22.6.2024 | Svátek má Pavla


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
abc 3.1.2008 7:40

Švejnar či Svejnar

Thatś the question.

pepa 3.1.2008 8:20

Re: Švejnar či Svejnar

švejknar

libero 3.1.2008 10:41

Re: Švejnar či Svejnar

Neither, nor.

lada_sf 3.1.2008 14:22

Re: Švejnar či Svejnar

A co Švajneraj???? ;-D

Mejla 3.1.2008 6:48

Nechápu, jak může slušný člověk přijmout podporu KSČSSD. Již tato kolaborace je potrvzením morálního defektu.

Švejnar jako syn komunistické rudé šlechty nikdy nebyl svými rodiči veden tak, jako např. Milada Horáková nebo bratři Mašínové apod. Synek, který byl vždycky zvyklý být nahoře.

Rpuť 3.1.2008 7:24

Re: Nechápu, jak může slušný člověk přijmout podporu KSČSSD. Již tato kolaborace je potrvzením morálního defektu.

Z nouze čert i mouchy lapá a Gore nám to tu jako vedlejšák nevezme.....;-P

mik 3.1.2008 8:39

Re: Nechápu, jak může slušný člověk přijmout podporu KSČSSD. Již tato kolaborace je potrvzením morálního defektu.

R^

jensina1 3.1.2008 10:36

Životopis je vždy zavádející

 Z životopisu pana Švejnar se dovídám to co chce, uvést.Prostě je výborný, všude byl, všecho ví, všude ho obdivuji, akorát ještě nebyl prezidentem Až já se budu hlásit na nějaký tendr, je samozřejmostí, že budu přibarvovat všemí barvičkami, aby se to líbilo.

Prezidenský kandidát,VK je s masa a kosti, znám ho. V politice se przentuje 19 let Znám jeho přednosti, vím o jeho lidských slabostech. Znám jeho manželku, vyjímečnou ženu, opravdu první první dámu. Vím, že má dva syny, vnoučata, v socialismu žil v paneláku, vím jaký měl vztah k rodičům, jaký měl vztah k matce, několikrát jsem jeho matku slyšela v mediích, rodiče si nezadali s komunisty. Z jeho různých mediálních vystoupeních,  z publikací vím jaký má světový názor, je pro mě naprosto čitelný. Nepotřebuje se zviditelňovat, nepotřebuje vychvalovat své přednosti. Navíc tu s námi všemi žil celý život. Zájmy České republiky jsou u něj na prvním místě a to je dobře.  

Saul 3.1.2008 11:06

Re: Životopis je vždy zavádející

Paní, tohle jste napsala tak pěkně, že to musím podpořit, i když jsem se původně do diskuse nechtěl zapojit. Dík.R^

alis 3.1.2008 15:38

Re: Životopis je vždy zavádející

Paní, teď jste předvedla IQ (a schopnost znát fakta) zbžnovatelů tatíčka národa V. K. Jeho rodiče oba byli velmi aktivními členy KSČ, otec dokonce funkcionář a to až do své smrti v r. 1974!!!!

Ivan 4.1.2008 20:32

Re: Nechápu, jak může slušný člověk přijmout podporu KSČSSD. Již tato kolaborace je potrvzením morálního defektu.

To slušný člověk opravdu nemůže, taková strana totiž neexistuje a slušní  lidé to vědí.

eTony 3.1.2008 6:47

Pane Haasi,

dnes si to od zákopových odpůrců a nositelů nenávisti vůči prezidentovi Klausovi "vypijete". To se nedělá, šahat jim na antiklause, který se dopouští, pro zvýraznění své osobnosti, řekněme, nepřesností. Jenže, oni si ani neuvědomují, že šaškec, kde je Švejnar hlavní postavou, se naprosto míjí racionalitou, jen mají "za úkol" vystupňovat nenávistné komentáře a glosy. Ostatně "do útoku" nezatroubil jen Paroubek, ale i zbytkem svých sil Havel. Není se čemu divit, když pravdoláskososbolšánům "Klaus ukradl privatizaci".

fox 3.1.2008 7:33

Re: Pane Haasi,

Je to smutné.Spolu s předchozím článkem to ukazuje jednoznačně,že Švejnar je nepřijatelný.Vivat Klaus!!

mik 3.1.2008 8:42

Re: Pane Haasi,

SOuhlasím s kritikou Švejnara, ale on Klaus je stejně nevhodný z velmi podobných důvodů kandidát a zcela chápu motivy těch, kteří jej odmítají. Oba kandidáti jsou dokladem zoufalého stavu naší politické scény a našich elit obecně.

eTony 3.1.2008 8:58

Re: Re: Pane Haasi,

nesouhlasím, miku, a to zásadně. Švejnar jistě není vhodný, proto ale nemusíte hned bagatelizovat. Váš návrh by byl ?

Mike 3.1.2008 10:19

Re: Re: Re: Pane Haasi,

Jsem jinej Mike. Ale návrh mám: Třeba knížepán Karel - nebo spisovatel Pithart.

Jenomže slušný a inteligentní lidi tenhle národ (a hlavně politický strany) neskousnou. Tam musí nastoupit populisti. V politice jsme si zvykli na přehánění a dělání slona z myši. Mě se taky moc nelíbí heslo "kdokoliv kromě VK". Ale asi to je potřeba. Samolibosti dosti.

Mě je jedno, jestli je JŠ členem výboru, nebo jenom nominátorem.  Prostě nejmíň jednou radil. To se většině z nás, ani VK, nepoštěstí.

Mě se článek líbil proto, že pěkně vysvětlil, jak to s těna nobellovkama je. Pane, nechtěl byste napsat něco podobnýho o "obyčejných" Nobelových cenách?

eTony 3.1.2008 10:52

Re: Re: Re: Re: Pane Haasi,

Proboha !! Pithart ?? Slušný a inteligentní člověk, no inteligentní budiž, ale slušný ? Bolševický polistopadový politický turista slyšící trávu růst. Hlavně neubližovat komančům.  Pokud tedy se nejedná o pouhou shodu jmen s jedním "z boží vůle" senátorem. O Nobelových cenách psát nebudu, nejsou tématem.

Lubomír Strougal 3.1.2008 6:41

V nouzi Franta dobrý!

:-D

vi 3.1.2008 6:36

Aby se nemluvilo o faktech, je třeba špinit Švejnara.

Klausové kradou opravdu dobře. Jak jinak hodnotit příspěvky od neexistujícíh sponzorů(Bacs a Singh), stamiliony, které Livie Klausová a Klaus-junior pumpují z ČEZu do vlastních kapes, při nehorázném zvyšování cen elektřiny. Stamiliony, nebo snad miliardy, které si Klaus rozdělil při tzv. mimosoudním vyrovnání se zlodějem Železným a za které národ zaplatil dvacet miliard. Pokud ho opravdu miluje 60% národa, pak jsou Češi hlupáci, nebo národ zlodějů, kterým prezident zloděj nevadí.

eTony 3.1.2008 6:51

Re: Aby se nemluvilo o faktech, je třeba špinit Švejnara.

jasně, hlavně že Klaus junior pumpuje peníze z ČEZu do vlastní kapsy, magore. A že Lívie Klausová, coby velice vzdělaná dáma, byla v dozorčích radách ? Hovoří z vás závist, coby stěžejní vlastnost sosblošánů, já za to nemůžu, že čelní vládní činitelé z řad sosbolševiků mají za manželky .......... 

Bombardak 3.1.2008 7:38

Re: Aby se nemluvilo o faktech, je třeba špinit Švejnara.

No v tom článku je o fakta opravdu nouze. Také jsem nějak nepostřehl, že by se týkal Klause. Možná byste si jej měl přečíst ještě jednou a výrazně pomaleji, tak, aby to odpovídalo tempu vašeho myšlení.

Xury 3.1.2008 10:05

Re: Aby se nemluvilo o faktech, je třeba špinit Švejnara.

Je vidět, že žijete hodně daleko (patrně na Marsu), když můžete psát takové hovadiny.Kdybyste si alespoň zjistil fakta. Mimochodem, jak vás mohou trápit ceny elektřiny v Česku?

Přemysl 3.1.2008 4:54

??

Nu a co to je číslo 2): “Prize Committee for the Sveriges Riksbank Prize in Economic Sciences in Memory of Alfred Nobel”? Není to Nominační výbor?

Mjr Terazky 3.1.2008 4:47

A navrch ještě Švejnar propagoval Koženého

Po tolika Klausových průserech se konečně podařilo na Švejnara cosi nalézt???

pepa 3.1.2008 8:22

Re: A navrch ještě Švejnar propagoval Koženého

spatne se hleda kdyz se nic nedela

derik 3.1.2008 4:19

Neprehani to ten Svejnar?

Ve svem zivotopise pise ze sve zkusenosti sdilel mimo jine s premiery Zemanem, Spidlou, Paroubkem, a Topolankem, s mistopredsedy vlady Jahnem. Sobotkou, Bursikem, atd. Nevsiml jsem si ze by uvedeni politici dekovali Svejnarovi za rady nebo ve svych zivotopisech uvadeli ze se nimi ridily. To by prece zvysilo jejich prestiz kdyby budovali na radach svetove uznavaneho ekonoma. Vychazi mi z toho ze myslenky "zdroje jsou", "zadluzenim roztocime ekonomiku", a "dluhy se neplati", jsou vlastne od Svejnara, ktery ma tak hlavni podil na rekordnim zadluzeni v dobe prosperity. Jinak by se ve svem zivotopise nevychvaloval ze radil Spidlovi, Sobotkovi, a Paroubkovi nebo by aspon napsal ze jmenovani politici jeho rady moc neposlouchali.

abc 3.1.2008 7:53

Poradce - kdo je víc?

Snad nejlepší způsob, jak vydělávat, ovlivňovat a nenést odpovědnost. Však taky kolik se jich k nám nahrnulo a radili, kde se dalo. 

Trouba z ODS 3.1.2008 2:58

Klaus nahnuj!!!

Klaus je  hnup a Hass je jeho roznozka.

Xury 3.1.2008 10:00

Re: Klaus nahnuj!!!

To je aspoň příspěvek! Ty důrazné argumenty, ta břitká kritika. No když člověk něco takového čte, hned se zlepší mínění o příslušnících českého národa (vzhledem k adrese,evidentně ne českého státu).

Pavka 3.1.2008 1:27

ŠVEJNAR LŽE

Švejnar je nadutý a nafoukaný člověk, kterému je podobná lumpárna asi vlastní.