29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Mimořádně odporný eurokandidát!

Jedničkou na kandidátce ČSSD pro květnové volby do Evropského parlamentu je sociolog Jan Keller. Kdyby nás měl ve Štrasburku a v Bruselu reprezentovat tenhle člověk, museli bychom si ublinknout hnusem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Vítek 11.4.2014 12:53

Re: i zmetek se může občas trefit do zmetka....

Nemam to overene jen ma zrejme ubytovaci kapacity v Karlovych Varech.A podle jeho urputnosti v prosazovani eu a dokonale znalosti dotacnich podminek.(silene socanske cteni-to normalni clovek nemuze vzit ani do ruky)

J. Holič 11.4.2014 10:09

Volby a politika jsou důležité

Od roku 89 uplynulo už zhruba 25 let, takže rozhodně není nemožné najít schopné lidi, kteří nevstoupili do KSČ, nebo nespolupracovali s STB. Vím, že tlak na vstup nebyl malý nevýhody nečlenství tu vždy byly a nehodlám odsuzovat lidi za to, že podlehli. Ale když volíme do vlády, prezidenta, nebo do senátu, tak takový člověk znamená, že pod tlakem snadno udělá neetickou věc, prostě může podlehnout. Volby jsou důležité a lidi by si měli uvědomit, že je potřeba, abychom vybírali i na základě morálních vlastností. Nadáváme na EU, ale když se podíváme, koho jsme tam vyslali, aby stav zlepšil, nijak výrazně jsme věci nepomohli. Nadáváme na politiky, ale zvolili jsme agenta Bureše, bývalého komunistu Zemana za prezidenta (který v kampani vynikal hlavně lhaním a porušováním vlastních závazků) a půlka lidí se na volby úplně vykašlala. Je potřeba číst o kandidátech, vybírat a volit, jinak ta politika prostě lepší nebude. Politika je v demokracii taková, jací jsou voliči - naštěstí i bohužel.

V. Mlich 11.4.2014 12:22

Re: Volby a politika jsou důležité

Doufám, že v nejbližích eurovolbách místo těchhle zmatků lidí spíš zvolí někoho, kdo si na ty euronesmysly pořádně posvítí.

P. Vítek 11.4.2014 12:57

Re: Volby a politika jsou důležité

Co by mohlo ospravedlnit vstup do Ksc?

P. Vítek 11.4.2014 10:08

Idealni by bylo,kdyby si do nedelni diskuse pozval Moravec

Kellera a treba Macha.Ekonomickymi argumenty by se dal pred narodem zcela zesmesnit(Keller...pro rypaly)

M. Prokop 11.4.2014 9:50

Komouš do zelena,

víc nemá cenu rozvíjet.

J. Fleiszner 11.4.2014 9:42

Informace & emoce (1:1)

Autor - Kdyby nás měl ve Štrasburku a v Bruselu reprezentovat tenhle člověk, museli bychom si ublinknout hnusem.

Já si tedy ublinknul po přečtení tohohle souvětí. Chápu, že Roučka nemá rád, ale u autora to už je na úrovni osobní nenávisti a tak je vypracovnaný celý článek. Proč nepíše za sebe, ale za nějaké "my" (museli bychom si ublinknout). Mám rád články, kde je dost informací (ověřitelných) a co nejméně emocí autora. Tady je to informace & emoce (1:1).

M. Prokop 11.4.2014 9:52

Re: Informace & emoce (1:1)

Proč do toho plete Roučka? To je sice také velmi odpudivý zjev, ale článek je o jiném komoušovi.

P. Švejnoch 11.4.2014 9:55

Tak nevím

Píšete: "... Chápu, že Roučka nemá rád ...".

Vidíte, a já bloud si celou dobu myslel, že článek je o Kellerovi...

J. Holič 11.4.2014 9:55

Re: Informace & emoce (1:1)

Zaručuji vám, že minimálně já bych chuť ublinknout hnusem měl, takže množné číslo už je tím zcela oprávněné, i kdybychom byli jen dva.

V. Sýkora 11.4.2014 9:59

Re: Informace & emoce (1:1)

Tak to už jsme tři :)) Jsi to ty, Jakube?

J. Holič 11.4.2014 10:29

Re: Informace & emoce (1:1)

:-)

P. Vítek 11.4.2014 10:31

Re: Informace & emoce (1:1)

Pane Holici ted jsem prave poslal do p.... nejakeho J.Holiše a lekl jsem se ,ze Vas.

J. Holič 11.4.2014 15:49

Re: Informace & emoce (1:1)

Těší mě, že vás ta možnost polekala :-)

P. Vítek 11.4.2014 17:56

Re: Informace & emoce (1:1)

Ale vazne-bacha je tady na diskusi,uplne na konci nejakej J.Holis-uz jdou po Vas....zacne to mirnou zmenou nicku,rozmelnenim toho razneho a jasneho co rikate...vsechno pevne-ano ano,ne ne-je pro ne hrozba-chteji to rozrusit a "zrelativizovat"- unijne receno

P. Vítek 11.4.2014 10:23

Re: Informace & emoce (1:1)

Soudruhu 40 let(a vlastne az doted) jste provokovali vsechny slusne lidi-takze,co jineho nez emoce sklidite.Informace a argumenty do vas jsou zbytecne

P. Papež 11.4.2014 9:35

Keller

Keller bude ostudou českého zastoupení v EU. I jeho předvolební hlášky jsou lží. Prý zařídí v EU lepší zaměstnanost v ČR a zajistí zdravé potraviny. Jak tento trouba může toto prohlašovat? Ví vůbec, co by jako možná (snad ne) budoucí poslanec EU parlamentu mohl v těchto oblastech dělat? Bolševický ekoterorista vyráží do světa.

M. Šetka 11.4.2014 8:39

díky,pane Brezino,

I kdyby byla ve vašem článku pravdivá jen polovina tvrzení /což si nemyslím/,stejně je to dost na to,aby se naši SOCDEM voliči přesvědčili o "kvalitě "svých kandidátů. Ale lidi obecně málo čtou,málo o přečteném přemýšlejí /pokud tak činí vůbec/ a minulost jim nevadí. Takže vás pravděpodobně stejmě jako mne nemine nauzea. Jak praví básník Jirka Dědeček /upraveno/. Když vidím Myloše s tou partou koryfejů,jde na mě nauzea,někdy i bleju.

M. Stuchlik 11.4.2014 8:58

Re: díky,pane Brezino,

Socdem voliče kvalita jejich kandidátů nezajímá. Jinak by nebyli socdem voliči.

Z. Švrček 11.4.2014 8:35

Co se proboha autore divíte?

Dnešní tvář i podstata EU je přece koncept, který se komunistům a soicialistům všeho ražení prostě musí líbit. Je totiž pokračováním jejich nadějí, že jejich ideologie konečně póvládne tento prostor a na starém kontinentu bude vybudován socialismus jako řemen. USA jsou (zatím stále) pro ně nebezpečím, proto ten odpor. A konečně - takových hochů je v dnešním EP dost- od Ransdorfa přes Kohlíčka a další, až po tátu Falbra. Aže se nad tímto článkem někteří čtenáři a diskutéři pohoršují? Inu vždyť tihle kandidáti mají u nás své voliče a není jich málo. Bohužel.

P. Vítek 11.4.2014 8:47

Re: Co se proboha autore divíte?

Souhlas az na to,ze usa s Obamou uz jsou taky socialisticke.To je velmi nakazliva choroba-nemusite mit odpovednost a sam se rozhodovat,muzete beztrestne hospodarit s cizimi penezi,jezdit v cernem bavoraku a v saku a pritom byt vul...no nevolte to

J. Kostelanský 11.4.2014 8:15

Prečo odporný kandidát?

Naopak do Bruselu sa hodí ako riť na šerbeľ (nočník):-)

Takých kovaných marxistov je tam ajajáj... A čím vyššie funkcie, tým väčší marxisti-lenivci...

R. Gramblička 11.4.2014 9:21

Re: Prečo odporný kandidát?

To jo, mezi ty kujóny, co tam už sedí zapadne ideálně, ale ta banda rozhoduje v čím dál větší míře o našich životech. Čím víc tam takových bude, tím hůr pro nás všechny.

K. Frauknecht 11.4.2014 7:52

Soudruh Keller

je zakomplexovanej ultralevicovej aktivista. Řekl bych, že na záchodku na základce zjistil, že ho má malýho :-).

Jinak bych to moc nehrotil. Na poslední cestu EU nebude mít pražádný vliv :-).

P. Vítek 11.4.2014 8:30

Re: Soudruh Keller

Tak si koupil tu gumovou masku,co ma na obliceji...to jinak neni mozny,ze takhle muze nekdo vypadat!To zacnu vyrabet-look revolucionare nebo nejak podobne

V. Vlach 11.4.2014 7:42

K ohodnocení všeobecných kvalit tohoto jedince

stačí prvních pár odstavců."Jo, zabíjel jsem Židy, ale to víte, bez toho bych býval nemohl dělat velitele koncentráku…" - je nakrásný příměr pro všechny komouše, kteří byli ve straně "aby mohli dělat svoji práci" - podlé, nicotné, opovrženíhodné až morbidní. Přesně těmto lidem můžeme poděkovat, že zde komouš vládnul 40 let. Můžeme jim také poděkovat za to, že výrazně napomohli k tomu, že se kádrům vlastně nic nestalo, politickou moc vyměnili za ekonomickou a díky zednářům, kteří ochromili davy Láskou a Pravdou, si plácli s ještě větší říší Zla a podělili se o ten žvanec Česka spolu.

P. Vítek 11.4.2014 8:42

Re: K ohodnocení všeobecných kvalit tohoto jedince

Jako Fischer-ten vubec ani nechapal,ze delal neco spatne!

Tyhle typky se ani nesnazi predstavit si ,jake by to bylo,kdyby tak predbehl nekdo je.

Hlavnimi viniky naseho navratu oklikou pred 89(babisi),jsou komunisti(urcity typ lidi)-ne cigani,Nemci,Rusi,Zidi....nenechme se oblbnout-chteji se jen zamichat mezi slusne lidi a odvadet od sebe pozornost.

J. Novak 11.4.2014 7:14

Mimořádně odporný novinář...

a demagog Ivan Brezina...

K. Frauknecht 11.4.2014 7:46

No, taky ho moc nemusim,

ale v porovnání s Kellerem je to zlatej kluk, něco jako Mirek Dušín!!!

I. Brezina 11.4.2014 7:49

Re: Mimořádně odporný novinář...

Dovolte zcela konkrétní otázku: co je na mém textu demagogického? Co v něm není pravda, co není podloženo fakty? Pokud totiž neuvedete jediný věcný argument a jen nadáváte, jste "mimořádně odporný demagog" leda tak jen vy sám.