29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Mimořádně odporný eurokandidát!

Jedničkou na kandidátce ČSSD pro květnové volby do Evropského parlamentu je sociolog Jan Keller. Kdyby nás měl ve Štrasburku a v Bruselu reprezentovat tenhle člověk, museli bychom si ublinknout hnusem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vlk 11.4.2014 11:27

Pane pisálku, aby byla vaše svodka

o prof.Kellerovi vyčerpávající, dovoluji si dodat, že když na něj přijdou větry, tak páchne. A tak nebudu do toho spolku volit nikoho. Těším se na další vaše perličky.

A. Hrbek 11.4.2014 11:18

Odborář Brezina

http://www.mediar.cz/ivan-brezina-dostal-kvuli-odborum-v-burde-vypoved-vyhlasuje-stavkovou-pohotovost/

P. Beránek 11.4.2014 11:16

Re: Mimořádně odporný novinář...

Předpokládám, že mluvíte o Březinovi. V tom případě souhlasím.

P. Beránek 11.4.2014 11:09

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Pane Kratochvíle, souhlasím. Dokonce jsem chtěl dát i stejný titulek příspěvku. Akorát bych k tomu mimořádně odpornému individuu Březinovi nepřidával slovo novinář.

Březina nedokáže diskutovat s názory pana Kellera, tak se realizuje způsobem vlastním pro primitivy - útočí na osobu protože na víc nemá.  

K eurovolbám jsem původně nechtěl jít, ale asi půjdu a budu volit Kellera.

J. Kratochvíl 11.4.2014 10:53

Mimořádně odporný novinář Březina,

s charakterem pana Kellera to nebude asi tak špatné, když jako bývalý člen KSČ prosazuje nyní svoje levicové názory zase v levicové ČSSD na rozdíl jiných bývalých členů KSČ z kterých se stali fanatičtí pravičáci a na jejich rozhodování doplatila celá společnost. Panu Březinovi vadí hlavně levicový kandidát a jeho levicové názory než nějaký morální profil kandidáta. Pan Březina je odporný propagandista za kterého by se nemusela stydět ani bývalá KSČ nebo nějaký tuším , že se jmenoval Goebles nebo tak nějak.

E. Sevrát 11.4.2014 10:37

Re: Tento článek jste si mohl odpustit

No,vidíte aspoň na něčem se shodnem.

E. Sevrát 11.4.2014 10:35

Re: Tento článek jste si mohl odpustit

A proč až,po roce  68 ? Snad nechcete dělat rozdíl mezi těmi, co tam vstoupili v 50-60 letech a tak dali najevo,že souhlasí s komunistickými procesy,vraždou Milady Horákové atd.Ne,není mezi nimi žádný rozdíl,vždy za tím stál většinou kariérismus a v menší míře (asi opravdu malé) fanatismus.Jisté pochopení mám pro lidi co tam vstoupili v euforii v roce 68 a pak byli vyhozeni pro nesouhlas s okupací. A taktéž mám pochopení pro předválečné řadové komunisty,kteří ovšem stranu po roce 48 opustili nebo byli vyhozeni.Ostatní jsou jedna pakáž.

F. Vejr 11.4.2014 10:34

Čo s tákym Kellerom, keď ..............?

Moc dobrý článek. Tvrzení, že v EP nic nezmůžeme(jak zde někdo píše) je zčásti liché, neb očekávám, že po letošních volbách do EP se Evropští reformisté (jejihž jsne členy) stanou třetí nejsilnější stranou v parlamentu a bude naděje něco z gruntu měnit. To, že komunisté (Kellerovci) a půlkomunisté (Roučkovci) do této party nepatří je jasné. Keller by nás neměl nikde reprezentovat i kdyby byl 10x vyznamenán tlačenkovým budhou.

M. Pechr 11.4.2014 10:34

Keller

...autor se rozjel na můj vkus zbytečně na plnej plyn, dle mého soudu nemusí nutně všichni intelektuálové za totáče skončit v kotelně, aby mohli na systém působit narušitelsky, pozvolna, neokázale... ...nemá smysl šťourat v minulosti a tahat dotyčného za vlasy... ...nicméně za sebe, nějak jsem z Kellera taky vystřízlivěl, byly doby, kdy jsem jej rád četl, dnes ho beru s rezervou...

I. Skolin 11.4.2014 10:33

Re: Aby člověk pracoval v oblasti společenských věd?

Tak tak

P. Vítek 11.4.2014 10:31

Re: Informace & emoce (1:1)

Pane Holici ted jsem prave poslal do p.... nejakeho J.Holiše a lekl jsem se ,ze Vas.

J. Holič 11.4.2014 10:29

Re: Informace & emoce (1:1)

:-)

P. Vítek 11.4.2014 10:25

Re: i zmetek se může občas trefit do zmetka....

Pane Brezino tomuhle jilkovi jste ohrozil dotace

P. Vítek 11.4.2014 10:23

Re: Informace & emoce (1:1)

Soudruhu 40 let(a vlastne az doted) jste provokovali vsechny slusne lidi-takze,co jineho nez emoce sklidite.Informace a argumenty do vas jsou zbytecne

J. Jílek 11.4.2014 10:22

i zmetek se může občas trefit do zmetka....

...

P. Vítek 11.4.2014 10:18

Re: Aby člověk pracoval v oblasti společenských věd?

Bohuzel zijete mezi nami(diky kapitalistickemu zdravotnictvi...).Meli jste byt davno vyobcovani.Pokud se vam podari prosadit referendum,tak prvni hlasovani zorganizujeme na tema :Co s komunisty?

J. Holič 11.4.2014 10:09

Volby a politika jsou důležité

Od roku 89 uplynulo už zhruba 25 let, takže rozhodně není nemožné najít schopné lidi, kteří nevstoupili do KSČ, nebo nespolupracovali s STB. Vím, že tlak na vstup nebyl malý nevýhody nečlenství tu vždy byly a nehodlám odsuzovat lidi za to, že podlehli. Ale když volíme do vlády, prezidenta, nebo do senátu, tak takový člověk znamená, že pod tlakem snadno udělá neetickou věc, prostě může podlehnout. Volby jsou důležité a lidi by si měli uvědomit, že je potřeba, abychom vybírali i na základě morálních vlastností. Nadáváme na EU, ale když se podíváme, koho jsme tam vyslali, aby stav zlepšil, nijak výrazně jsme věci nepomohli. Nadáváme na politiky, ale zvolili jsme agenta Bureše, bývalého komunistu Zemana za prezidenta (který v kampani vynikal hlavně lhaním a porušováním vlastních závazků) a půlka lidí se na volby úplně vykašlala. Je potřeba číst o kandidátech, vybírat a volit, jinak ta politika prostě lepší nebude. Politika je v demokracii taková, jací jsou voliči - naštěstí i bohužel.

P. Vítek 11.4.2014 10:08

Idealni by bylo,kdyby si do nedelni diskuse pozval Moravec

Kellera a treba Macha.Ekonomickymi argumenty by se dal pred narodem zcela zesmesnit(Keller...pro rypaly)

V. Sýkora 11.4.2014 9:59

Re: Informace & emoce (1:1)

Tak to už jsme tři :)) Jsi to ty, Jakube?

J. Holič 11.4.2014 9:55

Re: Informace & emoce (1:1)

Zaručuji vám, že minimálně já bych chuť ublinknout hnusem měl, takže množné číslo už je tím zcela oprávněné, i kdybychom byli jen dva.

P. Švejnoch 11.4.2014 9:55

Tak nevím

Píšete: "... Chápu, že Roučka nemá rád ...".

Vidíte, a já bloud si celou dobu myslel, že článek je o Kellerovi...

M. Prokop 11.4.2014 9:52

Re: Informace & emoce (1:1)

Proč do toho plete Roučka? To je sice také velmi odpudivý zjev, ale článek je o jiném komoušovi.

M. Prokop 11.4.2014 9:50

Komouš do zelena,

víc nemá cenu rozvíjet.

J. Holič 11.4.2014 9:47

Re: Mimořádně odporný novinář...

Otázku tohoto stylu pokládám na diskusích hodně často a bohužel také hodně často nedostanu odpověď, protože A) autor chce jen plivnout a jít zas dál, takže reakce už nečte, nebo za B) kritik "ví", že jím kritizovaný text je špatný, neví však proč, ale taková maličkost ho přeci nemůže od kritiky (pokud se takové výkřiky tak dají nazývat) odradit.

Každopádně i neodpověď často beru jako vypovídající. I když teď nedávno se mi stalo, že odpověď přišla, ale vlastně to bylo jedno - kritizoval jsem článek pana Jakla a uvedl jsem i důvody. Někdo na mě reagoval, že bláblím (to bylo veškeré sdělení) a na čísi otázku "Proč?", přišla lapidární odpověď "Protože narozdíl od Jakla blábolí (myšleno já) z cesty". Překvapuje mě, kolik lidí považuje takové diskutování za zcela v pořádku :-)

Děkuji za skvělý článek - až vás bude někdo kritizovat inteligentně, věnujte tomu zvýšenou pozornost, až vás bude kritizovat někdo primitivně, ... položte otázku jako dnes a nechte to plavat :-).

J. Fleiszner 11.4.2014 9:42

Informace & emoce (1:1)

Autor - Kdyby nás měl ve Štrasburku a v Bruselu reprezentovat tenhle člověk, museli bychom si ublinknout hnusem.

Já si tedy ublinknul po přečtení tohohle souvětí. Chápu, že Roučka nemá rád, ale u autora to už je na úrovni osobní nenávisti a tak je vypracovnaný celý článek. Proč nepíše za sebe, ale za nějaké "my" (museli bychom si ublinknout). Mám rád články, kde je dost informací (ověřitelných) a co nejméně emocí autora. Tady je to informace & emoce (1:1).

P. Papež 11.4.2014 9:35

Keller

Keller bude ostudou českého zastoupení v EU. I jeho předvolební hlášky jsou lží. Prý zařídí v EU lepší zaměstnanost v ČR a zajistí zdravé potraviny. Jak tento trouba může toto prohlašovat? Ví vůbec, co by jako možná (snad ne) budoucí poslanec EU parlamentu mohl v těchto oblastech dělat? Bolševický ekoterorista vyráží do světa.

R. Gramblička 11.4.2014 9:21

Re: Prečo odporný kandidát?

To jo, mezi ty kujóny, co tam už sedí zapadne ideálně, ale ta banda rozhoduje v čím dál větší míře o našich životech. Čím víc tam takových bude, tím hůr pro nás všechny.

P. Vítek 11.4.2014 9:15

Re: Aby člověk pracoval v oblasti společenských věd?

Zkracene-blb nebo ha.jzl.(Nebo poloblb,jak rikal Pesak)

P. Vítek 11.4.2014 9:09

Re: Tento článek jste si mohl odpustit

Postupne pane-na ne se taky dostane

P. Vítek 11.4.2014 9:08

Re: Tento článek jste si mohl odpustit

Mezi komunisty(kteri byli ve strane po 68.)nema cenu delat nejake rozdily a vubec se tim zabyvat.