7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Miloš Zeman je mým prezidentem

Miloše Zemana jsem nevolil a pokud bude znovu kandidovat, volit ani nebudu. Nesouhlasil jsem s tím, jak byl zvolen, přímou volbu považuji za chybu, za úlitbu bohům „přímé demokracie“, kterou považuji za naprosto nevhodnou pro náš politický systém. V mnohém z toho, co dělá a říká, dokonce ve velké většině toho, co dělá a říká, s ním nesouhlasím.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Gramblička 21.11.2014 9:32

Re: Díky lidem autorova typu, jsme neustále odsuzováni

A co všechno musíme trpět kvůli lidem vašeho typu, raději ani nemluvě.. :-P

R. Szewczyk 21.11.2014 7:37

hm

kurde ,Tomáši !To je agitka !,,,,,,,,tedá jaxi můžete mi říci,o které že to  zemi mluvíte,v které je ta demokracie?No a s tou svobodou žonglujete tedá dokonale,ovšem i tak se dopouštíte manipulace,ostatně jako jiní manipulátoři,nechtěje říci deprivanti,kteří sumu jedněch svobod vydávají za sumu lepších,než třeba někde nebo někdy,jinde,jinak řečeno,vydávat deset svobod za lepších než pět svobod,je sice jaxi oprávněné,ale nazývat to svobodou nelze,o selektivní svobodě se ráčíte ani nezmiňovat

J. Vintr 21.11.2014 7:10

Zeman je mi ukradený

i kdyby byl "demokraticky zvolen" prezidentem třeba nosorožec, chleba kvůli tomu nebude ani o halíř dražší nebo levnější.

V. P 21.11.2014 7:08

Takže vlastně máme mlčky přihlížet,

jak prezident naší země strká hlavu do chomoutu ruského.

P. Vítek 21.11.2014 8:54

Re: Takže vlastně máme mlčky přihlížet,

Jak maly dite.....

J. Vavrochová 21.11.2014 6:29

Smutné je, že není IN chodit volit. Pak to dopadne všelijak.

Z. Žíkovecký 21.11.2014 10:03

Re: Smutné je, že není IN chodit volit. Pak to dopadne všelijak.

I kdyby přišli volit všichni, tak to pravděpodobně dopadne stejně. Ti, co nepřijdou, si myslí, že oba kandidáti představují zhruba srovnatelné zlo, takže by se náhodně rozdělili rovnoměrně na obě strany.

Pokud to chození k volbám bude naše jediná politická angažovanost a nepostaráme se předem o to, aby bylo z čeho vybírat, tak se výsledek nebude příliš významně lišit od toho, jako kdybychom tam vůbec nešli.

Znamená to buď vlézt do nějaké existující strany a snažit se ji dát do pořádku zevnitř, nebo si založit novou. Nic příjemného, ale jinak to nejde a žádná zkratka neexistuje.

I když náš volební systém zdaleka není dokonalý, zbavit se špatných politiků by nebyl příliš velký problém - ten skutečný je v tom, že dokud nemáme nikoho lepšího na jejich místo, tak je to jako čerpat vodu z potápějící se lodě a přitom se nestarat o ucpání díry, kudy tam stále přitéká teče.

P. Jášek 21.11.2014 6:26

Mým ne!

Je prezidentem mého státu. Zeman se ale rozhodl sám. Řekl, že bude prezidentem "dolních deseti milionů", no a já se necítím jako "dolní" ani jako nějaká "desetimiliontina"!

Takže, Miloš Zeman odmítl být mým prezidentem! Jeho právo, máme demokracii!

J. Humpolík 21.11.2014 6:15

Pravdoláskářům

Dopuručuji si občas prostudovat i jiné zdroje než oficiálně podsunované. Doporčuji i pohled např Analýza 17.listopadu od Dolejšího: http://www.analyza.wz.cz/

Z. Baldova 21.11.2014 7:21

Re: Pravdoláskářům

Kdo to je ti pravdolaskari? Ke kterym patrite Vy pane Humpolik?

P. Vítek 21.11.2014 8:56

Re: Pravdoláskářům

Vitezstvim Zemana zvitezila PaL nad LaN.A ted Babo rad

P. Papež 21.11.2014 9:20

Re: Pravdoláskářům

Další pitomec, který rozděluje společnost. Humpolík si myslí, že v tomto státě jsou ti správní= Humpolík a všichni s jeho názorem a pravdoláskaři= nepřítel. V tomto státě žijí miliony lidí bez zamilovanosti do Zemana, Klause, Havla a jeho následovníku. Jsou to lidé, kteří chtějí, aby se zde nekradlo, aby hlupáci uměle nedělili společnost, aby byl slušný prezident, aby si hajzlíci v parlamentu nezvedali platy, kdy se jim zlíbí, aby se zjistilo, kam se poděli miliardy a aby byly vráceny do státního rozpočtu ze soukromých kont. Dejte už pokoj s pravdoláskaři, rusofily, klausovci, zemanovci a hledejte skutečné problémy a ne uměle vytvořené nenávisti.

P. Boublíková 21.11.2014 5:48

výborný clanek

zase si o sobě par vyvolených mysli, ze jsou víc než jiní.... Po 25 letech pilneho budování demokracie jsme tam, kde jsme byli.

Zemana jsem nevolila, ale dovedu si představit, jak jsou nastvani Zemanovi voliči, ze jim někdo "bere" jejich hlas a snaží se opravit jejich volbu. V knížecí druzine je bolševismus jak v koze.

Z. Baldova 21.11.2014 6:48

Re: výborný clanek

Jo jasne v knizeci druzine kvete bolsevismus a Zemanova druzina ten bolsevismus tlaci  k moci jak se da   Asi jste pani Boublikova vstala zadkem napred ze to nevidite  Koho jste teda volila?  tu prolhanou matronu Bobosikovou?   asi jo ...

P. Boublíková 21.11.2014 7:57

Re: výborný clanek

Volila jsem pana profesora Franze, a kvůli tomu, ze prohral, nekvicim dennodenně dva roky. Ale když vas to baví...

Z. Baldova 21.11.2014 9:05

podlezavej clanek

P. Boublíková  Nikdo nekvici a to ze jste nevolila Bobo a France je od Vas slechetne i kdyz ten pan Franc by byl celemu svetu pro posmech,,,Ale ja verim ze v jeho hlave aspon  neco je  o 500% vice jak v te zabednene chlastem vylizane makuvce Zemana Tak si laskave nechte narazky na nejake provdolaskare  to nevim kdo je a ani nechci vedet Jendohlasne ja i me okoli volilo pana rekneme knizete

P. Boublíková 21.11.2014 9:13

Re: podlezavej clanek

Ani já nevím kdo je pravdolaskar a ten termín vůbec nepouzivam, nejste vychlastana ještě víc než Zeman?

R. Gramblička 21.11.2014 9:55

Re: podlezavej clanek

marná snaha, s Baldovou nemá vůbec smysl diskutovat

Z. Baldova 21.11.2014 6:52

Re: výborný clanek

Zemanovi volici nejsou nastvani ze jim bere nekdo hlas ale jsou plne zklamani komu ten hlas dali a jak se ze Zemana vyklubal buran a hlavne peklajdar Kremlu.. na to  jsou nastvani a ne ze jim nekdo bere hlas . 95% lidi by ten hlas vzalo zpet...  o tom jsem presvedcena

P. Boublíková 21.11.2014 8:00

Re: výborný clanek

Aha, oni netušili, koho voli... zase ta Vase nafoukana nadřazenost.

Každopádně smůla, další volba prezy bude za víc než 3 roky, a pokud se Zeman neuchlasta, bude zase kandidovat. No a pokud bolsevičci nepřestanou vyšilovat, znovu vyhraje.

P. Vítek 21.11.2014 9:13

Re: výborný clanek

S Baldova,v teto zemi se za 40 let vlady blbu premnozil povl-bolsevnik..(chytri a slusni byli zniceni,vyhnani a umyvali okna,zatimco cim vetsi hovado,tim vyssi postaveni a vic penez na vyzivu decek).Zkuste kandidovat,treba vas ti burani zvoli

P. Vítek 21.11.2014 9:03

Re: výborný clanek

Knize je typickej PaL:je tak bohatej,ze se za to stydi,a citi se sam.Snazi se vetrit sprostymi slovy mezi lid a delat mu zaroven taticka,kterej vi lip nez oni,co je pro ne dobre.Ale chybi mu souhlas s realitou,s tim jak "nedokonale"byl svet stvoren(pritom je Schw verici-mel by byt pokorny ke stvorenemu) a chteji ho predelat a vylepsit.A je to jak jit opravovat notebook hasakem.

S. Vaněček Šauerová 21.11.2014 4:47

Tak to Vám opravdu nezávidím, pane Haasi.

---

Z. Jaromír 21.11.2014 5:31

Re: Tak to Vám opravdu nezávidím, pane Haasi.

Lakoničtěji a šarmantněji to říci nešlo...

Nebylo by nakonec lépe bez prezidenta? Tyhle záležitosti by jednou provždy Čechům vyřešila instalace pomazané hlavy, panovnického domu. Když už tedy tady máme ten Hrad a potřebujeme do něj dostat někoho, kdo má mít znaky div ne monarchy...

V. P 21.11.2014 7:52

Re: Tak to Vám opravdu nezávidím, pane Haasi.

Tleskám, paní Šauerová!

P. Maleček 21.11.2014 4:36

Držet hubu a krok

To je skutečná náplň autorova sdělení, to je jeho představa demokracie, spíš v tomto případě demokratury. Volič tím, že protestuje proti chování zvoleného, který svým chováním dokazuje, že ve volební kampani lhal, jak v případě Zemana řekl i soud, naopak podstatu demokracie naplňuje.

A úplným blábolem je, že se tím prý ohrožuje svoboda druhého. Nikdo nebránil příznivcům Zemana aby svého miláčka podpořili. Ale až na pár evidentně vyšinutých jedinců nikde nikdo. Kde je 2,5 milionů jeho voličů? To, že se i oni stydí ho podpořit, jasně dokazuje kam mocí zpitý Zeman klesl, jakou žumpou společnosti se sám stal.

Z. Baldova 21.11.2014 4:55

Re: Držet hubu a krok

100% souhlas

Z. Baldova 21.11.2014 3:53

Prosim pane autore

Napiste nam sem  ty kladne stranky toho Vaseho prezidenta Zemana  Me pripadne Vas clanek  jako ze jste proti a hned pro abyste si neco nepokadil u Zemana  pro. To vse me pripomina kazde jednani Klause .... Jeho vyroky s oblibou  byli proti ale hned zase pro to znamena  falesne...

Z. Baldova 21.11.2014 3:49

Jasne

Pro Klausovsky a komunisticky smyslejici lidi jsou cervene karty zvrat demokracie Vyroky a jednani proti nasi CR jak doma tak ve svete Zemanem a Klausem jsou demokraticke a podle Vas sasci spravne...

J. Brunner 21.11.2014 2:52

Souhlas