30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Mimořádně odporný eurokandidát!

Jedničkou na kandidátce ČSSD pro květnové volby do Evropského parlamentu je sociolog Jan Keller. Kdyby nás měl ve Štrasburku a v Bruselu reprezentovat tenhle člověk, museli bychom si ublinknout hnusem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Vokurka 12.4.2014 4:11

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

ted jste to trefil, kdokoliv s iq nad 50 a nevystudovanym vumlem ma stopku!

I. Brezina 11.4.2014 11:53

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Nevím co vadí nějakému Březinovi, protože já se Březina nejmenuju. Ale pro komunisty je nevzdělanost a neinformovanost typická:-))

J. Kratochvíl 11.4.2014 14:27

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Omlouvám se za zkomolení vašeho jména, ale v dnešní době kdy se diakritiká znaménka  používájí  jen občas to zase tak velký omyl není, hlavně myslím, že všichni zde vědí o koho se jedná a s kým máme tu čest.

Dále bych se vás chtěl zeptat jak jste přišel na to, že jsem byl nebo jsem členem KSČ nebo KSČM to by mě opravdu zajímalo, ale nejspíš to je ta vaše skvělá informovanost nekomunisty, který ví všechno nejvíc a nejlépe a nikdy se nemýlí. Zato vaše vzdělanost je vidět na vašem slovníku, který  používáte a jak se vyjadřujete, gratuluji.!!!!  Budu rád když mi prozradíte sladké tajemství na které privátní škole jste se to naučil.......Hňupe.

J. Holič 11.4.2014 15:46

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Kde pan Brezina napsal, že jste byl členem KSČ, to by mě opravdu zajímalo. Navíc jste to byl vy, kdo ho jako první nazval propagandistou, za kterého by se nemusel stydět Goebles, aniž byste uvedl jediný racionální argument.

V. Patkoš 11.4.2014 12:41

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Prosimvás, které bývalé členy KSČ ze kterých se stali fanatičtí pravičáci máte na mysli? A čím se projevuje ten fanatismus?

J. Kratochvíl 11.4.2014 14:11

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Mám na mysli hlavně pana Dlouhého, Dybu, Tlustého, Dušana Třísku a další, včetně Klause, který udajně nebyl komunista, ale o to více jim lezl do řiti  a kteří jsou zodpovědni za tzv. ekonomickou transformaci po r. 89 a která přivedla tuto zemi do ekonomické propasti,  zde nastolili neviditelnou ruku trhu a dnes po dvaceti letech vidíme kam nás ta ruka dovedla. A kdybyste nevěděl co je to ekonomická propast tak to je rozdíl v průměrné mzdě a výše důchodů mezi ČR a Německem, popřípadě Rakouskem a dalšími vyspělými zeměmi. Fanatismus se projevuje například takovými články jako vyprodukoval také "novinář" Brezina, abych mu nekomolil jméno, což se ho jak vídíme níže dotklo. Stačí????

M. Prokop 11.4.2014 14:46

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Ta "ekonomická propast" je pozůstatek po vás, komunistech. Od té doby, co jste šli od válu, se menší.

J. Kratochvíl 11.4.2014 15:07

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Kdyby komunisté nadělali stomiliardové dluhy jako "neviditelnoruční ekonomové", tak by tady byly také banány, toaletní papíry a nejezdili bychom v trabantech. A jak  se moc zmenšila propast , tak to se zeptejte nezaměstnaných na Ostravsku nebo v Severních Čechách a jinde a kolik tito "ekonomové" postavili dálnic a železnic ve srovnání s komunistama. Ale to se nezastávám komunistů, ale vadí mi hospodaření "neviditelnoručních ekonomů"  hlavně modrejch zlodějů z ODS a dalších stran. jak zde 25let hospodařili.

J. Holič 11.4.2014 15:41

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Ale vždyť oni ty dluhy udělali, ale jinak - dnes se musí pravidelně investovat do spousty věcí a komunisti se na to prostě vykašlali. Kolik se muselo porevoluci nacpat do sanací ekologických škod, do oprav budov, obnovy vozového parku dopravců, obnovy infrastruktury? Proč byla najednou úroveň všech těchto věcí v roce 89 daleko za západem a teď není, když nás 90. léta přivedla do ekonomické propasti? Žijete duchem mimo realitu... Dálnic se postavilo více, než za 40 let totality, tak neplácejte nesmysly. Politika je jen taková, jací jsou voliči.

J. Lufinka 11.4.2014 15:32

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Konec 21.století. Babička vypráví vnukovi jak by tady mohlo být pěkně, kdyby tady nebyli komunisti. Na dotaz vnuka jak to ví mu ona odpoví : no říkala mi to přece moje prababička ta je ještě jako malá zažila.

J. Holič 11.4.2014 15:48

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Chcete snad tvrdit, že komunistické myšlení lidí a země která se učí znovu stát na vlastních nohách, nejsou výsledkem 40 let komunismu?

J. Holič 11.4.2014 16:22

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

A kteří z nich teď jsou lídry nějaké parlamentní strany pro volby do EP? Popravdě ani jednoho z nich bych v EP vidět nechtěl.

R. Langer 11.4.2014 13:04

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Tak dobrá, v jakých bodech konkrétně s hodnocením od pana Březiny nesouhlasíte a proč? Napište prosím, jak to bylo doopravdy.

R. Langer 11.4.2014 13:05

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

A, pardon, pana Breziny!

J. Kratochvíl 11.4.2014 14:14

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Myslím,že jsem jeden bod uvedl na ostatní nemám čas, náladu ani prostor.

M. Prokop 11.4.2014 14:47

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Hlavně schonosti.

J. Kratochvíl 11.4.2014 14:54

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Hlavně že vy jste všehoschopní, viz Brezina

P. Vítek 11.4.2014 14:17

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Stara finta-verni a neverni komunisti.Za komancu nemeli ekonomove pristup k pravicovym smerum-az se dozvedeli,ze to je cesta k prosperite a svobode,tak samozrejme presli.Ale tihle volove,co zustali verni levici, jsou nejen smradi ,ale i blbci zaroven.

Bezohledni ha.jzli,protoze vstoupili do mensinoveho spolku(ktery zakazal politickou konkurenci)s programem krast a vrazdit ty nejstatecnejsi(napr jeptisky a anglicke piloty!!)a pritom predbihat s rudou prukazkou.A blbci-jak muze nekdo jeste dnes verit,ze system ktery vyhladovel nektere Korejce a ti sami o kousek dal vyrabeji Samsungy,system co rozdelil pracovite Cinany na Hong-Kong,Singapore a vrazdeni za hrstku ryze,ty same Nemce na Trabanty a Mercedesy....?Bezte uz prosim do pr.dele!

J. Kratochvíl 11.4.2014 14:37

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Bězte uz prosim do pr.dele!!!! Výše zde někdo položil dotaz jak se projevuje fanatismus.. tak to jste názorně předvedl, vy. a vám podobní. Fanatismus to, že ten kdo má jiný názor je hned komunista a bolševik.  Bezte uz prosim do pr.dele! Svět je trochu složitější, Hňupe.

P. Vítek 11.4.2014 15:27

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

Tak jsem si po dnesni ztrate casu uvedomil: oni nas fakt prinutili DISKUTOVAT O KOMUNISMU! Primo na ulici kopat do pr.deli-bez reci-jen jednu vetu:A vis za co!Jeste si dobre pamatujem, kdo pochazi z jakych jiker.

S tebou diskutovat nema absolutne cenu-mas odpovedi 4-max5leteho ditete se svickou pod nosem.Zijes jen diky kapitalistickemu zdravotnictvi.Jinak by uz zadni volici techhle krivaku neexistovali

J. Kratochvíl 11.4.2014 17:52

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

To mu co jsi napsal říkáš diskusní příspěvek ???? A potom se divíš, že se komunisti s takovými jako ty také nebavili a kopali vás do pr.dele.

P. Vaňura 11.4.2014 14:30

Keller je v prvé řadě šílenec

a využívá toho, že většina lidí si myslí, že své pomatené vize nebude chtít uskutečnit. Ty "bioregiony" s desítkami tisíc obyvatel, kteří se budou živit "fyzicky náročným zemědělstvím" u něj SKUTEČNĚ NAJDETE.

Připomíná mi to jiného, proti Kellerovi umírněného, zeleného magora, jistého soudruha Hitlera. Hitler též nenáviděl města s jejich průmyslem a podle jeho plánů se více než polovina Němců měla živit zemědělstvím. K tomu ovšem potřeboval "Lebensraum" a v Mein Kampfu se můžete dokonce dočíst, že ten měl být získán loupežnou válkou na úkor východních zemí, zejména Polska a Ruska (podle kontextu se zdá, že východní hranice jeho říše měla být někde na Volze, ale to je jen můj odhad). "Německý rolník" měl "vzdělávat půdu, dobytou mečem" (doslovný citát!)

Potíž byla v tom, že pokud západní politici vůbec Mein Kampf znali, nevěřili, že by Hitler něco takového mohl myslet vážně, tak jako si to většina lidí myslí o fantasmagoriích zelených šílenců!

A přece se to Hitler pokusil realizovat se známými katastrofálními důsledky. A začalo to "nevinně," péčí o ubohé utiskované Němce v českém pohraničí...

P. Vítek 11.4.2014 15:45

Re: Keller je v prvé řadě šílenec

Jo.Hitler se citil ztraceny v tom rychlem,chytrem, financnim,(zidovskem) mestskem svete.Svoboda pro tohoto nejvetsiho socialistu vsech dob byla nocni murou.A pak staci jeden posmesek zidovskeho profesora nad jeho malbou a je uz to jede...

J. Slanina 11.4.2014 17:32

Re: Mimořádně odporný novinář Březina,

"Pan ........ je odporný propagandista za kterého by se nemusela stydět ani bývalá KSČ nebo nějaký tuším , že se jmenoval Goebles nebo tak nějak."

Lépe jsi tu odpornou kreaturu kellera nemohl vystihnout.

BTW: Tušíš docela blbě, máš-li na mysli Göbellse.

F. Vejr 11.4.2014 10:34

Čo s tákym Kellerom, keď ..............?

Moc dobrý článek. Tvrzení, že v EP nic nezmůžeme(jak zde někdo píše) je zčásti liché, neb očekávám, že po letošních volbách do EP se Evropští reformisté (jejihž jsne členy) stanou třetí nejsilnější stranou v parlamentu a bude naděje něco z gruntu měnit. To, že komunisté (Kellerovci) a půlkomunisté (Roučkovci) do této party nepatří je jasné. Keller by nás neměl nikde reprezentovat i kdyby byl 10x vyznamenán tlačenkovým budhou.

M. Pechr 11.4.2014 10:34

Keller

...autor se rozjel na můj vkus zbytečně na plnej plyn, dle mého soudu nemusí nutně všichni intelektuálové za totáče skončit v kotelně, aby mohli na systém působit narušitelsky, pozvolna, neokázale... ...nemá smysl šťourat v minulosti a tahat dotyčného za vlasy... ...nicméně za sebe, nějak jsem z Kellera taky vystřízlivěl, byly doby, kdy jsem jej rád četl, dnes ho beru s rezervou...

J. Jílek 11.4.2014 10:22

i zmetek se může občas trefit do zmetka....

...

P. Vítek 11.4.2014 10:25

Re: i zmetek se může občas trefit do zmetka....

Pane Brezino tomuhle jilkovi jste ohrozil dotace

I. Brezina 11.4.2014 11:54

Re: i zmetek se může občas trefit do zmetka....

Solární nebo větrná pijavice?

P. Švejnoch 11.4.2014 12:14

Re: i zmetek se může občas trefit do zmetka....

Já tedy nejsem pomatený ekológista či, nedej Bože, příjemce ekológických dotací, ale dle mého názoru to pan Jílek vystihl trefně. Tuším, že v anglofonních zemích se používá obrat: Dog eats dog.