členy a tito mu utíkají.Je potřeba překovat celou členskou základnu ČSSD,nejlépe tím že bude členem jen Paroubek a Rath a pak nebude přeběhlíků.Je zajímavé,že každého možno koupit jen ne žádného komouše.Ono to stranické školení a vědecký komunismus má takovou sílu,že je nekoupíš.Proč byla vlastně ta Sametovka,to fakt nechápu.:-D

Malý Aston 11.9.2008 8:43

Re: Politická kultura na dně

Naprosto s Vámi souhlasím.ODS a její mafiáni,ČSSD a jejich šibalové,KDU a Čunek a Zelení peroucí se o dotace pro Bursíka nebo Kuchtovou.Jediní kteří jsou čistí jako horská studánka jsou komouši.Budeme volit komouše,nakonec již dokázali co dokáží.:-D

Frank 11.9.2008 8:32

Re: Kdo chce psa bít....

Zbývalo jen čekat, který blbec to svede na Paroubka. Už je to tady. Ano Paroubek může za to, že jsou v ODS gauneři.