30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Mimořádně odporný eurokandidát!

Jedničkou na kandidátce ČSSD pro květnové volby do Evropského parlamentu je sociolog Jan Keller. Kdyby nás měl ve Štrasburku a v Bruselu reprezentovat tenhle člověk, museli bychom si ublinknout hnusem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vyhnalík 11.4.2014 2:31

Re: Aby člověk pracoval v oblasti společenských věd?

V roce 1973 jsem studoval gymnázium a když k nám přišli agitovat zakládající členové SSM, abychom do SSM vstoupili, tak jsme je vyhodili. Pokud někdo v roce 1973, v době vrcholících čistek na školách a v celé společnosti, vstoupil do KSČ, zasluhuje si nejhlubší opovržení.

J. Vozábalová 11.4.2014 2:12

Aby člověk pracoval v oblasti společenských věd?

V 18 letech, kdy podle článku vstupoval do strany, dost těžko pracoval kdekoli, natož pak "v oblasti společenských věd" - to tak akorát maturoval nebo měl rok před maturitou  - podle momentálního stavu "povinná devítka či nikoli" - nevím a není to postatné. Takže NE "možnost pracovat v milovaném oboru", ale nejspíš pojištění možnosti vůbec ten obor vystudovat! Není to sice tak velký rozdíl, ale přece jen - ukazuje to na velmi výraznou schopnost prosadit se za každou cenu - neboli vyhrát i za cenu velmi účinného dopingu. Ve věku, kdy by měl být takový ten čistý idealistický pohled na svět samozřejmostí, to ukazuje na opravdu hluboký morální propad osobnosti.  

Zas ale na druhou stranu - bude-li ten člověk v europarlamentu, nebude nasazovat své ekoteroristické teorie do hlav studentů - to taky není k zahození! A ostatní europoslanci jsou přece jen dospělí lidé, tak si SNAD s jeho šílenostmi poradí lépe.

A. Richter 11.4.2014 1:20

Bože, je to haj*l,

to tvrdím už asi 20 let. Ale koho jiného lepšího si ČSSD může najít?

Ještě tak mně.

.... *8-((

J. Sinnreich 11.4.2014 1:16

"Vedec" Keller

Prof Keller v jednom ze svych silenych clanku v cas. "Sedma generace" obvinuje zle korporace v USA z dabelskeho napadu prosadit zakon o "redeni" nuklearniho odpadu primisenim do predmetu denni potreby (papir, tuzky, atd.). Myslim si, ze jde primo o genialni reseni. Zbavit se vysoce radioaktivniho oddpadu a zaroven vystavit obyvatelstvo mirne radioaktivite, ktera je zdravi prospesna, viz lazne Jachymov.

J. Gogo 11.4.2014 0:38

Já to vidím tak,

že těch odporných kandidátů by se našlo daleko více. Na plakátech jsem četl, že Keller slibuje více pracovních míst a kvalitní potraviny. Zřejmě chce na zahrádce ve F-M založit plantáž bio potravin a zaměstnat nějaké bezdomovce. A jen namátkou, co takový bolševik Telička?