30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Mimořádně odporný eurokandidát!

Jedničkou na kandidátce ČSSD pro květnové volby do Evropského parlamentu je sociolog Jan Keller. Kdyby nás měl ve Štrasburku a v Bruselu reprezentovat tenhle člověk, museli bychom si ublinknout hnusem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Prokop 11.4.2014 14:44

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Spíš to bude komouš a nechce to přiznat.

J. Kratochvíl 11.4.2014 14:37

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Bězte uz prosim do pr.dele!!!! Výše zde někdo položil dotaz jak se projevuje fanatismus.. tak to jste názorně předvedl, vy. a vám podobní. Fanatismus to, že ten kdo má jiný názor je hned komunista a bolševik.  Bezte uz prosim do pr.dele! Svět je trochu složitější, Hňupe.

P. Vaňura 11.4.2014 14:30

Keller je v prvé řadě šílenec

a využívá toho, že většina lidí si myslí, že své pomatené vize nebude chtít uskutečnit. Ty "bioregiony" s desítkami tisíc obyvatel, kteří se budou živit "fyzicky náročným zemědělstvím" u něj SKUTEČNĚ NAJDETE.

Připomíná mi to jiného, proti Kellerovi umírněného, zeleného magora, jistého soudruha Hitlera. Hitler též nenáviděl města s jejich průmyslem a podle jeho plánů se více než polovina Němců měla živit zemědělstvím. K tomu ovšem potřeboval "Lebensraum" a v Mein Kampfu se můžete dokonce dočíst, že ten měl být získán loupežnou válkou na úkor východních zemí, zejména Polska a Ruska (podle kontextu se zdá, že východní hranice jeho říše měla být někde na Volze, ale to je jen můj odhad). "Německý rolník" měl "vzdělávat půdu, dobytou mečem" (doslovný citát!)

Potíž byla v tom, že pokud západní politici vůbec Mein Kampf znali, nevěřili, že by Hitler něco takového mohl myslet vážně, tak jako si to většina lidí myslí o fantasmagoriích zelených šílenců!

A přece se to Hitler pokusil realizovat se známými katastrofálními důsledky. A začalo to "nevinně," péčí o ubohé utiskované Němce v českém pohraničí...

J. Kratochvíl 11.4.2014 14:27

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Omlouvám se za zkomolení vašeho jména, ale v dnešní době kdy se diakritiká znaménka  používájí  jen občas to zase tak velký omyl není, hlavně myslím, že všichni zde vědí o koho se jedná a s kým máme tu čest.

Dále bych se vás chtěl zeptat jak jste přišel na to, že jsem byl nebo jsem členem KSČ nebo KSČM to by mě opravdu zajímalo, ale nejspíš to je ta vaše skvělá informovanost nekomunisty, který ví všechno nejvíc a nejlépe a nikdy se nemýlí. Zato vaše vzdělanost je vidět na vašem slovníku, který  používáte a jak se vyjadřujete, gratuluji.!!!!  Budu rád když mi prozradíte sladké tajemství na které privátní škole jste se to naučil.......Hňupe.

P. Vítek 11.4.2014 14:17

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Stara finta-verni a neverni komunisti.Za komancu nemeli ekonomove pristup k pravicovym smerum-az se dozvedeli,ze to je cesta k prosperite a svobode,tak samozrejme presli.Ale tihle volove,co zustali verni levici, jsou nejen smradi ,ale i blbci zaroven.

Bezohledni ha.jzli,protoze vstoupili do mensinoveho spolku(ktery zakazal politickou konkurenci)s programem krast a vrazdit ty nejstatecnejsi(napr jeptisky a anglicke piloty!!)a pritom predbihat s rudou prukazkou.A blbci-jak muze nekdo jeste dnes verit,ze system ktery vyhladovel nektere Korejce a ti sami o kousek dal vyrabeji Samsungy,system co rozdelil pracovite Cinany na Hong-Kong,Singapore a vrazdeni za hrstku ryze,ty same Nemce na Trabanty a Mercedesy....?Bezte uz prosim do pr.dele!

J. Kratochvíl 11.4.2014 14:14

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Myslím,že jsem jeden bod uvedl na ostatní nemám čas, náladu ani prostor.

J. Kratochvíl 11.4.2014 14:11

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Mám na mysli hlavně pana Dlouhého, Dybu, Tlustého, Dušana Třísku a další, včetně Klause, který udajně nebyl komunista, ale o to více jim lezl do řiti  a kteří jsou zodpovědni za tzv. ekonomickou transformaci po r. 89 a která přivedla tuto zemi do ekonomické propasti,  zde nastolili neviditelnou ruku trhu a dnes po dvaceti letech vidíme kam nás ta ruka dovedla. A kdybyste nevěděl co je to ekonomická propast tak to je rozdíl v průměrné mzdě a výše důchodů mezi ČR a Německem, popřípadě Rakouskem a dalšími vyspělými zeměmi. Fanatismus se projevuje například takovými články jako vyprodukoval také "novinář" Brezina, abych mu nekomolil jméno, což se ho jak vídíme níže dotklo. Stačí????

R. Brzák 11.4.2014 13:45

málokdy mohu s panem Březinou souhlasit - nyní tak činím

Pan Keller byl pomýlený či vyčuraný v mládí - a je pomýlený doposud, jen o tu vyčůranost zdá se přeci jen přišel. Je od něj čestné jedině to, že se ke své vyčůranosti v mládí přiznává, což na rozdíl od něj mnozí neučinili a svou vyčůranost si pěstují, možná jak ji pan Keller pomýleně označil, jako pravou pravicovost...

Pana Kellera, ale ani libovolného dalšího, levicové koncepty propagujícího, kandidáta nevolit!

J. Vlk 11.4.2014 13:41

Re: Pane pisálku, aby byla vaše svodka

Fuj ! Tak se s ním nelíbejte pane neslušný. Nebo to poznání máte odkud ?

J. Vlk 11.4.2014 13:38

Re: Nevolba je taky špatná volba

dvojtečka, pomlčka, uzavírací závorka. Je to jednoduché. Snad to pochopíš !

M. Malovec 11.4.2014 13:18

Re: Nevolba je taky špatná volba

přidej smajlíka

M. Malovec 11.4.2014 13:16

Korupce

jak od prezidentského kandidáta - Do zločinecké partaje tedy Keller kdysi nevlezl z přesvědčení, z mladické hlouposti ani z nedostatku informací (což by se snad ještě dalo omluvit). Vlezl tam jen proto, aby si zajistil teplé místečko.- nebudeme ublinkávat, ale neudržíme nic po celé volební období.

R. Langer 11.4.2014 13:05

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

A, pardon, pana Breziny!

R. Langer 11.4.2014 13:04

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Tak dobrá, v jakých bodech konkrétně s hodnocením od pana Březiny nesouhlasíte a proč? Napište prosím, jak to bylo doopravdy.

R. Langer 11.4.2014 13:02

Re: Tento článek jste si mohl odpustit

A proč? Mně to připadá docela zajímavé a poučné. Ale jestli to myslíte tak, že až budou komouši v čele s generálním tajemníkem Kellerem zase u moci, tak nechají pana Březinu popravit, tak na tom by něco být mohlo... :-D

P. Vítek 11.4.2014 12:57

Re: Volby a politika jsou důležité

Co by mohlo ospravedlnit vstup do Ksc?

P. Vítek 11.4.2014 12:53

Re: i zmetek se může občas trefit do zmetka....

Nemam to overene jen ma zrejme ubytovaci kapacity v Karlovych Varech.A podle jeho urputnosti v prosazovani eu a dokonale znalosti dotacnich podminek.(silene socanske cteni-to normalni clovek nemuze vzit ani do ruky)

P. Vítek 11.4.2014 12:46

Re: Pane pisálku, aby byla vaše svodka

A pachne mu i z ust -a to zrejme urcilo cely jeho dalsi smerovani-nemuze se slusnemu cloveku podivat primo do oci

P. Vítek 11.4.2014 12:44

Re: Tento článek jste si mohl odpustit

Urcite.Mate pravdu.Jen po valce byli napr nekteri Zidi otreseni z toho,co zazili v koncentracich a verili,ze uz se to pod dohledem cccp nebude opakovat.A ruzni hlupaci z prilis chudych pomeru,napr z Vysociny.A pak uz nemeli odvahu vystoupit.Po 68.uz to byli bez vyjimek prospechari-kteri jen predbihali ve frontach a bylo jim uplne jedno,co si ti ve fronte mysli a jak zuri.A dnes se nas od te vzpominky snazi odvest na jine klamne cile(kapitalisti,zli bankeri,cigani,Nemci,kalousci,cirkve,...ho.vno-jen jejich odruda lidi(nacci a komousi).Jen je obrovska skoda,ze se toho rozdeleni lidi na zrno a plevy nevyuzilo a nebyl jim znemoznen pristup do statnich sluzeb(zamestnani u nasich penez.Privatizace je jina vec)

Od 48.provokovali,pak tady vsechno 2x rozkradli(nejvetsi"kapitaliste" byli z komunistickych vajec a provokovali dal-s cilem: Cim hur tim lip,my vam ukazeme,co je kapitalismus!)a ted znicili ty nejlepsi lidi a prichazeji jako zachranci!!to uz ani neni na bliti

J. Vlk 11.4.2014 12:42

Re: Nevolba je taky špatná volba

Kdybych k volbám šel určitě bych volil prof.Kellera !  Ale v našem svobodném demokratickém státě stačí když půjdou volit jejich rodiny, aby volba platila. Nemám početnou rodinu, ani žádnou Rodinu :-), je tedy moje účast zbytečná. A naše svícení na euronesmysly  :-) :-) :-) :-)

V. Patkoš 11.4.2014 12:41

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Prosimvás, které bývalé členy KSČ ze kterých se stali fanatičtí pravičáci máte na mysli? A čím se projevuje ten fanatismus?

V. Mlich 11.4.2014 12:30

Nevolba je taky špatná volba

Ignorováním voleb jen dláždíte cestu do Brusele Kellerům, Teličkům atd. Je potřeba tam jít a poslat do Brusele někoho, co si pořádně posvítí na všechny ty euronesmysly.

V. Mlich 11.4.2014 12:22

Re: Volby a politika jsou důležité

Doufám, že v nejbližích eurovolbách místo těchhle zmatků lidí spíš zvolí někoho, kdo si na ty euronesmysly pořádně posvítí.

P. Švejnoch 11.4.2014 12:14

Re: i zmetek se může občas trefit do zmetka....

Já tedy nejsem pomatený ekológista či, nedej Bože, příjemce ekológických dotací, ale dle mého názoru to pan Jílek vystihl trefně. Tuším, že v anglofonních zemích se používá obrat: Dog eats dog.

I. Brezina 11.4.2014 11:54

Re: i zmetek se může občas trefit do zmetka....

Solární nebo větrná pijavice?

I. Brezina 11.4.2014 11:53

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Nevím co vadí nějakému Březinovi, protože já se Březina nejmenuju. Ale pro komunisty je nevzdělanost a neinformovanost typická:-))

I. Brezina 11.4.2014 11:50

Re: Odborář Brezina

Jen sám Hrbek ví, jak to souvisí s Kellerem:-))

P. Švejnoch 11.4.2014 11:31

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Tak to jste šikovnej...!!!

Jít volit soudruha Kellera jen na truc nějakému pisálkovi, to je opravdu ilustrace duševního zdraví. Tím to Brezinovi natřete.

Mein Gott.

J. Holič 11.4.2014 11:30

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Přečtěte si svůj text a text pisatele nad vámi - kolik argumentů týkajících se toho, co je v článku napsáno, jste použili? V tomto světle totiž vaše věta "Březina nedokáže diskutovat s názory pana Kellera, tak se realizuje způsobem vlastním pro primitivy - útočí na osobu protože na víc nemá." působí značně komicky...

J. Holič 11.4.2014 11:27

Re: Odborář Brezina

?