29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Mimořádně odporný eurokandidát!

Jedničkou na kandidátce ČSSD pro květnové volby do Evropského parlamentu je sociolog Jan Keller. Kdyby nás měl ve Štrasburku a v Bruselu reprezentovat tenhle člověk, museli bychom si ublinknout hnusem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kratochvíl 11.4.2014 19:08

Re: Pozn pro Vítko,

Z principu, mohl byste mi, laskavě, uvést příklad, kdy a kde váš ideální kapitalismus existoval. To co tady popisujete je nesmysl a nikdy, nikde neexistovalo stejně jako je nesmysl komunistická beztřídní společnost, potřeboval byste na to ideální svátý kapitalisty,dělníky. Vždyť plácáte to samé co komunisti on ten socialismus také nebyl špatný jenom ho kazili ti lidé, kteří v něm žili a vy mele to to samé on ten opravdový  kapitalismus není špatnej jenom vám schází to podstatné ti ideální lidé, kapitalisti a ideální zaměstnanci, kteří nekradou nejsou líní mají IQ 100 a myslí jen na blaho toho druhého. A i když se najdou výjímky, tak to je pro fungující celou společnost, bohužel, málo. Už vidím jak se ti kapitalisti o nás zákazníky bijou, vždyť oni se vždycky dříve nebo později domluvili na monopolech a kartelech, aby nás mohli šidit. To jste asi nikdy neslyšel, že něco vůbec takového existuje? Tak se vraťte do školy, ať vám vrátějí školné, než se tady zase začnete  příště zesměšňovat. Hňupe ! A máš to.!!

P. Vítek 11.4.2014 19:37

Re: Pozn pro Vítko,

ve zkratce.Prave to je ten zasadni rozdil,ze priroda(kapitalismus)funguje nezavisle na kvalite lidi(Klaus-jen proboha ne dobroseři!).Lidi v nem delaji sobecky jen pro sebe,ale zaroven pro vsechny.Kdezto socialismus je neprirozeny,lidsky vymysl,ktery funguje jen s andely.Idealni kapitalismus neexistuje prave kvuli takovym, jako jste vy.A ti se premnozi a jsou vsude.Na uradech,v tv,v justici ,policii,uci na skolach(pevne spiknuti blbu) a tak nejcistsi kap byl jedine po Pinochetovi,protoze vas vytrhal jako plevel.Pak v Hong-Kongu,Singapuru.Prostudujte si to.

Pokud ty kapitalisty pustite do boje mezi sebou a neochrani je pred konkurenci uplacena vlada(soc se bez silne vlady neobejde,kap ji nepotrebuje),tak monopoly a kartely nevzniknou.Nechat je bit mezi sebou,ne je zdimat danemi,je cesta k bohatstvi vsech a take v rovnomernejsimu rozdeleni bohatstvi.A vsichni maji sanci-uklizecka ve Svycarech ma vic nez mene schopny ing.

A lidi samozrejme kradou,ale soukromnik si to lip ohlida nez statni urednik cizi majetek.Ale kdybyste cetl pozorneji ,nemusel bych se opakovat.Uf!.

J. Kratochvíl 11.4.2014 20:00

Re: Pozn pro Vítko,

ve zkratce: V Hong kongu ani Singapuru apod. jste nebyl o Chile a Pinochetovi platí to samé. My zde žijeme ve střední Evropě se svojí kulturou a životní úrovní a tradicemi a neradi bychom se toho vzdávali.  Jen opravdový hňup nám může dávat za příklad takovéto exoty o kterých nic neví. Pamatujte si jednou pro vždy euroatlantická civilizace je zatím a doufám, že to tak dlouho zůstane na čele pokroku a technické, technologické civilizace s nejvyšší životní úrovní obyvatelstva na světě. Opravdu jste nezklamal i komunisté si v padesátých letech vzali také za vzor asijskou zaostalou civilizaci ve formě  SSSR, jak jsme dopadli, poznaly dvě generace. Opravdový hňup si z toho nevezme poučení a to jste opravdu korunovanej. Věřte, že většina obyvatel, mimo pár blbů jako jste vy, chce žít v civilizované společnosti a nechceme tady žadnej asijskej kapitalismus nebo socialismus jako už tady jednou byl, magore.Jestli je v tomto státě něco nebo někdo nepřirozenej tak jste to vy a Klaus a vám podobní a také nás to za poslední čtvrtstoletí něco stálo.

B. Rybák 13.4.2014 1:30

Re: Pozn pro Vítko,

Demokratický kapitalismus vznikl v prostředí náboženské reformace (U.Zwingli, J. Kalvín, M. Luther,..) a nepochybně fungoval nesrovnatelně lépe než cokoli jiného v předchozích evropských dějinách.

Uvolnil tvořivé síly národů, do té doby (cca 700 let) spoutaných (ne)křesťanským barbarstvím říše francké a na ní navazující "svaté říše národa německého" (předchůdkyně EU), zlomil moc církve tím, že občanům (laikům) dal možnost rozhodovat (v souladu s biblí) podle vlastního svědomí.

Vytvořil tak morální systém, v němž občané uplatňovali své přirozené potřeby (společenské uznání, úspěch v podnikání) způsobem, který přinejmenším neškodil (prospíval) ostatním občanům. V USA protestantismus vytvořil americký politický národ (věřící v americký sen)...

Ve Francii v níž byl protestantismus poražen, vznikla ve snaze o napodobení tohoto úspěchu tragikomická revoluční fraška, od níž se odvíjí pád západní Evropy až do dneška (a nyní už bohužel i obamových USA)!

Dokonalé ovšem není žádné lidské dílo a i ta nejlepší se stávají obětí svých vítězství.

P. Kmoníček 11.4.2014 14:52

Tomu snad

nemůže dát hlas ani Semelová.

Š. Hašek 11.4.2014 18:26

Re: Tomu snad

Právě ta možná dá!

Nevšiml jste si, že by to byla "kolosální dvojka" (třebaty dva vedle sebe  v parlamentní lavici).

Je to průs

R. Brzák 11.4.2014 13:45

málokdy mohu s panem Březinou souhlasit - nyní tak činím

Pan Keller byl pomýlený či vyčuraný v mládí - a je pomýlený doposud, jen o tu vyčůranost zdá se přeci jen přišel. Je od něj čestné jedině to, že se ke své vyčůranosti v mládí přiznává, což na rozdíl od něj mnozí neučinili a svou vyčůranost si pěstují, možná jak ji pan Keller pomýleně označil, jako pravou pravicovost...

Pana Kellera, ale ani libovolného dalšího, levicové koncepty propagujícího, kandidáta nevolit!

J. Slanina 11.4.2014 17:10

Re: málokdy mohu s panem Březinou souhlasit - nyní tak činím

Pozor, on se nejen k té vychcanosti přiznává, ale on z ní dokonce dělá přednost.

Š. Hašek 11.4.2014 18:29

Re: málokdy mohu s panem Březinou souhlasit - nyní tak činím

Dnes je předností i to, že profesoři se trumfují (Slezská universita Opava, TV), kdo z nich víc plave (do dneška)  v matematice. Géniové polihumamultivěd.

M. Malovec 11.4.2014 13:16

Korupce

jak od prezidentského kandidáta - Do zločinecké partaje tedy Keller kdysi nevlezl z přesvědčení, z mladické hlouposti ani z nedostatku informací (což by se snad ještě dalo omluvit). Vlezl tam jen proto, aby si zajistil teplé místečko.- nebudeme ublinkávat, ale neudržíme nic po celé volební období.

J. Vlk 11.4.2014 11:27

Pane pisálku, aby byla vaše svodka

o prof.Kellerovi vyčerpávající, dovoluji si dodat, že když na něj přijdou větry, tak páchne. A tak nebudu do toho spolku volit nikoho. Těším se na další vaše perličky.

V. Mlich 11.4.2014 12:30

Nevolba je taky špatná volba

Ignorováním voleb jen dláždíte cestu do Brusele Kellerům, Teličkům atd. Je potřeba tam jít a poslat do Brusele někoho, co si pořádně posvítí na všechny ty euronesmysly.

J. Vlk 11.4.2014 12:42

Re: Nevolba je taky špatná volba

Kdybych k volbám šel určitě bych volil prof.Kellera !  Ale v našem svobodném demokratickém státě stačí když půjdou volit jejich rodiny, aby volba platila. Nemám početnou rodinu, ani žádnou Rodinu :-), je tedy moje účast zbytečná. A naše svícení na euronesmysly  :-) :-) :-) :-)

M. Malovec 11.4.2014 13:18

Re: Nevolba je taky špatná volba

přidej smajlíka

J. Vlk 11.4.2014 13:38

Re: Nevolba je taky špatná volba

dvojtečka, pomlčka, uzavírací závorka. Je to jednoduché. Snad to pochopíš !

J. Holič 11.4.2014 15:23

Re: Nevolba je taky špatná volba

Můžete napsat své myšlenky tak, aby měly hlavu a patu? Kdbyste šel k volbám, proč byste volil Kellera, když je to gauner? Co jsou "jejich rodiny"? Jen účast toho, kdo při volbě nepřemýšlí, je zbytečná, nebo spíše škodlivá. Proto tedy je vaše volba zbytečná, nebo z jakého důvodu?

P. Vítek 11.4.2014 12:46

Re: Pane pisálku, aby byla vaše svodka

A pachne mu i z ust -a to zrejme urcilo cely jeho dalsi smerovani-nemuze se slusnemu cloveku podivat primo do oci

J. Vlk 11.4.2014 13:41

Re: Pane pisálku, aby byla vaše svodka

Fuj ! Tak se s ním nelíbejte pane neslušný. Nebo to poznání máte odkud ?

P. Kmoníček 11.4.2014 14:54

Re: Pane pisálku, aby byla vaše svodka

Vlku,Vlku.......

A. Hrbek 11.4.2014 11:18

Odborář Brezina

http://www.mediar.cz/ivan-brezina-dostal-kvuli-odborum-v-burde-vypoved-vyhlasuje-stavkovou-pohotovost/

J. Holič 11.4.2014 11:27

Re: Odborář Brezina

?

I. Brezina 11.4.2014 11:50

Re: Odborář Brezina

Jen sám Hrbek ví, jak to souvisí s Kellerem:-))

J. Slanina 11.4.2014 17:21

Re: Odborář Brezina

To je přece jednoduché. V Americe přece zase mlátí černochy.

J. Kratochvíl 11.4.2014 10:53

Mimořádně odporný novinář Březina,

s charakterem pana Kellera to nebude asi tak špatné, když jako bývalý člen KSČ prosazuje nyní svoje levicové názory zase v levicové ČSSD na rozdíl jiných bývalých členů KSČ z kterých se stali fanatičtí pravičáci a na jejich rozhodování doplatila celá společnost. Panu Březinovi vadí hlavně levicový kandidát a jeho levicové názory než nějaký morální profil kandidáta. Pan Březina je odporný propagandista za kterého by se nemusela stydět ani bývalá KSČ nebo nějaký tuším , že se jmenoval Goebles nebo tak nějak.

P. Beránek 11.4.2014 11:09

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Pane Kratochvíle, souhlasím. Dokonce jsem chtěl dát i stejný titulek příspěvku. Akorát bych k tomu mimořádně odpornému individuu Březinovi nepřidával slovo novinář.

Březina nedokáže diskutovat s názory pana Kellera, tak se realizuje způsobem vlastním pro primitivy - útočí na osobu protože na víc nemá.  

K eurovolbám jsem původně nechtěl jít, ale asi půjdu a budu volit Kellera.

J. Holič 11.4.2014 11:30

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Přečtěte si svůj text a text pisatele nad vámi - kolik argumentů týkajících se toho, co je v článku napsáno, jste použili? V tomto světle totiž vaše věta "Březina nedokáže diskutovat s názory pana Kellera, tak se realizuje způsobem vlastním pro primitivy - útočí na osobu protože na víc nemá." působí značně komicky...

P. Švejnoch 11.4.2014 11:31

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Tak to jste šikovnej...!!!

Jít volit soudruha Kellera jen na truc nějakému pisálkovi, to je opravdu ilustrace duševního zdraví. Tím to Brezinovi natřete.

Mein Gott.

M. Prokop 11.4.2014 14:44

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Spíš to bude komouš a nechce to přiznat.

J. Kratochvíl 11.4.2014 14:58

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

S vaším IQ a vzděláním by Vás ani mezi komunisty nevzali.

J. Slanina 11.4.2014 17:36

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Že ty máš, soudruhu, doma na půdě ještě dodnes schované kádrové materiály pana Prokopa?